×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ПП предложиха за член на РИК човек на „Демократична България“ - ЦИК им отказа


ПП предложиха за член на РИК човек на „Демократична България“ - ЦИК им отказа
Двете формации не крият близостта си
Ключови думи: партии, коалиции
25 Септември 2022, Неделя, 14:59 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ, снимка-архив: Авторът

"Продължаваме промяната" имали три други резерви, но посочили представителя на ДБ

„Продължаваме промяната“ изпаднаха в куриозна ситуация, след като предложиха за член на 24-а Районна избирателна комисия-София представител на „Демократична България“ (ДБ). Това стана ясно на последното заседание на Централната избирателна комисия (ЦИК) в петък.

Докладчик по казуса бе Красимир Ципов – член на ЦИК от квотата на ГЕРБ.

Той обясни, че на 23 септември постъпило заявление от коалицията „Продължаваме промяната“ (ПП), с което те искат да бъде освободена назначената за член на РИК24-София Светлана Бориславова Минчева и на нейно място да бъде одобрена г-жа Станка Георгиева Черкезова-Калайджиева. Последната била посочена като резервен член на РИК.

Според Ципов обаче промяната няма как да стане, тъй като Черкезова била предложена за резервен член, но от ДБ.

От ПП били подали като резервни членове на РИК-24 три лица, които нямали нищо общо с номинираната в случая. Затова Ципов предложи да се изпрати писмо на представляващите коалицията с искане да посочат друг човек.

ЦИК прие предложението му единодушно и без обсъждане.

Припомняме, че подобен куриоз се случи и в бургаския избирателен район. Там кандидат-депутат от ПП се оказа член на секционна избирателна комисия от ДБ.

Двете формации не крият близостта си, като дори преди изборите имаше дебат те да се явят заедно на изборите. От ПП след дълго обмисляне обаче отказаха офертата.




Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
14
Коментара по темата
14.
Вдигни очи
26.09.2022 08:45:43
1
3
През 2017 г. ДАНС подготвят доклад до ББ и Радев относно гордостта на ГЕРБ за 3 млрд. лв. - Турски поток. От този доклад става ясно, че България няма интерес от тази тръба. По нея няма да тече газ за страната ни, а единствената ѝ цел е Украйна да бъде заобиколена, за да може Путин спокойно да започне пълномащабна война срещу нея.
Заключенията в доклада на ДАНС са логични и 5 г. по-късно виждаме, че от контраразузнаването са били абсолютно прави. Фрапиращото е друго - защо ББ и Радев, знаейки за този доклад не правят нищо, а обслужват интереса на Путин и в крайна сметка газовият байпас на Украйна е построен и то за сметка на българските данъкоплатци, щедро финансирали искането на Русия с 3 млрд. лв.?
Тези дни отново във важна тема се превърна незаконният арест на Борисов. Е, можеше да се извърши и по-адекватен арест на ББ, ако вместо да се действа емоционално, съвместно с ДАНС и на база действията му с Турски поток бяха събрани достатъчно доказателства за ролята му не просто в ощетяването на страната с 3 млрд., но и в подпомагане подготовката на Путин за нахлуване в Украйна.
Днес актьорът на републиката е в нова роля - той е евроатлантик №1 и бори "лошите руснаци", които докато бе на власт щедро обслужваше. Като премиер ББ имаше две основни цели - да лети с хеликоптер над Турски поток и да дава нареждания на Pi Ar Sevi - "Снимай, снимай да покажа после на Путин колко бързо работим", а след това да гони руския президент по коридорите в Истанбул, за да му покаже снимки от почти готовата тръба.
Днес Борисов е НАТО-то на републиката. За него това е като любимата му игра белот - вдигаш хазартно на "всичко коз", дават ти контра, "вътре" си, но накрая се държиш все едно си победил. Време е да разберем, че Борисов лъже не само на карти, лъже и като политик, лъже народа си. От това губи България, губим всички.
Затова в неделя изберете №25 в бюлетината - Демократична България.
Докладът вижда бял свят благодарение на BIRD и още веднъж показва колко е важно в България да има и читави медии, които на са на хранилката за европари отпускани от правителството.
13.
До 9
26.09.2022 08:30:03
4
4
При всички положения е по-добре да гласуваш за ДБ и ПП,иначе отиваме в лапите на мафията(герб-дпс)
12.
До 5
25.09.2022 20:32:53
0
10
Много си тъп ако не беше видео през българия щеше да мине през гърция и пак щеше да бъде построен.
11.
ПП-тата добре се нагушиха
25.09.2022 19:26:51
1
10
Благоевградският ексдепутат Владимир Табутов реализира топ сделка за десетки милиони, с която мощно влиза в хотелиерския бизнес. Той е придобил четири лукс хотела от веригата „Лион“, разположени в София и в курортните комплекси Слънчев бряг, Боровец и Банско. Сделката е извършена чрез фирма „Хотели Лион“ ЕООД. Едноличен собственик на дружеството е фирма „Лавс” ООД, в която Владимир Табутов е съдружник със софиянеца Вангел Иванов, който е управител на дружеството и на хотелите. Капиталът на „Хотели Лион“ ЕООД е в размер на 17,7 млн. лв., колкото е и стойността на дружествения дял, прехвърлен от софийската фирма „Транскапитал” ЕООД на „Лавс“ ООД.
10.
Политиката вече е само бизнес!
25.09.2022 19:24:30
1
10
Колко обикновени български предприемачи се възползваха от „кредитната схема“ на Киро, Асен и Лорер?!
То не беше раздаване на пари и кредити без обезпечение ?! (по думите на Киро) през ББР, през куп фондове, да не говорим за онези 9 млрд.лв. похарчени за 30 дни през декември 2021 г.
Да не говорим за седмичните кредити от по 500 млн.лв. неизвестно за какво, с които загробиха българите и държавата България.
9.
Гласуваш за ПП и ДБ
25.09.2022 19:06:04
4
17
Получаваш БСП/БКП!
Нинова и компания са ментори на Киро и компания, защото са изпечени специалисти по далаверите!
Всеки глас против ГЕРБ е за мафията и БСП!
8.
Лисичков
25.09.2022 18:21:42
8
2
Нещо много усобно премълчаваш, че в Бургас ДБ си признаха, че те са сгафили. "Журналист"
7.
Смях
25.09.2022 18:19:14
2
13
Тези ДБ как подава хора за разни места? Супер измекярчета излязоха
6.
До 5
25.09.2022 17:55:57
5
26
Борисов е виновен за изсъхналата слива на Нинова, виновен е и за лудостта на Кирето, виновен е и за кражбите на Киро и Кокорко, виновен е и за инфлацията, виновен е и за швейцарските сметки на Киро и Кокорко.....
За всичко е виновен Борисов, дори за сигналите от партньорските служби относно далаверите с енергийните доставки....
Само че нормалните хора, могат да си направят сметанката за цената на промяната и с колко обедняха за 7 месеца!
Опорките на Лорер, може да си ги набуташ в задния двор, както любимия ти Кокорко!!!
5.
Престъпник!
25.09.2022 17:03:16
28
14
Илиян Василев: Борисов е виновен за тази война. Развърза ръцете на Путин да атакува Украйна с ”Турски поток”
4.
ПиПетките са в паника
25.09.2022 16:19:45
25
24
Газят законите, както вождовете си!
За какво са им вписани 3 резерви, като предлагат от други партии резерви?
Да не е свързано с решението на ЦИК да се броят 100% от разписките... измислили са нова схема за манипулация, за да минат 4% бариера!
Трябва да си мазохист, за да искаш повече от същото,сътворено за 7 месеца!
ДАНС да не се бавят, а да ги привикат за милиардните кражби!!!
3.
Венци чикагото
25.09.2022 16:04:31
29
18
ко са праят на интересни тея маймуняци бе. сега играят поотделно, после ще се съберат.
2.
Жерар де Пръдльо
25.09.2022 15:49:36
11
8
ПеПе-тата са леви и по идеология са по-близо до БСП, отколкото до ДБ. ГЕРБаджиите и ДПС нямат никаква идеология - там са събрани сребролюбците. Като има да усвояват пари от ЕС са европейци, като потекат рублите стават путинисти и обслужват Путин. Вгъзражданите пък са се впрегнали изцяло в защита на руския интерес под полата на мутрафанова. Диванното зомби пък сам си преценя. Въобще - никак не е труден избора в момента! С войната на путя в Украина много маски паднаха!
1.
Боби ИЗ
25.09.2022 15:23:13
25
35
защо не видите членовете на ИТН всички са им дадени от ДПС и ГЕРБ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра 
Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Браншът очаква хиляди работници от Узбекистан и Непал, но документите се бавят Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори