×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Братът на Рачков гонен от лихвари


Братът на Рачков гонен от лихвари
Преди 6 години Петър Рачков се ожени за детската си любов Димитрина. Бракът им се разпадна с гръм и трясък за нула време заради борчовете на Петър към лихвари
10 Август 2011, Сряда, 09:56 ч.
Автор: Златка НИКОЛОВА

Мутри взеха семейния апартамент от разпадналия се брак с изгората му Димитрина

Братът на шоу звездата Димитър Рачков - Петър е сериозно задлъжнял на бургаските лихвари. Той затънал с над 100 000 лв. Само лихвите му на месец са близо 8 000 лв., пише в. “България днес”.

Според жълтия вестник  информацията съобщили хора от местния ъндърграунд, които са наясно с делата на по-малкия брат от фамилия Рачкови.

В момента Петър Рачков е в Бургас и е баща на няколкомесечно бебе, научи Бесове.бг.  Често разхожда наследника си в Морската градина.

През 2006 година Рачков – младши направи пищна сватба с детската си любов Димитрина Ангелова. Димитър Рачков и Зуека бяха водещи на грандиозното събитие. Бракът им се оказа обречен от самото начало. Петър често се прибирал пребит посред нощ, бил целият в кръв, разказват запознати на двойката. Година по-късно сватбеният им подарък  от семейството на Димитрина – апартамент в близост до Борисова градина бил заложен при лихвари. Нервите на красавицата не издържали и тя поискала развод.

Двамата се разделили преди 4 години. Непосредствено след това Петър заживял в София.  

Димитър Рачков направи всичко възможно да вкара в правия път брат си, разказват още приятели на разбитото семейство, които ни предоставиха снимки от грандиозната им сватба.

Но така и Петър не се вразумил. Преди седмица Рачков-младши бе задържан от бургаската полиция с фалшива шофьорска книжка.

Петър дълги години вадеше хляба си хляба като е препродаваше автомобили на старо.

Според  националния таблоид обаче след провала на автомобилния бизнес Петър решил да стане пекар. За целта взел кредит от близо 100 000 лв. Той имал намерение да отвори фирма за закуски, като се надявал, че ще може да снабдява местни училища и детски градини с продукцията си. Обещал е да върне парите след година, като през този период са му начислявани лихви.

За година сумата се увеличила почти двойно. В същото време бизнесът на Рачков - брат не е потръгнал и той е загубил почти всичко. Лихварите разбрали за проблемите на Петър и са поискали веднага парите. Стигнало се до скандал, наложила се намесата на баткото Димитър, който е използвал свои връзки и контакти, за да ходатайства за брат си.

В крайна сметка лихварите са изпратили посредник, който е поставил срок от 3 месеца да върне целия заем. Според мълвата в морския град, Рачков - брат е търсил съдействието на приближени до наркобоса в изгнание Христофорос Аманатидис - Таки. Той му издействал на първо време да плаща само лихвите по заема, а едва и след това главницата. Лихвите са плащани от самия Димитър Рачков, който се грижи изключително предано за брат си. Шоуменът се грижил да покрива траншовете с лични пари. Всеки месец в последната година тв звездата се бъркал с 7-8 бона, за да погасява вересиите на брат си. Актьорът имал възможност да връща парите, защото през последните две - три години печели добре.


В категории: Крими


12
Коментара
Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
12
Коментара по темата
12.
робин худ
20.08.2011 09:29:00
0
0
пишете нещо и за лихварите,защото да е ясно кои са и как са натрупали пари за лихварство,или за новобогаташите или нищо,или само хубаво.
11.
Irena
12.08.2011 16:51:02
0
3
neznam koi kogo poznava, no tezi koito kazvat che go poznavat i che tova koeto pishe za Petar Rachkov e palna glupost, ili ne go poznavat, ili kakto blizkite mu iskat da go izkarat chista voda. Poznavam go lichno, i to mnogo dobre, tova koeto sa napisali e nai- dobroto koeto sa mojeli da napishat za nego. Ne naprazno mu vikat Petar Izmamnika, nemoje na nqkpoi da mu se sloji naricatelno bez da ima neshto.
10.
СЖ
10.08.2011 22:15:00
1
1
много сте ''светнатите'' гледайте си вашите паници и попари и спрете да ядете краката на хората.Някой ден да не "светнете'' и вие тука.
9.
Камелия Емилова
10.08.2011 22:14:40
1
1
Уважаеми г-н Анонимен.
Уважавам мнението ти единствено и само ако излезеш като мъжкар и не се криеш зад никчето си. До тогава си оставш "ЧИКИ". И като такъв не ангажирай форума с мнение кой е боклук и кой не, а най добре се захвани с това което най добре умееш - онанизъм.
8.
анонимен
10.08.2011 21:55:52
1
1
Родителите на братята Рачкови са прекрасни хора. Димитър е номер 1 и всички го обичат. За съжаление Петър е боклук. Кой знае какво е преживяло семейството му през всичките тези години.
7.
Никола Стоянов
10.08.2011 21:46:43
1
2
Хайде и аз да ви светна. Петър не се занимавал с банички, както пише "Всеки ден", Петър се занимаваше с наркотици. Затова често е бил бит, за жалост. Дида му сърба попарата, дано новата "прекрасната" не я сполети същата съдба. Пожелавам й го искрено!!!
6.
Иван Иванов
10.08.2011 21:19:54
3
2
Винаги ми е било забавно когато прочета някоя „жълтиния“ за някой мой познат. Категорично заставам зад коментара си като публикувам името и фамилията си за разлика от някои чикиджии които се крият зад никчета. ПЪРВО – познавам Петър до толкова че да гарантирам че той нито иска нито пък може да бъде баничар. ВТОРО – Мутри не са го хващали за гушата. ТРЕТО -За родната и абсолютно неподкупна полиция оставам без коментар. А на "недоуважената" изчекала тази статия някъде из дълбините на аналния си отвор само ще споделя. Пиши каквото си искаш. На пук обаче на нихилизма ти, Петър се радва на прекрасна жена до себе си. Има разкошни родители които също имам честа и удоволствието да познавам. За брат му изобщо няма да ти светвам лампичката че е обичан и уважаван от 99.9 % от нацията.Казвам всичко това да стане ясно че ако съществува някаква хармония в изнасилената ни нящастна държавица то е при сем. Рачкови.Така че „Жълтурке“ Петър Рачков е един щастлив мъж с всичко описано по горе а ти вместо да публикуваш глупостите си се захващай с това което най-добре умееш –може би да си бъркаш в носа и да правиш топченца!!! а може и нещо друго но спри да пишеш статии - направо са жалки!!!
5.
долу " босовете.бг"
10.08.2011 20:05:31
0
4
Много станахте хората, който се ,,навъре" в нещата по-добре спрете да нищите на хората семействата , а си погледнете вашите.Много сте силни по форумите !!!
4.
От къде имаш пари? = МВР
10.08.2011 17:03:57
2
3
и къде е ОДМВР-Бургас да се намеси?
май си пазят лихварите и горят тези които не си плащат?
3.
БУРГ
10.08.2011 16:53:18
1
3
Смея да твърдя, че също съм добре запознат- написаното е вярно, но по-добре, че Бесовете са проявили малко разум и не са написали цялата гнусна история, защото тогава със сигурност семейството щеше да се изсели от Бургас
2.
запознат
10.08.2011 13:19:10
3
5
Аз също познавам двамата много добре, инфото е вярно, но са спестени много факти. Петър е един боклук, който изневеряваше на Дида с 15-16 годишни момиченца. Проигра всичко, момичето още не може да се съвземе от простотиите, които този урод й причини
1.
Георги Шивачев
10.08.2011 12:38:33
3
7
тъй като познавам много добре и тримата...особено Димитрина смея да твърдя, че написаното е пълна лъжа и простотия...много малко хора знаят каква е истинската причина за раздялата между тях и защо бизнеса на Петър е закъсал. За сетен път ви моля да престанете да пишете непроверена информация и да драскате, колкото да напишете нещо...що за медия сте не мога да разбера...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори