×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Волен: Копейкин е напръскан с евроатлантически пестициди


30 Юли 2022, Събота, 18:00 ч.
Автор: Флагман

"Възраждане" са ментето на оригинала, подчерта Волен Сидеров

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров, който предизборно в последните седмици отново се активизира с поредица агресивни прояви, изригна остро срещу "наследника" си в националистическата ниша на политиката - Костадин Костадинов. И пред БНР заяви, че Копейкин, председателят на "Възраждане", не просто бил менте, имитиращо оригинала ("Атака" - б.р.), но и всички около него били напръскани с пестицидите на евроатлантизма. Според Сидеров има натиск отвън градската десница, "Промяната" и поне част от ГЕРБ да се съюзят и да съставят правителство, което обаче според неговата прогноза, щяло да завлече окончателно страната към дъното.

"Това управление беше наложено отвън с две-три максимум цели и те бяха почти изпълнени", отсече Сидеров.

"Едната беше България да се превърне във фронтова линия срещу Русия – това е изпълнено идеално, стопроцентово. Другата е да скъсаме всички отношения с Русия, колкото можем – икономически, дипломатически, всякакви – това също беше изпълнено. Макар че руската страна прие мъдрия подход да не къса отношенията, тоест тук не успяха. Това беше експеримент от страна на американците – да видим какво ще стане, ако най-русофилската страна България скъса рязко, брутално, по един груб начин отношенията си с Русия. Третата цел беше да свалим ветото за Македония, което беше изпълнено с конституционно мнозинство."

В България няма истински елит, който да държи на националния интерес, смята Сидеров.

По думите му "френското предложение беше една фигура от пластилин, продължи да бъде мачкана и допълвана като форма".

"Българският народ не се вдига никога. Когато отчитаме и празнуваме въстания, съпротиви – това не е било вдигане на народа. Имало е отделни хора, отделни луди глави. И сега не искат да се съпротивляват. Това, което беше 2020 г. и беше обявено като протест на народа, беше мероприятие на "Америка за България", соросоидните фондации, които трябваше да обявят, че Борисов е лош и Гешев е лош и трябва да ги свалим", коментира Волен Сидеров в предаването "Политически НЕкоректно".

Лидерът на "Атака" посочи, че досегашното управление, водено от ПП, е било формирано като "смесица от аматьори, случайно попаднали хора".

"Възраждане" са ментето на оригинала, подчерта Волен Сидеров.

"Възраждане" дойде на място, което беше преди това напръскано с пестицидите на евроатлантизма. Моите тези сега се говорят от всички политически лидери, но само се говорят. "Възраждане" стъпиха на тази писта, но никога не казаха – това е пистата, която беше утъпкана, прокарана, утвърдена от Сидеров, от "Атака", от неговите съратници. Костадинов повтаря моите неща и какво ще бъде неговото разочарование, когато разбере, че съм ги казал 15 години преди него."

Разместването, което предстои, дава шанс на България да намери повече независимост и самостоятелност, отбеляза Волен Сидеров в анализа си на геополитическата ситуация.

На територията на днешна Украйна според него се води война на целия Запад начело със САЩ срещу Руската федерация, защото "Западът изяде себе си, турбокапитализмът погълна всичко, каквото можеше и вече няма какво да поглъща – остана Руската федерация, остана Китай".

"Предстои такова гигантско разместване, че тук нашите коментаторски папагали ми е ужасно жалко като ги гледам. Ще има нов световен ред, най-нов световен ред. (…) Турбокапитализмът приключва. Ще видим как светът ще се пренареди. Това, което сега представят като войната в Украйна, всъщност е война на целия англосаксонски Запад срещу цивилизационния център Русия, който ще бъде спасението за света."

"В България като здрава мая има доста хора, които разсъждават разумно, въпреки елита, който иска да направи евроатлантическо мнозинство", изтъкна още Волен Сидеров.

Той не очаква след изборите да се получи правителство.

"Защото няма да могат да се сглобят помежду си, макар че ще има натиск отвън - най-вече ГЕРБ, ПП, десните жълтопаветници да се съберат и да направят правителство, което да продължи потапянето на България в блатото."

Според лидера на "Атака" олигархичните кръгове на Запад вече виждат, че губят от санкциите.

Той прогнозира, че в бъдеще, при прибирането на НАТО към старите му граници от 1997 г. , "България ще остане както при отлив от морето излизат суша, камъни, някакъв плаж", и тогава елитите ни ще се преориентират.

"Тази надпревара кой да е по-любим на американците ще приключи, тя започва да затихва. Започва да се търси плавен преход към някакъв друг завой."


В категории: Политика


5
Коментара
Идва времето за отпуски
Идва времето за отпуски 19/04/2024, Петък 10:00 0
5
Коментара по темата
5.
Ron Burgundy
01.08.2022 14:55:09
3
1
Така и никой не доказа връзки на Костадин с Русия......само плямпане от страна на соросоидните лизачи.
Анти българщината е и русофобия.
А Волен (познавайки го добре ) никога не се е интересувал от нещо друго освен от пари.
Питайте бившите членове на Атака, които дадоха от джоба си стотици хиляди , за регионалните офиси, за кампаниите. Воленчо не даде един лев партийна субсидия.
4.
Форт Лодърдейл
01.08.2022 11:25:22
2
2
Не мога да преценя кой е по-гнусен - Копейкин или Бялата Златка?
3.
лудницата в Карлуково
30.07.2022 21:05:44
11
15
ДрОгарят Волен е много болен!
Дава се сериозна парична награда за залавянето и предоставянето му в лудницата в Карлуково. При залавянето му да се внимава много - хапе, плюе, рита и драска, но може да бъде подмамен с шепа жълти стотинки и обещания за руско финансиране.
2.
До 1
30.07.2022 19:46:25
9
18
Волене волене на стари години стана за резил язък за белите ти коси
1.
Помнииим БЕЛОкоси :)
30.07.2022 18:17:11
12
28
Съветската армия е страж на мира”-тази лъжа се насаждаше в главата на българина от буквара на първолака до вестника на пенсионера. Песни се пееха и стихосбирки се тиражираха в прослава на “легендарната Червена армия” Не знам друга нация да е възпявала така окупатора си и да му е издигала мегаломански паметници, по-високи от телевизионната кула. България го е правила.Гнусотата на голяма демагогия изискваше не само да се подчиниш, но и да обожаваш този, който ти носи робството. А там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго, освен робство,хората не са узнавали. Предполагам, че в бъдещите буквари и енциклопедии определението за съветската армия ще бъде “Страж на робството до разпадане на империята”.

За мен утешително и радостно е, че ще доживея това време. Както е радостно разтурването на Варшавския договор. Слава Богу, никой няма да ме защитава от “враговете на социализма”.

Логично и закономерно беше това разтурване.Както логично е логично и закономерно това, че нито един съветски войник не участва във войната срещу Саддам. И как иначе – нали отсреща стрелят със съветски калашници. Не върви да се биеш срещу една армия , която е твоя рожба. За залива не заминаха и български кинтексаджиии, които години наред продаваха оръжие на иракския фюрер, след което се връщаха и купуваха от българския Кореком “Лада” и кожено палто за своята другарка.

Срам ме е, че нито един български войник не замина за Кувейт. Срам ме е за тези, които нападнаха Желю Желев, когато стана дума за българското военно присъствие в залива, пък макар и символично. Това са хората, които издигат паметници на своите агресори. За тях Альоша винаги е бил страж на собственото им дебелашко благополучие.

Войната в залива потвърди истината, че в края на двайсти век велика сила не е тази държава, която има голяма армия, а тази, която има голяма икономика и висока култура.. За да гарантираш нечия свобода, собствената ти държава трябва да се състои от свободни хора и да е що-годе цивилизована. Тези две качества липсват в съветската империя. Нейната армия беше страж на мира през четиредесет и пета година, когато трябваше да се изолира половин Европа от цивилизацията. Тя беше страж на мира и през 56-а в Унгария, през 69-а в Чехословакия, през 79-та-а в Афганистан, през 91–а в Литва…Не е ли време вече да го освободим вече от този наряд този верен страж…Да изуе най-после мужишките си ботуши и да си гледа работата.

Ако пък не можем да минем без страж на мира, нека тогава бъде този, който защити демокрацията. Американските момчета ни показаха как става това.

4 март 1991 г.

в. Демокрация

ВОЛЕН СИДЕРОВ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът Още когато се усамотили да вечерят на плажа Валерия не издържала и споделила на Алек, че го желае страстно Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми
Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Хороскоп за деня – 19 април 2024, петък Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори