×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съюз ГЕРБ-БСП-Атака втрещи Сунгурларе, издига червения Иван Андреев за кмет


Съюз ГЕРБ-БСП-Атака втрещи Сунгурларе, издига червения Иван Андреев за кмет
Тази снимка документира единственото публично мероприятие на ГЕРБ в Сунгруларе, то е от 24 май тази година
14 Юли 2011, Четвъртък, 13:01 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Структурата на Бойко Борисов ври и кипи, хората не могат да преглътнат, че ще се явяват редом със социалистите на избори

Изненадваща коалиция ГЕРБ-БСП-Атака буквално втрещи Сунгурларе и е на път да взриви политическите страсти там, тъй като издигна за кмет сливенския бизнесмен Иван Андреев, известен със своите социалистически убеждения. Редовите гербери в лозарската община са шокирани и не могат да проумеят как ще работят по време на местните избори тази есен за червен кандидат. „Всички в ГЕРБ сме просто възмутени. Знаем, че формулата, по която ще се кандидатира Андреев е като независим кандидат, но за нас е ясно какъв е. На него дори прадядо му е бил комунист.”, негодува видимо разгневен местен гербер, пожелал анонимност. Той е един от малкото дейни кадри на партията там, където структурата се ръководи от  счетоводителката Калина Димитрова и която с нищо не е известна в публичното пространство. „Тази жена отиде без съгласието на нито един член на партията на среща с ръководствата на ГЕРБ и Атака и там, като са се събрали са се договорили да подпишат споразумение. Убедени сме, че в областната ни централа не знаят за това, а още по-малко пък в София. Какво ли ще кажат лидерите като научат какво се случва в Сунгурларе”, казаха недоволни с политиката на Димитрова гербери. Върха на унижението, според тях, бил миналата седмица, когато в читалището в Сунгурларе трите партии, заедно с една местна коалиция, съществуваща от миналия вот – „Коалиция за Сунгурларе”, събрали хората си и номинирали вече официално Иван Андреев. Даже вече кандидатът Иван Андреев обикалял селата, за да агитира хората да му повярват.
По принцип кандидатите на ГЕРБ за кметове трябваше да бъдат номинирани на общински събрания. Почти във всички общини в областта те опънаха нервите, както на активистите по места, така и на номинираните, които сега пък чакат одобрение от Изпълнителната комисия. В Сунгурларе случаят е фрапиращ, тъй като събранието на хората на Бойко Борисов там така и не приключи със собствени номинации. Първият им форум се сгромоляса и не излезе с никакво решение, а на втория пък е била изказана позицията да бъде подкрепен бившият кандидат за кмет на Бургас и ексдиректор на ДСК Росен Рачев, което също обаче очевидно не се случва.
Новата коалиция така изненада местните хора, че нагнети до крайност страстите там, където иначе животът е позаспал. В общината недоумяват още как БСП и ГЕРБ са се свързали с Атака, чийто местен лидер има съмнителен авторитет. Хората го сочат като виновник за катастрофа, при която той е блъснал възрастна жена на пешеходна пътека.

Местните избори и в тази община явно ще сблъскат два основни лагера. Очаква се там кандидат да бъде и настоящия кмет Георги Кенов, отново от името на ДПС.


В категории: Сунгурларе


62
Коментара
Флагман.БГ Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! 01/06/2024, Събота 09:20 0
62
Коментара по темата
62.
Николай Русев
02.05.2013 15:55:36
0
0
Не зная защо името ми се забърква в тези интриги 2 години след изборите, но явно някой се страхува?!? Бил съм член на БСП /заместник-председател на Общинския съвет/ и на Българската Евролевица /председател/. Ако някой докаже членството ми в други партии, ще го почерпя... Ако разни анонимници искат да ми лепят етикети и епитети, нека имат доблестта да си напишат имената. А това, което е направил Николай Русев като директор на единственото средно училище в общината, се вижда и през черните очила на "доброжелателите".
61.
сунгурларец
04.03.2013 19:15:32
1
2
Г-Н КЕНОВ един от тези които работи против вас е НИКОЛАЙ РУСЕВ ,седни стани само за вас говори и още го търпите този комунист-фашист.
60.
лозарево
04.03.2013 18:09:20
1
2
БРАВО 57,нека сложим "ГОЛЕМИЯ ПРОФЕСОР"Н.РУСЕВ,обиколи всички партий,този подлезурко.
59.
лозарево
04.03.2013 18:09:19
1
2
БРАВО 57,нека сложим "ГОЛЕМИЯ ПРОФЕСОР"Н.РУСЕВ,обиколи всички партий,този подлезурко.
58.
......селянка....
03.03.2013 16:31:42
1
2
ХА-ХА,сложете тогава искащият при всички мандати най -"умният смешник "НИКОЛАЙ РУСЕВ,на всяка манджа подправка на всякъде си постила този подляр мръсен.
57.
......селянка....
03.03.2013 16:31:41
1
2
ХА-ХА,сложете тогава искащият при всички мандати най -"умният смешник "НИКОЛАЙ РУСЕВ,на всяка манджа подправка на всякъде си постила този подляр мръсен.
56.
Ами сега накъде?
26.10.2011 20:52:35
3
3
Първото нещо, което ще направи преизбрания за втори мандат кмет на Община Сунгурларе Георги Кенов е да смени администрацията. Пред Радио „Фокус” Бургас Кенов заяви, че от дълго време администрацията е работила против него и целият екип ще бъде сменен.
55.
Ах, вие, мръсни комунисти!
26.10.2011 20:50:56
2
2
До преди 2007г., в Сунгурларе, ДПС не е участвало никога в местната власт. През 2007г., ДПС спечели изборите на балотаж и пое управлението. Сега през 2011г. пак ДПС спечели изборите, само че още на първия тур! За следващите избори не искам да казвам!!!
54.
Гражданин
26.10.2011 20:10:24
1
1
Това беше преди изборите:
Приказката за Кенов свърши:
Коалицията срещу него има на разположение:
80% от състава на СИК
80% от състава на ОИК
отделно над 200 застъпника и над 200 наблюдателя.
Това е сериозно преимущество.
А това е след изборите:
Д-р Кенов пак спечели кметския мандат чрез ДПС. И това не бива да е изненада!!! Вярно е, че има много мъка на този свят, по думите на Константин Пахов, от долния постинг! Но от сега нататък ще има още повече, за такива като него, дето от доста години само се менкат по между си. Особено за комунистите и всички различни от ДПС там ще има още мъка. Защо ДПС да са на власт и да ни управляват, нали?!:) Ами защото са по-хитри и далновидни от вас? Затова ще ви управляват! Тези, които представляват комунистите там , отдавна са бити карти и не могат нищо повече да дадат! За вземане не говорим!!!:) Същите тези комунисти изгърмяха И. Андреев, като халостен патрон и видяха, че трудно някой/даже и страничен и непознат/ може да ги вкара отново в Общината.
Пак не случиха на партия хора, като Петър Мушиев, Николай Терзиев, д-р Бисер Атанасов и доста други, които може би пак ще сменят партийната си принадлежност или симпатии, за да са в играта за следващите избори. Или просто така, както по-слабо активния Свилен Малинов. На майтап, шанс има единствено В. Панделиев, защото неговия електорат има бъдеще в стапящата се, от към българи, Община.
Лошото е, че най вече Герб, за съжаление, не успя да отиде даже на балотаж. Да се покаже, че има още някой в Общината освен добре познатите стари муцуни, явяващи се винаги и все като нови!
53.
Константин Пахов
06.10.2011 22:57:20
1
1
Боже, колко мъка има на този свят, Боже!
52.
Един съвет никога не е излишен
27.09.2011 22:02:21
1
5
До читавите сунгурларци, които стискат зъби и продължават да живеят в Сунгурларе, без да са съгласни с много неща:
Колкото и както да го сучете, нещата няма да се случват, защото са следствие от изминалите години от 1990 насам, и хората там все ще са прецакани! С такава позиция и такова отношение към местната политика, такъв ще е резултата! Най трудно се прави непоисканото добро, да знаете! Намираха се хора още след 1990 г., които предричаха възможната ситуация след време, но хората вместо да ги послушат, ги оплюваха. И сега се намират хора, които могат правилно да анализират изминалите години и да могат да направят добро за младите, но със сигурност и на тях ще им свърши търпението, и може би ще свият багажа на суджук и ще забегнат. И така вече доста хора за доста години!
Ще останат /а и затова се натискат и стоят там/ хора като Стратев, Пахов, Чанев, в последните години и Стоев, Славов, Терзиев и други прилепчиви паразити, които не могат никъде другаде да се реализират и са никои. Освен ако не им подарят пост или служба, та тогава да ги видите какви капацитети са...! Но същите успяват да промиват успешно мозъците на младите. Стратев, Чанев и Пахов провалиха мандата на Панделиев навремето и спечелиха доста години властване. Когато договорките с фирмите в района не са угодни някому, например чрез Винекс-Славянци успяха да се спечелят избори и ... да се вкарат ... някои общински съветници. Всички договорки, имена на замесени хора и истини през годините е хубаво да станат известни. Иначе младите няма как да вадят правилните изводи от живота през годините.
Твърдият, но постоянно намаляващ електорат на БСП помага донякъде за декомунизацията на района, но нека не използваме черен хумор. Тъжно е, че жителите в Общината намаляват много бързо, па макар били те и комунисти. Въпросът е:
Защо читавите не виждат пътя по който да постигнат целите си? Защо не успяват да видят и отрекат завинаги бившите, сегашните и бъдещите комунисти, а продължават да правят договорки с тях? Всички те се знаят, а и си личат. Не може да се лежи на надеждата, че може комунист да се промени и да изповядва демократични и човешки ценности.
Запомнете, че няма бивш комунист!!!
В годините, който и човек да се е проявил като опозиция на БСП, ДПС и циганизацията на Общината, е бил или явно оплюван или бавно и подмолно игнориран от комунистите. Останалите хора са се поддавали на това внушение на комунистите и в крайна сметка, човека е трябвало да обяснява, че няма сестра. Защо, ако е имало или има по-подходящ за водач, просто не е излизъл или не излезе сега той на състезание? Хем хората уж не искат БСП, хем не излизат с имената си за промяна, хем не застават зад някой /различен от бившите/ който да ги представлява. Само наблюдават сеир и плюят за всички. Това не е нормално! Така не става! Затова сега е нормална тази патова ситуация, която се случва след толкова години такъв живот и такова отношение към местната политика. Друг е въпросът, че Сунгурларе, като общински град, се е свил и е замязал на село. Едно време, когато все още имаше пари за Общината, пак имаше хора, които не искаха БСП. Но какво направиха те? Ще ви подсетя! Стигна се дори до куриоза, БСП, ДПС и циганите под формата на партия с техен лидер да се съюзят против СДС. Помните ли? Защото СДС бяха и против БСП, и против ДПС. И искаха да се започне на чисто. Но хората не бяха достатъчно единни зад СДС и ... избраха пак Стратев и Чанев ... чрез ДПС и циганите. Вие, хората, бяхте тогава залога, а те докараха ДПС във властта. Това стана за да могат те/избраните червени/ да останат и пребъдат във властта, без да ги интересува че и сега вие ще сте на същия хал, че и по зле/тогава нито ДПС, нито циганите бяха толкова силни/. Тогава стана така, че с много малкото ваши гласове, СДС излезе извън състезанието. Вярно, те/пак комунистите/ спечелиха, но вие/пак/ изгубихте! После се появиха Герб и Атака. Герб, като най-близката до СДС, като идеология и ценности. Затова и единствено двете са членове на Европейската ЕНП. И Атака, като чисто националистическа партия. А сега да се чудите защо трябва да се съюзяват БСП и Герб, като двете партии са /или поне трябва да бъдат/ напълно противоположни. Така се получава! Не трябва да се сърдите на излюпилите се кукувичи пиленца във вашето гнездо, а да си понесете отговорността! И да помислите и намерите начин как да сте против БСП и ДПС, но със своите си имена и позиции. Със сигурност е трудно, но трябва достойно да направите и отстоявате своя избор със и срещу кого сте. И не само за тези избори, а по принцип! А не винаги да сте в опозиция и да сте против. Постоянството е хубаво нещо стига човек да го може! Дали сте против БСП, колкото сте против ДПС? До колко е логична и разумна една коалиция между Герб и БСП/смешно е/. А Атака? Нали тя изповядва повече демократични и национални ценности, отколкото БСП? Защо не е по-логична една коалиция между Герб и Атака, например? И двете партии са антикомунистически! И е задължително да нямат нищо общо с БСП и ДПС! Но ... за всичко е необходим анализ и правилни изводи във времето. А не емоции. И никакво изневеряване на себе си! Но вие си знаете най-добре! На слука!
51.
.....
08.08.2011 09:47:55
0
2
Хора, престанете с тази публичност.Като дойде време за избори гласувайте и това е!Има ли смисъл от всички тези негативни коментари.Спрете да се плюете едни други смешно е!
50.
истина
27.07.2011 14:22:19
2
2
Кмета прекара половината община пре кр...та си!!!
49.
,,,,,,,
27.07.2011 09:08:51
1
3
разбирам че не ставате за харем но явно не ставате и за нищо друго,този харем за който говорите е от време оно,там са може би вашите дъщери ,,
внучки или приятелки
така че бъдете честни дори когато сте анонимни в този харем има само стари вмирисани кучки които дори не знаят защо са там .трябва да има промяна ,трябват млади образовани хора а не наследници на партийни дейци лежащи на славните имена на предците си приемете млади и новомислещи хора иначе умирате ,всички сте задръстени злобни старчета неставащи за нищо като много знаете що не се изявите някаде другаде ами се натискате тук.много просто другаде такива като вас под път и над път,просто ви е страх от промяна много жалко ,не се чудете защо младите бягат от тук вие ги гоните,ами вие не сте вечни не се заблуждавайте.само простотиите ви ще си останат вечно да напомнят за вас много след като вече ви няма.
48.
-----
26.07.2011 21:49:17
5
0
д-р Кенов е позор за нас, той и целият му харем трябва да си вървят
47.
Realnost
26.07.2011 17:45:40
5
0
Васко ще им даде добър урок.
46.
За Васко
21.07.2011 13:30:56
7
2
Време е на сцената да излезе големия фаворит на народа инж.Васил Панделиев.
Нека той поведе обединението.Иван Андреев нека му бъде подгласник.
45.
ХРИСТО
20.07.2011 22:05:37
2
7
Другари партийци,къде скрихте бившият кмет-пиянката Стефан Стратев? Сигурно още е затлачен от мазните курбани, които лапа два мандата с ДПС...
44.
ИЗБИРАТЕЛ
20.07.2011 18:09:25
0
7
"ЧЕРВЕН" ИВАН МОЖЕ ДА БЪДЕ САМО ЛИЦЕ НА ОБЩИНСКАТА ТОАЛЕТНА,НО НЕ И ЛИЦЕ НА ЦЯЛА ОБЩИНА.КАКТО ТОЙ ТАКА И ВИЕ,КОИТО ГО ИЗДИГАТЕ СТЕ ПРОСТО ЕДНИ И СЪЩИ ЛАЙНА.
43.
-2-
20.07.2011 14:28:05
3
3
Oteglqneto na kandidaturata na Kenov, otstrana na DPS e edinstveniq pravilen hod za tqh.
42.
-1-
20.07.2011 14:26:32
4
2
Приказката за Кенов свърши:
Коалицията срещу него има на разположение:
80% от състава на СИК
80% от състава на ОИК
отделно над 200 застъпника и над 200 наблюдателя.
Това е сериозно преимущество.
ДПС да помислят къде отиват и до къде ще стигнат с тоя тарик
41.
истина
20.07.2011 01:07:08
5
2
Да г-н Кенов е много добър на обещания и лъжи.Може би е добър и като гинеколог,но човека няма и най-малка представа за отговорността която е поел като кмет на цяла община!Не са виновни тези които ядат баницата, а тези които им я дават!Хора не се продавайте за жълти стотинки,защото те се харчат за един ден ,но следващите 4 години ще си сърбате попарата,която сами сте си надробили,т.е.ще стоите без работа,без възможности и шанс да оцелеете .5-6 работни места не решават проблемите на общината!Мислете и гласувайте по-съвест!Това е последният Ви шанс не само за вас но и за децата и внуците ви!
40.
ОПОЗИЦИЯ НА ФЕН
20.07.2011 00:38:08
5
8
Васил Панделиев-известния агент ПАН много добре се продава и котира при всички управляващи!Той е и със БСП и със ДПС само да е на работа ,защото друг шанс некадърния и хитър каракачанин няма.Беше кмет и зам.кмет-какво се промени за хората от общината-нищо!Отгоре на всичко е в конфликт на интереси със вечното присъствие на глуповатата му съпруга ,като управляващ финансите на общината и въобще какво правеше тя там през всичките тези години!Ако той беше много честен и принципен щеше да спазва законите,които забраняват категорично такава комбинация!Защо си траят всички в тази община!Този човек плаче за ревизия и доста солена глоба за нарушението!
39.
Писна Ми
19.07.2011 13:53:50
4
5
Кой е Георги Кенов?Новият стар кмет.
38.
Писна Ми
19.07.2011 13:40:34
1
4
Ки са БСП? Едни белобради дядки дето си мислят още, че са партизани.
Кои са ГЕРБ? Едни кариеристи, които се уредиха .
Кои са Атака?Никои.
Кои са Заедно за Сунгурларе?Едни вечно недоволни хорица.
Кой е Иван Андреев?Никой.
37.
опозиция
19.07.2011 11:18:50
1
6
Кои са ръководството на ГЕРБ?
Къде са те?
Защо мълчът?
36.
Сунгурларе
19.07.2011 10:18:17
0
3
Да.Корабът е почнал да потъва,но тези,които останаха в ръководството ще го потопят от раз
35.
do 31
19.07.2011 09:21:25
0
2
Ръководството на ГЕРБ си е подало оставката много отдавна.Кораба потъва и никой не ще да се кача.
34.
--------
19.07.2011 09:19:34
0
4
За мандата 2007-2011г.
Кенов е назначил следните служители по политическа принадлежност:
ДПС-1
ГЕРБ-3
БСП-3
Каква опозизия?
33.
-------
19.07.2011 08:42:22
1
3
Dokato GERB i BSP ne izteglqt svoite hora naznacheni po-vremeto na Kenov nemogat da mu budat konstruktivna opoziciq.
32.
ataka
19.07.2011 07:46:00
0
2
В Сунгурларе няма ГЕРБ.Разберете го.
Цялата игра се върти от една г-жа Петрова,по-точно депутат Петрова.Къде са обществените прояви на ГЕРБ Сунгурларе?Защо са против Кенов?Какво им отказа?КОй не назначи на работа?Това важи за всички партии.Колко кадри на БСП настани на яслата?Само Атака не слезнаха на нивото на колегите си и да му ближат гъза!Колеги партийци вземете пример от Атака.Веднага изтеглете своите хора от администрацията.Само така ще се докажете като опозиция.
31.
бивша сунгурларка
18.07.2011 22:56:53
1
1
Говори се че днес ръководството на ГЕРБ си е подало оставката.
Дано да е вярно ,защото ще има ново начало и шанс за община Сунгурларе!!!!
Какво ли ще прави сега БСП и Иван Андрев,като почти всички бяха за тях ????
30.
нов образ
18.07.2011 22:47:29
1
1
ами то освен тази {НЕЖАЛКА} женица от ГЕРБ Сунгурларе,май няма никой друг ,който да става за работа и въобще за нещо.Поздравявам я за куража й и тъй като е доказала че,където и да работи се е справяла чудесно,защото е оправна и умна жена,съм уверен ,че ще се справи и с това предизвикателство въпреки злобата и завистта ви.Вие от ГЕРБ-опозиция не мислите за доброто на общината а за собствените си жалки амбиции.Поздрави за новата кандидатура!ДЕРЗАЙ!Има и разумни и интелигентни хора които ще те подкрепят!
29.
опозиция
18.07.2011 22:16:17
0
2
Много е лошо когато ти липсва нещо да присвояващ чуждо име.
Иначе БРАВО на Anti Gerb ,ръководството на Герб ще остане без работа ако не направи това,а може да са ходили на гледачка и тя им е предсказала , че Иван Андреев ще спечели и те затова ще се коалират с БСП, а след това могат да влезят и в ръководството на БСП.
28.
Anti Gerb
18.07.2011 17:41:01
1
2
ГЕРБ трябва да подкрепят наистина Кенов.
Подкрепата им за Иван Андреев е проява на неуважение спрямо сегашния кмет.
27.
ГЕРБ
18.07.2011 17:39:18
1
4
Да издигнат Кенов!
Колко ГЕРБаджии нареди на работа?
Само така ще му се отплатят!
26.
гербер
18.07.2011 12:51:22
1
3
кажете кого да издигне герб,партийната си кандидатура ли?една"нежалка"женица,която и дадоха шанс покрай къдърния и мъж да ръководи велпапето и накрая за добра служба жеков я изгони дисциплинарно.а преди това не си намери място нито в читалището,нито в банката,нито в данъчна служба.не се заблуждавайте,а преценяйте добре ситуацията.
25.
гербер
18.07.2011 12:51:22
1
1
кажете кого да издигне герб,партийната си кандидатура ли?една"нежалка"женица,която и дадоха шанс покрай къдърния и мъж да ръководи велпапето и накрая за добра служба жеков я изгони дисциплинарно.а преди това не си намери място нито в читалището,нито в банката,нито в данъчна служба.не се заблуждавайте,а преценяйте добре ситуацията.
24.
опозиция
18.07.2011 12:44:14
1
2
ало фенчето,ами какви притенции имаш ти?я вземи да се научиш първо на правопис,после пиши.в азбуката няма само буквата й , а има и буква и.що се отнася до образованието всички знаят,че сега висшето образование го дават на килограм.точно такива като теб с богат социален статус си го купуват,а нямат грам от гънките на мозъка си.
23.
гербер
17.07.2011 21:49:15
0
0
ХА;ХА-СВЕТОВНО ИЗВЕСТНА ИСТИНА Е ЧЕ ЛИДЕРКАТА НА ГЕРБ В СУНГУРЛАРЕ Е ДРАПАЛА ДА СТАНЕ ТАКАВА ПО ПОРЪЧКА НА БСП-ДЕЙСТВА НА ПРИНЦИПА РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ.ТОВА Е ПОДСТАВЕНО ЛИЦЕ ЗА ДА ПРОВАЛИ ГЕРБ И НАЛИ ВИЖДАТЕ ВЕЧЕ 5 ГОДИНИ УСПЯВА!БЛАЖЕНИ СА ВЯРВАЩИТЕ Й!
22.
фен
17.07.2011 21:39:59
0
2
Току що прочетох предишния коментар и се изумявам що за персона ръководи ГЕРБ Сунгурларе.Слепи ли са всички от тази партия и не разбират ли че ГЕРБ няма шансове в Сунгурларе ако тази простовата женица(но и хитра по бай -ганьовски) се изживява като лидер.Нито културата й,нито образованието й(което го няма),нито елементарния й и жалък социален статус могат да впечтлят когото и да било дори в Сунгурларе ,за да й гласуват хората доверие.Ако тази елементарна персона не участва в предизборната кампания на ГЕРБ,хората ще гласуват за тази партия,защото в нея има много кадърни и честни хора,но простотията и наглостта на тази жена не им дава шанс .За всеки трезво мислещ човек е ясно,че тя е подставено лице да срине ГЕРБ,като реална опозиция на БСП и ДПС-и както е тръгнало май ще успее!
21.
опозиция
17.07.2011 21:05:47
0
3
Благодарение на ръководството на Калина Димитрова през 2007 ГЕРБ спечели с Сунгурларе само 173 гласа.И сега пак същото -четерима от ръководството са подчинени на кмета Кенов-Калина Димитрова,Красимир Добрев,Надежда Чолакова и Магдалена Йорданива.
Отново коалиция с БСП или ДПС.
Къде е позицията на областното ръководство на ГЕРБ Бургас.
Или по добре да дойде Бойко Борисов за да ги освободи всичките и да свърши работата на бургазлии
20.
реплика
16.07.2011 15:02:49
1
3
Вяра Петрова-първия,единствен депутат,
който е всеки месец е сред нас!Хайде да сравним визитите на т.н. "ръководство" на
ПП ГЕРБ-Сунгурларе по населените места с
тези на Вяра - 0 към 24,което ще рече,че
всеки месец след влизането и в парламента
тя е идвала и е била сред хората по различните населени места на общината и е
решавала доста от проблемите им!?Само един промит и без гънки мозък може да определи коректните и
мили обноски като "мазнене!Кадърните кадри на ПП ГЕРБ винаги ще си останат кадърни и
се приемат с уважението и подкрепата на Вяра,за разлика от вече "известната"
-безценен лидер г-жа Калина Димитрова!Е,хайде "на слука" спасители на Сунгурларе!
19.
fen
16.07.2011 09:25:41
1
2
На тези избори в Сунгурларе,хората трябва да разберат, че трябва да се сложи край на управлението на ДПС.
БСП и ДПС бяха заедно а сега се плюят.
Къде са сега Стратев и Чанев хората които вкараха ДПС в управлението на общината през 2003г.
Нека се кандидатира и Васко Панделиев,само той може да им даде добър урок.
18.
ГЕРБ
15.07.2011 15:54:27
1
1
всеки нормален човек,който милее за родното си място би подкрепил обидинението на партиите.предполагам,че им е коствало големи усилия,но са постигнали това.вие господа,които нямате смелостта дори да застанете под името си и изливате помия, какво мислите че ще постигнете?Затова и цялата ни държава е в това окаяно положение.
17.
калина димитрова
15.07.2011 15:32:45
2
3
неизвестната калина след три ваши статии вече стана известна благодаря.........
16.
фен
15.07.2011 14:38:00
2
1
Нека се кандидатира Васко.
Той ще им покаже от къде изгрява слънцето.
Васко ни сме с теб.
15.
GERB
15.07.2011 14:31:36
1
1
Хора разберете в Сунгурларе няма ГЕРБ.
Всички се уредиха и оставиха Калина сама да се оправя.Къде са сега онези гербаджии от 2007?Наредиха се на яслите и сега само лапат.Голямата вина е на Вяра Петрова която се мазнеше на Кенов,
и прогони кадърните хора от ГЕРБ.
Сега да се оправят нека хората ги видят що за стока са.
14.
Сунгурларец
15.07.2011 14:20:30
0
1
Прав е доктора.
Трябва да сложим край на обръчите от фирми на Кенов.Някъде във фейса има информация за октопода Кенов, доста интересни неща пише там.
Нека на 23.11.2011г.излезем и гласуваме
само така ще обезценим гласовете които Кенов ще купува.
13.
Бисер Атанасов
15.07.2011 13:55:37
1
2
Много Ви моля,не се пишете анонимни,симпатизанти,бивши и т.н. криещи се мишки!Нали си имате имена?
12.
Бисер Атанасов
15.07.2011 13:49:50
1
2
Всичко,което пишете сигурно е поръчково и предварително платено.Длъжен съм да Ви уведомя,че не знаете нищо за ситуацията в Община Сунгурларе.На много политически партии не им харесва това,което се случва/по скоро на обръчите от партийни фирми/.Къде бяхте досега,защо не публикувате нещо за истинското състояние на Общината?За това,че финансовите злоупотреби нямат край,за това,че Общината е затънала до гуша!Защо се опитвате да окаляте усилията на хората да спасят собствения си дом от наглостта,алчностт и безскруполността на политическите централи.Обединението,което издига кандидатурата на Иван Георгиев е гражданско и самия той не е член на нито една партия.Виждам,че като журналист търсите ефтина сензация и работите само по платени поръчки.Заповядайте на някое от събиранията ни и тогава пишете обективно,а не горенаписаните глупости,които само целят конфронтация!
11.
анонимен
15.07.2011 08:00:50
2
6
Тези хора вече полудяха този Иван Андреев да си стои в Сливен всички тук го знаят що за стока е само че чудя на тези умни глави дето са го подкрепили и му издигат кандитатурата дали не помнят що за човек е на колко хора запали чергата с МЕЛ ИНВЕСТ ПРОДАДЕГО ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ на това ли в България му викат бизнесмен. Ами всички други като са много кадърни що издигат него да се кандитатират те.Всичките са комунисти под различни имена.Необразовани и ограничени.Пахов дори беше едно време заместник кмет ама само дето няма някой да го пита какво образование има.Калина дори не е от Сунгурларе живее с бивш от време на време настоящ затворник -да им имам лицето на Герб.В общината има много кадърни хора но те не са фурнаджийски лопати като тези измислените дето уж подкрепят Андреев.ама ако не спечели елате да ги видите как се пазарят с избрания кмет и пак си остават по местата.За съжаление това е Българската криво разбрана ДЕМОКРАЦИЯ.
10.
............................
14.07.2011 23:54:08
1
4
ЗА ТВА ИМ ВИКАТ ПАЦУЛАНИ ,все се втрещават
9.
Симпатизант
14.07.2011 22:16:11
2
3
Докога ще ни ръководят комунисти и цигани и карнобатлии!Няма ли кадърни българи в тази община!Огледайте се бе хора и дайте вот за ново начало!
8.
бивша сунгурларка
14.07.2011 22:08:44
1
3
От 1944г. в Сунгурларе са управлявали комунисти,за всичките тези години освен един работещ Винпром друго няма.Всичко се ликвидира.За толкова години те доказаха какво могат и не мога да разбера защо ръководството на ГЕРБ Сунгурларе в лицето на Калина Димитрова се съюзява отново с комунисти!Искам да се върна в Сунгурларе,където да ръководят нови и компетентни хора,които да осигурят нови работни места и условия за развитие на частния бизнес.Това може да стане само ако ГЕРБ Сунгурларе издигне собствена партийна кандидатура,която не е корумпирана и не е участвала в досегашните интересчийски ръководства!
Така общината ще получи пари по европейските програми(цялото сегашно ръководство на Община Сунгурларе е превзело усвояването на тези пари) и ще се спаси Общината от пълното й фалиране!
7.
опозиция
14.07.2011 21:52:19
3
5
Този феномен в Сунгурларе се дължи от една страна на приятеля на кандидат кмета Росен Рачев-Петко Танев от ГЕРБ Бургас,за което Рачев се е хвалил на събранието на ГЕРБ и от друга страна на подчинената на сегашния кмет Калина Димитрова,която без никакви пълномощия и съгласие на членовете на ГЕРБ Сунгурларе се договаря с председателя на БСП-Константин Пахов да подкрепят червения кандидат Иван Андреев.Всъщност Калина Димитрова за кого работи:БСП,ДПС или ГЕРБ!
Трябва да има оставки и ГЕРБ да представи собствена кандидатура,иначе шанс няма!
6.
bez dumi
14.07.2011 20:43:16
1
3
s tazi nominatsiya avtomatichno izbirat segashniyat kmet
5.
ха-ха-ха
14.07.2011 15:25:21
3
0
Може да си издигнат д-р Величко Колев и да си го подкрепят и БСП , нали е тяхен човек.
4.
karnobat
14.07.2011 15:12:35
2
3
И в Карнобат ГЕРБ ще подкрепят сегашният кмет издигнат от БСП,понеже няма кой да се кандидатира от тях.
3.
Без думи
14.07.2011 13:57:30
3
9
Всички в тая коалиция трябва да целуват краката на Кенов.Половината ГЕРБаджии са на работа в общината, също назначи доста БСП кадри , а шефа на Атака кара нелегално такси и никой не го закача.
Опозицията в Сунгурларе е съставена от интересчии и лапачи.
2.
Без думи
14.07.2011 13:52:26
4
4
В Сунгурларе така се омешаха всички партии, че хората не могат да разберат кой кой е.
Иван Андреев е от виден комунистически род, който е пряко отговорен за западането на града.Защо се връща от Сливен?Като голям бизнесмен отговорен за разграбването на местната мелница през 90-те, да каже на хората какво е работил в Сливен толкова години.
Майка му е бивша зам.кметица от мандата на БСП 1991-1995г.
1.
лозар
14.07.2011 13:47:23
1
7
Централата в Бургас знае всичко и стои зад това. БСП и ГЕРБ не е изненада - вижте в Средец какво стана.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Вижте какви са цените на борсите Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Отчетени са средни месечни температури между 12 и 18 градуса Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Последната година с Мария Илиева се случи истинско чудо При 51 университета имаме едва 36% висшисти При 51 университета имаме едва 36% висшисти Това е далеч от общата цел за ЕС от 45% лица до 34 г. с диплома за висше образование Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! Какво знаем и какво не знаем за празника  Една година Клиника за майчино и детско здраве „Мама и АЗ“ в Плевен Една година Клиника за майчино и детско здраве „Мама и АЗ“ в Плевен Турски гранд иска Кирил Десподов Турски гранд иска Кирил Десподов Бешикташ вади големи пари за българина Юни започва с жега и валежи, температурите през месеца ще са от 10 до 36 градуса Юни започва с жега и валежи, температурите през месеца ще са от 10 до 36 градуса Прогноза за времето през целия месец Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Андреа Иванова се готви за втора операция на бюста, иска по 1200 кубика във всяка гърда Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Вижте програмата
Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Целта е компанията да догони конкурентната Temu
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори