×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов: Купуват депутати, но не на ГЕРБ - знаят, че при нас корупция няма


Борисов: Купуват депутати, но не на ГЕРБ - знаят, че при нас корупция няма
"Тези хора в момента, знайно или не знайно откъде, вадят огромни пари. Корумпират депутати."
05 Юли 2022, Вторник, 09:38 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

В Нова Загора МВР заплашвало бизнесмени да не пускат хората да гласуват за партията му

Предлагат се колосални суми депутати да не влязат в залата за гласуването на новия проектокабинет. Толкова са се вкопчили във властта. Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на извънреден брифинг в централата на партията, предаван на живо във фейсбук.

Той показа "най-истинските социологии", позовавайки се на частичните местни избори от миналата седмица. Борисов показа гордо резултатите от вота за кмет на Нова Загора. Там кандидатът на ГЕРБ спечели на първи тур. Това се случило въпреки машините и въпреки репресиите от МВР. 

Попитан за какви репресии говори, Бойко Борисов каза: "Репресиите... в Нова Загора са ходели при бизнесмени да ги заплашват да не пускат хората да участват за ГЕРБ на изборите. На кой да се оплачем, на Бойко Рашков?"

След предложение на репортер да се оплачат на (главния прокурор) Иван Гешев, Борисов премина на фалцет: "Какво да се оплаквам? Всички ги виждат какво правят, всички ги виждат. И той затова резултатът е този. С машини! По техните правила! Защото репресията поражда... има закон на Нютон... равно по сила и обратно въздействие. Това получават!"

"Тези хора в момента, знайно или не знайно откъде, вадят огромни пари. Корумпират депутати. Един депутат има тежест около 10 хиляди гласа. И купуват по 10 хиляди гласа на ден, на час по апартаменти, по лаборатории. И това става пред очите на умните и красивите", каза още лидерът на ГЕРБ. Той обаче не изнесе конкретни данни за купуване на народни представители - на ГЕРБ или други. 

Бойко Борисов и заместникът му Томислав Дончев обявиха, че се губят пари от еврофондове заради бездействие на властта. Според Дончев предстои катастрофа с Плана за възстановяване и устойчивост. 

След въпрос дали има конкретни данни за купуване на депутати от ГЕРБ, Борисов отсече: Не, те знаят, че в ГЕРБ корупция няма!

Попитан за слухове по отношение на Румен Христов (лидер на СДС и депутат от парламентарната група на ГЕРБ-СДС), Бойко Борисов заяви: Аз говоря за ГЕРБ, в ГЕРБ корупция няма. 

На питане какви доказателства има, че се купуват депутати, Борисов отговори: "Те ще си излязат доказателствата сами след време, защото хората на Рашков са в Нова Загора и по селата, където има избори. А там, където е реалното купуване в парламента, облечено под формата на принципи... Знаете, те рано или късно тези неща излизат."

Откъде Бойко Борисов има информация?

"Ами имам информация от... коридорите как им подсказват, за какво става въпрос, включително и с биткойни, ако искате", коментира лидерът на ГЕРБ. "Ама цената на биткойните падна и сега трябва да се предоговарят пак."

На въпрос дали Русия може да ни удари реципрочно за изгонването на 70-те служители от дипломатическите им представителства у нас, Борисов отговори: "Не, за разлика от нас аз мисля, че те ще усетят, че загубата ще им бъде по-голяма."

Дали може да спрат доставката на гориво за "Лукойл"?

"Как ще спрат, като печелят по 300 милиона на месец от джобовете на българите", учуди се лидерът на ГЕРБ. 

Депутатът Делян Добрев изтъкна ролята на партията при актуализацията на бюджета и това, че фирмите ще плащат за ток до края на годината до 250 лв. (на мегаватчас). Това станало по предложение именно на ГЕРБ. 

"Успяхме да спасим, и тук не преувеличавам, икономиката на страната", обяви Добрев. 

Той и Бойко Борисов се подиграха на лидера на БСП и министър на икономиката Корнелия Нинова за хвалбата й, че цената на хляба паднала с 20% благодарение на премахнатия ДДС за стоката. Всъщност, практиката показвала, че цените при такива случаи не намаляват, а това служи за подпомогане на бизнеса. 

 


В категории: Политика


49
Коментара
Флагман.БГ 5 неща, които мъжете силно искат 5 неща, които мъжете силно искат 16/05/2024, Четвъртък 22:00 0
49
Коментара по темата
49.
Бараба
08.07.2022 09:08:26
0
1
Долна, уплашена мутра ! От ранна сутрин до късна вечер е пред камерите - ред сълзи , ред сополи ! Кафа от теб - видяхме те ! Единствения извод е - 12 загубени за държавата и хората години ! Аре мъна !
48.
ИСТИНАТА
07.07.2022 19:43:43
0
2
Скрий се БЕ смешник . Ако знаеш колко те мразят ще отлетиш за Дубай ама там среща гореща с Черепа . Ужас . Бягай на кейчето на Доган .
47.
@@@
06.07.2022 11:33:12
4
1
Ами прав е Борисов. По негово време корупцията беше масова, но тя се свеждаше предимно до ниво приближени фирми и подизпълнители. Имаше за него, но и за народа. Докато тези алчни наглеци от ПП изобщо не им пука да "пазаруват" директно депутати. А МВР и Прокуратура ходят по села и паланки да "разследват" нещастните хорица там за купен вот. Вместо да влязат директно в НС и да изринат боклука!
46.
отвратен от Борисов
06.07.2022 07:49:27
0
4
Тоя не спря да лъже!!! Не разбра ли, че това му пречи и хората затова го мразят. Непрекъснато си измисля разни дивотии.
45.
*********
05.07.2022 15:07:04
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
44.
Вярно е
05.07.2022 14:38:33
1
21
ГЕРП купуваше направо ЦИК не се занимаваше с дреболии
43.
Въъъъ
05.07.2022 14:34:17
0
19
Айде бе! Кой опъваше кинтите от "капитан андреево"? Пак педалите от подмяната ли ти са виновни, крадливо корумпе.
42.
До 28
05.07.2022 14:26:09
7
13
Никога управлението на България не е било концентрирано в такава опасна степен в ръцете на толкова арогантно, самонадеяно и корумпирано невежество, както е сега. "Промяната" и тези, които машинно ги инсталираха във властта, съсипват живота на България за поколение напред.
41.
ДА СЕ СМЕЕШ ЛИ, ДА ПЛАЧЕШ ЛИ
05.07.2022 13:35:52
9
11
ИСКАШ ДА КАЖЕШ. ЧЕ ПРИ ВАС ЩЕ ИМА ГОЛЯМ
И СИЛЕН КЬОТЕК АКО МНОГО ВЗЕМАТ ДА ШАВАТ НЕКОИ. ТА СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ
40.
666
05.07.2022 13:29:39
6
10
Вижц на деня
39.
ГЕРБ e №1
05.07.2022 13:15:21
21
18
ГЕРБ остава най-голямата политическа партия и последна преграда срещу мафията, която се олицетворява с Иво Прокопиев!
Няма по-големи лъжци от Киро Ментето, доказано от КС, г-жа Лъжа Нинова, Пинокиото Христо Бойкикев и новия Шиши Иво Мирчев!
Каквото и да казват троловете на промяната, лъжата и измамата са в основата на Провителството на Прокопиев!
Анатема и да не можете накраденото да го харчите!
38.
Хахахаха
05.07.2022 13:08:28
7
24
Боко тъпото е изтряскъл тотално. Усеща горкия, че ще глътне вода на изборите с тея машини.
Символът на корупцията в тая държава се нарича герб.
37.
Чичовци
05.07.2022 12:54:08
10
18
Б.Борисов е Нобелов Лаоряд в научната света за Лъжата.Способност да лъже,дори когато е в будна кома,като сега го изроди.
36.
Ник
05.07.2022 12:48:35
8
18
Мухобойко лъжецавече елуд з
а връзване
35.
Искат до есента да останат и парите да разпределят
05.07.2022 12:46:23
10
14
„Продължаваме промяната“ е всичко друго, но не и евроатлантическа партия (при това още без регистрация). И колкото и пъти да повтаря противното или да помпа мускули в опит да си върне благосклонността на западните партньори на България с недъгаво извършени PR акции, Петков не може да промени факта, че е рожба на задкулисие, родено по съветски модел и захранено с червени до червиво пари.

Именно тук се крие и разковничето. Просто Киро и брат му Асен драпат да останат на власт, за да изпълнят ангажиментите към това задкулисие и в частност към кукловода си Прокопиев, които са поели – както сам Петков изтъкна - „рамо до рамо“. А въпросните ангажименти не са за милион или два. Те са за милиарди. За да сме по-точни за близо 13 милиарда, които България трябва да получи по Плана за възстановяване и развитие. И към които е насочил алчни пипала и паст Прокопиев.
34.
Под масата, на тъмно покупко-продажба
05.07.2022 12:42:25
8
13
Управление, което беше акуширано от задкулисието в лицето на енергийния олигарх, каолинов бос, политинженер и медиен монополист Иво Прокопиев.

Дойде на власт след най-бруталното погазване на Конституцията в най-новата история на държавата ни от страна на самия Петков. Запрати България в бездната на инфлацията и беззаконието, нарушавайки почти всеки ден някой текст от нормативната уредба на страната. И лъжейки и източвайки ресурсите на държавата и обществото. Също за норматив.

И сега – противно на твърденията на премиера в оставка, че не се плаши от предсрочни избори - драпа със зъби и нокти да остане на власт. В изявлението на Петков, разбира се, липсваше уточнение как възнамерява да намери подкрепа в Народното събрание за новия опит да сформира кабинет.
33.
шепа хора ограбват обществените средства
05.07.2022 12:39:14
7
13
Новата премяна на овехтялата и опасна за страната и гражданите й т.нар. „промяна“ е ни повече, ни по-малко поредна серия от нискокачествения хорър с елементи на политически трилър, в който България бе запратена в края на миналата година. И замяната на един от основните изпълнители в този хорър с досегашния му подгласник не променя факта, че оставането им на сцената ще бъде пагубно и за държавата, и за гражданите й. Далеч не само заради биографията на бъдещия кандидат за премиер Асен Василев, идентична със задкулисните си обвързаности с руско-китайски привкус и скандали с далавери, с тази на досегашния министър-председател – Кирил Петков.
32.
Чекмеджан
05.07.2022 12:38:45
8
19
Искам да се оплача,че ми няма чекмеджето. Някой го цапцаросал и останали само дездорантът и дистанционното на телевизора отгоре.Моля,незабавно Каскеторян да разреши този сложен криминален казус!
31.
Тео
05.07.2022 12:26:53
9
35
ГЕРП не били корумпирани..Хахахахахахахахахахаах. Тази статия е като виц. Благодаря за което
30.
Браво Нико
05.07.2022 12:12:08
19
30
Кирил Петков направи това което никой за последните 30 години не посмя да направи. Да отреже най важната артерия на бившата ДС ( контрабадните канали към Азия) за захранане на това което наричаме мафия в България. Изгони диверсантие и убийците от Руското посолство с прсонал по голям от техните посолства в САЩ и Китай ???? Това за една малка страна като България е не подозрително ами чудовищно че това се е допускало вече толкова години. Според Виенската конвенция трябва да има паритет. Ние имаме 12 души във Русия и те трябва да имат 12 в България. Дригите ако искат могат и да им купят апартаментив България да искат визи и да си живеят при нас, но моля без дипломатически имунитет. При залавяне за вредни действия -съд и затвор, а не само изгонване.
29.
Онуфрий
05.07.2022 12:11:20
14
20
Що ни разваляте деня с тоя пустиняк, омраз, плякор, копилитор и изклесък ... ако не знаете думите отворете речника на северозапада...що ни занимавати с тоя подпухнал от денонощно пиене на уиски...марково, дотуряно до чекмеджето с пачки и кюлчета злато, с пищов и кремове за анала...омраз.
28.
Анонимен
05.07.2022 12:05:57
14
3
Много добре правят въпроса е да управляват защото дадоха много на хората
27.
Нико много си наивен
05.07.2022 12:03:24
15
17
ПППП са внуците на ДС, а Рашков им е кучето!
Как мислиш ГЕРБ да подкрепят беззаконията на Кирил,Асен и Рашков, след незаконния арест на Борисов?
В омразата към ГЕРБ, пресолиха манджата и за това падат в канала!
Не разбраха ли, че който гроб на ГЕРБ копае, сам в него пада?!?
Оня ден бяха свалени заради Асен, днес да му гласуват кабинет....забрави това не е борсова, суапова операция!
ПППП са пътници
26.
Нико
05.07.2022 11:52:50
24
14
Ако ГЕРБ е наистина про европейска и Натовска партия ще подкрепи ПП 18 депутата за да не са зависими от БСП В крайна сметка е Друг а Кирил Петков спря на ДПС и ИТН лабораторията на границата допускаща срещу рушвет вредни храни Кирил не друг /Бойко/ има смелостта да изгони дългогодишните Руски шпиони.Не гласувах за тях смятах ги за мекерета на Радев но сгреших.Браво Кириле е заплати за смелостта иЛевски и Ботев са платили висока цена за Родолюбието си ,Бойко помисли и ако си демократ действай.
25.
Лъжата е в основата на ПППП
05.07.2022 11:44:51
11
19
До 23 повторението на лъжите на Кокорко си е лъжа!
От повече от година са договорени от "лошия" Бойко тези средства, за това бе и Майдана на мафията, а Кокорко и Кире мангалът, трябваше да ги усвоят до края на 2021г.
Не е тръгнала нагоре икономиката, а инфлацията.....
Правете разлика в двете понятия!
Подлогите на мафията искат да ликвидират и Валутния борд,
за да пуснат печатницата на пари....
Ружа Игнатова, завършила Оксфорд им е светъл пример на харвардияните....
24.
До 22 ти не си от народа
05.07.2022 11:37:30
2
6
Нещо не помни, защото всичко бе ДС нагласен, фотошопиран компромат!
Децата и внуците на ДС в момента управляват държавата, педали и лезбита са на най-високи позиции!
Корупцията е издигната в държавна политика!
За това Патриархът ги анатемоса!
23.
До лъжеца 21
05.07.2022 11:36:11
16
17
Спраяха 1.2 милиарда защото икономиката рязко тръгна нагоре и прецениха че не сме толкова зле. Това е причината. Не се спряха пари само на нас, а и на други страни който се справят добре. Ако беше Боко разбира се щеще да се умилка да реве (а зад гърба им да се подиграва с 200), да се прави на ром за да не му намалят парите, които обаче щеше да отиде в чекмеджето и за подкупване на избиратели, роми и партийни лидери.
22.
777
05.07.2022 11:32:11
15
21
Ей ,и тоз няма наяждане ,махни се вече ,стига.
Ши ми говори той за корупция,народа още помни кви си вършил.
21.
В Европа ги оцениха Кирчовците
05.07.2022 11:07:29
18
16
Спряха 1,2млрда защото са крадци!
Продължава Покупко Продажбата на Предатели!
Долна и корумпирана пасмина са тези променители от паветата!
Много ги е страх от ревизии и от хората, за това се движат с охрана и кортежи като мафиотски босове!
Видов ден е близо, Богомил Бонев им е взел мярката, за това искат да останат още малко на власт....
20.
До 12
05.07.2022 10:55:18
6
20
Нали си наясно #Кой дава тези оценки?
НПО-тата на Америка за България, Отворено общество и парцалите на Капитал!!!
Очаква се да се отчете голям прогрес в борбата с корупцията, за която се използват корупционни методи ;)
В момента корупцията е официална, правителствена политика, защото е оглавявана от Прокопиев и мафията...
19.
оффф...
05.07.2022 10:52:01
7
37
Господари на Ефира събират много материал всеки път когато Бойко си отвори устата
18.
Продължаваме Кражбите
05.07.2022 10:49:42
19
34
Киро и Ко, са най-долната част от децата на ДС агентите, справка ДС Петко Петков!
Събра ли се дартите комунета-БСП, децата на номенклатурата-ДБ под знамето на внуците на репресивните слуоби ПППП!
ПрокопиеФ им е основен спонсор, като дете на ДС, а от Дубай Божката режисира движението кой, къде и какво да краде!
Дори и Радев се отврати от отрочетата си...
Обещават ни режим на тока и на отоплението, както при Луканов!
На есен Борисов има голяма работа, да изчисти Авгиевите обори на комунистическите крадци!
17.
Да приемем
05.07.2022 10:49:32
18
37
че в ГЕРБ корупция няма...
Тогава защо 12 години, докато ГЕРБ управляваше , България все е на първо място по корупция, съгласно всички международни и сериозни оценки ?
Не ми се мисли какво ли би било, ако в ГЕРБ имаше корупция ?!!
На кое място щяхме да бъдем?!
16.
Герберасин
05.07.2022 10:40:25
19
22
Няма как защото всеки депутат от герб подписва запис на заповед. Допълнително срещу някои от тях има копромати и не смеят да гъкнат ;)
15.
Хм...
05.07.2022 10:34:21
28
11
Не, че няма корупция при робите на Бойко, няма живи след това и затова са толкова "верни"! Нали, да уточним все пак!
При всички положения обаче, Кирчо трябва да бъде съден! Кирчо не трябва да напуска България, а да си понесе отговорността за всичко, което надроби!
Договорите сключени от Кирчо да бъдат обявени за незаконни, против и тересите на държавата/народа и да бъде съден като предател също!
14.
13 тъпанар
05.07.2022 10:31:22
26
22
Базата данни на Харвартския университет е достъпна за всички. Лесно може да се направи справка за имената на випускниците и годината на издаване на диплома.
Това и го пиши до приятелите във Феса, но не мърси сайта.
13.
ИЗБОРИ и вън Киро-Кокора от властта..
05.07.2022 10:27:45
32
20
Просто Киро, Лорер, Кокора и Лена общата, са карали ТРИМЕСЕЧЕН курс в полувисше техническо училище по икономика в Харвард. Това училище, няма никаква връзка с Харвардския университет !!! А за кражбите им е показателно как за 7 дни опоскаха 9 милиарда и не дадоха сносен отговор за какво, както и семейно-фирмените разпределения по министерствата на кръга Киро-Кокор-Лорер. Боко и да крадеше, го правеше при нагледно свършена работа, докато при Подмяната се краде на поразия и насреща нищо структурно не е видно като направено с взетите милиарди заеми.
Така че, никакво ново правителство а ИЗБОРИ и вън Киро-Кокора от властта.
12.
Тодор Христов
05.07.2022 10:25:13
14
36
Верно че вие не си играете да купувате депутати ( парите трябват и за сметки в Дубаи). Направо си купувате лидерите на партиите и така не се занимавате с отделните депутати. Купувате социолози, журналисти. Назначавате свой хора в контролните органи на държавата. И не последно по важност- купувате циганските барони, за това е истерията по хартийните бюлетини . Няма да се занимавате с отделните роми разбира се. И после гордо заявявате-ние не купуваме депутати. Как не ви е срам.
11.
Онуфрий
05.07.2022 10:23:23
14
29
Спокойно, тоя е пътник, сам си рие тапът...а мунумента отгоре одавна е поръчан...Боко Тикво куха, поръчан си от високо место...трай си...дай на гумената габровска муцуна управлението на каруцата ГЕРБ, а ти се дръж за дингилите.
10.
Алоо, МВР!
05.07.2022 10:21:47
12
33
Тези защо още не са в затвора???????????
9.
Време е
05.07.2022 10:18:55
13
36
Този да бъде освидетелстван и заключен в психиатриата.Не може наистина да е толкова безочлив,че да вярва в това,което плещи.
8.
ХАХА КОЛКО ВИ ПЛАТИХА ?????????????
05.07.2022 10:15:29
16
5
КОЛКО БЕ ТРОЛЕ
7.
TheLaw
05.07.2022 10:12:05
14
38
В ГРОБ корупция нема баце ! И ти не си вярваш като го казваш честно..
6.
аз
05.07.2022 10:11:43
18
38
ГАД МРЪСНА,МАФИОТСКА
В ЗАТВОРА ТИ Е МЯСТОТО
МАМИЦАТА ТИ ДАЛАВЕРАДЖИЙСКА
5.
Педалите на Прокопи
05.07.2022 10:04:18
22
37
Са побеснели!
Как да оставят всичко това?
Тъкмо си подредиха далаверите и ....
Долна и продажна пасмина от еничари!
Харвард е мръсна дума, еквивалент на корупция и мафия.
Ружа Игнатова от Окфорд ще я предлагат за Президент, защото е търсена от ФБР,!
4.
AzotBurgas
05.07.2022 10:04:05
26
30
Боко кога стана калайжджия, и кога му почерня ....мустакът?
Загрижил се за чисти избори и гласувания в Народното събрание:-)
Ай сиктир....
3.
До 1
05.07.2022 10:00:10
20
28
Къде са комисионните от горивата?
За 1лев в джобчето на Кокорко иде реч!
Купуването не депутати е по-страшно престъпление от купуването на гласове.
Купува се на едно от меринджеите на промяната...
2.
Ехее
05.07.2022 09:58:34
33
51
Няма по отвратително същество от лъжливия страхливец Борисов, жалък и елементарен популист
1.
Само като видя
05.07.2022 09:54:11
23
36
Високомерната мутра на Д.Д и ми се разваля деня. Щом има толкова много поддръжници тази партия, представете си колко много мързеливи и крадливи далавераджии има в България. Хвалят се със спечелването на избори в един "ромски" град! Хахах
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Има ли право Кирил Петков да използва кола на НСО Има ли право Кирил Петков да използва кола на НСО Според бившият заместник-ректор на академията на МВР Милен Иванов колата, в която е пътувал бившият премиер, не се е движила много бързо Блъфирал ли е Венцислав Караджов, че ще има много пострадали, ако полицаи влязат в дома му? Блъфирал ли е Венцислав Караджов, че ще има много пострадали, ако полицаи влязат в дома му?  Осъденият на доживотен затвор бивш полицай е говорил, че се е подготвил с опасни вещества, но такива не са открити Преписването невъзможно? Над 800 квестори на матурата в Бургаско Преписването невъзможно? Над 800 квестори на матурата в Бургаско Момичета, които се явяват на държавният зрелостен изпит, споделиха, че се надяват да им се падне „Приказка за стълбата“ Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Над 50 000 дванайсетокласници се явяват на първия задължителен зрелостен изпит Драмата в Пловдив приключи, барикадиралият се бивш полицай се предаде Драмата в Пловдив приключи, барикадиралият се бивш полицай се предаде След цяла нощ убеждаване от психолози и с полицаи, той не е изпълнил заканата си Късмет за Везните, а Лъвът да внимава с парите Късмет за Везните, а Лъвът да внимава с парите Хороскоп за деня – 17 май 2024, петък Извънредно! Осъдeн на доживотен затвор за убийство на родителите си полицай се барикадира в дома си (СНИМКИ) Извънредно! Осъдeн на доживотен затвор за убийство на родителите си полицай се барикадира в дома си (СНИМКИ) На място има полицейски екип и психолози РЗИ и МВР погнаха новата професия "Балонеса" РЗИ и МВР погнаха новата професия "Балонеса" Санкциите за търговците нарушители започват от 3000 лева 5 неща, които мъжете силно искат 5 неща, които мъжете силно искат Вижте в следващите редове кои качества силният пол намира за атрактивни 4 черти на поведение издават ниско самочувствие 4 черти на поведение издават ниско самочувствие Ето кои са те 
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори