×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Започва битката за Славянск, Киев губи по 200 бойци дневно във войната в Украйна


Започва битката за Славянск, Киев губи по 200 бойци дневно във войната в Украйна
Владимир Путин сподели, че действията му в Украйна приличали на тези на Петър Велики. Той отмени традиционната пряка линия, по време на която отговаря на въпроси на граждани
10 Юни 2022, Петък, 07:55 ч.
Автор: Флагман.Бг

Ранените са до 500 на ден, поясни Михайло Подоляк

Киев губи до 200 войници на ден във войната в Украйна. Броят на ранените е до 500 дневно. Това обяви съветникът на украинския президент Михайло Подоляк, цитиран от Нова телевизия.

Според оценката на президентския съветник Украйна се нуждае от 150 до 300 системи за ракетен огън от тези, които им бяха обещани от Съединените щати и Великобритания.  Западът обаче ще им изпрати по-малко от 20.

Бавното настъпление на руснаците в Донбас продължава. Освен пълно овладяване на Северодонецк, те се опитват да генерират и офанзива срещу друг важен град - Славянск. А Владимир Путин предложи нов прочит на това какво правят руснаците в Украйна и как действията му приличали на тези на цар Петър Велики.

„Петър Първи води Северната война 21 години. Изглеждало е, че се бие с шведите и откъсва територии. Нищо не е откъсвал, той ги е връщал. По всичко личи сега се пада на нас да връщаме и укрепваме територии. Тези ценности представляват основата на нашето съществуване и ние ще се наложим и ще решим задачите, пред които сме изправени”, заяви той.

Междувременно Путин отмени традиционната пряка линия, по време на която ще отговаря на въпроси на гражданите.

„Песков каза, че не знае дали и кога ще има такава. Това е повод за спекулации, че Путин е болен и не може да издържи 4 часа пред камери, но не е ясно дали това е достоверно”, коментира международният редактор на NOVA Момчил Минков.

„Има опити на украинците в Херсонска област да организират атаки, но западни анализатори твърдят, че те по-скоро пробват как реално изглежда защитата на руснаците в тази области  и знаят, че след като влагат толкова усилия в Донбас, най-вероятно са изтеглили части от други меса, за да е там по-слаба защитата”, каза още той.


В категории: Войната в Украйна


19
Коментара
Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 2
19
Коментара по темата
19.
Кой верва на
10.06.2022 16:10:06
7
2
Крадци на перални и тоалетни чинии,она със сарматя не е ли изакал някоя мъдрост
18.
Ччччччч
10.06.2022 10:09:54
7
18
Докато не падне комика няма да спре тоя младеж хахахах
17.
Бибит!!!!!
10.06.2022 09:40:22
6
20
Флагман, проверете вота! Натискаш зелено, отбелязва се червено и обратно, или пък отбелязва и на двете!
16.
гном
10.06.2022 09:36:40
30
17
Действията ти приличат на Хитлер, ненормалник такъв! Сигурно се мислиш не само за Петър Велики, ами и за Господ!
15.
Въй
10.06.2022 09:13:36
24
25
Специалната операция срещу фашизма се превърна в заграбване на територии. Разликата с Петър I е, че той е искал да цивилизова поданиците си и е канил германци да му построят столицата и холандци да му създадат флот.
14.
до 10
10.06.2022 09:12:23
12
17
Всеки ден ти казвам, че си глупав и се излагаш с коментарите си тук !

И днес пак !

Не са компютри а компоти !!!
Не блогера Юри Подаляка а говорителят на укр правителство Михайло Подаляк обяви данните за загиващите всеки ден украйнци.

Скрий се че си жалък.
13.
Z
10.06.2022 09:03:38
19
27
Не разбрахте ли,че украинците отдавна искат да приключат с тези военни действия и да подпишат споразумение с Русия,но не им се разрешава от САЩ. А на янките не им пука колко украинци ще загинат. За тях и едните и другите са все руснаци.
12.
Хахахаа!
10.06.2022 08:56:10
32
22
Лъжливото джудженско деди, пак халюцинира. По 200 укри на ден. И това го твърди падаря на стадото, чието командяане поскедно обяви 1000 загинали, преди 2 месеца хахаха.
Абе нали преди 10 дена рашките, Флагман, Кадиров и Юри подоляк, бяха "превзели" Северодонецк хахаха.
А, тя биткта за Славянск е от 3 месеца, от самото начало на войната. Ааааа, да, забравих, те украинците сами се стрелят едни-други и си бомбят градовете, обаче фантазьорските обкръженията и настъпления са на рашките хахаха.
Рус робскита шизофрения край няма.
11.
Истината
10.06.2022 08:53:15
16
35
Щом укрите признават за по 700 човека на ден извън строя ( убити и ранени) значи загубите са огромни.
За 100 дни това са 70 000 човека убити и ранени.

Очертава се голяма победа за Украйна.
Клоунска им работа !

Имаха ПЕТ точки да изпълнят от Минските споразумения и Украйна щеше да е цяла и много животи спасени и Коломойски и другите им олигарси щяха да си запазят собствеността.

Но такава е съдбата на колониите.
На задокеанските им господари не им дреме за местните аборигени.

В Западните медии интереса към тази война е спаднал ДВАДЕСЕТ И ДВА ..ПЪТИ !!!

Амбър Хърд и Джони Деп са им многократно по интересни от разливащата се кръв някъде в степите.
10.
До украинците
10.06.2022 08:52:20
17
39
Ще ви избият ! Предайте се !
9.
един
10.06.2022 08:43:51
6
17
Каквото и да е мнението ви за Русия - най-добрата, най-лошата, няма значение. Обективната истина е, че Украйна няма шанс да спечели тази война, никога не е имала. Всички лидери и от 2те страни са наясно с това и винаги са го знаели. Защо тогава през последните 10 години виждаме опити за мирно решение единствено от безспорно по-силната страна? Путин ли е злодеят или поредицата украински президенти и разнообразни министри, генерали, директори и т.н.? Каквото и да е мнението ви за Русия, ще се съгласите, че Украйна в НАТО и ракети с ядрени бойни глави на 3 мин. от Москва би било очевидна и "може би" неизбежна заплаха. Всички заклеймявате Путин, защото нападна заради това "може би", но не чувам никой да говори за системните усилия на поредица американски администрации да доведе Путин до момента, в който трябва да вземе решение дали да нападне заради "може би". По този въпрос Путин никога не е демонстрирал гъвкавост или колебание. Винаги е давал ясно да се разбере какво ще направи ако се наложи да избира. Както прави Калоян с франките и гърците когато се опитват чрез подкупи и интриги да разклатят периферията на България, така прави и Путин. Кажете че съм Путинист, но ще приема това, като знак, че сте съгласни с мен, защото в Русия е обичайна практика, хората които всъщност са критични към системата, но ги е страх, да клеймят противниците си едновременно свръхенергично и свръхинфантилно.
8.
Чакай, чакай
10.06.2022 08:39:15
35
25
как така Северната война?
Нали беше специална операция?
Скапаното джудже не е спряло да лъже и за секунда.
Крайно време е режима му да приключва, а с това и рашката империя.
Русия ще се възроди от пепелта й, и тогава ще заеме мястото си в Обединена Европа. Като равна сред равни.
7.
im on a level bought me a new shovel
10.06.2022 08:37:41
4
8
ПРОДАЖНИЦИТЕ, ИНСТАЛИРАНИ ОТ СОРОС, ИСКАТ ДА ПРОДАДАТ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК, БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ И БЪЛГАРСКАТА КРЪВ, ПРОЛЯТА ЗА МАКЕДОНИЯ. ТОВА СТАНА ЯСНО ОТ ИЗКАЗВАНЕТО НА ДЕПУТАТА СТАНИСЛАВ БАЛАБАНОВ И ОТ ПОКАЗАНИЯ ДОКУМЕНТ, ПИСАН ЛИЧНО ОТ ПРОДАЖНИКА К.ПЕТКОВ: "Премиерът сам поиска да говорим. Но ми направи впечатление, че не казва нищо за президента Зеленски или за визитата. Тогава откъсна лист от един от служебните тефтери на Министерски съвет и ми написа идеите си. Първо ветото и после всичко останало. Това е план, който е коментиран с посланици, с президент на Франция... ", заяви Балабанов по БТВ.

Ето защо, най-разумното след тази ситуация, К.Петков да си даде имунитета моментално и да започне съдебна процедура срещу Национално предателство и планирана конспирация за целта. Евродепутата Ангел Джамбазки, вече е пуснал сигнал до Прокуратурата.

От Астрологическа гледна точка, именно квадратурата между Марс и Церера показва в момента, че се води подмолна война срещу родовия корен на България. Именно в месеца, когато Сатурн, планетата дълбоко свързана с България, е в слаба позиция, България е атакувана от френския президент - Макрон, от европейски политици и македонски сърбомани с цел Правителството на Петков да продаде Историята и Културата на България. Атаката е концентрирана и използва продажника Кирил Петков и тази атака ако не бъде спряна на време, утре почти нищо няма да остане от Цивилизационния принос на България.

Няма само война между Русия и Украйна... Стана ясно днес, че има война срещу Историята и Културата на България - най-старата държава в Европа, цивилизовала цяла Източна Европа. Задайте си въпрос, кои сили и кой точно инспирира това...

Неприятното е, че се задават месеци на крайна политическа нестабилност, поради факта, че сега Сатурн е ретрограден, но в края на Юли и Юпитер влиза в Стационарна фаза, последвана от ретроградна такава. Двете планети, които движат политическия живот не само на България спират да бъдат ретроградни на 27.10.2022 (Сатурн) и 27.11.2022 (Юпитер).

Още по темата можете да прочетете на линка: https://www.facebook.com/Djambazki.VMRO/posts/567966861354465 - позицията и сигналът до прокуратурата на А.Джамбазки.

Още по темата за изказването на Балабанов, можете да видите тук: https://btvnovinite.bg/predavania/lice-v-lice/balabanov-ot-itn-pokaza-belezhka-tova-bil-planat-na-petkov-za-rsm.html
6.
Дяду Юван
10.06.2022 08:34:09
33
25
Един клоун се превърна в световен лидер, а друг, който мислехме за световен лидер се превърна в стар, уморен, но ужасяващо зъл и жесток клоун... Петър Велики друг път....
5.
Дейвид Рикардо
10.06.2022 08:30:27
9
16
Евтината война. Така ще я нарекат историците след време. Ще отбележат и масовата употреба на цивилни квадрокоптери.
4.
Ганий
10.06.2022 08:27:56
16
2
Браво ба,саму отпред нахуя ба!Украдна да устаа саму деревня ба!Украдните са цялуту село ба..Да взема да дода в градъ ли ба,ни знам.Ма мноу леви брегове ба,ни знам мноу мъ и страх,кажете ба ко да Прая ба!
3.
Лоцман
10.06.2022 08:24:08
34
31
Тоя тръгна да денацифицира, сега пък смени плочата и територии щял да връща, изби сума ти народ за няма нищо, а разрушенията кой ще ги плаща и с какви пари съвсем не е ясно. Пълно безумие!
2.
*********
10.06.2022 08:21:13
28
17
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
Сз
10.06.2022 08:19:16
35
43
СЛАВА РОССИИ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори