×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Руският посланик Елеонора Митрофанова: Изгониха дори моя шофьор, готвач и охрана. Не е редно!


Руският посланик Елеонора Митрофанова: Изгониха дори моя шофьор, готвач и охрана. Не е редно!
Дори по време на Втората Световна война Посолството на СССР е работило пълноценно в България, сега ще бъдем затруднени, каза тази вечер Митрофанова
Тема в развитие
Митрофанова с нота до МВнР: Ако не отмените експулсирането, ще има тежки последствия Руският посланик Елеонора Митрофанова: Изгониха дори моя шофьор, готвач и охрана. Не е редно! Кирил Петков за 70-те изгонени руснаци: Решението не е мое БСП спират преговорите с ПП за нов кабинет заради Кирил Петков и руснаците – искат друг премиер Партиите разделени за изгонването на руснаците, Кирил Петков го обявил още през април на път за Украйна Радев: Надявам се, Петков да е обмислил последствията от изгонването на руските дипломати НС днес: Актуализират бюджета, чакат се реакции за руските дипломати Кирил Петков решил във влака да изгони руските дипломати? Гледал на властта като на сладкиш Корнелия Нинова бясна: Отзоваването на руските дипломати е безпрецедентен акт, БСП не е съгласна с това решение България гони 70 руски дипломати, работили срещу страната ни
виж още
скрий
29 Юни 2022, Сряда, 21:05 ч.
Автор: Флагман

Просто обявяване за "персона нон грата" накуп като списък е безпрецедентно и нещо ново в дипломатическата практика, подчертава руският посланик

 

Посланикът на Руската федерация в България Елеонора Митрофанова току-що излезе с извънредно изявление по повод експулсирането на 70 руски дипломати. Тя разкри, че вчера е привикана в Министерството на външните раоти, за да й връчат вербални ноти. Според нея е нарушена Виенската конвенция,играело се без правила и правителството на Путин щяло да има реципрочен и асиметричен отговор.

Ето какво обяви Митрофанова:

Вчера, на 28 юни, в 17 часа бях извикана в Министерството на външните работи на България, където ми бяха връчени вербални ноти. Едната изисква да бъде намалена числеността на дипломатическия състав на 23 души и техническия персонал на 25 души. В тази нота също се казва, че във връзка с това, Република България затваря Генералното си консулство в гр.Екатеринбург, очаква се и Руската Федерация да затвори Генералното консулство в гр.Русе.

Втората нота съдържа списък от 34 дипломати и технически служители, които работят тук в България и те са обявени за „персона нон грата“.

В третата нота още 36 души са обявени за „нон грата“. Това са моят готвач, шофьори, охрана на Посолството, счетоводители, всички технически служби на Посолството.

Много може да се говори за това, че всички тези действия никак не отговарят на буквата и духа на Виенската конвенция. Като опитен дипломат, искам да ви уверя, че по никакъв начин не съответстват. За да бъде обявен един човек за „персона нон грата“, трябва да се предоставят доказателства на противозаконната му дейност. Или ако дипломат е замесен в някаква криминална история, и срещу него се инициира наказателното дело, тъкмо неговият дипломатически статут го защитява във подобни ситуации в чужда държава. В такъв случай той е обявяван за „персона нон грата“.

 

Просто обявяване за «персона нон грата» накуп като списък е безпрецедентно и нещо ново в дипломатическата практика. Разбира се, това не е напълно ново, защото, така беше направено, доколкото знам, в Словакия и Чехия. Сега се води «играта без правила». Действайки по такъв начин, не бива да се позовава върху Виенската конвенция, която не предвижда такива действия. Разбира се, това е най-малко безпрецедентна неприятелска стъпка, която, за съжаление, накърнява дългогодишните дипломатически отношения, дългогодишното приятелство между нашите страни. Специално използвам думата «страни», защото зная как българският народ се отнася към Русия, зная за дълбоките корени, които ни свързват, които, колкото и да се стараеш, е невъзможно да бъдат уничтожени.

Бих искала да ви припомня дори факта, че по време на Великата Отечествена война (или Втората Световна война) Посолството на Съветския Съюз е работило пълноценно тук в България, както и Посолството на България в Съветския Съюз е работило пълноценно. Никой не е експулсирал готвачи и никой не е експулсирал пълномощни министри.

Освен това, искам да отбележа, че хората, обявени за «персона нон грата» са балканисти, които познават България, чудесно говорят български език, както, например, пълномощният министър на Посолството Филипп Воскресенский и Генералният консул в гр.Варна Владимир Климанов (много хора, живеещи във Варна и не само, го познават много добре), който е посветил на България над 30 години на своята дипломатическа служба. Затова много е жалко че са експулсирани хора от толкова висока класа, които с толкова топлина се отнасят към България, които се опитваха и продължават да се опитват да направят всичко най-добро за развиване нашите двустранни отношения.

Правителството на Руската Федерация си запазва правото за реципрочен, възможно, асиметричен отговор на подобни крайно неприятелски действия. Много е жалко, че Правителството на България се опитва по такъв начин много силно да ни скара с българския народ. Мисля, че няма да успее.


В категории: Политика


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
60
Коментара по темата
60.
Georgi iliev
05.07.2022 03:54:39
0
0
Agreed with this woman! People dont know what it's real relationship with Moscow and kiev ..,
59.
гражданин
01.07.2022 14:51:53
1
11
Горката вещица, какво ще яде сега ?
58.
Руско
01.07.2022 04:40:22
0
10
Да се изгони и,,Митрофанка тя е знаела за шпиончета си и колко пари даваРусия всеки месец за подкуп и шпионаж у нас.Русия не виновна че има много подкупни партии и много ,много национални предатели които за пари са готови да предадат Родината си.Твх Предателите няма как да изгоним!!
57.
Denko
30.06.2022 23:32:10
2
10
Ми тая мисирка съветска републиканска юдо-масонска слугиня нали прокламира равенство , откъде-накъдя ще си има слуги , мършата болшевишка - да научи къде е магазина самостоятелно , или къде серат гладните пенсионери , не тия измамници с многото медали и ордени , дето от тях вече живи няма участници във войната , но на всеки празник се пъчат най-различни актьори с куртки,където няма място от ордени и медали,ебаги в шантонерите-те там и корупцията си е нещо нормално и войната я наричат военна операция,че иначе до 5 лет пандиз-палас в каюта до Навални има запазена...
56.
Viki
30.06.2022 23:15:09
5
12
Te събориха правителството ,с вярно слуги ,шпиончета Ама КИРЧО излезе мъжко момче и започна да разгонва тази шпионска сган устроена като шофьори готвачи в Руското Посолството и вербуваща наши политици срещу пари Браво на Киро с теб сме в стремежа за чиста и свята Република.
55.
До 46 сарая
30.06.2022 19:06:11
3
1
И ти като пишурката, над риска тая гнъс на баба си
на хурката.
54.
Денацификация и денацификация в БГ
30.06.2022 18:59:41
14
5
Кравешката тор и измет скоро ще е персона нонграта от България
53.
Ами
30.06.2022 14:08:50
3
7
Тоз чукундур-миндил явно е много удобен, за да остава на този пост все още. Кой разбарал-той разбрал ;)
52.
Ехо
30.06.2022 11:12:46
5
29
Защо Мутрафонова е още на българска земя?
51.
Българин
30.06.2022 10:28:54
7
28
Не било редно
А редно ли е да трепете хора в Украйна
Украйна е отделна държава …не е част от Русия .Какво правят руски войски в чужда държава.Чий го държат там
50.
Неофициална нота
30.06.2022 09:10:59
17
38
Довиждане! Русофилите да последват и те към Москва. Тук няма място за хора дърпащи ни назад. Напред към СССР и няма да липсвате.
49.
По нареждане от ротшилдя
30.06.2022 08:41:27
21
12
Цирка няма спирка и бездарните циркаджии,путьо,зельо,ердо,байдън и т. Н. барабар с нашите пачаври са в схемата
48.
До 47
30.06.2022 07:59:10
24
29
Може да е някой, българин на който, не му харесва посланничка на чужда страна да наеича българите "фашисти".
Относно шушоните, да не се окажат, нечии бикини, по-миризливи и засечени.
Не, знам, защо намесваш Бронкс, може да имаш черни 40 сантиметрови "спомени" от там, друго обяснение, няма. Но, като всички рус подонки, и на теб ти липсва логическа мисъл.
47.
Это кто
30.06.2022 07:27:18
34
34
Си позволява и в какво си качество да се разпорежда:
"Бери чемодан с водкой и вещами, и езжай в Россию! Фашисткая уборщица.
Собирайте монатки и убирайтесь!"
А ти що си не вземеш на дядо си миризливите потури и наследствената панелка и не се ометеш в Бронкс да крепиш там атлантическите ценности и BLM-то, измекярино.
46.
Сарая
30.06.2022 07:27:16
26
21
Над сградата се вие черен дим,
коминът пуши като наркоман.
Сякаш избират папата във Рим
и нещо не върви съвсем по план.

А слънцето припича до припадък
и гъста задушлива миризма
обгръща тая тиха амбасада -
дали изгаря жертвена коза?

Или нагряват сауна за последно?
Или пък руска баня със метлички?
Защо ли всичко хубаво е вредно?
Защо си тръгват прелетните птички?

Отлитат ненадейно и без време -
отлитат като пушек през комина.
Жестоки тайни тук ще погребеме
в геената на гладната камина.
***
Нерон подпалил някога си Рим,
защото искал да се забавлява.
Той бил извратеняк неповторим,
намразила го цялата държава.

Володя пали майна си Украйна,
в посолството изгаря мръсна тайна.​​​
45.
Какое хамство!
30.06.2022 07:17:06
32
37
Бери чемодан с водкой и вещами, и езжай в Россию! Фашисткая уборщица.
Собирайте монатки и убирайтесь!
44.
А де'й
30.06.2022 06:46:10
24
33
Гъ-жа Мустафа?
Бяхме свикнали да се пъха навсякъде, даже във Военно разузнаване, и да се произнася по всички работи в таз "суверенна" държава.
Последно се появи да ни обяви, че ще празнуваме цял месец празника на содомията... и изведнАж такова оглушително мълчание.
Да не би пък ония симпатяги в ДАНС да имат случайно истински доклади за дейността на хилядите служители на ЦРУ в оная сграда на ул. "Козяк" 16?
Поне, след рецитациите Ви на "Българският език" от Иван Вазов, на изпроводяк да бяхте ни изрецитирали:
"Трани, всуе се морите,
Не се гаси туй, що не гасне!"
А, госпожа?
43.
Просто Киро
30.06.2022 06:42:27
26
36
заработва професорската си заплата отвъд океана... Надева се и той на лекции и добри хонорари.... Айде пак гласувайте за некой като Просто Киро та да можете и в некоя война да участвате ...
42.
Пипи Чорапчето
30.06.2022 06:08:36
48
50
Митофанова, след като си такъв "тънък познавач" на българския език и култура, със сигурност си чувала нашата приказка "език мой - враг мой".
Та ти не спря да го използваш този твой език като враг - то не бяхме "евроатлантически подлоги", то не бяхме "неприятелска държава", то не спря да обиждаш, назидаваш и с императивен тон да ни даваш насоки и правилни посоки!
За "опитен дипломат", за каквато се имаш, подобен тон е абсолютно недопустим!
И спри да свириш на тънката струна за приятелството между нашите две страни - приятелите взаимно се уважават!
Уважават е ключовата дума, тьотке!
41.
*********
30.06.2022 04:39:09
8
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
40.
Дедовия
30.06.2022 02:05:22
18
47
Провокация след провокация... Кукловодите пробват от всякъде да ръчкат и ползват за машà такива като нас ,Словакия, Чехия , Литва... Украйна.
Дреме ми за Митрофанова, Путин,Навални... Нашият национален интерес къде е? Малък народ сме,но за сметка на това изключително глупав!
И колкото пъти да настъпваме мотиката ,няма да проумеем че всеки път ще ни блъска в главата. Повече от 140 години ни управляват продажници ,купени от изток и запад,а народа псува и се пеняви и избира следващия.
39.
Кирчо доведе България до пропастта!
30.06.2022 01:38:40
30
46
Две условия са нужни- или спешно да бъде задържан от главния прокурор, или отведен в болница да му си помогне.
Нека младите Кирчовци да почакат, да се учат, да се докажат, да успеят във времето и после да влязат в управлението на България. Нуждаем се от разумно, диалогично и експертно правителство. Интересът на България е на първо място! Новото правителство на страната не може да се води никога повече от Кирил Петков!
38.
разни раоти
30.06.2022 00:41:00
13
17
Няма Америка или Русия, нито парти леви, десни и т.н. всичко е пародия. Интереса си гледат една шепа хора, които управляват света и много малко ги познават всъщност. Разните им Сороси, израелски кликии т.н , техните интереси са свързани и с Америка и Русия, абсолютно навсякъде където има келепир
37.
До Чикаго и отзад
29.06.2022 23:50:43
49
58
Да се махат вика руснаците от тук хаххх :)) Клети ми Ганьо, не разбра ли, че руснаците нямат нужда от нас, нито от ресурсите ни, нито от земите ни, нито от нас българите, ние сме НИКОИ, нямаме НИЩО, на никому не сме НУЖНИ. Не те, а ние имаме нужда от тях - от техните туристи, инвестиции и природни ресурси.....
36.
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
29.06.2022 23:50:39
52
46
Марш от Европа на гнусните орки, да си стоят в скапаната Кочина!!!
35.
Някой
29.06.2022 23:26:06
54
61
Да изчезват всички гнусни руски твари. Нито България ги иска, нито Европа. Обявиха ни за неприятелска държава, спряха ни газа, продават ни скъпо гориво. За какво са ни тук? Да се махат. Митрофанова тая вечер да си сготви сама един борш и утре да хваща куфарите към путинландия.
34.
Начетеният
29.06.2022 23:24:14
43
55
Тоя съсел колко още ще ѝ дават публичност? Преди интернетът да стане достъпен за нормалния човек само майка ѝ и баща ѝ са знаели колко е проста. Да ходи да духа като вятъра в Кремъл. Митрофонова,Копейкин,Пасков и там още не знам кой последният да затвори вратата,да се хващат задружно за ръка и да отиват в клозетите дето миришели на френски парфюм и да целуват на Сталин портрета.
33.
Хахаха
29.06.2022 23:17:32
44
46
Айде сега мамашка митрофанова на взема за замразени знаци. Какво значение има какво работи руския шпионин в посолството ? Готвач шофьор или дипломат . Кгб са царе на шпионските хватки. Изпечени агенти са внедрени и като готвачи и като чистачи и като военен аташе . Браво на Кирчо разби ги!
32.
До 30
29.06.2022 23:05:54
12
24
"Прегръща ги, целува ги". И в момента в който построи газопровода на руснаците му набиха шута. Хитрата сврака с двата крака.
31.
С такава политика
29.06.2022 23:04:18
7
22
До тук. Като управляваш една кола като макак става катастрофа. Общо взето така е и тук с нас
30.
Кирчо мирчо
29.06.2022 22:53:08
27
37
Направи го но с финес, поетапно с усмивка и завоалирано.
Бъди к...а като другите. А ти какво направи американците ти дадоха команда и ти като послушен пинчер.
Не съм Герб но Тиквата във външната политика беше голям. Прегръща ги, целува ги а после си плете кошницата. Типична мутричка от 90. Киро, Киро това не го пише в дебелите книги в Харвард. Това е характер и инстинкт, който ти не притежаваш!
29.
Имам човек
29.06.2022 22:44:00
53
53
Руско-азиатските орки на путлер не спазват никакви международни договори и меморандуми. Спряха ни газа, въпреки че имаме договор до края на 2022. Разрушават до основи цели градове като Мариопул и избиват цивилно население в молове. Още през 1991-ва подписаха договор да не нападат Украина, ако си унищожат ядрения арсенал. С тези уроди не бива да се преговаря, защото всичко при тях е лъжа. Пълна изолация трябва! Все едно че ги няма на картата на Света.
28.
Lisa
29.06.2022 22:42:50
42
53
Колко трябва да си зависим, прост и не виждащ по-далеч от носа си, за да се отнасяш по този начин с най-голямата страна и една от най-мощните, целувайки шпайковете на ония които не ги е еня за нас.
27.
Lisa
29.06.2022 22:42:47
36
47
Колко трябва да си зависим, прост и не виждащ по-далеч от носа си, за да се отнасяш по този начин с най-голямата страна и една от най-мощните, целувайки шпайковете на ония които не ги е еня за нас.
26.
Никога повече с урсопия!
29.06.2022 22:35:51
42
46
НАТО и демократичния ЦИВИЛИЗОВАН свят официално признаха Русия за враг но1 днес. 5та колона в БГ само яростно е против....причините са прости: хранят се от корупция, а тя е най-голяма от руските отношения и проекти - ФАКТ
25.
Мутрофанова
29.06.2022 22:31:51
42
44
Време ти е за диета. Пък и вървенето пеша е полезно. То с прислуга и баба знае. Приготви си и куфарите, че нашичкият пак е изпаднал в абстиненция и не се знае какво ще направи утре. Вземи си Альошите и МОЧА с тебе.
24.
Драго
29.06.2022 22:31:23
37
43
Много ги боли тия империалисти че една малка бивша васална им държавичка не им се дупи както са свикнали, а най-тъпото в случая е че тези дето са свинали да се дупят не знаят какво ще правят от тук нататък.
23.
Обективен
29.06.2022 22:27:46
48
45
Истинските русофили искат демократична Русия на Навални и свободните руснаци да направят истински избори....много сте прости, като защитавате убийци и изнасилвачи на деца начело с КГБ агентите Путлер , Медведев метровката и много още други системно грабили руския народ и превърнали страната в кочина от колхозници .
22.
Противна лелка
29.06.2022 22:23:50
41
41
Тази е като гнойен цирей.
Набира, набира, набира
И накрая ПУК... всичко става в лай*а!
21.
Демократа
29.06.2022 22:18:54
48
50
Ми ще си поръчваш храна за вкъщи или ще си готвиш сама ма, МИРИЗМА роска. Бахти наглада свиня. На който не му харесва България, ЕС и НАТО, да, си стяга чимаданите и марш към Мордор при Вова метровката!
Аман от вмирисани ватенки, пфф...
20.
Bliad
29.06.2022 22:14:57
34
14
V period!
19.
Иван
29.06.2022 22:10:43
45
47
А тебе защо не те изгониха, крастава жабо
18.
DS
29.06.2022 22:10:39
12
56
Интересно ми е колко е персонала в американското посолство?
17.
_nib_ до 1
29.06.2022 22:09:52
26
51
А последните глупаци които се вързаха на лъжите на мръсният американец са кюрдите в Сирия...Руснака и Асад са предложили да бъдат гарант в зоната контролирана от тях.
Глупавите кюрди отговорили: - Ние вече имаме гарант...Разбрали сме се с американците,те ще ни пазят....Познай дали си изпълнява обещанието нефелният гарант.Ердоган си вършее на воля...
16.
мнение
29.06.2022 22:08:48
42
32
Хубаво ми изтрихте коментара ,явно Митрофанова добре ви плаща.
15.
Кую
29.06.2022 21:58:11
37
55
Киро Интелигентна да хваща бързия влак за Канада докато може.
14.
Ую копейкин
29.06.2022 21:53:27
44
39
Абе аз незнам как теб още не са те изритали с влака към Сибир
13.
*********
29.06.2022 21:51:37
10
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
12.
Киро и компания
29.06.2022 21:48:58
21
59
Са деца на ДС и са на принципа:
Който не е с нас, е против нас и трябва да се ликвидира!
Голяма уста отвориха, ще им приседне на лакомите гърла!
11.
Просто вметка
29.06.2022 21:31:54
48
51
По време на втората световна война,посоствата работеха,никой не беше гонен,официално не бяхме във война,практически военни действия същи е нямало,но после ни окупираха и са издържани няколко години,военни части със срамна репутация.Просто не сте надежден Партньор.И хората които открито ги боготворят,си признават,че братска Русия е непредсказуема.Да са ѝ в краката е техния начин да чустват че са част от нещо голямо,сигурно,велико.
10.
SS
29.06.2022 21:31:26
39
67
Да експулсираш дипломат без доказателства не си е позволявала и Америка по време на студената война. В цивилния живот се равнява да те вкарат в затвора без съд и присъда. Не ми звучи много демократично, по скоро нацистко или сталинско поведение! Всеки да си прави изводите.
9.
до Ганю балкански
29.06.2022 21:30:40
58
56
Ганю мечтаеш ли си да дойде Путин в България ,да въведе казармата и децата ти да отидат да служат за 2 две години в казармата да възмажават по плаца .Хубаво нещо а Ганю ...
8.
Врангел
29.06.2022 21:30:22
69
70
Забележете: Изгониха моя готвач. Не нашия, ами моя,че ти и персонален готвач ли имаш бабуро? Ама иначе апел към българите,да отделяли средства ,да подпомагат руските войници . Да ги подпомагате вие,които ги изпратихте в Украйна. Подпухнал червен бухал,комунистически. Защо те возят с BMW, а не с Волга или АЗЛК от новите ви?
7.
Сарая
29.06.2022 21:26:59
48
64
В балон летели американец, руснак и българин. Балонът почнал да пада и всеки трябвало да хвърли най-любимото си. Американецът изхвърлил парите, руснакът хвърлил водката, а българинът изхвърлил руснака.
6.
бай Ганю
29.06.2022 21:26:42
57
61
Бай Ганьо си мечтае за Съветския съюз ,как ще манифестира пак под радиоактивния чернобилска дъжд и ще маха на вождовете от мавзолея на Путин.
Бай Ганю не иска да взема пенсия в международна валута евро ,иска обезценени левчета и рубли
5.
123
29.06.2022 21:25:15
42
59
Е те шпионите не се назначават на длъжност шпионин, ясно е че са под прикритие на някаква длъжност, я дипломат, я шофьор, готвач или охрана.
4.
Киро като баща си
29.06.2022 21:24:47
36
66
Иска да добие статус на Активен Борец срещу каквото и да е, само и само да получи статус на политически емигрант в САЩ, нова самоличност и защита на накраденото!
Много си наивен Кире, направо си прост сатрап, за такива като теб няма амнистия за делата.....
3.
до Мутрофонова
29.06.2022 21:22:47
59
59
Лелче кога ще въвеждате рублите в България Бай Ганю не щял евро-валута искал рубли и обезценени левчета ...
2.
agent 007
29.06.2022 21:17:01
74
80
Мутрофонова и Путин са КГБ агенти , възкресяват Съветския съюз .Нищо общо нямат с Русия.Това е един НЕО ФАшизоиден Съветски съюз ,Хора който вчера бомбардираха с ракети Мол пълен с деца .Те са Луди ТЕРОРИСТИ .
Опитват се да назначат послушно про Путиново правителство в България ,да въведат рублите за валута и да ни вкарат в Путиновия ЕвроАзиатски съюз
1.
Scrooge McDuck
29.06.2022 21:16:35
38
87
Зайче с дървено елече се ежи на мечок, защото орел зад океана му обещал да го пази евентуално.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори