×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кирил Петков решил във влака да изгони руските дипломати? Гледал на властта като на сладкиш


Кирил Петков решил във влака да изгони руските дипломати? Гледал на властта като на сладкиш
Някъде по гарите в Украйна Кирил Петков е казал, че трябва да се изгонят 70 руски дипломати от България, каза Тошко Йорданов
Тема в развитие
Митрофанова с нота до МВнР: Ако не отмените експулсирането, ще има тежки последствия Руският посланик Елеонора Митрофанова: Изгониха дори моя шофьор, готвач и охрана. Не е редно! Кирил Петков за 70-те изгонени руснаци: Решението не е мое БСП спират преговорите с ПП за нов кабинет заради Кирил Петков и руснаците – искат друг премиер Партиите разделени за изгонването на руснаците, Кирил Петков го обявил още през април на път за Украйна Радев: Надявам се, Петков да е обмислил последствията от изгонването на руските дипломати НС днес: Актуализират бюджета, чакат се реакции за руските дипломати Кирил Петков решил във влака да изгони руските дипломати? Гледал на властта като на сладкиш Корнелия Нинова бясна: Отзоваването на руските дипломати е безпрецедентен акт, БСП не е съгласна с това решение България гони 70 руски дипломати, работили срещу страната ни
виж още
скрий
29 Юни 2022, Сряда, 08:49 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Премиерът в оставка спешно трябва да бъде задържан, коментира пък конституционалистът проф. Пламен Киров

Изгонването на 70-те руски дипломати е лично решение на премиера в оставка Кирил Петков. То му е хрумнало, докато пътувал във влака за Украйна, когато ходеха в Киев. Това разкри Тошко Йорданов от „Има такъв народ“.

„Споделил го е по време на пътуването с тези, които са били там. От нашите хора беше Станислав Балабанов“, каза той в „Здравей, България“ по Нова телевизия.

По думите му тогава са се провели разговори и от МВнР са обяснили на премиера, че има определени правила и стъпки за това.

Запитан дали това означава, че Теодора Генчовска е против това решение, Йорданов отговори: „Най-добре е тя да го каже, но знам, че Генчовска не смяташе, че това е правилна стъпка, защото си има определени правила. Това не е детската игра и да се разсърдим на някой”.

„Има си стъпки. Ако изгониш един, после – пет, десет ... Това е като танц. Отсрещната страна ти връща. Ние нямаме 70 дипломата в Русия. Сега трябва да изгонят всичките и да останем без дипломатическо представителство там. Подобно скъсване на дипломатически отношения дори по време на война не се прави“, добави той.

Логично е, ако има руски шпиони, да бъдат отзовани, но се съмнявам, защото бройката му е хрумнала преди 4-5 месеца, добави той.

Според проф. Пламен Киров пък премиерът грубо е нарушил основният закон на републиката и заради това конституционалистът настоява главният прокурор Иван Гешев да си влезе в правомощията, за да бъде наказан Петков. 

"Премиерът в оставка Кирил Петков трябва да бъде поставен под запрещение. Спешно трябва да бъде задържан!", каза професорът пред epicenter.bg.

Това е грубо погазване на Конституцията, за което ще се носи персонална отговорност, обясни той.

Според проф. Киров вицепремиерът Корнения Нинова трябва веднага фактически, а не само словесно да се разграничи от действията на Кирил Петков, които вече граничили с лудост. 

„Подобно действие има характера на ядрен взрив в отношенията между две държави, няма значение кои са те. И то предвещава по-големи бури, например обявяване на война. Нищо чудно министър-председателят Петков да обяви война на Русия като следващ акт”, каза проф. Киров в интервю за предаването „Твоят ден” на NOVA NEWS.

Той каза, че допуска всичко. „Един доказан лъжец, който действа противоконституционно още като министър в служебно правителство, и това е доказано с решение на Конституционния съд, продължава да гази Конституцията с кални ботуши. Аз не виждам някакви пречки той да се развихри в оставащото му време и може би това е причината президентът на Републиката да иска да сложи край на това правителство в оставка като ускорява действията си по член 99 от Конституцията”, коментира професорът. 

Когато става въпрос за национална сигурност, нещата тръгват от съответните служби, каза още той и посочи, че у нас има 2 агенции. "Това нещо се обсъжда на високо ниво – то е политическо - в МС, с министъра на външните работи и тогава министърът на външните работи действа," обясни процедурата по закон Киров.

Той посъветва да се провери колко са дипломатите на Русия у нас. „Те са много по-малко от 70. Очевидно тук се гони всичко наред”, добави той.

На въпрос дали има наказателна отговорност при такова решение, което не отговаря на реда, проф. Киров отговори:  "Трябва да се разсъждава има ли организирана престъпна група на високо политическо ниво, която уврежда интересите и отбранителната способност на България. И тогава трябва Прокуратурата да се намеси, по нейна преценка, за престъпление срещу държавата.”

Председателят на Стратегическия съвет при президента  проф. Александър Маринов пък сподели, че е останал с впечатление, че решението за руските дипломати е еднолично решение на министър-председателя. 

„Съмнявам се, че той има такива правомощия. Не е ясно каква е била ролята на МВнР. Такива сериозни стъпки не се взимат за минути. Не знам дали президентът е бил информиран предварително”, обясни Маринов.

„Очевидно някои хора в политиката възприемат властта като сладкиш или голям гювеч, който може да ти се услади. Но властта е отговорност. Президентът е доказал, че е отговорен. Както е казано в Светото писание „ по делата им ще ги познаете””, добави той.

Според него е очевидно, че президентът и кабинетът са се разминали от гледна точка на основните критерий и стандарти за това как се управлява държава.

„Радев още при предишното управление каза, че ще се отнася към всяко правителство с един и същ аршин. Както виждате официално президентът не е свалил доверието си от правителството, както постъпи с това на Бойко Борисов. За да има нормален разговор са нужни две страни. Другото е въпрос на възпитание и спазване на определена процедура. Досега не е имало парламентарна група, която да откаже да отиде на консултации при президента, колкото и обтегнати да са били отношенията. Още по-малко с такива нелепи обяснения”, каза още председателят на Стратегическия съвет.

По думите му всяко едно служебно правителство получава определени задачи от президента. 

Според него голяма част от подкрепящите „Продължаваме Промяната” са гласували за тях, защото са мислили, че ще бъдат  пълноценни, коректни партньори на президента, но това не се случило.


В категории: Политика


Флагман.БГ Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка 23/04/2024, Вторник 12:08 0
29
Коментара по темата
29.
Резидент
29.06.2022 19:24:43
3
0
Абе Тошко какво си се затюхкал,Кирчо сигурно е изгонил и твоя резидент та накого ще докладваш и основно парици за Партииката ще получаваш.Лоша работа да изгонил 70платежоспособни чужденци ами на кого оставяш Кире тези ми ти ИтН,копейки Янчета,воиводи.и д-р ще огладнеят без братска помощ е на времето тя беше с Танкове/Чехия/сега е с Дол.Горкия Тошко и Купейкин и Шкембе войвода трябва да поработват пък и не е сигурно че ще са в следващия Парламент ,За Тошко и Войводата 100%няма /Лош Кирчо да изгони шпиони внасящи парици в Републиката,/
28.
Tото афр.
29.06.2022 18:53:13
5
2
Да браво Кире,изгони тези които непрекъснато вербуваха. Шпиончета ,напоследък се активизираха много ето събарят правителства утре могат и преврат да направят и хоп с Купейкин да купуваме и бомби и Калашници за закуска.А че много ръмжат и Тошковци ,Копейкини и други показва на колко много продажни българи е кихано ама не с рубли ,/те не струват вече нищо/с зелени Гущери ,Евр.Не съм гласувал на изборите за вас смятах ви за Радева Руски Васали но БРАВО ,смели момчета патриоти.сте Най после някои да почне да чисти БОКЛУКА ОТ ТАМ .Защо ни са 130в посолството освен за да подкупват наши дребни родоотстъпници.и изменници.
27.
Tото афр.
29.06.2022 18:53:10
4
0
Да браво Кире,изгони тези които непрекъснато вербуваха. Шпиончета ,напоследък се активизираха много ето събарят правителства утре могат и преврат да направят и хоп с Купейкин да купуваме и бомби и Калашници за закуска.А че много ръмжат и Тошковци ,Копейкини и други показва на колко много продажни българи е кихано ама не с рубли ,/те не струват вече нищо/с зелени Гущери ,Евр.Не съм гласувал на изборите за вас смятах ви за Радева Руски Васали но БРАВО ,смели момчета патриоти.сте Най после някои да почне да чисти БОКЛУКА ОТ ТАМ .Защо ни са 130в посолството освен за да подкупват наши дребни родоотстъпници.и изменници.
26.
тошко АФРИКАНСКИ
29.06.2022 17:41:38
0
2
Тоя е пълен паляк,колко още малоумници ще се намерят да гласуват за този олигофрен на слдващите избори
25.
Гражданин
29.06.2022 12:19:06
2
8
Абе Славчо,къде намери толкова противен и злобен човек да е шеф на парламентарната ти група. Кой ще седне да преговаря с това гадно и обиждащо човече?
24.
Защо бе Кире ?
29.06.2022 11:59:54
6
6
Защо бе мама...ама то тия неща не стават така бе чедо..това не ти е монополи или друга детска игричка...тука нещата са доста по сложни и твоята малоумност вреди на много други хора...Не става така ...
23.
Киро Мустафа е престъпник
29.06.2022 11:27:48
11
19
Този жалък човечец стъпи с калните си обувки във властта, без да си дава сметка нито какво е това, нито се интересува от интересите на България. Но днес надмина и себе си, като обяви, че ще изгони 70 руски дипломати.
Интересно е служебното правителство да установи кои са взели решението за гонене на тези дипломати и какво е основанието за твърдението, че те са нарушавали Виенската конвенция. Защото ако основанието е, че са работили за чужди интереси, първият, който трябва да бъде изгонен, е Кирил Петков.
22.
Костадин Копейкинов
29.06.2022 11:03:31
22
11
Браво
Когато има толкова шпиони те трябва веднага да си ходят в Масква
Браво Киро ,досега не беше се намерил толкова смел българин,всички досега се кланяха до земята от страх се маскираха а то беше абсолютно ненужно.Ние сме си отделна държава.За първи път в историята правим толкова правилно и заслужаващо уважение решение.Така се разбира че българите са силен народ.Жалко че има предатели като Копейкин и ги следват плашипутарници…колко жалко.Но с времето нещата ще си дойдат на мястото .Има надежда
21.
Къде е Киро,техните го търсят да го бият
29.06.2022 10:51:09
10
36
Кирил Петков трябва да бъде отзован, поради връзка с американските служби. Или въдворен.
20.
Браво, Кириле!
29.06.2022 10:47:19
30
12
Аз не знам това нагло отвратително същество митрофанова защо го бавят.
19.
Киро е престъпник
29.06.2022 10:46:37
11
33
В прокуратурата не е изпратен никакъв сигнал за дейността на тези дипломати, няма документ, въз основа на който тя да разреши тяхното изгонване.
"Нищо не знаем, научихме от медиите, подозираме, че и ДАНС са научили от медиите", казаха от държавното обвинение.
От там припомниха, че в предишните случаи, когато са били експулсирани чужди дипломати, това е ставало след разработки, след решение на съда и чак тогава се взима такова решение.
А сега няма никакъв сигнал нито от службите, нито Външно министерство
18.
До 19 Киро в Психиатрията
29.06.2022 10:38:18
10
37
Три месеца цялата властова държава се е борила с лудостта на Простото Киро за да го убеди, че подобен акт е пагубен и лудост.
На луд човек обаче да обясняваш, че е луд, е кауза пердута.
Така се стига до вчера, когато Простото Киро ЕДНОЛИЧНО И САМ РЕШАВА ДА ПРЕДПРИЕМЕ ДЕЙСТВИЕ за изгонването на руски дипломати.
И го прави ВЪПРЕКИ СПЕЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ И ДАНС!!!
17.
До 7 Куролацията
29.06.2022 10:30:05
10
20
По твоята логика Китай трябва да има отрицателен брой дипломати :))))
Когато си прост и зависим е за цял живот!
16.
Как е?
29.06.2022 10:12:05
23
37
Руските тайни служби в България ”убеждавали” политици да им правят услуги със секс компромати и подкупи. По този начин политици, известни хора, както и представители на науката и културата били привличани за каузата на проекта „Руски свят“ (Русский мир). Това била задача на задачите, за да се осигури подкрепа за руската „специална военна операция“ в Украйна.

С нея са били натоварени служителите на Службата за външно разузнаване на Русия (СВР) и Главното разузнавателно управление на Генщаба на руската армия (ГРУ) в руското посолство в София. Сред приоритетите е създаване на кризи в страната ни. Една от тях е по линия на енергетиката, затова бе спряна доставката на газ за станата ни.
15.
Дай му вее
29.06.2022 10:09:42
32
34
Обожавам воят на гърбаво-депесарски путинофилистични псета.
14.
Киро да отговори
29.06.2022 09:57:32
40
45
Търси ли Кирил Петков с това решение и с тази истерия начин да си заработи оставането на власт и трябва ли всички български граждани и цяла България да платим за това?
Къде е газът, който Кирил Петков обеща и на каква цена?
Къде са туристите?
Къде е работещата българска икономика?
Къде са огромните инвестиции, които Кирил Петков обеща?
Чии интереси защитава Кирил Петков, след като очевидно и вече доказано не защитава националните интереси на България?
13.
ало АДМИНИСТРАТОРА
29.06.2022 09:49:56
27
11
КОЛКОТО И ОТРИЦАТЕЛЕН ВОТ ДА СЛАГАШ НЕ МОЖЕШ ДА ПРОМЕНИШ ФАКТА ЧЕ СА ИЗГОНЕНИ ДОКАЗАНИ РУСКИ ШПИОНИ !!!!!!!!!!!!!!!ТЕ СИГУРНО СА РАБОТИЛИ В ИНТЕРЕС НА БЪЛГАЛИЯ ААААААААА БЕ ПРЕДАТЕЛ ????????????????
12.
Да се освидетелства и затвори Кики
29.06.2022 09:48:19
13
39
Дали ще изгонят 70 или 700 дипломати от руското или американското посолство е все тая! Проблемът е когато се прави от злобен пубер в оставка за да се хареса на една истерична група и да им докаже, че е мъж. Колкото и да се пъне си остава един просто Киро достигнал до властта благодарение на „онзи отсреща“ и на тези, които сбъркаха и гласуваха за това недоразумение понеже си мислиха, че ПП е партия на Радев!!
11.
=
29.06.2022 09:44:21
23
9
СЪВСЕМ ЯВНА Е ВРЪЗКАТА С ОТРИЦАТЕЛНИЯ И ПОЛОЖИТЕЛЕН ВАТ И АДМИНИСТРАТОРА КОЙТО ЕДИНСТВЕН МОЖЕ ДА ГО МАНИПУЛИРА И ДАЛИ ТОЙ НЕ Е ЛИЦЕТО///трола/// ТРАЩЕЩО ТЕЗИ ПРОТИВОБЪЛГАРСКИ КОМЕНТАРИ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ
10.
КОМЕНТАР №5 И 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29.06.2022 09:39:57
24
11
СА ПИСАНИ ОТ ПЛАТЕН ТРОЛ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНАТА """ФАБРИКА""ЗА ТРОЛОВЕ !!!!!!!!!!ТЕ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ ПРОПАГАНДИРАТ В ИНТЕРЕС НА ""КОЙТО ПЛАЩА ПОРЪЧВА МУЗИКАТА"""!!!!!!!!В ТОЗИ СЛУЧАЙ ИМ СЕ ЗАПЛАЩА В КОПЕЙКИ ЗА ЗА РАБОТЯТ ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА РУСКИТЕ ШПИОНИ В БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!
9.
Лудото Кики на тати Пепи
29.06.2022 09:39:29
12
48
Явно счита, че руснаците са виновни за свалянето на правителството. И акцията с изгонването им е някаква форма на отмъщение.
Всъщност Кирил Петков сам се свали, никога не сме виждали по-некадърен и безобразен премиер. Всичките му коалиционни партньори знаят, че той е некадърен, но някои от тях си мълчат. Меркантилността на Корнелия, която е ликвидиратор на БСП, е ясна. Добре е Христо Иванов да се дистанцира от ПП, а не да се обединява с тях. Защото глупостта на ПП ще ги завлече на дъното..
8.
.
29.06.2022 09:33:02
30
9
""по делата им ще ги познаете""!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ПО КОМЕНТАР№4 И ПО МАНИПУЛАТИВНИЯ ВОТ ///отрицателен за коментарите против РУСКИЯ шпионаж /!!!!!!!!!!!!ОЧЕВИДНО Е КАКВО ОФИЦИАЛНО СЕ ПРОПАГАНДИРА ВЪВ ФЛАГМАН
7.
sad story teller
29.06.2022 09:30:24
27
19
Тоше, логично е ако България има 23 дипломата в 140 милионна Русия, Русия да има 1 дипломат в 6 милионна България.
Ай стига се ревали, че на всички им стана ясно кой чий слуга в България е.
6.
Лудостта на Простото Киро
29.06.2022 09:27:53
16
33
Още след скандала с кораба „Царевна“ в Мариупол, премиерът Простото Киро, турен на власт от Херо Мустафа с любезното съдействие и бащиния на Румен Радев, е започнал истерично да притиска ДАНС на всяка цена да изгонят ВСИЧКИ руски дипломати от България.
Нееднократно му е било обяснено, че това не може да стане ей така просто, и просто защото Простото Киро иска да изгони всички руски дипломати. И че трябва да има сериозни аргументи за подобно действие.
Простото Киро обаче крещял налудничаво: „Не! Всеки един руснак на територията на България е шпионин!“
5.
ВЛАГМАН ЧРЕЗ ЗАГЛАВИЕТО СИ ???????????????
29.06.2022 09:24:15
31
14
ВНУШАВА ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ЕЙ ТАКА БЕЗ НИКАКВО ОСНОВАНИЕ Е ИЗГОНИЛ ШПИОНИТЕ РАБОТЕЩИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!АМИ ДА ГИ ОСТАВИМ ДА НИ ТРОВЯТ С ""РУКОЛА ""!!!!!!!!!!
4.
Лудите от площада
29.06.2022 09:23:24
16
39
Политическия проект с Киро, трябва да продължи съществуването си при бай Ставри!
Дори крещящия трол няма опорки как да обясни лудостта на величието цар Киро.
Лудите в психиатрията.
3.
Катя
29.06.2022 09:22:04
25
26
Тошко ти си най-голямото недоръзомение в парламента, срамота е, че петниш това място с мръсната си уста и наглост!
2.
ВЛАГМАН КАКВО ВНУШАВАТЕ ?????????????????????
29.06.2022 09:20:26
37
15
НА ВСЕКИ НОРМАЛЕН БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО ЧЕ БЪЛГАРСКИТЕ СЛУЖБИ СА УСТАНОВИЛИ ПО КАТЕГОРИЧЕТН НАЧИН ТАЗИ ШПИОНСКА ДЕЙНОСТ НА ЧИЕТО ОСНОВАНИЕ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛА ДА МОТИВИРА ОТГОВОРНО РЕШЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.
ХАХА ВЛАГМАН
29.06.2022 09:15:53
38
15
ПАК ОКАЗА НА КОЯ СТРАНА СТОИ !!!!!!!А ШЯ Е ДА ПОЗВОЛЯВАМЕ НА РУСКИТЕ ШПИОНИ СВОБОДНО ДА РАБОТЯТ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРЕС !!!!!!!!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Това е дебютът на Дарина Радева Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка Опелото ще се състои в събота в храма "Св.Седмочисленици" от 13.30 ч. Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Хитът на последния кметски вот в София Ваня Григорова оглави нова коалиция под името "Солидарна България" Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева ще осъществява платени консултации към ДКЦ „ Бургасмед ”, а от началото на май ще предоставя и консултации с направление от личен лекар Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Има и корекции в Синята зона, вижте какви Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Те заглушиха Божия глас в душите на тези хора, а той не се разграничи от тях, коментира митрополит Антоний Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив  Според персонала то е паднало на двора, но по тялото му няма следи от охлузвания Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Бившият финансов министър се похвали, че е преподавал на Кирил Петков в Харвард Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Илиана Кирилова обаче отказа да коментира скандалните снимки с пудела и пачките с пари, имало за това забрана Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско За пореден ден полицейската сводка е пълна със случаи за водачи, хванати да шофират след употреба на наркотични вещества
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори