×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кирил Петков за 70-те изгонени руснаци: Решението не е мое


Кирил Петков за 70-те изгонени руснаци: Решението не е мое
Решението било взето на база на три доклада от ДАНС и след заседание на Съвета за сигурност, а отговорността била на Външно министерство
Тема в развитие
Митрофанова с нота до МВнР: Ако не отмените експулсирането, ще има тежки последствия Руският посланик Елеонора Митрофанова: Изгониха дори моя шофьор, готвач и охрана. Не е редно! Кирил Петков за 70-те изгонени руснаци: Решението не е мое БСП спират преговорите с ПП за нов кабинет заради Кирил Петков и руснаците – искат друг премиер Партиите разделени за изгонването на руснаците, Кирил Петков го обявил още през април на път за Украйна Радев: Надявам се, Петков да е обмислил последствията от изгонването на руските дипломати НС днес: Актуализират бюджета, чакат се реакции за руските дипломати Кирил Петков решил във влака да изгони руските дипломати? Гледал на властта като на сладкиш Корнелия Нинова бясна: Отзоваването на руските дипломати е безпрецедентен акт, БСП не е съгласна с това решение България гони 70 руски дипломати, работили срещу страната ни
виж още
скрий
29 Юни 2022, Сряда, 18:43 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка-архив: Авторът)

Премиерът се яви на закрито заседание в парламента, за да даде обяснение

Премиерът Кирил Петков пристигна в парламента. Той ще бъде изслушан по искане на БСП за изгонването на 70 души от дипломатическите представителства на Руската федерация у нас. Заседанието ще е при закрити врата заради изнасянето на класифицирана информация.

На изслушване бяха привикани и шефове на служби – ДАНС, военното и цивилното разузнаване.

Възможно е да се яви и зам.-външният министър Ирена Димитрова, която замества министъра Теодора Генчовска. Именно Димитрова информирала руския посланик Митрофанова за изгонването на 70-те.

Кирил Петков обаче обяви, че решението за това не е негово.

Премиерът в оставка каза пред репортери, преди да влезе в пленарната зала:  "Има три доклада на ДАНС, на (базата на) които се взеха тези решения. Има междуведомствен доклад от Министерство на външните работи и има решение на Съвета за сигурност, на който присъстваха министърът на вътрешните работи, министърът на отбраната, министърът на външните работи, заместник-министърът на финансите, министърът на електронното управление, началникът на отбраната, главният секретар на Министерството на вътрешните работи, председателят на Държавна агенция "Национална сигурност", председателят на Държавна агенция "Разузнаване", директор на служба "Военно разузнаване", началникът на Национална служба за охрана, секретарят на Съвета по сигурност и представител на президентската институция."

Заседанието било на 9 юни.

"Това, което сега ще разкажа на всички народни представители на закрито заседание, е абсолютна хронология, но всъщност решението, което се случи във вчерашния ден - то не е мое решение. То е на базата на този Съвет, на база на три доклада от ДАНС. Това реално са всички институции в България, които отговарят за сигурността, плюс факта, че Министерство на външните работи отговаря за това. Така че според мен беше може би неразбиране как това се случи, но тези доклади датират, като се започне от май, юни... Имаме отделни информации още през март. Така че всъщност ще го дам това, но за съжаление това ще бъде на закрито заседание", добави Кирил Петков. 

 


В категории: Политика


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
43
Коментара по темата
43.
Хххх до 26
30.06.2022 00:36:44
2
8
Друго си е викаш харвардски възпитаник да те краде ;) Друго си е торивото до ти е почти 4лв.друго си хляба да ти е 2.50лв. друго си е олиото да ти е 5лв.,млякото 3лв. и т.н. Друго си е ученото,друго си е харвардското управление ;) Ама той Ганьо,как да разбере харвардския модел ;) Важното е да сме независими от Русия,майната му,че горивото 4лв ще стане,ама той Ганьо прост и не ги разбира харвардските учени :) Хляба 2,50лв. ама харвардски хляб ядем сега ;) Какво беше? А да…той хляба в цяла Европа е скъп,ама Ганя не ги разбира тези харвардски учени,защото е прост :) Нищо,че хляба в Англия примерно е £0.85 при £1400 минимална заплата.Ама харвардските учени,казаха,че в България е най евтино :) Ама Ганьо прост и не разбира от харвардско управление,иска си крадеца пожарникар,при който цените бяха с има няма 60% по ниски :) Прост Ганьо,не вижда,че се строят мостове по Дунав и по нови 2 магистрали годишно,по харвардски модел :)
Колега,само да ти кажа,че Флагман трият всеки коментар против ПП и блокират коментарите,поне моите,и най вероятно след този ми коментар,пак ще ме блокират за месец два :) Със здраве и си купи пейка,че идва Боко и ще ти прибере пейките от парковете ;)
42.
до 41
30.06.2022 00:06:05
2
10
Една самотна жена инвалид на 60 год, какви пари да извади тъпако грозен? Тя е изцяло зависима от държавата и като и дадат 200 лв, как да плати на Киро педала тока от 500 лв. който е договорил и е опънал комисионните? А тъпако? По разсъжденията ти си личи че не ставаш за нищо, и не предизвиквай съдбата , защото има хора в неравностойно положение които се чудят какво да правят, да не станеш и ти така, тогава да видим как ще разсъждаваш. Идиот!!!
41.
До ганя русолизеца
29.06.2022 23:05:08
8
4
простите ганьовци дупелизци все някой друг им е виновен че са прости необразовани и най вече ниско платени. Просто киро мони лисицата монката паси ванката костов и кой ли не през целия им жалък живот е виновен че те видиш ли немогат да изкарат номални пари с които да живеят. Все чакат някой месия да им обещае как ще им оправи живота и вярват и повтарят глупостите на руските медии и баба Ванга дето мрънкаше за рассия. Само дето са нейни и думите "гласувайте за банкеро он ке ви опрай" та толкоз с нейните съвети. Промити мозъци прости и озлобени не постигнали нищо в живота но затова не са виновни те. Не са виновни че са прости неуки и не можещи виновни са им простото киро краварите илюминатите сивите от сириус папата масоните и кой ли не. Всеки друг но не и те самите.... айде давайте сипете минусчета и жлъч - друго не можете
40.
Американски шпиони
29.06.2022 22:51:38
4
14
Вас трябваше да ви изгонят преди тези 70 руски дипломати теб и Асен Василев
39.
До 13
29.06.2022 22:41:34
1
5
Я виж ти поредния виден либерален историк тип Камили Джаскал.Тц,тц какви видни русофоби си споменал.Единият "смелчак" типично по европейски се преоблякъл в женски дрехи,за да спаси собствената си кожа вместо да поеме отговорноста на апостол и да се саможертва.
Вторият,прост овчар,разминал се с тази доживотна простотия благодарение на лошите московци.Третият "смелчак" пък се снишил /какво хубаво либерастко определение/ по време на въстания и войни,но пък след това активно започнал да дава акъли кой крив и кой прав.Една от тези минжитурки тормози лошия русофил Петко Кирков, явно завиждайки му за революционните му успехи не само на местно,но и на международно ниво наедно с прогресивни за времето си личности като Гарибалди.Ама той не знаел какво прави,а тези революционни минжитурки и анонимници знаели.
38.
Кире
29.06.2022 21:52:00
2
14
Външната политика е основно работа на Президента...
Той не е ли бил на този ваш "Съвет за сигурност" и него не се ли сетихте да го уведомите поне ?!
Хайде стига тъпотии, уморихме се вече , хайде да си ходите !
37.
Как
29.06.2022 21:49:07
0
15
се следят, записват и подслушват дипломати, които имат дипломатически имунитет !
За да се съберат необходимите доказателства !
По същият начин ли подслушваме американските служители и дипломати от съответното посолство ?
А и от къде Кулеба -украинският външен министър знаеше колко гаубици и колко с300 имаме , та ги искаше да ги вземе , мкато обикаляше нашите телевизии, че стигна и до Парламента?
Това не е ли шпионаж и от къде имаше украинеца тази информация ?!
36.
ДАНС лична полиция на Киро Сатрапа
29.06.2022 21:15:08
2
20
По-рано днес стана ясно, че прокуратурата не е получавана информация от службите за тяхна нерегламентирана дейност на територията на страната.
Шефът на ДАНС е признал още, че не е давал пълна информация на президента Румен Радев, а само на премиера в оставка Кирил Петков.
35.
SS
29.06.2022 21:12:26
1
11
Опа. Шефа на ДАНС го хвърли под автобуса както заслужава този едно волтов. Как президента да види доклад като му е наредено устно на ФБРееца? А сега е дума срещу дума, но познавайки ги от службите 100% го е записал.
34.
А стига ве!
29.06.2022 21:09:15
1
15
Верно ли не са изгонени от Киро?!?
Тоя съвсем ни взе за овце. Баа къв съм тъп?! Какво, Ко, кво ко?! Ъх!!!! Ай чао!
33.
Рая
29.06.2022 21:07:29
1
17
Да се подготвят и психиатрите да го освидетелстват! Прокуратурата да се самосезира докато не е станало късно. Вече не е смешно. До сега цяла България му се хилеше докато ръси мозък, но заболяването регресира. Утре може да каже, че Турция е сергия с баклава. Ще ни вкара във война с циклофренията си..
32.
Белото не е оправдание
29.06.2022 21:05:25
1
10
Моментално този пълен психопатиен нашмъркан идиот Кирил Петков трябва да бъде изритан от властта!
Всички, които са управлявали с него, плюс коалиционните му партньори, никога повече да помиришат власт! След като се сговориха с идиот/и/, сега е късно да плюят, че след байрама са „прогледнали“!
31.
След тези разкрития идва ...
29.06.2022 21:00:31
2
26
Сега прокуратурата незабавно трябва да се сезира и да предприеме мерки срещу Простото Киро.
Да се готвят и психиатрите да го освидетелстват.
30.
Кирчо Джон Три Волта
29.06.2022 20:55:30
1
25
Шефът на ДАНС Пламен Тончев е заявил пред депутатите на закритото заседание, че премиерът Кирил Петков му е разпоредил устно да изготвя списък на руски дипломати за изгонване. Доказателства за шпионска дейност нямат. Киро е за психиатрия. Това е биполярно разстройство на личността. Освен това Киро е поразен от Синдром Пинокио. Лъже и на сън. Екс премиерът Киро е опасен за България..
29.
Кире, не си султан бе копче смотано
29.06.2022 20:53:25
1
21
Министър-председателят Кирил Петков е наредил устно на шефа на ДАНС да изготви списък на руски дипломати за изгонване. Това е заявил ръководителят на службата пред депутатите от закритото заседание на Народното събрание, свикано заради едноличното решение на премиера Петков да бъдат експулсирани 70 руски дипломати!
28.
До 26 Вземи си ги у вас
29.06.2022 20:46:45
2
24
Знаеш ли колко ме интересува какви езици знаят ПППП и от колко думи им е речниковия запас, когато са обикновени крадци и осъдени мошеници?
По-големи сатрапи от това правителство на Измамата, не е имало!
Кой друг си е позволявал незаконен арест на лидера на опозицията, защото не могат да се сравняват с Борисов?
Напиха Рашков и давай на среднощни арести на опозицията, по светлия пример на любимия президент-сатрап на Руанда!
27.
До 26 Твоите крадат яко
29.06.2022 20:40:12
2
24
Премиерът Кирил Петков и вицепремиерът Асен Василев ще се опитат да усвоят милиони левове в последните дни на своето управление.
С взимането на средствата по Плана за възстановяване държавата ни поема ангажимент да изпълни реформи, политики и конкретни проекти, но ако не успеем да ги реализираме, парите ще трябва да бъдат връщани. И ако милионите се изхарчат за друго, после ще трябва да се осигурят средства от хазната, с които да се изпълнят обещаните проекти. Премиерът Петков и вицепремиерът Василев обаче са с ясното съзнание, че това няма да е техен проблем, защото вероятността да управляват отново страната клони към нула!
26.
До 25
29.06.2022 20:29:01
31
3
нищо сега боко тиквата като се върне ще се издигнем духовно и материално. Ще стане рай. Ще има пак маски махане на пейки зелени сертефикатчета отнемане на бизнеси, но така е простия народ си иска простия управник. Как да разбере ганьо някой завършил харвард - друго си е премиер селяк дето праща мвр като кажеш нещо против него както флагман трият като кажен нещо срещи слънцето. Боко дето освен български друг език не знае - и даже и български не може да говори правилно. Но пък народен човек - демек простак и близък до селяка. Сега като се върне ще настане една благодат...
25.
Невежите отмъщават на учените
29.06.2022 20:22:23
1
26
Светът е такъв.“ Защото това е натюрелът на хората с този профил. Получават нещо от съдбата не според уменията си, не като отговор на извървения път, а случайно. Затова и се вкопчват в тази случайност и започват да водят изтощителна война за нея.Кирил няма достойнство да защити нито едно свое бутафорно действие.
Уви, българската държавност падна съвсем съвсем ниско със семейство Петкови и компания приятели. Абсолютното дъно!
24.
Хххх
29.06.2022 20:20:54
1
22
Че то този виновен ли е за нещо? Все някой друг е виновен,утре ще каже,че има марсианци,и те са виновни за некадърността му,баси мишока!
23.
Страхът изяжда душата
29.06.2022 20:17:39
1
26
Кирил Петков е страхливец, който всеки път бяга от отговорност!
Винаги някой друг му е напълнил розовите кюлоти;)
22.
Scrooge McDuck
29.06.2022 20:15:23
1
13
Аре у лево!
21.
До кремълските дупелизци
29.06.2022 20:15:18
25
3
пак не получих отговор що не ползвате руска техника коли и т.н.? Айде ве кауни кажете или не ви стигат мозъчните клетки да сформирате отговор? То може всичко да се произвежда в китай ама къде е мислено ве лицемери? Данеби да е в омразния вам EU или при краварите? Расия кат са толкоз велики що за толкова десетилетия нямат екип у формула едно? Малко в Дакар печелиха с камьоните и това им е световната слава в авто-мотото. Що така? Пък за техниката вобще да не говорим каква стока е...то ако беше нямаше всички да карате западни коли ;) Аре у лево и към рассия да лижете на джужко имиджа промити мозъци
20.
Диди
29.06.2022 20:04:17
1
16
На кого е? На Херо Мусака ли? Кирчо, не се излагай повече!
19.
Киро Ментето
29.06.2022 19:51:27
2
25
Лъже и като спи!
Последни инструкции на Херо изпълнява, защото му е обещала да не е подсъден за простъпките си и да не му закачат офшорките!
Абе Кире, вЕрваш ли, че ще си харчиш накраденото?
Ако вЕрваш, значи си по-наивен и прост, от колкото изглеждаш!
Твоят приятел, президентът на Руанда, ще те прибере, заедно с авоарите ти, след това ще те изяде :)))
Ще се оправдае с българската поговорка:
който лъже, на въже!
18.
Кую
29.06.2022 19:49:49
2
14
Киро Истината.
17.
„Лъжливото овчарче“ – народна приказка
29.06.2022 19:45:18
2
23
Имало едно време едно овчарче. То си пасяло овците на хълма, но му било много скучно. За да се разнообрази то поело дълбоко дъх и започнало да вика: – Вълк, вълк, вълк напада овцете!
Селяните се затичали към хълма, за да помогнат на момчето да изгони вълка. Когато обаче пристигнали на върха на хълма, те не видели вълк. Овчарчето се изсмяло подигравателно в ядосаните им лица. – Недей да викаш вълк, овчарче, когато няма вълк! – казвали селяните и мърморейки слезли надолу по склона.
Малко по-късно, овчарчето отново извикало силно: – Вълк, вълк, вълк нападна овцете! Момчето наблюдавало присмехулно как селяните пак тичат нагоре по хълма да му помогнат да изгони вълка.
Когато селяните отново не видели вълк, те казали строго на овчарчето: – Запази своя зов за опасност за тогава, когато наистина има опасност! Недей да викаш вълк, когато няма вълк!
Един ден, овчарчето видяло истински вълк да се промъква към стадото. То скочило на крака и започнало да вика с пълен глас: – Вълк! вълк! Ще убие овцете ми! Помогнете!
Селяните обаче помислили, че овчарчето пак ги лъже и не се качили на хълма да изгонят вълка. Никой не вярва на лъжец … дори когато той казва истината.

Киро - припозна ли се? А и всички в ПП лъжат като тебе!!!
16.
do 8
29.06.2022 19:42:31
9
5
Ами няма как такива доклади да не минат през бюрото на президента. Ся някой лъже ама дали не е пък президента. Що си толкова първосигнален или си обикновен евтиноплатен троляк? М?
15.
До 14
29.06.2022 19:39:11
36
3
Ще изхвърлиш в кофата на макя си пу... москалска подлого! Палячо!
14.
аз
29.06.2022 19:36:05
3
28
ТИ ВЪОБЩЕ НИЩО НЕ РЕШАВАШ БЕ,ПОСЕРКО.....
ТИ СИ ЕДНА ГНУСНА И ПРОДАЖНА ГНИДА,ЛИЖЕЩА КРАВАРСКИ ЗАДНИЦИ...
ЕДИН МИРИЗЛИВ БОКЛУК,КОЙТО Е ВРЕМЕ ДА ИЗХВЪРЛИМ В КОФАТА,КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО
ДЖЕНДЪР НЕЩАСТЕН
13.
До 8
29.06.2022 19:28:29
17
8
Прецедента Мунчо никой не го е информирал и за пореден път го прескочиха като малка гара подобно на консултациите, както заслужава всеки защитаващ чуждата и враждебна държава, сложила ни в списък с неприятели.А глупостите,че било "безпрецедентно" и "невиждано" в света си ги разправяйте на кръжок пионерче и чавдарче там.Още 1886 година великите общественици и политици Стефан Стамболов,Захари Стоянов,Васил Радославов и т.н. скъсват нотата на руският цар с исканията му и се прекратяват дипломатическите отношения,а русофилските предатели опитали преврат са арестувани, някой застреляни от Пловдивският гарнизон,а малката оцеляла част от тях като безродникът Рачо Петров и още няколко бягат панически през Дунав и спасяват кожиците си в Украйна.Това е само 8 години след 1878 год.Още тогава са разбрали какво представлява москалията и са пресекли първият им опит за овладяване на властта.Но тогава е имало велики мъже и политици като Стамболов, Захари Стоянов,Радославов и останалите.
12.
deepdiver
29.06.2022 19:21:57
4
46
Верно не си го взел ти решението!!! То е ясно, че е на администрацията на Байдън!!!
11.
Като употребявате думата Мафия, първо четете
29.06.2022 19:19:43
9
5
Мафията (на италиански: Mafia; според някои източници думата вероятно идва от съкращението M.A.F.I.A. – е мащабна форма на организирана престъпност, способна да се намесва негативно (чрез корупция, изнудване, директно насилие и други незаконни начини на оказване на влияние и облагодетелстване) в развитието и нормалното функциониране на държавата и в личните дела на хората.
Мафията представлява най-могъщата форма на организираната престъпност.
Мафията има собствена йерархия, ритуали, система от поощрения и наказания. Трафикът на наркотици и оръжия, склоняването към проституция, рекетът, хазартът и строителни афери са типичното ѝ поле на изява. В това число могат да влизат и лихварството, отвличането на хора за откуп, обирите.
Отначало „мафия“ се отнася само до сицилианската Коза Ностра, създадена в периода веднага след обединението на Италия, с цел да защитава интересите на дребните земеделски собственици в бедния италиански юг. Останалите италиански криминални организации имат други имена (неаполитанската камора, калабрийската ндрангета, апулийската са̀кра коро̀на унѝта). С течение на времето обаче терминът добива все по-широко значение (извън Италия) и става все по-употребяван.
Днес е загубил изключително италианската си първоначална конотация и е станал синоним на „организирана престъпност“, използван в цял свят (в днешно време едни от най-силните и опасни мафии в Европа например са руската и албанската). В мафията работят и жени.
10.
банту-scott
29.06.2022 19:13:18
13
8
Копейко циганина ще ви оправи.
9.
до 5 ТИ СИ ЯСЕН !!!!!!!!!!!!!!!
29.06.2022 19:13:00
18
5
ЧЕ СИ ГЛАСУВАЛ ЗА ГЕППИ ЩОТО ТЕ ВЪ ХРАНЯТ !!!!!!!!!!!!!И ЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАШ ЗА ПП ЗАЩОТО ВАС КРАДЦИТЕ ВИ ХРАНЯТ ПЪК ТОЙ ИМ СПРЯ КРАЖБИТЕ!
8.
Буратино
29.06.2022 19:09:09
8
31
Егати ЛЪЖЕЦА !
Типичен психопат, който явно лъже но окото му не мигва.

Няма как да има ТРИ доклада на службите а днес Президента Радев изненадан да твърди, че не знае за (един) доклад.
Но цели ТРИ доклада Президента да не види е АБСУРД.
Просто защото КИРО ОТНОВО ЛЪЖЕ !
7.
до 3 СЛЕД КАТО ОТНЕ МИЛИОНИ !!!!!!!!!!!!!
29.06.2022 19:09:02
7
5
ОТ МАФИЯТА КВО ДА ОЧАКВА ЦВЕТЯ ЛИ ???????НА 23 О5 2022 г СЕ НАВЪРШИХА 30 ГОДИНИ ОТ СМЪРТА НА УБИТИЯ ОТ МАФИЯТА Джовани Фалконе !!!!!!!!!!!!!!!ти ако си идиот хората знаят и помнят че това не са хора а мафиоти !!!!!!!!!!!!!!!
6.
ннннн
29.06.2022 19:06:00
3
31
на тоя работата стана: кой ми с..а в гащите!
5.
Айдеее
29.06.2022 19:04:58
8
39
Ако бях гласувал за тази помия, щях да се чувствам национален предател!
4.
ГРАЖДАНИ !!!
29.06.2022 19:02:08
3
12
хаха ТУК СЪС ТРЕТА КОСМИЧЕСКА МИ ИЗТРИХА КОМЕНТАРА С КОЙТО ПИТАМ ФЛАГМАН ЗАЩО НЕ ПОМЕСТЯТ СТАТИЯТА """Илиян Василев за казуса с руските дипломати:Последните дни на парламента ще бъдат турболентни."""
3.
Haha
29.06.2022 19:00:27
7
33
Киро тъпото го пазат от журналистите дори президента не застава зад камера с такава охрана .
Киро тъпото който се биеше в гърдите и викаше като глашатай ,че тял да ходи пеша до МС .
2.
ГРАЖДАНИ !!!
29.06.2022 18:56:54
4
14
ОЧЕВИДНО Е ""ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО ""ВЗЕМЕТЕ СТРАНА !!!!!!!!!НЯМА КАК ХЕМ Х!Я В .!УТКАТА ХЕМ ДУШАТА В РАЯ !!!!!!!!!
1.
*********
29.06.2022 18:54:00
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори