×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Президентът: Кирил Петков простреля Корнелия Нинова в желание да уцели мен


Президентът: Кирил Петков простреля Корнелия Нинова в желание да уцели мен
Всички, с изключение на ИТН, отхвърлиха предложението ми за Северна Македония, но Макрон предложи същото и го приеха, каза Румен Радев
25 Юни 2022, Събота, 12:34 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Вчера депутатите подписаха празен чек и следващите ни правителства ще водят безсмислени спорове с Македония, каза Румен Радев 

Премиерът Кирил Петков лично призна в интервю пред „Гардиън“, че България изнася оръжия за Украйна. В своето желание да уцели мен той простреля Корнелия Нинова, която оглавява комисията, отговаряща за издаване на разрешително за това оръжие. Това каза на в държавна база „Граф Игнатиево“ президентът Румен Радев. 

Той е в Пловдив за 110-годишнината на първият боен полет на родната авиация.

Искам да поздравя българските войни и да изкажа своята дълбока признателност към всички мъже и жени със сини пагони за техният висок професионализъм и всеотдайност, каза държавният глава пред Нова телевизия. 

„Що се отнася до т.нар. френско предложение, то съдържа голяма част от основните български изисквания, но можеше да бъде много по-успешно, ако нашите политици отделяха по-голямо внимание към този процес и ако дипломатите от Министерството на външните работи разчитаха не само на президентската институция и не пилееха много време, енергия в опита си да вкарат разнопосочната политика на премиера в някакви приемливи рамки“, добави той.

„Отдавна настоявам македонските българи да бъдат вписани в Конституцията. Факт е, че това бе прието от френското председателство, но е парадоксално, че бе по-лесно да бъдат убедени президентът Макрон и европейските лидери, отколкото българският министър-председател, чийто кабинет не прие дори отговорност за действията си и не остави достатъчно време, за да може обществото и институциите да се запознаят с казуса“, заяви Радев. 

„Що се отнася за гаранцията за културно-историческото наследство, учебниците, езика на омразата, които се защитават в този двустранен протокол, вчера народните представители гласуваха празен чек за нещо, с което мнозина от тях така и не успяха да се запознаят“, добави той.

„Това категорично не предоставя необходимите механизми, сроковете и критерии за защита. Така ще бъдат оставени следващите български правителства в същото положение – да водят безплодни спорове с македонската страна“, коментира президентът. 

„Заседанията на КСНС са закрити и държа всеки участник да има свободата да отстоява свободата на своите позиции. Вие чакахте пет часа, а през това време категорично настоявах македонските българи да се впишат в Конституцията на Северна Македония и това да е задължително условие за начало на преговорите за присъединяване към ЕС“, добави той.

„Премиерът Кирил Петков, неговите министри и всички участващи партии с изключение на „Има такъв народ“ отхвърлиха това предложение и го приеха едва, когато то дойде чрез президента Макрон“, каза още Румен Радев.  


В категории: Политика


17
Коментара по темата
17.
Стойчо
26.06.2022 08:30:15
0
1
Радев има ли някой с който не си се скараш ,Вие Г-н Президент сте много конфликтен човек ,незнам като пилот как са ви търпяли колегите ви.Извинявайте забравих ,не сте се скарвали само на при Руските пертии -,,Възраждане,ИТН,Атака,наЯнев,И на Каракачанов ,Това пък показва на кого евентуално СЛУЖИТЕ ,Във всеки случай не на Родината Ни.Е незнам по убеждение или за пари /като тези Партиики/го правите но не е нормално и даже родоотстъпно предателство ако е така.
16.
До Радев
25.06.2022 20:11:56
1
2
Казано е: Който сее ветрове, жъне бури. Е, от теб започна хаоса в държавата, докара ни едни неадекватни меринджеи и сега се възмущава от тях. Пак прочети и анализирай горната мисъл.
15.
Haroda
25.06.2022 17:29:08
1
1
Ein Prizident neutralen ti si mutra
14.
до 12
25.06.2022 17:19:19
0
2
И какво те кара да мислиш, че положението в Македония или която и да е друга държава е по-различно?! Не че има някакво значение... Македония ми е последната грижа, стига заради тази идиотщина да не ни подпалят чергата, а те точно това се опитват да направят!
13.
Ох Ох Ох
25.06.2022 17:14:18
0
2
Янев ще оправи така държавата че Бягай че Ида кьорави ли сте че Това един Дърт Комуняга и там пак действа Радев е на сега пак се нашийте като слепи и гласувайте за поредния Комунистически Измамниккккккк
12.
до 11
25.06.2022 17:11:30
1
2
Под дъното е България, защото от 15 години, който дойде на власт се възползва от евро субсидиите, които се източват по всякакви безмисмислени проекти, то не бяха къщи за тъщи, броиха комари, лалугери, водни кончета и др простотии. Всеки държавен служител паралелно работи допълнително и по даден проект, от където текат кинти. И така до обикновения гражданин не достига нищо, за да му се вдигне жизнения стандарт. Той само ще бачка за жълти стотинки докато е жив. Другите страни, които влязоха в ЕС заедно с България, сега са на светлинни години от нас.
11.
до 8
25.06.2022 16:25:20
1
6
Да, аз също нямам нищо против македонците да видят къде се завират! Всъщност не зная дали македонците искат това или техните продажни политици. Мнението на народа няма никакво значение никъде. Любопитната част е защо смяташ че те ще дръпнат напред, при положение че България, която е джугейска колония от 15 години, е ПОД дъното!
10.
до 7
25.06.2022 16:19:27
1
6
Наистина е като пате в кълчища! Такива любопитни историйки четох за него в stolenhistory, оригиналният форум, при който впоследствие настъпи страхотна драма, която пък е съвсем друга кутийка с червейчета. Участвал е във форума, като последният мунчо е съобщил публично кой е, по едно време се усетил що за глупост е направил и е почнал да се моли да му трият постовете, съответно и цитираните, но на хората там не им пука и не всички са го направили. Пълен цирк!
9.
Damn!
25.06.2022 16:10:53
0
0
Стига с тези шокиращи заглавия! За половин секунда се зарадвах!
8.
БГ
25.06.2022 14:43:30
1
12
Стига сте се пънали с Македония. Така или иначе, ще ги приемат в ЕС. И след някоя друга година ще дръпнат напред и ще са по добре от нас, а ние все така ще си останем най - бедната държава в ЕС с тези крадливи политици.
7.
бля бля
25.06.2022 14:38:59
7
13
Радев, едно време се смееше на Боката, че всеки ден си мени мнението. Ами сега ти си същия,оплел си се като пате в калчища. Един ден кажеш, едно другия друго. Понякога, когато трябва като държавен глава да изкажеш мнение по даден въпрос, се скатаваш, никакъв те няма. Въобще, накъдето те задуха вятъра. Единствено те спасява 5 годишния ти мандат, иначе и ти щеше да хванеш пътя на ПП.
6.
Prezident
25.06.2022 14:07:23
8
11
Стига с това двуличие ,в крайна сметка си бил пилот и поне затова запази малко достойнство.Е клел си се за вярност на СССР ама бъди малко Българин.поне 10%=да ти кажем браво ,колкото и пари да дават ще са малко за отстъпване от националните интереси .Помисли за утре когато вече не си ....ще можеш ли като П.Стоянив и Първанов да ходиш по улиците спокойно.Нинова е права.
5.
Scrooge McDuck
25.06.2022 13:47:35
14
11
Троловете на ГЕРБ от държавния апарат са вече на работа при Тъпото и Кокорчо!
4.
M
25.06.2022 13:43:57
16
11
Радев гледа да отмъкне електорат за новата партия на янев_въzход Явно нарушава Конституцията като не е надпартиен.Елементарен нарцис е.
3.
кочо
25.06.2022 13:09:52
19
22
Скрий се бе мишок.
2.
chocho
25.06.2022 13:04:12
8
18
Какво излиза,че на колсутативния съвет никой освен ИТН са подкрепили Българите в Севрна Македония да се впишат в КОНСТИТУЦИЯТА.Какво се хвалят тогава сега.Но ще видите много малко медии ще го отразят.Повечето са на хранилка на свързани организации с АМЕРИКАНСКИ фондове.Това показва,че от Руското влияние се натресохме на Американското.
1.
Някой си
25.06.2022 12:57:22
14
15
Радев, аз не съм забравил как когато беше в Брюксел никой не ти обърна внимание на мястото където журналистите обикновено питат гостите в Европарламента.....и как същата вечер ти предаде народа си ( същия този народ, който те защити) нареждайки на Кацаров да въведе сертификати и ваксинации за да се подмажеш на "началството"!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата
Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Хороскоп за деня – 19 април 2024, петък Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори