×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Амбър Хърд издава книга за брака си с Джони Деп


24 Юни 2022, Петък, 12:38 ч.
Автор: Флагман.бг

Актрисата смята, че вече няма какво да губи и иска да разкаже всичко

Американската актриса Амбър Хърд е решила да издаде книга, в която да разкаже откровено всички подробности от съвместния живот с бившия си съпруг Джони Деп, съобщи NY Post, цитиран от segabg.com.

По информация на Daily Mail звездата от „Аквамен“ прибягва до този ход, за да заработи средства за обезщетението от 8,3 милиона долара, което дължи на Деп, след като той спечели срещу нея шумното дело за клевета, което доскоро се водеше в щата Вирджиния.

„Амбър смята, че кариерата ѝ в Холивуд е приключена. Тя вече води преговори за книгата и е развълнувана от това. Вече няма какво да губи и иска да разкаже всичко“, заявява пред OK! Magazine източник, близък до актрисата. Тя била разорена и не можела да събере сумата, с която трябва да компенсира екс съпруга си.

Предстои излизането на два нови филма с Амбър Хърд в главните роли. Въпреки това актрисата затъва финансово през катастрофалните за нея няколко последни месеца и тази седмица е била забелязана да пазарува със сестра си Уитни Ернандес от магазина за преоценени дрехи TJ Maxx в Ню Йорк. Според свидетел на случката, двете дами оглеждали бели ленени панталони.

В своето първо публично интервю след процеса пред телевизия NBC Хърд призна, че е „ужасена“ и се страхува да споделя своята версия на историята за брака с Деп. Тя все още обичала бившия си съпруг и била опитала всичко, за да се „получи“ между тях. В крайна сметка, получи се дългогодишна грозна съдебна битка между тях с хвърляне на много кал по името на Джони Деп. Какво ли би било, ако го беше мразила, иронично коментират хроникьори на връзката им… В интервюто си Хърд изтъкна още, че тормозът срещу нея в социалните мрежи бил несправедлив и призова хейтърите да сдържат гнева си, дори ако смятат, че тя лъже.

„Знам, че най-страшното, най-плашещото нещо за всеки, който говори за сексуално насилие, е да не му вярват, да го наричат ​​лъжец или да го унижават“, коментира актрисата. И добавя, че няма намерение да отмъщава на Джони Деп, а просто иска хората да гледат на нея като на човешко същество.

„Искам да живея живота си и се надявам, че имам още дълъг живот пред себе си. И ще продължа да преминавам през него с вдигната глава“, казва актрисата. „Деп и неговите адвокати ще четат и слушат всичко, което Хърд заявява. Ако тя прекрачи границата, което е вероятно, няма съмнение, че ще бъде повдигнат друг иск за клевета срещу нея и ще се окаже отново в съда“, заявява автор на OK! Magazine.

Междувременно център за козметична и естетическа хирургия в Лондон обяви 36-годишната Амбър Хърд за най-красивата жена в света, съобщи UNILAD. Известният пластичен хирург д-р Джулиан де Силва е използвал правилото за златното сечение, за да намери личност с идеално лице.

Според резултатите от неговото проучване Амбър Хърд се покрива с идеала, тъй като притежавала перфектните пропорции между очи, нос, устни, брадичка и цялостна форма на лицето. Де Силва също така посочва, че риалити звездата Ким Кардашиан има най-хубавите вежди, актрисата Скарлет Йохансон – най-красивите очи, а актрисата и модел Емили Ратайковски – най-добре оформените устни.

През октомври 2019-а докторът обяви, че външността на американския супермодел от палестински произход Бела Хадид е най-близка до идеала за красота. Нейните пропорции на лицето отговаряли в 94,35% на този идеал. На второ място той постави Бионсе с 92,44%, а Амбър Хърд – едва на трето с 91,85% съвършенство.


В категории: Лайфстайл


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ваксина за коклюш да се поставя месец и половина след раждането на бебето, предложиха лекари Ваксина за коклюш да се поставя месец и половина след раждането на бебето, предложиха лекари Към момента най-много са регистрираните случаи на заболели във възраст до 1 година и усложненията при новородените са по-чести Скандал в комисията за Агенция „Митници“, Рашков отказа да отговаря на въпроси Скандал в комисията за Агенция „Митници“, Рашков отказа да отговаря на въпроси Къщата му е до тази на обвинения в контрабанда Стефан Димитров - една ограда ги дели, обяви Тошко Йорданов Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Все повече млади хора предпочитат напитките на растителна основа пред кравето мляко Бургазлия си отцепи задълго две паркоместа в центъра, чакал доставка на дограма Бургазлия си отцепи задълго две паркоместа в центъра, чакал доставка на дограма Почнаха разпити – установява се кой за малко не предизвика снощи инцидент с фатален изход Община Несебър организира "Цветни дни за Марти" Община Несебър организира "Цветни дни за Марти" От администрацията призовават гражданите, гостите и приятелите на града да се присъединят към благотворителната акция За пример: Наградиха първокласници от Тервел, намерили и върнали голяма сума пари За пример: Наградиха първокласници от Тервел, намерили и върнали голяма сума пари Доброто стои в основата на човешките отношения, заяви министърът на образованието Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Не е ясна причината да посегне на живота си Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Над 650 изпълнители ще пеят и танцуват по улиците на морския град, за да го превърнат в истинска цветна столица през уикенда Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Благодари на партийната структура
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори