×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Певицата Ариа проговори за стрелбата на Околовръстното в София


Певицата Ариа проговори за стрелбата на Околовръстното в София
Гаджето на футболиста на ЦСКА даде странни обяснения за екшъна
22 Май 2022, Неделя, 18:17 ч.
Автор: Флагман.бг

Съвсем случайно се озовала там, трябвало само да вземе колата от брат му на футболиста Георги Йомов

"Нито съм била на мястото, нито имам представа какво се е случило". Toва обяви гаджето на футболиста на ЦСКА Георги Йомов - фолк певицата Ариа. Тя гостува в предаването "На фокус" по Нова телевизия, където говори за инцидента с двама простреляни на бензиностанция на Околовръстното в София.

Преди дни стана ясно, че бащата на Георги Йомов е стрелял по групата, с която двамата му синове са се спречкали, след което е избягал. Впоследствие 43-годишният Цецко Йомов се предаде и беше задържан, като и в момента е в ареста. Въпреки това Ариа даде странно обяснение, казвайки: "Нямам представа дали е още в ареста. С Георги не коментираме случилото се".

"Просто трябваше да отида да взема автомобила на Георги от брат му. Щях да пътувам за участие в Русе. Видях, че имаше полиция и нещо се случва, разпитваха хора. Два часа по-рано братът на Георги ми каза, че ще ме чака на бензиностанцията и аз отидох да взема колата. Не, Георги не беше там, когато отидох. Наложи се да стоя там няколко часа. Полицаите ми взеха документите, трябваше да чакам да ме разпитват за нещо, за което нямам представа", каза Мария Цветков, която е известна в поп фолк средите под псевдонима Ариа.

 

"Нямам представа какво е излязло по медиите", коментира още тя.

"С Георги не се видях същата нощ. Отидох бързаща да взема колата и да тръгна за Русе. Посрещнаха ме с "Коя сте вие? Защо искате този автомобил?". На Георги изобщо не му се коментира тази тема. От година и половина сме заедно, за първи път ми се случва подобно нещо. Георги е много възпитано момче, като цяло е супер спокоен, цялото семейство също. Баща му е спокоен човек, занимава се с гълъби. Цялото семейство са изключително възпитани и интелигентни хора. За година и половина, откакто съм с Георги, не съм чула за някакъв конфликт", продължи гаджето на звездата на ЦСКА. 

"Не познавам хората, с които е станал инцидента. Нямам представа за какво е станало всичко това. Шокирах се от това, че името ми беше замесено, стана ми неприятно. Георги също не е много наясно защо е този конфликт. Той също като мен няма нищо общо със случилото се. Георги е един от най-добрите футболисти", добави Ариа и каза, че не е знаела, че бащата на гаджето й притежава оръжие.




15
Коментара
Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
15
Коментара по темата
15.
Динев
24.05.2022 07:42:03
0
2
Поредната превзета и лигава проститутка, която се прави на певица.
14.
.....
23.05.2022 15:51:24
0
4
"Георги е един от най добрите футболисти"?Ха ха ха!Ако не беше тъжно,щеше да е смешно!Толкова добър футболист е,колкото ти си добра певица!!!!!За лъжите,които изсипа веднага след инцидента трябваше да го изхвърлят за определено време,а не Г.Г.да плаща и да му оправя бакиите!Страхотно семейство,намерили сте се!!!!
13.
Ха ха ха
23.05.2022 14:27:29
0
7
Хайде не се шокирай толкова!!!!
Името ти е замесено в много гнусни неща,не се прави!Възпитани и спокойни хора?Хайде бе!Запасали пистолети,отправящи заплахи за убийство,най безцеремонно лъжещи и т.н.Вярваме ти !!!!!По добре се скрий някъде,ако мислиш че помагаш,лъжеш се!
Пишман ритнитопковец и пишман певачка!Смях!
12.
Уахаххахаха
23.05.2022 12:31:04
0
12
Е*аси маймуната, бате!
11.
Ау майкооо
23.05.2022 12:09:16
0
11
Въх, тая красавица има адамова ябълка .
10.
Мони
23.05.2022 11:38:10
0
11
България е известна като страната на Орфей, но за негов срам куцо и сакато се пише певица или певец. Това нещо на снимката няма нито глас, нито визия. Кой въобще я гледа, та и плаща за това? Трябва да са някакви мазохисти. Според нейните думи цялото семейство били кротки, само дето стрелят.
9.
Вики
23.05.2022 07:57:58
0
15
А е това много грозно.
8.
Хихи
23.05.2022 06:11:45
0
16
Физиономията на първатс снимка кърти
7.
Асен
22.05.2022 22:57:16
1
28
Където се появи това чудо Ариа все проблеми стават. Голям пожар е изглежда. На външен вид - амортизирана и вулгарна
6.
Ко
22.05.2022 22:09:14
0
30
Каква певица пък е тази? Всяка втора кифла,надула джуки и цици пее!!
Глас вече не е необходим! Да живее плейбека!
5.
Местен бек
22.05.2022 22:04:13
3
18
Тази я плющеше един мой бивш работодател, изключително развалена душа, счупена от всякъде........... ценностна система, меркантилна, злобна, глупава и една от най красивите жени които съм виждал някога (това беше през 2008 година)
4.
Аз бих и го бутнал
22.05.2022 19:56:28
0
32
За ladyboy става
3.
Сър
22.05.2022 19:55:11
0
44
Баси обезобразената маймуна.
С тези джуки бих и дал единсвено 20лв да ми смуче аспуха-да не я гледам
2.
Хахахаха
22.05.2022 19:19:52
0
67
Певицата Диариа не може 2 изречения да върже ми се струва.
1.
Флагман да не сте правили разследване пак? Хахаха
22.05.2022 19:10:45
0
50
1. Певицата Ариа проговори за стрелбата на Околовръстното в София
2. - Нито съм била на мястото, нито имам представа какво се е случило".
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите Мария Габриел няма да е кандидат за Европарламента Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на  Габриела Пеева Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на Габриела Пеева Сестрата на убитият Пейо Милена Йорданова пък сподели, че няма драма, защото той никога не е твърдял, че детето е негово Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Камбаните ще забият траурно след опелото Христово Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Слави Трифонов ще търси нови барабанист и певица с конкурси Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта
Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори