×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 1000 евро глоба в Гърция за тормоз на домашни любимци
  • От утре времето се разваля
  • Ford може да възроди Fiesta
  • България е един обран бостан в момента, няма ги парите. ПП-ДБ ни дължат ротация, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов
  • 4 хиляди японски войници ще участват в американски маневри в Тихия океан
  • В Черна гора протестираха срещу резолюцията за Сребреница
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Перверзия е да строиш шестима попове в расо на адска жега


Перверзия е да строиш шестима попове в расо на адска жега
Тук Иоаникий все още сам държи картонения сенник, Кирил след малко ще се подслони в шатрата, за да не получи удар
01 Август 2011, Понеделник, 22:17 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, Видео Добромир ДОСКАЧАРОВ

И кому е нужно да отслужиш водосвет при започване на ремонт на някаква отсечка от път
Днес двама владици и четирима свещеници от по-нисък ранг прекараха повече от час в черните си раса, патрафили и калимавки под парещите лъчи на слънцето, защото бяха  част от  сценарий, който предизвика в Бесове.бг повече възмущение отколкото възхита от техния стоицизъм (виж видеоматериала)
Православните отци понесоха 33-градусовата жега и двойно по-високите температури, които излъчваше асфалтът, за да отслужат празничен водосвет по повод...започващ ремонт на отсечката Карнобат-Шумен, в присъствието на министър Росен Плевнелиев, който пък за целта бе зарязъл замалко жена си в семейната им вила край Черноморец.
Не знам каква е сделката на Православната ни църква с настоящото правителство, та на всяка копка  сред министри и депутати се строяват и  митрополити. Или по-скоро става въпрос за перверзия, превърнала се в мода.

Наблюдавах днес как слабичкият Иоаникий,

 превърнал се в живи мощи със своите вече 73 години, чете евангелието с пресипнал глас и ръси  босилек, а трима попове припяват фалшиво на микрофон, докато един от тях държи картон от кашон, с който пази сянка на светия отец. Митрополит Кирил пък се къпеше в пот заради мощното си телосложение и едва издържаше парещите слънчеви лъчи, та по средата на литургията се оттегли под шатрата, защото можеше да получи удар и да се строполи пред височайшите гости.
 Беше ми някак мъчно да наблюдавам Негово Високо Преосвещенство Иоаникий в ролята на преклонен слуга в нозете на правителствените особи, представителите на фирмата-изпълнител на ремонтните дейности, областни управители и кметове, събрали се тук, представете си за какво - за нещо толкова бутафорно, каквото беше тази копка.
 А пропо, преди да почне целият този ненужен спектакъл, на мястото бяха струпани няколко тежкотоварни автомобила, маркирани с рекламните надписи на фирмата-изпълнител, багери, работници в сигнално-зелено облекло.

Кръстовището бе завардено от полиция,


а едната лента към Шумен бе отцепена, да се образува върволица от изнервени шофьори, пътуващи днес – 1 август, първият отпускарски ден в посока Южното Черноморие.  Всичко това трая около 3 часа – с подготовката и приключването на коктейла в градинката на бензиностанцията. След това техниката и всичките работници изчезнаха яко всичкия прах, който вдигнаха гостите с първата копка на багера.
Щях да приема идиотската идея да се строяват владици в жегата като престараване от страна на някой недорасъл пиар, ако това не е традиция. Припомням аналог от миналата седмица, когато
двама свещеници бяха принудени да прекъснат църковна служба в чест на Освобождението на Шумен. Набързо

свещениците бяха натикани в луксозна кола,


като в холивудски филм и разтоварени на... първа копка за ремонт на отсечка от магистрала „Хемус”, на която  присъстваха Бойко Борисов, Симеон Дянков и Росен Плевнелиев.
Ето какво споделят двамата свещеници Епископ Йоан и отец Димитър след случилото се: „Тъкмо се канехме да започнем лигургията в църквата „Свето Възнесение Господне" послучай 133-годишнината от Освобождението на града. Беше към 9,30 часа. Бяхме си приготвили нещата за служението в църквата, когато ни се обадиха по телефона, че часът за първата копка се променя, изтеглил се бил напред и че премиерът също идвал на магистралата. Дойдоха едни хора и много припряно ни качиха в скъпа кола. Премиерът дойде чак в 11 часа, чакахме го дотогава”. Епископ дядо Йоан бил потресен, той се почувствал като отвлечен.

Не попитах Иоаникий как понесе жегата днес, достатъчна ми бе само гротеската с картона от кашона върху бледата му главица, за да си кажа, че всъщност няма за какво да му съчувствам.




В категории: Карнобат


Флагман.БГ Лимузина с абитуриенти e катастрофирала Лимузина с абитуриенти e катастрофирала 25/05/2024, Събота 08:04 0
13
Коментара по темата
13.
do kateto
10.08.2011 20:45:22
0
2
Ехххххххххх, Кате, Кате Гошето колко ти плати пак да пишеш такива простотииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии. Нямам думи уфффффффффффф какво ли се занимавам да ти чета глупостите!!!111
12.
до №11
03.08.2011 20:52:53
2
2
е аз прочетох на Георгиева всичките и коментари,а и не само неините и нямаше ама нищо вулгарно написано-но просто явно не им е удобно да го знаят всички и за това са го изтрили господата Бесове
11.
Редовен до 8
03.08.2011 17:04:55
1
2
Ти луд ли бе, Касабова, никога не трие гадните комнтари за себе си.. ще го знаеш ако четеш редовно сайта и четеш кометарите под статиите.. сто процента тази Георгиева или Иванова или ддз е написала някаква вулгарна простотия...щом дори и Бесовете са я изтрили.., те почти не цензурират мненията на читателите си
10.
слуга Божи
02.08.2011 19:53:06
3
2
Перверзно мислене води до перверзно писане
Църквата е независима от другите институции
9.
Гришата
02.08.2011 19:08:04
1
2
Браво! Съгласен съм ,че е перверзия,но дали пък нашите отчета не заслужават подобно отношение?
Една от Божиите заповеди гласи"Не споменавайте Божието име напразно". А те го повтарят, за да угодят на властимащите.
8.
до Касабова
02.08.2011 17:14:55
4
3
Прави ми впечатление,че в последните две статии от госпожата има една друга госпожа Георгиева която много добре си пише коментарите,но въпросната журналистка поради причината,че и казват може би истината в очите и наряняват личното и достойнство най-вероятно ги изтрива.Аз никъде не видях да са използвани вулгарни,нецензурирани или обидни квалификации......Но явно някой хора не могат да понесат истината и ги е изсрам да четат какво мислят хората за тях и ги изтриват.Това не говори хубаво за тях.Няма да се учудя ако изтрият и моя-въпреки,че не виждам някъде в написаното от мен обида и т.н.
7.
*********
02.08.2011 10:33:50
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
София майна
02.08.2011 09:47:53
3
7
Беше крайно време да се появи медия като Бесове, която да отразява новините по един друг начин- истината, мръсна и без безмилостна, Поздравления на Бесове!
5.
богослова
02.08.2011 08:59:47
6
4
Перверзия е да строиш и кметове като Георги Димитров ДС /социалиста, да се кръсти.ПАРИТЕ са неговият единствен бог!
4.
Цецка цачева
02.08.2011 06:25:25
3
7
Нещастници.... отвращават ме с панаирите си, театрите си и най-вече с лъжите си. задминаха Тато.
3.
97
02.08.2011 02:33:03
1
1
ооо плиийс..... поп в С-КЛаса//////////
2.
Браво, Касабова!
01.08.2011 23:08:51
6
11
Перфектна статия на Катя Касабова. Четох и други материалчета за великото събитие. Нагледах се и на снимков материал от безсмъртни и всезнаещи "кабелари"... Касабова, не че всеки път не ги разбиваш с това, което пишеш, този път обаче- право в десетката!
1.
Касабова
01.08.2011 22:51:24
9
5
Чакаме друго г-жо Касабоба. Вие защо идвате до Карнобат? Нямаме нужда от Вас тук. Може да снимате и да направите репортаж за "Пазара" в Карнобат колко е празен, дали е от жегата?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Треньорска сага разтърсва ЦСКА Треньорска сага разтърсва ЦСКА Засега треньорът Стамен Белчев продължава да се ползва с доверието на ръководните фактори в Борисовата градина Добавете това към кафето си и мозъкът ви ще заработи като компютър, а талията ви ще започне да се топи Добавете това към кафето си и мозъкът ви ще заработи като компютър, а талията ви ще започне да се топи Добавянето на черен пипер допълнително ще засили свойствата на куркумина Какво съдържат и опасни ли са вейповете Какво съдържат и опасни ли са вейповете Много дългосрочни ефекти засега са неизвестни Българите са пред исторически избор – или продължаваме към Европа с бързо повишанате на доходите, или се връщаме към постната пица с бухалки Българите са пред исторически избор – или продължаваме към Европа с бързо повишанате на доходите, или се връщаме към постната пица с бухалки Искахме реформа в службите, за да не се занимават те със събиране на компромати, а да борят корумпираните, но ГЕРБ и ДПС не ни позволиха, каза водачът на листата на ПП-ДБ за област Бургас Спипаха БГ шофьор с 40 кг пико в Румъния Спипаха БГ шофьор с 40 кг пико в Румъния Наркотикът се оценява на 1,6 млн. евро Днес времето ще е слънчево, ще превали само на отделни места, но не над Черноморието Днес времето ще е слънчево, ще превали само на отделни места, но не над Черноморието Прогноза за времето - събота, 25 май 2024 г. Лимузина с абитуриенти e катастрофирала Лимузина с абитуриенти e катастрофирала Част от предната броня е паднала Вижте блясъка на Випуск 24 – първата дигитална генерация Вижте блясъка на Випуск 24 – първата дигитална генерация Поколението, родено през 2005 година, израсна в интересни времена на трансформация на цялото ни общество Рецепта за вегетарианско чили с боб и царевица Рецепта за вегетарианско чили с боб и царевица с правилните подправки месото изобщо няма да ви липсва Това ли са звездите на випуска в Бургас – двама бъдещи актьори, готови да покорят Холивуд Това ли са звездите на випуска в Бургас – двама бъдещи актьори, готови да покорят Холивуд Възпитаниците на НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“ определено са колоритни
След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън Принцесата на Уелс продължа да се лекува от рак, подлага се на химиотерапия Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Деца стрелят с автомати в училище Деца стрелят с автомати в училище Отново провеждат военно обучение Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Каналите му в Телеграм пуснаха замаскирано видео от тази седмица, на което се вижда човек, приличащ на него Спец части арестуваха известен рапър Спец части арестуваха известен рапър Имението му посиня от полиция, баретите заключиха и майка му Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Volkswagen остава лидер с дял от 27.8%, докато Ford отбелязва най-голям спад Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни На 23 май Пекин започна мащабни военни учения около острова Той зашлеви Нова тв, отива в БНТ Той зашлеви Нова тв, отива в БНТ Ще прави нов формат Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Интригантското риалити се опита да разсее слуховете за финала  Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Сградата е била разположена на един от плажовете в курорта  
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ България е един обран бостан в момента, няма ги парите Виц на деня Виц на деня Двама вървят след една засукана мацка и единия казва на дугия:
- Знаеш ли, че с ей тая съм спал?
Тя се обърнала и отговорила:
- Да си е*ал, да не си спал!
Виц на деня Виц на деня - Колега, вярно ли е, че сте направили издателска къща?
- Да!
- И какво издавате?
- Онзи ден издадохме комшията, че вари ракия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи, считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори