×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

След украинска контраатака: Русия призна, че изтегля войските си от два региона в Харковска област


След украинска контраатака: Русия призна, че изтегля войските си от два региона в Харковска област
Украинците отново завладяха Балаклия и Изюм
11 Септември 2022, Неделя, 09:44 ч.
Автор: Флагман

Лидерът на ДНР Денис Пушилин съобщава, че ситуацията в Донецк е трудна

Министерството на отбраната на Русия обяви, че изтегля силите си от два региона в Харковска област, където украинска контраофанзива отбеляза значителен напредък през последната седмица, предаде в събота Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Говорителят на руското министерство на отбраната Игор Конашенков каза, че войските ще бъдат прегрупирани и прехвърлени от региона на Балаклия и Изюм към Донецка област. Изюм беше основна база на руските сили в региона на Харков. Конашенков каза, че този ход се предприема, "за да бъдат постигнати заявените цели на специалната военна операция за освобождаване на Донбас".

Твърдението, че силите се изтеглят, за да се концентрират върху Донецк, е сходно с оправданието, което Русия даде за изтеглянето на силите си от региона на Киев по-рано тази година, отбелязва АП.

Междувременно лидерът на т. нар. Донецка народна република Денис Пушилин каза в свое съобщение в "Телеграм", че ситуацията в Донецк е трудна, съобщи Франс прес.

 


В категории: Войната в Украйна


63
Коментара
63
Коментара по темата
63.
До 60
13.09.2022 23:34:44
0
2
Кви бунтари са тез крепостници бе лахут!
Манталитета и вековната им закваска е крепостничечска!.....с вечно наведена глава пред дворянството!.....за шепа зърно!!
Сега е същото,но в съвременен вариант.....пред актуалните руски олигарси,точещи руските ресурси единствено с цел лично обогатяване и съпроводено от благосклонно-страхливия поглед на бащицата!
Тази страна,с толкова природни ресурди трябваше злато да тече от всяка крайпътна чешма.
Арабите от пустини направиха морета с морски курорти,тез тъпунгери зорлем от оазис се пънат да направят Русия на пустиня.
Ай бегай!
62.
До 60
13.09.2022 22:51:04
0
1
Пълни глупости си написал, руснаците били бунтари...послушни наведени овце
61.
Do 60
12.09.2022 11:55:33
0
2
Ei sega proverih v neta ... USA 2800 ...Russia 140 satellites... za kakvo govorime...China sa vtori sas 480 satellites... Rusnacite sa hora, pa makar I ogranicheni I s izrodeno mislene zaradi komunizma v gradovete sa s kostiumi I laptopi ograkoteni I znaqt angliiski. Po selata samo mogat da mechtaqt za socialnite pomoshti na amerikancite. Jiveqt kato v Pakistan...nali gi vijdate I kakvo kradat...kenefi. Either tova e Rusiqta vi.
60.
до 52
12.09.2022 04:35:33
8
4
Много си далеч от истината. В Русия не може да има либерален режим, както е в Европа и САЩ, защото с такъв режим не могат да се контролират 150 милиона руснаци. Руснаците са бунтари с имперско мислене, за да ги държиш кротки, трябва комунизъм и твърда диктатура. Обикновения руснак не е като латиносите и чернилките в САЩ, които си кротуват като има дадат бургери и хотдог в гетото или като се напушат и като им хвърлят някой долар от социални помощи.
Относно глобалните комуникации и интернета - повечето сателити са руски
59.
*********
12.09.2022 04:06:54
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
58.
до отворковците
11.09.2022 21:36:01
2
8
Пичове или пич. Аз съм в ЕВРОПА. Бизнеса ми е в няколко страни в ЕВРОПА! НЕ СЪМ РЕЛИГИОЗЕН и това ,че пиша по форумите е за да поакжа на хората от панелите като вас, че има и друга гледна точка. Целата на НАТО е постигната от 60 години насам...Русия може всичко да е ама питайте арменец или там къвто и да е и ще видите, че всики са пропищели от руския башибузук. За България освен да си плащам данъците нищо друго не претендирам да съм направил. Явно има някакви блокаджийски пишман хайдути където правят дела, дела, дела...ма ппо форумите. А за наркотиците...много руска пропаганда явно ви стана напоследък. Преди 6 месеца не бяха толкова актуални, ама и това ще мине.
57.
До 52 дай да ..
11.09.2022 21:03:28
0
0
Направим DMS да те пратим в европа от русофилите и русофобите да те пратим в европа па ако си военен по чин да вземем да се оправим нато европа ..... ти си човека дай номер на бюлетина Дех....ба....
56.
До 52 .... ко ко за НАТО
11.09.2022 20:58:32
1
1
Евала историк на вестници виж идеята на нато като цяло русия си е права дай да вземем от мато нато да дадем всичко на ердоганката по добре ще е Ама да има бахур като в турция да пишеш тогава ....
55.
До 52
11.09.2022 20:53:13
2
0
Пак ще ти го напиша , съдиш за хората по себе си . Чакай да ти сляза малко на нивото. Пич работя на море от 20 години, срещал съм се с хора от различни култури , повече от колкото си видял по телевизията. Недей ми разправя за света и хората, само да ти кажа ,даже днес вечерях с португалец и холандец . Познай на какъв език си говорим? Казах ти ,че съм видял много като теб. Първи ще влезеш в правата вяра . Време е да спреш да пишеш по форумите и да почнеш да четеш ,това което си пропуснал , когато е трябвало да учиш. И съм сигурен, че съм направил повече за България отколкото теб. Тъй ,че спри леките и тежки наркотици европеецо.
54.
Zлатин
11.09.2022 20:48:27
0
0
Колко да е трудна прегрупиране и не бързаме да оправим непоправимото
/смърт/ чрез военна операция на бедните родолюбци 500 години е примера за англия 800 за 9 месеца как да стане без башибозук
53.
до 43
11.09.2022 18:42:19
0
4
То е ясно ,че си ти :)))
Няма друга толкова изпушила чичка.
52.
do 49
11.09.2022 17:23:44
3
11
Ние сме европейци както всички останали! За кое няма да бъдем близки? Поляците, румънците, гърците... Европеец не е до това дали някой те възприема или не. Това е дали ти се възприемаш за такъв със мисленето на "европеец" или не. А дори и САЩ, Турция, Германия не могат без НАТО именно защото НАТО е гарант за мир. Днес няма нито една страна която да воюва активно със членка на НАТО... От войни преди 50-60 години са умирали средно по 10 000 000 човека на година...днес с изключение на конфликта в Украйна, където са някъде между 100 и 150 хил. на година умират отделно около 20 хил. по света и то не в страни от НАТО. Та говори ми колко са лоши. И да естествено, че всеки целта му са парите бе пич. На тебе майка ти ли ти купи лаптопа от където пишеш...баща ти ли ти плаща сметките за нет и ток? Може би си мислиш, че кинтите растат по дърветата или нещо не мога да те разбера ?? За мен мястото на България е в Европа... сред света. Това обаче не става като излезеш от всеки един световен съюз и се изолираш ставайки подвластен на национализма.. е нали виждаш Сев Корея...да са вързали и пребъдели? Света се промени, даже и най върлите руски тролове хъката мъката използват глобалните комуникации, забавления, услуги...свиквайте. За респекта...тея комунистически фикс идеи ги хвърляте в коша и до там! За кое някой да се респектира от страна която има население на едно китайско село, не допринася технологично за нищо и въобще е пълна с неграмотни и ниско квалифицирани хора? А не искам Русия, поради това, че един комунизъм ми стига а сега и руски фашизъм ще ми е хак. От там мога да очаквам, само глад и глупости(днес вече ги наричат даже и космически глупости). В страната си не само, че съм строил, строя, садил и ще садя...ами съм инвестирал и възнамерявам да инвестирам. Ама това нали се сещаш, че не става докато си лежиш и спамиш от дивана, във панела, като за това, че не си се учил, напъвал и старал...ами си обвинявал, Сорос, ваксините и великите сили за провала ти който наричаш живот.
51.
qqq
11.09.2022 17:10:23
6
6
те руснаците отстъпват и бягат от март месец :)))))
50.
35 До 37
11.09.2022 16:51:00
1
4
Съдиш за хората по себе си . И точно къде, някога съм предрекъл нещо си . Виж, ти предричаш доста неща за мен. Може да се пуснеш по някоя телевизия с платен телефонен номер . И да, не мога да ви разбера , всички се пените за Русия, САЩ и Европа. За европейците ние никога няма да бъдем близки . Сети се сам защо е така . От цялото ти писане разбрах , че видиш ли сме в НАТО и ЕС и си храним семейството с европейските пари. Явно това ти е целта(ПАРИ). На мен не ми се ходи никъде. Искам да нямам нужда от НАТО да ме брани ,нито еврото да ме храни . Искам нашите политици да могат да казват НЕ , за да защитят българските интереси и искам България да внася респект в всеки един ,така както САЩ правят на половината от вас тука а Русия на другата половина. Аз Русия не искам да спасявам , ако мога България да спася от подлоги като теб би било чудесно. Как възхваляваш едните и плюеш другите, виждал съм много като теб, първи ще смениш вярата ако се наложи . Едно дърво поне засял ли си през живота си, в родината ти наречена България?!
49.
Приятно
11.09.2022 16:37:59
2
11
Чудесни новини днес
48.
Haha
11.09.2022 16:24:23
5
12
Рушняците се оттеглят на бегом преоблечени кат жени, руските тролове не могат да сварят да пишат коя от коя по-големи глупости, че да замазват положението. А между другото знаете ли защо руските космически танкове имат огледало за обратно виждане? ... за да виждат фронта.
47.
Га га га га
11.09.2022 16:05:06
3
13
Нямаме намерение да нападаме Украйна, това е смешно.
Не сме нападнали Украйна.
Денацифицираме Украйна.
Зеленски избяга в Полша.
До 3~4 дена взимаме Киев.
До седмица цяла Украйна пада.
Украинците чакат да ги освободим.
Армията ни напредва.
Всичко върви по план.
Не отстъпваме, прегрупираме се.
46.
Наско Ментата
11.09.2022 15:53:16
3
4
“Украйна вече няма да се задоволи с връщането на Крим и Донбас от Русия, нито с репарациите за нахлуването. Киев, заедно със своите западни съюзници, ще се стреми към пълна капитулация и демилитаризация на Русия“ - Данилов, секретар на Службата за национална сигурност на Украйна

“Сега е момента лилипута от масква да почне заплахите с ядрените му таралясници .
Вариант 1 - съратниците му навират ключа за ядреното куфарче дълбоко в лилипутската му силиконова човка и го пращат да пие от оня чай .
Вариант 2 - успява да стреля / по добрият вариант / и завинаги забравяме за “стабилността” и сладките приказки у нас,шут на всички,барабар с реZесента “ - Атанас Ментов
45.
русия
11.09.2022 15:28:27
7
19
загуби в момента в който се обърна срещу Украйна.
Не можеш да победиш народа, казал го е Наполеон.
Сега на рашките им предстои демилитаризация и денацификация.
Този път трябва да е до дъно защото иначе рискуваме Трета Световна.
путлер е бегал, не го мислете. Край с него. Другото е важно!
44.
Въй
11.09.2022 15:07:23
14
12
Рускофобите се отърсиха от шока, извадиха старите плочи с лъжи и включиха грамофона.
Русия е силна, отстъплението е временно, менделеева таблица, не сме губили война, лош запад, лоши щати, десетки хиляди загинали украинци, един леко ранен руснак.
От полезни идиоти друго не се очаква.
43.
До 41
11.09.2022 14:51:45
4
4
Аз съм, и какво от това, смешник.
42.
статистик
11.09.2022 14:17:40
11
10
На Харковссият фронт, за ВСУ тази офанзива струва до тук 4000 убити и над 8 000 ранени.
Френската тв излъчи потресаващ репортаж от болниците.
Само, че кой ти брой убитите и ранените.
До последният украйнец каза Запада !
41.
до 22
11.09.2022 14:09:20
0
6
Жоро Мицов , ти ли си ?
40.
до 38
11.09.2022 14:02:21
6
14
Тихо,руска подлого!Още в първото изречение нямаш нищо вярно,а оттам напъните на кухата ти главица да свържат нещо смислено губят интерес.
39.
?
11.09.2022 13:55:35
6
10
Путин гръмна ли се вече ?
38.
Ноунейм
11.09.2022 13:53:09
22
9
Наскоро Георги Марков много правилно каза:
Русия няма загуба в Отечествена война,а тази от февруари насам се превръща точно в такава.
Така че не бързайте да се радвате на мним ,на временен уж напредък ,и на няколко пленени или дори загинали войника.В крайна сметка това е война.А глупостта ,че Русия си представяла ,че за три дни всичко ще свърши ,е създадена точно от тези ,които манипулират всички вас чрез тези съвременни технологии.Изчакайте търпеливо и тогава ще разберете какво по-точно представлява Русия ....Няма еквивалент с никоя друга държава.Само че повечето от вас нито история са чели,нито има откъде да познават духа и себеотрицанието на Руския народ.Русия не е САЩ да атакува чужда територия.Тя опазва само собствената си такава.Много интересно ,защо след като украинците твърдят ,че нямат нищо общо с Русия,над 50 процента от тях говорят Руски език....?Много просто,защото Украйна е съставена от славяни ,от които над 50 процента са чисти руснаци,останалите са славяни от полски етнос,има и малко беларуси,молдовци,българи,както и други по-малки етнически групи.Така че,такова чудо като Украински етнос няма.Само че за вас е много скучно да отворите в Гугъл историята ,каквато е обективно написана,и да я прочетете.
И нещо последно.Не бъркайте "корекомите" и вносните шоколади с истинския ред на Запад....няма нищо общо.
37.
До 35
11.09.2022 13:51:52
3
19
Не разбираш другите, но според теб "Русия си е направила сметката". Даааа умозаключение достойно за нобелова награда. Русия си направи сметката да загуби 50 000 войници, техника, трилиони долари, пазари на енергоносители и да се върне 50 години назад. Гениално! Сигурен ли си, че Русия и Путин са едно и също?
Запознат ли си, че България е член на ЕС и НАТО, и в този смисъл, България, е, Европа и какво е загубила, България в исторически и всякакъв др. смисъл, винаги, когато е била под кремълско влияние?
Понеже, Русия си е направила сметката, а такива, като тебе предричаха катастрофа на България и ЕС(което е налудничаво), та изниква логичния въпрос "кога ще замине, някой от вас да се спаси в Русия?
Защото в ЕС има милиони българи, които поддържат близките си и България с много средства, вече 20 години." Русия си направила сметката", гениална сметка на гениален владетел!
36.
Абориген Балкански
11.09.2022 13:28:48
3
4
Оптимизъм за напредналите след написаното от 35/ не мога/ в този конфликт целта е друга и от двете страни, жалко за Украйна
35.
Не мога
11.09.2022 13:11:32
12
9
Да ви разбера всичките! За вас няма ли България? Ами тука се пените да защитавате някакви други държави. И ако някой си мисли ,че Русия не си е направила сметката и договорките с другите жестоко се лъже. Жалко за погубените човешки животи. Включително и тези , които са построили това , което тази война сега разруши. И спрете да се обиждате един друг, грозно е .
34.
MR. HIMARS
11.09.2022 12:54:48
2
12
RUN, FEODOR, RUN!!!
33.
до 32
11.09.2022 12:52:42
17
11
Отново педалски блянове !
Не знам дали си открит ама, че си гейско мислене е очевидно от всичките ти днес 23 поста, който си нацвъкал под различни имена.
И колкото и да ти се иска всичко е временно.
И днес разтегнатото настъпление на укрите започна да цикли.
Убитите им войници са хиляди и хиляди.
Когато нямаш превъзходство във въздуха е въпрос на време да го отнесеш.
32.
VorVZakone
11.09.2022 12:36:59
7
20
Пyтин губи, а на путинофилчетата, ще кажа, че вече е произведен байонета с който ще го coдoмизиpaт...
31.
До 25
11.09.2022 12:32:54
4
6
Сляпа кокошка просо сънува.
Прост+много прост=крепостен селянин
30.
Лошо!
11.09.2022 12:31:37
8
23
Пушилин подаде оставка, но вече на територията на Русия, малко е избягал.
Украинците превземат бързо и Луганск и Донецк. Флагман ще пишат след 2-3 дена. Информацията вече е и Русия. Депутати от Санкт Петербург и Москва поискаха оставката на Путин и да му се предяви обвинение в държавна измяна
Вчера в Курска област на руска територия руски граждани са нападнали блок пост на Росгвардията. Убити са 2ма офицери има и ранени. Какво съвпадение от събития с пълния провал на руската армия в Украйна и "чудното икономическо и обществено положение". Тази нощ в Крим, отново е имало експлозии на руски военни обекти. Всичко е по план провала е лавинообразен!
29.
Бат Сали
11.09.2022 12:23:29
12
5
Урките ги скъсахме ги бем в боровата горичка.
28.
Гледна точка
11.09.2022 12:04:06
5
26
Факт е, че високомерието на Русия я доведе, пък и продължава да я води до огромни загуби в тази война. Тя, непобедимата с менделеевата таблица в джоба. Да, ама не. Освен хилядите загинали войници, загубата на крайцера "Москва" и смъртта на няколко генерали се отразява особено тежко на армията на Путин. Руснаците бяха толкова сигурни и нафукани, че ще направят блицкриг, че сега се чудят и трудно проумяват защо „специалната им операция“ буксува и защо са им толкова тежки загубите.
27.
истината
11.09.2022 12:03:19
26
12
САЩ избягаха от Афганистан като насрани -хората падаха от самолетите -а бе трагедия--сега наливат милиарди долари ама те пряко не се бият-това са те идиотите и идиоти ще си останат-Русия няма да падне но цената може да ядренна война
26.
Джигибиги
11.09.2022 11:57:11
8
27
И да се пените и да не се пените Русия включи на задна скорост.А как ще го обеднят на света .......не знам.Излагацията е на лице. ФАКТ.ТОЧКА ПО ВЪПРОСА.
25.
До22
11.09.2022 11:45:46
8
10
АналЛизаторе,бързо отивай на психиатър, но не тръгвай, сам, нека мама да те хване за ръчичка че в това състояние, едва ли ще стигнеш!
Майката си е майка и няма да те остави. Бързо, още днеска, докато е време! Вместо да отиде на психиатър, тръгнал да се изхожда по темата. Човешката лудост и простотия се оказа безкрайна като Вселената.
24.
До 21
11.09.2022 11:44:48
3
23
Бате, аз лепя гипсокартон в Германиата, ама не съм от чирпан, от Пазарджик сам.
Малко сам по-тъмничак от бургазлиите, ама то в Германията е нормално. Иначе сам православен, уважавам много Диан Пеев, мразиа Киро Тапото и чета само Флагман.
Само да ти кажа че исках да избиагам в Русията и там да лепиа гипсокартон, ама ниамах желание.
23.
Ха ха ха
11.09.2022 11:39:09
10
30
Великата руска армия... уж нах-добрите ракети,самолети, танкове... станаха за смях !
22.
До 3
11.09.2022 11:34:08
36
20
С една малка подробност обаче,че САЩ толкова милиарди наляха,България 1000 години може да живее от тези пари.Европа милиарди и оръжия,САЩ оръжия в изобилие и да не забравяме все пак Украйна е 45 милиона население.БГ е с население колкото една европейска столица.Сравнението БГ с Украйна малко не е съвместимо. Пък Русия не я мислете нея,Русия може 1000 години война да води тепърва започва.Русия има цялата манделеева таблица,злато,диаманти,петрол,дървесина.Оръжейните фабрики в Урал бълват на 24/7 над 150 милиона население. Седнали тук мишоците да правят сметките на великаните.Стойте си по дупките и си цвъркайте не давайте фантастични размишление за развоя на една война.Всички изкарали по една кристална топка и започнаха с фантастичните разсъждения.
21.
До 10
11.09.2022 11:32:16
32
13
Какъв българин си ти бе, откачалка ваксинирана.

Българина е :
- Православен,
- неваксиниран,
- уважаващ освободителите си,
- мразещ властта,
- и преди всичко нямащ доверие на информационните канали.

Та що за българин си ти мразещ сънародниците си ?
Желаещ да ги депортира или унищогава.

Най-обикновен чирпански ман-гал си.
Избягал от махалата и емигрирал на Запад.
Цървул с претенции.
Смешко !

Тук ще си останем и тук ще се радваме на живота си.
А на теб жлъчката ще ти се пръсне от злобата в която живееш.
20.
До DB7
11.09.2022 11:14:32
6
29
Българските русофили не дават на Русия да се предаде
19.
DB7
11.09.2022 11:10:19
10
19
РАДВАЙТЕ СЕ РУСОФИЛЧЕТА!ПЕНИС ДУШИЛИН ДНЕС ПОДАДЕ ОСТАВКА..ПЛЪХОВЕТЕ ПЪРВИ НАПУСКАТ ПОТЪВАЩИЯ КОРАБ
18.
Z
11.09.2022 10:56:16
21
5
На 7ми ноември ще празнуваме победата.
17.
Коношенков
11.09.2022 10:52:18
7
32
Руската армия отстъпва победоносно, докато укрите ги преследват панически
16.
До 11 реалист
11.09.2022 10:40:47
11
31
Забавлявай се с така наречените русофили, все пак това е диагноза достойна за нови научни изследвания!
Не забравяй че тези "българи", се давиха от злоба и приканваха Путлер да нападнел България в която живеят самите русофилистици, семействата и всички за тях близки хора, в която България са родните им земя и дом.
Понякога медицината и науката са безсилни.
15.
мислещ
11.09.2022 10:40:24
12
32
Както каза Путлер, санкцийте са добри за руZия , държавата се къпе в пари, а крепостните селяни по паланките, вече правят помените на всеки от 50-те хиляди трупа идващи от Украйна с черен хайвер и шампанско, въобще живот си живеят в Мордор :)
14.
Нормално
11.09.2022 10:36:45
15
37
Едните защитават родината си, другите 98 % от тях не знаят къв го търсят там. Като обяснявате, че руснаците знаели как се печели война, не забравяйте, че сега обикновения войник няма никаква мотивация. Така че “Назад, назад, страна огромная” . Обратно в Мордор!
13.
паткан
11.09.2022 10:30:03
30
29
Пускат ги отпред и посге ги минават отзад.
Войните не се водят без стратегия.
Залагам на Русия :)
12.
BG cops
11.09.2022 10:28:30
41
25
Русомрази, временните отстъпления, не са победа за укрите. Споко! Предстоят прегрупирания, нови снабдявания с оръжия, подкрепления и нови удари. Русия едва сега започва. Цар Путин Великий е готов за 20 годишна война. Ще надживее баба Гущерана и всичко ще завърши с полско-руска граница край Лвов!
11.
Реалист
11.09.2022 10:23:45
24
34
Вече ясно Рашъните ще загубят войната.Резилът за ВЕЛИКАЯ И НЕПОБЕДИМАЯ е на лице. Рашъните ще ядат на лопатата дръжката , това е ясно за всички освен за някои и друг путефил ( демек ) биологичен отпадък.
10.
До 5,6,7
11.09.2022 10:22:32
23
52
Имам чувството, че рашките и София да ударят, пак ще ги оправдавате.
Факт е, че ядат сериозен пердах, че използват башибозук (чеченски рязаци), че оръжията им (с изключение на масовата, неточна артилерия от ВСВ) са пълен боклук, ама продължавате да ги славите.
Що не се хванете и с куфарчетата си да заминавате за рашистан, а?
Тук е България и такива като вас не ни трябват!
Руски Предатели!
Да живее България!
9.
Милко
11.09.2022 10:18:56
39
27
Русия завзе 100,000 кв.км територия (без Крим). Укрите са си върнали 2,000 кв.км. Остават им още 50 победи, докато се "освободят" напълно :)
8.
vv
11.09.2022 10:17:32
30
12
B "Блиц" пише друго - чети "Сутришна сводка" и т.н. -... за голяма Усрайна.
7.
до 1 и 4
11.09.2022 10:15:08
42
23
Е и ? Тези успехи променят ли факта, че си напълно откачен, луд русофоб ?
Не.
Успехите на украйнците са гарнирани с ежечасните призиви в Харков за даряване на кръв.
На Херсон успеха бе препълнените морги и болници.
За тук все още не се знае каква цена е платена за този успех.

Пилците се броят на есен !

Може да не могат да правят телевизори но как се печели война руснаците знаят и могат.
6.
Юрий Подоляка
11.09.2022 10:14:24
45
29
Херсонското настъпление е пълен провал за Укристан. В Киев и Вашингтон го признаха за поражение. Там дадоха над 5000 укро трупа, превзеха 2-3 села с цената на ужасен брой жертви. Спряха го и се отказаха. В Харковско направление имат напредък, но там руснаците оставиха фронта си най-слаб и незащитен. Предстоят нови мощни руски артилерийски удари, Военно космическите вили на Руската Империя ежедневно бомбрардират укро складовете за оръжие и боеприпаси.
5.
Бай Пешо
11.09.2022 10:13:15
47
35
Смях. Русия използва ппд 20 процента от капацитета на ВС. А вече изтощи украинците. Скоро ще задействат по сериозни войски и напраео ще ги сгазят. Бързата работа срам за майстора. И в Сирия не бързаха ама разгромиха джихадохлебарките. Блицкрига е неефективен за големи територии и население. Особено като зад гърба им е краварската империя.
4.
РоцоСИФИЛИСтиците
11.09.2022 10:05:05
20
46
мълчат кат бити педерази развиишли :D
3.
Дааа
11.09.2022 10:04:38
25
49
ама тя страхотна рашката армия. Ракети, чудо. Оръжия, невиждани. Могъща, непобедима.
Сега се "прегрупира" в посока към тила.
Чакаме невероятния обрат, при който путлер лично, със светещ пръстен на ръката, ще поведе орките си във финален щурм.
Интересно как ще се опитат да запазят Русия цяла? Аз залагам, че скоро на нейно място ще има много независими държави.
Браво на Украинците! Корав народ излязоха, не като нас, да продължаваме да им ближем з@дниците на рашистите.
Честно, срам ме е заради сегашното правителство. Предните поне показаха гръбнак.
2.
Те хубаво се изтеглиха
11.09.2022 10:04:29
19
41
Ама защо си забравиха командира?
Подразделение на украински спецназ взе в плен генерал-полковник Андрей Сичев командващ направление "запад", два пъти награждаван от Путин. Записа от пленяването е качен на 8 сптември. Героичната руска армия избяга и си остави командира. Остави си и много въоръжение, танкиве, Бтр, ракетни установки и цели позиции и складове с оръжие и боеприпаси. Джунгали да бяха, нямаше да бягат така. Ей тва е велика армия.
Кремълската бабичка "нравится не нравится, терпи кремлевская бабуля"!
1.
пиргиши
11.09.2022 09:58:17
28
56
що мълчите , сега Ве руски подлоги ?! що не пишете нищо ???
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" "Алек мразеше да я целува, дори личеше, че го е гнус", коментират в нета Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Блъснали са се бус и тир Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Превенцията срещу разпространението на наркотици е на фокус в МВР Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Три патрулки са заклещили автомобил, като искат да арестуват шофьора, но той не излиза от возилото си Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово По време на 6-дневния пробег с нея ще пътува видео оператор и фотограф, който ще заснеме и покаже красотата на Черно море, видяна по един различен начин Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител и генералният консул се обединиха около инициативи за социализирането и образованието на деца от семейства в затруднено положение Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Иван Анастасов е ученик в 9- ти клас в СУ "Юрий Гагарин", където негов индивидуален треньор е Георги Терзиев Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Той бе сред пионерите в създаването на Отделението по ушно-носно-гърлени болести на МБАЛ „Бургасмед” още през 2012г. Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Искат вето върху промените в Закона за добавената стойност 
Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Валери Григоров говори след тримесечното предизвикателство  Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Пръв се разболял големият ѝ син Янчо, който се оказало, че нямал трета поставена доза от задължителната ваксина срещу заразата Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори