×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Назначават подалия оставка депутат от ПП за шеф на медицинските хеликоптери


Назначават подалия оставка депутат от ПП за шеф на медицинските хеликоптери
Оставката на Гвоздейков предизвика бурен спор в пленарната зала
20 Юли 2022, Сряда, 10:27 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка-архив: Авторът)

ГЕРБ, ДПС, "Възраждане" и ИТН поставят въпроса морално ли е

Подалият оставка депутат от „Продължаваме Промяната“ Георги Гвоздейков ще оглави бъдещото звено за медицински хеликоптери. Това стана ясно по време на дебата в пленарна зала днес преди гласуването на оставката.

Назначението му на позицията предизвика спор сред депутатите.

ГЕРБ, ДПС и "Възраждане" поставиха въпроса доколко е морално политическо назначение на тази позиция. Петър Чобанов от партията на Доган дори допусна, че може да има и конфликт на интереси.

От ПП обаче защитиха своя съратник, като го похвалиха за дейността му като народен представител и зам.-председател на парламентарната Комисия по транспорт. 

Тошко Йорданов от "Има такъв народ" обаче също се заяде. Той обясни, че щели да следят с огромен интерес развитието около Гвоздейков и доколко честни ще са процедурите по закупуването на медицинските хеликоптери. 

Разправията продължи дълго, а Георги Свиленски от БСП поиска почивка за успокояване на страстите, преди оставката все пак да бъде гласувана. 


В категории: Политика


Флагман.БГ Голям успех за куклени актьори от Бургас Голям успех за куклени актьори от Бургас 12/05/2024, Неделя 19:15 0
11
Коментара по темата
11.
Интересни подробности
21.07.2022 00:07:48
0
1
баба Станка се чуди как да си купи хляб, а Гвоздейков хвърля по 200 лв бакшиш на сервитьори. Срещу Асенчо Дзъркела е имало заведени общо 3 дела за измами - две в Англия и едно в Дания, а екскурзията на Just Киро с любовницата си в Гърция е дръпнала 18 000 лв. от джоба на бедния българин.. Продължаваме измяната....
10.
Хахахаха
20.07.2022 14:51:06
5
4
Е нали боко тъпото се изказа, че сме можели да използваме и "пантерите" за тази дейност. Няма значение, че всички авиоексперти го опровергаха. Еееееее не слушате експерта по всичко ей...
9.
До 6
20.07.2022 12:51:21
1
10
Че какво му пречи на него да си прибира директораска заплатка една две годинки, докато дойдат хеликоптери?
8.
ПП са мафия
20.07.2022 12:27:19
1
18
Не е ли маниер на мафията да подрежда на държавни длъжности свои хора, чрез които създава мрежа от влияние и управление на парични потоци?!
7.
читател
20.07.2022 11:45:44
0
12
Въпреки саботиране на кворума успяват да се прокарат назначенията .
6.
Хубаво
20.07.2022 11:44:07
0
14
Го назначават ,но първия хеликоптер се очаква накрая на 2023 година евентуално.
5.
Кворумът е отговорност на управляващите
20.07.2022 11:40:20
1
11
Днес ще се разглеждат несъществени теми, а не важните за обществото - нито Плана за възстановяване, нито цените на горивата. Ние сме в залата. Това, че не участваме в регистрацията, не означава, че не участваме в гласуванията. Няма проекти за Плана за възстановяване. Самият план беше забавен с една година, за да бъдат вкарани два лобистки проекта - 1 милиард за батерии
4.
Троловете на ПП луднаха
20.07.2022 10:54:53
2
28
Очевадна корупция, шуробаджанащина, калинки-стръвници, комисионери на всяко ниво, обикновени осъдени по света и у нас престъпници, се назначават на високи постове, където може да се генерират корупционни финансови потоци!
Да ти ебем крадливата промяна!
3.
До 2
20.07.2022 10:51:26
0
16
Какъв трол кви 5 лева?
Ти ходил ли си изобщо до сградата на РВД да видиш за каква пошлост и простотия става въпрос?????
За мен всеки, който се опита/опитат да го пробутат в РВД е "маскара" и некадърник!!!
Единствените, които трябва да разбират и няма как да ги пробутат на тази позиция са "ръководителите на полети".
Нещо друго, ако не ти е ясно казвай!
2.
ДО 1 СЕЛЯНИНА ТРОЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20.07.2022 10:40:28
15
3
ОТ ФАБРИКАТА ЗА ТРОЛОВЕ НА ГЕППИ!!!!!!!НЕ ПОЗНАВАШ ЧОВЕКА НО ТИ ПРАТИХА ""ОПОРКАТА""ВСИЧКИ СА МАСКАРИ И ТИ ЗАПОЧНА ДА ПЛЮЕШ УСЪРДНО ЗА 10 СТОТИНКИ НА КОМЕНТАР !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.
гражданин...,..
20.07.2022 10:32:45
0
20
С РВД-то като се развали работата и това може да се сметне за "авиационна" позиция. аахахахаха Потресен съм как си се уреждат на топли и сладки държавни позиции, а са тотални НЕКАД*РНИЦИ и тия, и ГРОБ, и всички!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Голям успех за куклени актьори от Бургас Голям успех за куклени актьори от Бургас Неделина Роселинова и Десислава Минчева-Тодорова спечелиха награди от Международен фестивал за млада публика "Вълшебната завеса" Вълненията със "SoLiSiMi" продължават в Дома на НХК Вълненията със "SoLiSiMi" продължават в Дома на НХК Входът е свободен С гаф Гордана Силяновска положи клетва като президент С гаф Гордана Силяновска положи клетва като президент По време на церемонията тя не използва официалното наименование – Република Северна Македония Луно, Луно, земьо македонска или рисковете за нас  Луно, Луно, земьо македонска или рисковете за нас  Знаете ли кои са ОМО „Илинден” и как реагират нашите управляващи на новоизбраните управляващи в РСМ Трагедия в Перник! Млад мъж загина при катастрофа Трагедия в Перник! Млад мъж загина при катастрофа Мотоциклетът е регистриран, а водачът му е бил правоспособен, каза началникът на „Пътна полиция” към ОДМВР- Перник Симеон Георгиев Детето на депутат гръмна друго хлапе на парти в Арбанаси Детето на депутат гръмна друго хлапе на парти в Арбанаси Изстрелът е бил произведен с боен пистолет Синоптици с ужасна прогноза за времето в понеделник! Връща ли се зимата? Синоптици с ужасна прогноза за времето в понеделник! Връща ли се зимата? Идат бури, гръмотевици и... сняг, прогнозираха от НИМХ Верижна катастрофа в тунел „Люлин“ в София Верижна катастрофа в тунел „Люлин“ в София Движението в посока към жилищния квартал е затруднено Проблемите със съня при децата водят до психози след пубертета Проблемите със съня при децата водят до психози след пубертета Рискът е, когато се превърне в постоянен и хроничен проблем Секс скандал с ексминистър, изнудват Асен Личев с порно Секс скандал с ексминистър, изнудват Асен Личев с порно В аферата е замесен изкуствения интелект, ръководен от хомосапиенс-изроди, разкри бившият шеф на екологичното министерство
Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Роджър Корман си отиде на 98 години Пожар избухна в мол във Варшава Пожар избухна в мол във Варшава Няма данни за пострадали Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Голяма част от тях са в райони, към които има претенции Великобритания Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Това се случва въпреки че и там цените растат Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Как англичани приемат случващото се с любимата река Гърците ни завиждат за евтиния бензин Гърците ни завиждат за евтиния бензин У нас литър А-95 струва средно 2.72 лв., при съседите гони 4 лева 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" Конкурсът премина под сянката на протести заради участието на Израел
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори