×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Осем години като кмет ми дават увереност, познавам всеки проблем в общината


05 Август 2011, Петък, 10:20 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА

Не се плаша от конкуренция, защото съм сигурен, че хората ще оценят какво сме свършили

Евгени Врабчев е втори мандат кмет на Айтос. Завършил е ВМИ – Варна, по професия е машинен инженер. За себе си твърди, че е успял човек. На 47 години, е женен, има двама сина. Стоян ще бъде студент тази година, а Виктор учи в Математическата гимназия в Бургас.

- Г-н Врабчев, общинската конференция на БСП реши Вие да сте кандидатът на партията за кмет на Айтос отново.  Наложи ли се на форума да се дава някаква оценка на Вашата работа преди да се стигне гласуване и да ви изберат за 3 мандат?

- Направих отчет за моята дейност през втория ми мандат, като кмет на община Айтос. Отчетът беше положителен, а също и оценката, която беше единодушно приета от конференцията. Да, в залата имаше и критични бележки, които аз съвсем нормално приемам. Самият резултат показва сам по себе си какви са били настроенията на тази конференция. Истината е, че заедно с партийния лидер Деян Господинов седяхме рамо до рамо по време на форума, на който по най-демократичния начин беше избран кандидат за кмет на БСП.

- Имахте ли други реални конкуренти? Мислехте ли, че в партийната организация в Община Айтос вече са се появили такива кадри, които биха могли да поемат този пост. Тъй като тази община никак не е лесна за печелене на избори?

- Да, имаше и други имена, които бяха номинирани. Знаете, че в БСП има определени правила, по които се издигат номинации. Минава се през събрание на първичните партийни организации, след това Изпълнителното бюро анализира тези резултати. Чуха се мнения, че трябва да се търси и друг тип кандидатура, която да бъде извън редовете на БСП и да обединява по-голяма част от обществото, но в крайна сметка, тази номинация, което надделя, колкото и нескромно да звучи, беше моята кандидатура.

- А Вие бяхте ли се подготвил за тази конференция, бяхте ли говорил с членовете на първичните партийни организации?

- Не, не съм участвал досега в работата на първичните партийни организации. Не съм правил собствен отчет, защото смятам, че той трябва да има по-публичен характер, поне моето мнение е такова. Ние всяка година казваме какво сме свършили чрез вестник или чрез радио възел. Тези отчети не са за вътрешно партийни форуми, а за пред повече хора, защото един кмет е кмет на цялото население в общината, не е на отделна партия. Вярно е, че самият избор минава през номинация в партията и в този смисъл аз лично ще подготвя тепърва отчет за цялостната ми дейност през мандата 2007 г. - 2011 г.  Като цяло този мандат колкото и да беше труден, имаше своите предизвикателства, които се дължат на това, че България вече е член на ЕС, че пред нас стои един чист финансов ресурс по оперативните програми, по които трябва да работим. В този аспект този мандат колкото и труден да беше, е успешен.

- Да посочите три неща, с които се гордеете през този мандат?

- Не съм мислил как да ги подредя точно. Първо може би е развитието на социалните услуги в община Айтос. Казвам го това, защото нашата община е сред водещите общини в България по брой на социалните услуги, които предоставя. Айтос се конкурира с Велико Търново, Горна Оряховица, Благоевград, които са на челните места. Това считам това като личен приоритет. На второ място, и по оценка на гражданите, може би е реконструкцията на центъра на Айтос. На трето място, в моята класация са всички проекти по които сме работили. Знам, че тук ще се натрупат и критики, че сме можели да работим и по други оперативни програми, не е ли малко късно започването сега. Но трябва да се знае, че процесът на проектиране, на подаването и на спечелването на един проект отнема половин мандат, а реализирането му изисква съвсем друго време. А за мен един проект е успешен не само като бъде реализиран, а и като бъде разплатен. Сега много общини започват да изпитват точно тези трудности, за голямо съжаление и в нашата община има един такъв проект, който е по програма САПАРД и не е разплатен. В момента се водят дела между фирмата и общината. Съответно общината заведе дело срещу ДФ „Земеделие“ , чакаме резултат. Пречиствателната станция за отпадни води е на стойност 31 млн. лв. Ако трябва да направим една справка бюджетът на общината е 14.5-15 млн. лв. Минахме пика през  2008 г. , когато стигнахме 16 млн. лeва по отчет. Това бяха най-добрите години. Сега тепърва предстои тежко време и от тази гледна точка този проект е като мащаб е наистина много голям. Освен това той ще подобри околната среда, ще намали вредните емисии. Жителите на Айтос трябва да знаят, че градската пречиствателна станция за отпадни води ще подобри качеството на живот и ще се отрази и на съседните общини Камено и Бургас.

- Ясно е, че Вашите двама основни конкуренти ще бъдат Даниел Орлов от ГЕРБ и Стоян Колев от СДС. Мислите ли, че Вие сте в по-добра позиция като се има предвид, че те са си бизнесмени, а Вашият живот е бил на показ и сте наистина много лесно уязвим?

- Няма нито едно действие, няма нещо от което аз бих се срамувал. В крайна сметка конкуренцията е добро нещо, тя е един наистина демократичен показател. Вярвам, че ще има и други кандидати, няма да бъдат само тези, които посочихте. Аз се отнасям с уважение към тях и се надявам да направим една добра и честна кампания. Това, че всяка партия ще положи максимално усилия и ресурс да спечели изборите е нормално, в крайна сметка за това са партиите. От тази гледна точка няма нищо по-добро от това, че има различни кандидати. Аз смело мога да заявя, че знам какво очакват хората както в селата, така и във всеки един квартал. Тези 8 години, в които съм начело на общината ми дават увереност. И вярвам, че тези неща, които сме свършили, ще се изразят в самото гласуване.

- Когато  кажат, че Айтос  е втората по население община в Бургаска област по-голямата част от хората приемат това с голяма изненада. Какво е населението в Айтос?

- Всъщност след преброяването се оказа, че  Айтос е трета по население община. Изпреварва ни община Руен с 400, друг е въпросът за методиката на преброяването и за начина на самото преброяване. Най-важното е, че град Айтос е вторият по население град след Бургас, в областта. Айтос е с 19.5 хил. души, а цялата община е 29 хил.    

- Синът Ви е студент във Варна. Искате ли да се върне в Айтос?

- Ами той вече е голям, навърши 19, може сам да взима тези решения. И двамата ми сина след 4 клас са учили в Математическата гимназия в Бургас. Големият завърши с отличен успех, иска да става строителен инженер.

- Съпругата Ви от колко години работи като експерт в Бюрото по труда?

- Повече от 10 години

Това означава, че е на тази работа преди вие да станете кмет?

- Да!, Тя е работила първо в завода по резистори, там където беше нашето запознанство. Аз започнах като инженер там. Тя след това работи в дирекция „Социално подпомагане“, после - към застрахователно дружество „Алианс” и след това в Бюрото по труда.

- Сестра Ви Татяна Русева е известна с това, че печели много проекти в коя сфера обаче?

- Сестра ми работи повече от 10 години в социалната сфера, там разработва проекти съответно ги е печелила много пъти. Но за отчет за нейната работа , можете да се обърнете към сдружението с нестопанска цел, то може да даде отчет.

- А печелила ли е проекти, които са свързани с общински дела?

- По част от проектите в социалната сфера е нормално да работи с институции като Бюро по труда, Дирекция социално подпомагане и в частност общината

- Има ли хора в Общинския съвет, от общинска администрация,  общественици в града, които да оценят нейната дейност, че тя е успяла със своите способности, със свето образование да привлича тези проекти за града?

- Трудно ми е да говоря за сестра си и за нейната работа. Но според мен е по-важно какво ще кажат гражданите на  Айтос, тях трябва да питате. Например кандидатствахме по проекта Социални услуги за замяна на работни места, който се развиваше в 12 общини. Това беше един пилотен проект, който започна при управлението на Лидия Шулева, аз съм участвал в заключителната конференция, когато присъстваха и представители на ЕС, които дадоха много висока оценка. В този проект 50 социални асистенти обслужваха 180 в неравностойно положение, които са хора от общината, няма да коментирам, че бяха обслужвани включително и родители на партийни лидери. Това са хора, които се нуждаеха от тази услуга и те я получаваха. Аз мисля, че там е голямото предизвикателство, а не кой изпълнява проекта. Винаги ще има кой да го изпълнява. 

 - Скоро депутатът Пенко Атанасов беше на посещение в Айтос, притеснена ли е БСП дали ще успее да държи крепостта в  Айтос?

- Не смятам Айтос за крепост. Кметът работи с абсолютно всички граждани  на Айтос, той работи и с всички партии. Вярно е, че кандидатурата се издига  или чрез партия или чрез инициативен комитет, но след изборите кметът е на всички граждани. В крайна сметка  проблеми има във всяко едно населено място, във всеки един квартал , във всяко едно семейство. По-важната функция на партийността е при формирането на политики, при списването на партийните листи за общинския съвет.

- По селата хората познават ли Ви, колко пъти в този мандат сте обиколили всяко населено място?

  -  Аз имам един принцип, който спазвам и той е, че в началото на всеки мандат свиквам събрания във всяко едно населено място. В Айтос поради големия брой жители ги правим по квартали и всяка година правя изнесени приемни през есента и пролетта. Поне веднъж в месеца минавам през всяко едно населено място, защото в крайна сметка прекият контакт с хората е много важен за мен

- Когато стартирахте Вашия втори мандат, имаше един период, в който бяха много обострени отношенията Ви с ДПС, които преобладават в общинския съвет. След това напрежение се потуши и не се усещаше. В какви отношения сте с ДПС като се има предвид, че за никого не е тайна, че партията ще играе решаваща роля на балансьор при решаването на вота, ако не на първи тур, то на балотаж?

- Надделява в много случаи становището на ДПС. По-скоро считам, че първо най-вероятно те ще бъдат най-голямата политическа сила, макар, че аз като избраник от друга партия се надявам БСП да има мнозинство, но в крайна сметка резултатите ще го покажат. В това отношение нормални са контактите и се надявам те да продължат независимо кой ще бъде кмета. Защото в крайна сметка кметът работи с политическа сила така както и партията трябва да работи с кмета. Този процес е взаимен и трябва доброто разбирателство.

- Когато се видите на улицата със Стоян Колев казвате ли си „Добър ден”?

- Да, разбира се, даже скоро бяхме поканени заедно и присъствахме на освещаването на един заслон, който беше направен съвместно от туристическо дружество Айтос и ловното дружество Сокол“.

- Какви са ви отношенията с г-н Орлов?

- Съвсем нормални. Г-н Орлов освен, че е лидер на управляващата партия в същото време е и общински съветник. По много от въпросите сме били на общи позиции, по много от въпросите сме на противоположен мнения, но това е напълно нормално.

- Конкурентите Ви са бизнесмени и бизнесът им процъфтява. Имат свободно лични средства, с които да водят кампания чисто медийно и чрез гласоподаватели. Вие с какви пари ще правите кампания. Колко ви е заплатата като кмет?

- Основната ми заплата е 1450 лв., тя се  гласува от общинския съвет. Приблизително получавам толкова, като изключим удръжките. Аз имам единствено клас. Финансовото състояние на нашето семейство се формира от трудовите възнаграждения, които получаваме аз и моята съпруга. Няма никакви допълнителни доходи.

- Какво имотно състояние декларирахте при започване и сега, какво става с  „5 звездната ви луксозна вила“?

- Считам тези неща за глупости, на които не е нужно да отговарям. От 2003 г., когато започнах, досега подавам една и съща имотна декларация , нямам промяна.

- Какво притежавате?

- Имам наследствен апартамент, притежавам едно малко местенце от 1 декар и 200 кв.м. също наследствено , което обработваме съвместно със семейството на сестра ми , има едно лозе с малко овошки. Нямам 5 звездна вила, имаше една стаичка преди, сега няма нищо . Имам две коли втора употреба, които ползва  семейството ми и заем от 15 хил лева.


В категории: Айтос


31
Коментара
Бъдещето на ERP системите
Бъдещето на ERP системите 23/05/2024, Четвъртък 12:44 0
31
Коментара по темата
31.
nedovolen
23.10.2011 13:15:29
0
0
abe kmete,zemi si kasketa i se mahay
30.
nedovolen
23.10.2011 13:15:29
0
0
abe kmete,zemi si kasketa i se mahay
29.
nedovolen
23.10.2011 13:13:01
0
0
abe ne se li nayade.mahay se vece
28.
Пропаганда
15.08.2011 14:33:46
1
7
Абе Айтозлия, я недей го пробутва тоя Едрев.. Брех тези БСПари бе. Нареждаш този, от който смучехте 8 години и пробутваш следващия. То бива бива, ама толкова ли е тъп народа, че да кажеш дайте да махнем злия гаден БСП-ар и да сложим злия, гаден, подкрепян от ДПС бивш шеф на полицията в Бургас, настоящ мениджър на охранителна фирма БСП-ар.. Който и да е от БСП резултатите ще бъдат същите!!!
27.
g-n Nikoi
13.08.2011 15:31:27
0
1
abe gospodin kmete,q kajete kak se zdobihte s 2 apartamenta v burgas i oshte nqkolko imota.Sas va6ata skromna zaplata i 20 godini da ste kmet ako nekradete,teq apartamenti moje samo po obqvi da gi gledate i za rekonstrukciqta na centara za 9 hrascheta kak izpisahte 90 hilqdi leva,ti za tva li otrepa me4kata da moi da izqdesh sam meda,kva si hiena,maimunke mrasna,kolko si dolen,komunist takav.Ne che drugite nqma da kradat,no pone da bade s mqra.Pak za ulicite da ne govorim kak samo remontira ulicata na koqto jivee sestra ti.
26.
Айтозлия
10.08.2011 16:52:13
1
5
Абе г-н Врабчев, то бива нахалство бива, ама цял бивол за мезе не бива ! Я посмали манго ! Живеели били само на двете заплати, че на кого ги разправяш тия бе Грабчо ! Осем години бъркаш в меда и да не се облажиш , мислиш че сме балами , всичко знаем и за комисиионните, и за хотелчето...положението ти е оправено не само на теб но и на двете ти синчета ! Правиш се на света вода ненапита !!??? Не на нас тия бе Грабец! Я по скоро си отиди по живо по здраво и с достойнство, стига си лъгал хората ! Правиш се на общителен, сега когато идват избори, иначе като влезем при теб в приемния ден, голям надменник, горд, нямаш малко уважение към гражданите, които те посещават, разглеждаш си пощата и не им обръщаш никакво внимание, аз си разправям проблемите, ама кой да ме чуе.....нали ти си добре, какво ти пука за нас бедните ! А пък тази твоята секретарка хич я няма...толкова проста и отвеяна горката, голяма омалла, иначе със самочувствие, мисли че като си показва голямото деколте и късата поличка ще и се дигне рейтинга, ай селянко със селянко такава, проста кукумявка , като се заблее в някоя стая с часове те чакаме, ама нали си има гръб...! Въобще целия ти екип като теб, то рибата се вмирисва от главата са казали хората! Хайде Грнабец отивай си вече, на път е Едрев, ще го изберем от раз, от първия тур...най уравновесеният човек , с опит, само той ще оправи Айтос, ако ли пък не, на другия мандат и него ще ритнем, но засега той е най достойният....Хайде остани си със здраве г-н Врабчев и започвай полека лека да си събираш багажа от кабинета за не ти дойде после всичко изведнъж !
25.
Айтозлия
10.08.2011 16:52:13
0
5
Абе г-н Врабчев, то бива нахалство бива, ама цял бивол за мезе не бива ! Я посмали манго ! Живеели били само на двете заплати, че на кого ги разправяш тия бе Грабчо ! Осем години бъркаш в меда и да не се облажиш , мислиш че сме балами , всичко знаем и за комисиионните, и за хотелчето...положението ти е оправено не само на теб но и на двете ти синчета ! Правиш се на света вода ненапита !!??? Не на нас тия бе Грабец! Я по скоро си отиди по живо по здраво и с достойнство, стига си лъгал хората ! Правиш се на общителен, сега когато идват избори, иначе като влезем при теб в приемния ден, голям надменник, горд, нямаш малко уважение към гражданите, които те посещават, разглеждаш си пощата и не им обръщаш никакво внимание, аз си разправям проблемите, ама кой да ме чуе.....нали ти си добре, какво ти пука за нас бедните ! А пък тази твоята секретарка хич я няма...толкова проста и отвеяна горката, голяма омалла, иначе със самочувствие, мисли че като си показва голямото деколте и късата поличка ще и се дигне рейтинга, ай селянко със селянко такава, проста кукумявка , като се заблее в някоя стая с часове те чакаме, ама нали си има гръб...! Въобще целия ти екип като теб, то рибата се вмирисва от главата са казали хората! Хайде Грнабец отивай си вече, на път е Едрев, ще го изберем от раз, от първия тур...най уравновесеният човек , с опит, само той ще оправи Айтос, ако ли пък не, на другия мандат и него ще ритнем, но засега той е най достойният....Хайде остани си със здраве г-н Врабчев и започвай полека лека да си събираш багажа от кабинета за не ти дойде после всичко изведнъж !
24.
Aytozlija
09.08.2011 19:39:21
7
4
И какво? Тогава да Ви управлява Ружди Хасан или някой от неговите съратници!?
23.
Гошо
08.08.2011 11:35:45
3
12
То всеки познава проблемите на общината. Та като ги познавате другарю Врабче, защо не ги решихте за 8 години?! На думи всеки е силен. Нека видим делата! Думи много-дела няма. Оправдания, колкото щеш. Ако дори този път стигнеш до балотаж, ще се изселя от този град, който има потенциал, но некадърно управление. Дано този път айтозлии не се подведат!
22.
айтозлия
07.08.2011 21:36:24
3
19
Абе г-н Врабчев, то бива нахалство бива, ама цял бивол за мезе не бива ! Я посмали манго ! Живеели били само на двете заплати, че на кого ги разправяш тия бе Грабчо ! Осем години бъркаш в меда и да не се облажиш , мислиш че сме балами , всичко знаем и за комисиионните, и за хотелчето...положението ти е оправено не само на теб но и на двете ти синчета ! Правиш се на света вода ненапита !!??? Не на нас тия бе Грабец! Я по скоро си отиди по живо по здраво и с достойнство, стига си лъгал хората ! Правиш се на общителен, сега когато идват избори, иначе като влезем при теб в приемния ден, голям надменник, горд, нямаш малко уважение към гражданите, които те посещават, разглеждаш си пощата и не им обръщаш никакво внимание, аз си разправям проблемите, ама кой да ме чуе.....нали ти си добре, какво ти пука за нас бедните ! А пък тази твоята секретарка хич я няма...толкова проста и отвеяна горката, голяма омалла, иначе със самочувствие, мисли че като си показва голямото деколте и късата поличка ще и се дигне рейтинга, ай селянко със селянко такава, проста кукумявка , като се заблее в някоя стая с часове те чакаме, ама нали си има гръб...! Въобще целия ти екип като теб, то рибата се вмирисва от главата са казали хората! Хайде Грнабец отивай си вече, на път е Едрев, ще го изберем от раз, от първия тур...най уравновесеният човек , с опит, само той ще оправи Айтос, ако ли пък не, на другия мандат и него ще ритнем, но засега той е най достойният....Хайде остани си със здраве г-н Врабчев и започвай полека лека да си събираш багажа от кабинета за не ти дойде после всичко изведнъж !
21.
Начална учителка в гр. Бургас
07.08.2011 08:37:41
4
9
Уважаеми г-н Кмет, аз съм начална учителка в гр. Бургас, родена съм в гр. Айтос по-точно в МБАЛ-Айтос АГ което Вие закрихте. През 2009г. завърших ВХТИ-Бургас със специалност "Нначална педагогика" като се надявах след като завърша да се реализирам в родния си град по-специалността си но всичко това се оказа мираж, оказа се ,че в Айтос се назначават хора единствено приближени до семейство Врабчеви. Изгонихте много млади хора като мен , явно това е вашата политика и начин на мислене! Пожелавам Ви "успех"
20.
Начална учителка в гр. Бургас
07.08.2011 08:37:41
3
5
Уважаеми г-н Кмет, аз съм начална учителка в гр. Бургас, родена съм в гр. Айтос по-точно в МБАЛ-Айтос АГ което Вие закрихте. През 2009г. завърших ВХТИ-Бургас със специалност "Нначална педагогика" като се надявах след като завърша да се реализирам в родния си град по-специалността си но всичко това се оказа мираж, оказа се ,че в Айтос се назначават хора единствено приближени до семейство Врабчеви. Изгонихте много млади хора като мен , явно това е вашата политика и начин на мислене! Пожелавам Ви "успех"
19.
Начална учителка в гр. Бургас
07.08.2011 08:13:56
3
7
Уважаеми г-н Кмет, аз съм начална учителка в гр. Бургас, родена съм в гр. Айтос по-точно в МБАЛ-Айтос АГ което Вие закрихте. През 2009г. завърших ВХТИ-Бургас със специалност "Нначална педагогика" като се надявах след като завърша да се реализирам в родния си град по-специалността си но всичко това се оказа мираж, оказа се ,че в Айтос се назначават хора единствено приближени до семейство Врабчеви. Изгонихте много млади хора като мен , явно това е вашата политика и начин на мислене! Пожелавам Ви "успех"
18.
Начална учителка в гр. Бургас
07.08.2011 08:13:56
3
10
Уважаеми г-н Кмет, аз съм начална учителка в гр. Бургас, родена съм в гр. Айтос по-точно в МБАЛ-Айтос АГ което Вие закрихте. През 2009г. завърших ВХТИ-Бургас със специалност "Нначална педагогика" като се надявах след като завърша да се реализирам в родния си град по-специалността си но всичко това се оказа мираж, оказа се ,че в Айтос се назначават хора единствено приближени до семейство Врабчеви. Изгонихте много млади хора като мен , явно това е вашата политика и начин на мислене! Пожелавам Ви "успех"
17.
4ista4a
06.08.2011 19:12:53
2
14
ti nikoga nqma da spe4eli6 treti mandat , za6toto si nekadarnik i zlobar , celiya grad te mrazi
16.
sekretara
06.08.2011 17:02:25
2
8
REKLAMA ??? godini vav vlasta mu sa malko -toi samo tova moge da raboti.Uspehi licni mnogo ,a drugite hora koito ne sa ot otbora? Kolko godini mu triybvat za da se sluci nesto hubavo v grada, a spored vas kolko miliona pravi na mandat??
15.
БЕЗПЛАТЕН ОБЯД!
05.08.2011 17:34:08
6
15
КОЛКО ПАРИ СЕ ИЗРЪСИ ЗА СТАТИЯТА!!!
14.
КИЛЪРА НА УЧИЛИЩА
05.08.2011 17:29:55
6
4
Това е то да си плюеш на "СУРАТЯ".
13.
Атанас
05.08.2011 15:24:20
5
12
Килърбее не си прав!! Врабчев е направил изключително много неща за община Айтос:
-Закри училища и детски градини.
-Закри родилното отделение.
-Направи синя зона.
-Остави улиците с многобройни дупки, но както виждаме 2 месеца преди изборите, се започнаха ремонти по пътищата , което е всеизвестна предизборна кампания на БСП навсякъде из България.
-8 години беше изоставил детските площадки и добре, че беше СДС-Айтос да стане сериозен проблем.
-Не само, че не откри нито едно работно място, а прогони много хора и закри много работни места.
-Уби една мечка.
-Изсече многогодишни дървета в парка.

Така,че само да съм чул някой, който е споменал, че Врабчев не е направил нищо за 8 години. Това си е бая работа, дори и за това време.
12.
леле мале
05.08.2011 15:17:46
4
9
За осем години успя май само да се "запознае" с проблемите. Колко още трябва да чакаме, за да започне да ги решава? Айтос няма нужда от социални дейности и подаяния, а за сестрата целият град знае, че сучи пари от общината! Не го е срам!
11.
къде съм аз,къде си ти?
05.08.2011 15:13:20
5
14
1.От 8 години съм на общинската софра!
2. Сестра ми проектира жена ми се разпорежда !
3. Братовчед ми за няколко милиона боклуците ви чисти!

А ВИЕ ВСЕ НЕДОВОЛНИ , ВСЕ СЕ
ОПЛАКВАТЕ ,ЧЕ СТЕ БЕЗРАБОТНИ ,ЧЕ СТЕ ГЛАДНИ ! НЕ ВИ ВЯРВАМ, АЗ ЦЯЛАТА СИ РОДА СЪМ ВПРЕГНАЛ ДА ВИ СЛУЖАТ ВИЕ ПАК СТЕ НЕДОВОЛНИ!
10.
Селянин
05.08.2011 15:10:43
3
11
Питайте го,ако стане кмет с коя политическа сила ще работи,след като той е ненавиждан и мразен от всички ?
9.
До платения АДМИНИСТРАТОР
05.08.2011 15:07:47
3
14
Защо не го питахте,колко работни места е открил за 8 години и колко млади хора са напуснали Айтос от безизходица и отчаяние.
8.
ПЛАЩАМ СИ ЗА ВСИЧКО
05.08.2011 15:05:12
1
10
Колко пари плати на Которов и на Михов,за да номинират твоята кандидатура?Толкова си принципен,че заби нож в гърба на единствения човек,който в продължение на 4 години беше твой яростен защитник.Синовете,с които се гордееш един ден ще се срамуват от ТЕБ!!!
7.
Платен статия
05.08.2011 15:02:12
3
11
Аве мушенник,защо не каза нищо за скалъпените търгове в продължение на 8 години с фирма "Стройстил" и за комисионните,които си получавал от нея.Кажи нещо за братовчед си,който почиства града за мизерната сума от 1 млн.лв. на година.Защо не каза нищо за сестра ти,която няма проект в Айтос,който да не мине през нея.Аве ей мушенник кажи как подкупваш циганите и турците на изборите?Кажи как излъга народа за това,че си построил центъра с Европейски пари,а всъщност той е построен с парите на данъкоплатеца
6.
Платен статия
05.08.2011 15:02:10
3
11
Аве мушенник,защо не каза нищо за скалъпените търгове в продължение на 8 години с фирма "Стройстил" и за комисионните,които си получавал от нея.Кажи нещо за братовчед си,който почиства града за мизерната сума от 1 млн.лв. на година.Защо не каза нищо за сестра ти,която няма проект в Айтос,който да не мине през нея.Аве ей мушенник кажи как подкупваш циганите и турците на изборите?Кажи как излъга народа за това,че си построил центъра с Европейски пари,а всъщност той е построен с парите на данъкоплатеца
5.
Айтозлия
05.08.2011 14:53:36
3
11
Официален заем от 15 хил.лв. и неофициално откраднати приходи от комисионни 1,5 млн.лв. за 8 години!!!И малко 7 етажно хотелче в кв.Сарафово.
4.
Оро
05.08.2011 14:32:53
6
5
- Няма нито едно действие, няма нещо от което аз бих се срамувал.

Мене лично, ако съм 8 години кмет и направя подобно предизборно интервю на края на втория мандат, ще ме е срам, но това е въпрос на принципи.
3.
Килърбее
05.08.2011 14:31:09
9
6
- Да посочите три неща, с които се гордеете през този мандат?

- Не съм мислил как да ги подредя точно. Първо може би е развитието на социалните услуги в община Айтос. Казвам го това, защото нашата община е сред водещите общини в България по брой на социалните услуги, които предоставя. Айтос се конкурира с Велико Търново, Горна Оряховица, Благоевград, които са на челните места. Това считам това като личен приоритет. На второ място, и по оценка на гражданите, може би е реконструкцията на центъра на Айтос. На трето място, в моята класация са всички проекти по които сме работили.


И какво. Това е едно нищо. За 8 години едно нищо(знам, че говори за тези 4 години, но нищо + нищо си е нищо). Та те и 3те едно друго се покриват. Айде да виним бургаският кмет какво ще каже на този въпрос ще изрежда толкова много и всяко едно нещо ще бъде отделно и всеки ще го разбира. Не 3 неща, които казват "направих центъра". За конкуренцията ти мога да кажа само Орлов винаги като го слушам се смея, а за Перлата бих казал, че ако му бъде зададен същия въпрос ще каже повече , без да е бил кмет!
2.
Троп-Троп
05.08.2011 13:39:46
5
16
Bubs, това интервю беше 200 празни реда, а ти с 2 каза повече. Евала!
1.
bubs
05.08.2011 13:01:05
5
20
много сте зле господин Врабчев-отеглете се с достойнство-ще загубите-за вас ще гласуват само хората от общината от страх 4е работят за вас а не от сърце-УВЕРЯВАМ ВИ ТАКА Е!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Нов скандал в СОС - Прошко Прошков изкара извън нерви съветниците от ПП/ДБ и "Спаси София" Нов скандал в СОС - Прошко Прошков изкара извън нерви съветниците от ПП/ДБ и "Спаси София" Спорът се разрази около приватизационния договор с “Витоша ски” Извънредно! Мъж скочи от Моста в Бургас, вадят тялото му Извънредно! Мъж скочи от Моста в Бургас, вадят тялото му Жертвата още не е идентифицирана  Тя изпя хита на 90-те, а сега телефонът й лъсна в секс обяви Тя изпя хита на 90-те, а сега телефонът й лъсна в секс обяви "София е под вода - жалко, че не намерих кану": Заседанието на СОС стартира с бисери и обвинения "София е под вода - жалко, че не намерих кану": Заседанието на СОС стартира с бисери и обвинения Скандалите започнаха още при обсъждането на дневния ред Сгъваме хартиените бюлетини за изборите като оригами Сгъваме хартиените бюлетини за изборите като оригами  По-лесно е да гласуваме с машини, отколкото да намерим хлебчетата в супермаркета, възкликна водещата Мария Цънцарова Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита  Инж. Радослав Калчев разказа как токът от мълнията преминал от единият контакт във вилата му до другият, който бил на 12 метра от първия "Левицата" и Румен Петков започнаха силно кампанията си в Бургас, повдигнаха ключова тема за региона "Левицата" и Румен Петков започнаха силно кампанията си в Бургас, повдигнаха ключова тема за региона ГЕРБ и ПП-ДБ искат да съсипят рафинерията, няма да го допуснем, категорични са от "Левицата" Пътешественик стигна от Германия пеша до Бургас с кучето си, спят по спирки и в църкви Пътешественик стигна от Германия пеша до Бургас с кучето си, спят по спирки и в църкви Целта, която съм си поставил, е да посетя 40 европейски държави, т.е. общо 25 000 километра, споделя той Бургас награди заслужили дейци на културата Бургас награди заслужили дейци на културата Бургаският дух се е запазил, благодарение на нашите писатели, музиканти, певци, актьори, художници, подчерта кметът Димитър Николов Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души При ляв завой младежът загубил контрол над колата
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори