×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

„Карфур” строи втори магазин в Бургас на есен


„Карфур” строи втори магазин в Бургас на есен
Първият работен ден в Бургас на френският лидер в продажбите на дребно остана в историята с небивали досега в града и страната обороти, десетки хиляди посетители
14 Юли 2011, Четвъртък, 12:12 ч.
Автор: Златка Николова

Той ще се намира в близост до строителния хипермаркет “Мосю Бриколаж”

Френската верига „Карфур” започва строителството на втори хипермаркет в Бургас през есента, научи Besove.bg. Този път световният гигант е избрал да се цели в близо 100 000-то население в комплекс „Меден рудник” . Магазинът ще се намира в близост до строителния хипермаркет “Мосю Бриколаж” . Още преди две години компанията финализира своите преговори за покупката на терен в този район.

„Карфур”  направи своя дебют в страната ни именно в Бургас. В града ни се наляха 40 млн. евро и откриха нови работни места. Първият работен ден в Бургас на френският лидер в продажбите на дребно остана в историята с небивали досега в града и страната обороти, десетки хиляди посетители, масови задръствания по всички ключови артерии, които водят към мола “Бургас Плаза”. За първите седем часа  от откриването огромният куп от 50 тона банани се беше сринал. До 15.00 часа бяха изкупени 17 тона. До три следобед над 40 000 бургазлии преминаха през касите.

Френското ръководство на веригата хипермаркети, което пристигна в Бургас по случай дебюта на компанията, се включи активно в подреждането, тегленето на плодовете и зеленчуците, нарязването на свинските котлети.

Днес от компанията са много по-умерени в очакванията си. Тези сцени от преди две години няма как да се повторят. В града отвориха врати и други вериги – дискаунтъри като „Кауфланд” и „Лидл”, които ежедневно предлагат хранителни продукти на ниски цени.

В момента от „Карфур” са концентрирали енергията си в Албания, където ще се открият няколко хипермаркета.

 




В категории: Бизнес


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
Нора
04.07.2012 14:27:51
1
1
Ученикът на Бурнев-това гейче Дамян Ганчев си тръгва,явно не намери средата си.Жалко ,можеше да стигне нивото на Бурнев по гадости и мръсотия,то друго от Бурнев какво да научи.
11.
Жорж
19.06.2012 16:27:19
1
1
Неди,ти колко време си в Карфу?Явно не ти е достатъчно за да прогледнеш.Това момченце Бурнев е толкова гадничко,че ходи в почивните дни да следи колегите си и да ги снима.Ами да ,то човек като си няма личен живот какво друго да върши.Явно толкова се е скапал,че всички го избягват,мисли си ,че някой го уважава.Не-е-е това са гъзоблизци Бурнев,жалко за теб.Ще си останеш като куче без история.
10.
Владо
18.06.2012 17:36:22
1
1
Така му се пада на тоя лакомник.Само съжалявам,че миналата седмица хапнахме кроасани,но той пък сигурно е черпел за предстоящото си заминаване.Ха-ха.
9.
Ирена
18.06.2012 17:22:19
1
1
Доволен си,защото не си се опарил от жлъчния му хумор и гадничкия му език.Но така или иначе той е на път да си заслуши почетно наградата.Хората не спят,интересно къде се е покрил Бурнев след като действителността за това какви ги е вършил изплува.Горкото момче,въпреки големите си протекции май няма да се отърве,пък дай боже и в панделата да влеза.
8.
Неди
11.06.2012 23:29:07
1
2
Аз пък съм много доволен. Научих много от него и сега работя за два пъти повече пари. Мързеливите ми колеги, броят минутите и се скатават за да си чешат езиците с него, Дамян и другите бивши и настоящи секторни.
7.
Жорж
12.05.2012 18:07:12
2
2
Не се притеснявай,Рени,аз съм служител на Карфур и вече за успокоение на всички служители се нови това,че дните на Бурнев са преброени във фирмата.Колкото по-бързо толкова по-добре ,и за него и за всички останали.Подобни личности първо трябва да могат да контролират себе си и нервите си и след това всички останали.
6.
Ирена
05.05.2012 10:56:10
1
1
Като говорим за бизнес защо не се замислим и за това как той ще процъфти когато управителите на Карфув в Бургас са хора с протекции,наредени от небезисвестната Калина Петкова-така наречения Директор човешки ресурси.Тоя ми ти управител Бурнев е едно момченце облечено във власт и слава,къде не знае за човешкото достойнство.Не напразно верига Метро Кеш Енд Кери си го е изгонила.Никой не чу за него ,както безславно дошъл,така безславно си отишъл.Ние пък го взехме благодарение на г-жа Петкова където прави много добър подбор на персонала.Как ли пък не,всичко е проформа.Е,дано французите си отворят очите и да ги наритат тия наши вилики българи.
5.
Bourgas
29.04.2012 19:48:18
1
2
Koi naznachava upravitelite na Karfur Bourgas,tezi momchenca da rabotiat, a ne da slushat lubovnicite si kakvo im diktuvat zashtoto do nikade niama da stignat.Proverete gi i gi varnete v parvi klas da se nauchat da rabotiat s hora i tam kadeto rabotiat da ne si vadiat onaia rabota mekereta dolni.Da otida t v niakoia prestijna firma da se nauchat da rabotiat s hora.Zatova she ima tekuchestvo,dokato slusha lubovnicata si toia maloumnik,koiato psuva kato niakoi traktorist vsichki shofiori.
4.
Иван
31.01.2012 10:03:49
1
2
Есента си мина, а магазин Карфур не се строи.....
3.
....
09.12.2011 19:29:42
1
1
А защо не направите една статия за това колко ще са новите работни места и какви ще са възнагражденията. Направете проучване колко малки магазини ще затворят, колко хора ще се съкратят и какви заплати са взимали те. Големите вериги предлагт голям асортимент, голяма част от които е на вносни стоки. По този начин икономиката на страната ни се свива още повече. Веднъж парите излизат от страната като печалба на веригите, даже са ни информирали къде ще се инвестират парите ни - в Албания. Предлагането на вносни продукти, намаля продажбата на български. Да не говорим, че веригите ни станаха прекалени много. Да Меден Рудник е многолюден комплекс, но тук хората разполагат и с по-малко пари. Напоследък все повече се замислям, кога ще почнат да затварят тези вериги, замислям се и за времето, когато ще трябва да ходя на няколко километра, за да си купя един хляб или едно мляко, защото магазина пред блока вече няма да го има. Няма да има кой да ти помогне в избора на даден продукт, остава да експирементираш и да се молиш продукта да е по вкусът ти. Големите вериги стават все по мощни, на някои от тях последните проекти са в насока да заторят цикъла и да станат и производители.... и т.н.
2.
Стела
17.09.2011 10:29:23
1
1
Кога ще започва строежа, някой знае ли?
1.
Илия
03.08.2011 16:57:12
1
1
това го чувам за първи път. някой знае ли дали е истина?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Той е тунингов милионер и подкара уникалното Ламборгини за $1 000 000 Той е тунингов милионер и подкара уникалното Ламборгини за $1 000 000 Собственици на пунктове за ГТП се оправдават за високите цени - и на тях всичко им поскъпнало Собственици на пунктове за ГТП се оправдават за високите цени - и на тях всичко им поскъпнало На места в страната задължителните прегледи скочиха двойно, като достигат и до 100 лева Запишете си отпуск в този период - това е най-подходящото време за море у нас Запишете си отпуск в този период - това е най-подходящото време за море у нас Предстои ни поредното горещо лято, казва синоптик Тази плеймейтка разходи 5 рокли по червения килим в Кан, щракна се с Ева Лонгория Тази плеймейтка разходи 5 рокли по червения килим в Кан, щракна се с Ева Лонгория Мечтая да изиграя Скарлет О'Хара, споделя Анна-Мария Чернева Този певец е бесен, използват името му за реклама на фалшиво лекарство Този певец е бесен, използват името му за реклама на фалшиво лекарство От известно време в интернет циркулира клип, в който Веселин Маринов подробно говори как имал проблеми със ставите, кръста и гърба и уж открил чудодеен и таен начин за лечение 1300 са случаите на коклюш в България, малко над 100 са в болница 1300 са случаите на коклюш в България, малко над 100 са в болница Кърлежите са в някакъв бум тази година, отбеляза главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев ЕК спъва наши земеделски производители ЕК спъва наши земеделски производители Европа не разрешава парите, които се получават у нас за земеделски дейности от съюза, да не се облагат с данъци Френският турист , пострадал на Рилските езера, се подобрява Френският турист , пострадал на Рилските езера, се подобрява Мъжът, паднал от доста голяма височина, беше транспортиран за лечение с хеликоптер Изтича крайният срок за подаване на заявления за гласуване по настоящ адрес Изтича крайният срок за подаване на заявления за гласуване по настоящ адрес Също днес е последният ден за заявленията за вот с подвижна кутия за хора с увреждания за вота "две в едно" Треньорска сага разтърсва ЦСКА Треньорска сага разтърсва ЦСКА Засега треньорът Стамен Белчев продължава да се ползва с доверието на ръководните фактори в Борисовата градина
Почина култов режисьор, номиниран за Оскар Почина култов режисьор, номиниран за Оскар Най-известен е с филма си от 2004 г. Super Size Me Тя е най-скандалната певица - "облече" авточасти за премиерата на филма си Тя е най-скандалната певица - "облече" авточасти за премиерата на филма си Певицата заложи и на нова фризура за важното събитие Политици вкараха в кампанията си цената на дюнера, немците плащат 9 евро за турското ястие Политици вкараха в кампанията си цената на дюнера, немците плащат 9 евро за турското ястие Средно на ден в страната се изяждат 3 милиона броя След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън Принцесата на Уелс продължа да се лекува от рак, подлага се на химиотерапия Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Деца стрелят с автомати в училище Деца стрелят с автомати в училище Отново провеждат военно обучение Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Каналите му в Телеграм пуснаха замаскирано видео от тази седмица, на което се вижда човек, приличащ на него Спец части арестуваха известен рапър Спец части арестуваха известен рапър Имението му посиня от полиция, баретите заключиха и майка му Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Volkswagen остава лидер с дял от 27.8%, докато Ford отбелязва най-голям спад Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни На 23 май Пекин започна мащабни военни учения около острова
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ България е един обран бостан в момента, няма ги парите Виц на деня Виц на деня Двама вървят след една засукана мацка и единия казва на дугия:
- Знаеш ли, че с ей тая съм спал?
Тя се обърнала и отговорила:
- Да си е*ал, да не си спал!
Виц на деня Виц на деня - Колега, вярно ли е, че сте направили издателска къща?
- Да!
- И какво издавате?
- Онзи ден издадохме комшията, че вари ракия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи, считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори