×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Илко, Пъчката и Божидар влязоха с нахакана походка в съда, а излязоха с белезници


Илко, Пъчката и Божидар влязоха с нахакана походка в съда, а излязоха с белезници
Тримата пристигнаха в Съдебната палата с гордо вдигнати глави и спокойни
Тема в развитие
Шокиращо! Районният съд освободи Илко, Пъчката и Божидар от ареста, ще ги следи с електронни гривни Димитър Делфина натопил Илко, Божидар и Пъчката, СРС-та обаче ги заковават Бандата за изнудване търсила сред учениците лимонки за разпространение на дрога в Бургас Видео от брифинга на прокуратурата за ОПГ-то на Илко Паскалев Първо във Флагман.бг: Вижте кои са задържаните от ОПГ-то за изнудване в Бургас Един от групата на Илко Паскалев май пропя Арестът на бандата на Илко Паскалев и Чорио е за рекет и побой над ученици, карали ги да продават пико Само във Флагман.бг: Гаджето на Илко и братовчед му Тошко също сред арестуваните Спецакцията в Бургас продължава: Качулките арестуваха още четирима от сиво БМВ Първо във Флагман.бг.! Арестуваните до Новата поща са Илко Паскалев и Филип Чорио Извънредно! Зрелищен арест на наркогрупа до Новата поща в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО)
виж още
скрий
20 Май 2022, Петък, 15:13 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА снимки и видео: Авторът

Съдия Красимира Донева от Окръжния съд отмени решението на първата инстанция, прати ги в ареста

Съдия Красимира Донева от Окръжния съд в Бургас току-що реши да измени мярката за неотклонение на Илко Паскалев, Божидар Дачев и Тодор Пъчков от домашен арест в задържане под стража. Тримата са обвинени в наркоразпространение и рекет.

Както Флагман.бг писа, 28-годишният Илко Паскалев и компанията му бяха арестувани при спецакция на 13 май в близост до Новата поща в Бургас.

Именно тогава в Илко Паскалев са намерени 1200 лв., с които Димитър Бахчеванов си е платил таксата спокойствие.

Адвокатът на Илко Паскалев - Петър Димитров, всячески се опита да защити клиента си, като наблегна, че истинският дилър на дрога е именно Димитър Бахчеванов, на чиито разкази лежи обвинението срещу тримата бургазлии. 

"Изводите на държавното обвинение и разследващите са единствено на база разпитите на лица, които се занимават с наркотици. Единият е Александър Павлов, по прякор Пабло, вероятно анансиращо с известния колумбийски наркобос. Димитър Бахчеванов пък е разпитван няколко пъти в периода от 20.12.21 г. досега. На един от тях през май т.г. за първи път споменава, че някога е дал на Илко Паскалев 2500 лв. При всички "сделки", които описват разследващите, Илко липсва. Срещите ги осъществяват Александър Павлов и Бахчеванов. Относно Димитър Димитров - Делфина смятам, полицаите са му помогнали да разкаже някои неща и затова днес не е тук, въпреки че е с обвинение", каза адвокат Петър Димитров. 

В съдебната зала стана ясно, че защитниците на Илко, Божидар и Тодор все още не са запознати с използваните СРС-та по случая и затова отхвърлиха раказите на полицаите, които ги анализират. 

Адвокатът на Пъчков пък подчерта отново, че органите на МВР нарочно не са взели мерки, предвид че са знаели как Димитър Бахчеванов продава наркотици на ученици. Тяхната цел е била единствено да хванат Илко, Пъчката и Божидар. 

"МВР осигурява "чадър" над Бахчеванов и той се явява като жертва", смята адвокат Борислав Янков, който поиска от съдебния състав клиентът му Тодор Пъчков да остане с мярка за неотклонение "домашен арест", като изтъкна, че така "няма да се натрупват допълнителни разходи на държавата, ако е в ареста". 

Защитникът на Божидар Дачев - адвокат Веселина Василева поиска изменение на мярката му за неотклонение в парична гаранция. Тя каза в съдебната зала, че Божидар е бил проверен от органите на реда през изминалата седмица в жилището му в жк. "Братя Миладинови" в 2 часа през нощта. Съдът обаче прецени да не уважи искането на адвокат Василева. 

Въззивната инстанция намери, че доказателствата по делото мотивират извод за наличието на обосновано подозрение, че Илко П., Тодор П. и Божидар Д., е възможно да са осъществили престъпленията, за които са им предявени обвинения. Що се отнася до опасността да извършат друго престъпление, Окръжен съд – Бургас изведе такава най-вече от „усложнения и организиран механизъм на продължителната деятелност и от координираната съпричастност на множество лица, които обстоятелства характеризират всеки един от обвиняемите като личност с висока степен на обществена опасност“, посочено в мотивите на съда. Настоящият съдебен състав не прие за правилна преценката на районния съд, че реалната опасност обвиняемите да извършат престъпление може да бъде успешно неутрализирана чрез втората по тежест мярка за неотклонение „Домашен арест“. Съдът счете, че тази мярка не отнема възможността на обвиняемите за контакти, както помежду им, така и с други лица, с които предстоят процесуално-следствени действия, заради което съществува реална и непосредствена опасност да извършат престъпление против правосъдието чрез оказване на влияние и упражняване на натиск. Съдебната инстанция казва „в тази връзка по досъдебното производство е показателен както механизмът на осъществяваната принуда по телефон и координирането й между съучастниците пак посредством телефон“.


В категории: Темида


88
Коментара по темата
88.
станислав тенев Жена
29.05.2022 16:25:32
0
2
внимавайте с украинките разнасят сифилис, така ми казаха, цялото черноморие било с протекли кранчета
87.
Спойлера
28.05.2022 18:30:23
1
2
до 86 аз съм най долния наркоман в затвора и ще яде ножките и ти кажи кой си и ти ще ядеш, папагал
86.
До #85
25.05.2022 13:52:47
1
4
Райчо циганина ти ли си е циганския Юри Бойка хаххахаххаа Илса ща пукне от бичове лек. хаххаа ши му переш чорапите ми се струва хяхахяхахяхяах
85.
Спойлера
23.05.2022 16:55:59
2
3
илко чакам те да правим едно в едно аз съм бойка на панделата не та знам какъв режим ще си, но ще ядеш балтиите
84.
Роса
22.05.2022 21:32:32
1
2
Е най големия боклук в затвора.
83.
*********
21.05.2022 15:08:07
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
82.
8788
21.05.2022 14:54:48
0
5
До 73
Неграмотник си ти!
Цитирал съм те,за това е в кавички,но ти откъде да знаеш как и кога се използват !
Жалкар!Кой се излага сега?Въпросът е риторичен!!!!!Смешник!
81.
До 76
21.05.2022 13:58:49
0
6
Тихо ве шматка модел, освен да пръднеш на нечий уй, за друго не ставаш миндил
80.
123 броя до три
21.05.2022 13:57:10
0
26
Илко спри да взимаш почти ввсяка вечер така нареченото "бяло" което всъщност е амфет само ти си мислиш че е бяло замисли се малко в какво утрепка си се превърнал а и не само ти и всички покрай теб стават утрепки.. Мидлиш си че като си прочел няколко книги в арестс първия път си ди дигнал интелегентноста но ще ти кажа нещо такива хора каъо теб крадци който серат върху метеното от хората това сте бедни млади души които се опитват да ни върнат в едни времена стари времена.. Ако имаме читави хора в правосъдието никой бяма да ви остави толкова долен наркоман си и разправяш небивслици на малките момчета около теб и те ти вярват... Обърна се срещу хора който никога не биха те предали сигурно след 3тия пакет се помисли за бог.. Но аз те познавам много добре от малко тапишонче и ще ти кажа нещо приятелската ако си мислиш че изглеждаш страшен жестоко се лъжеш по скоро изглеждаш достс жалко и те съжалявам....
79.
123
21.05.2022 13:09:34
5
12
Божидар Божката хубаво стойностно момче не зная как му хареса да стане от полските мишки
78.
ЗАПОЗНАТ
21.05.2022 12:45:58
1
29
Илко баща му го дармонеше на почивки всеки ден за норматив . Той за тва стана такъв галфон хахахахахахха .
77.
Илко прашката
21.05.2022 10:55:09
0
15
Всеки ден бой до насиране да им са опрай стойката!!!
76.
do 71
21.05.2022 10:46:49
7
3
za kakvo da ti kazvam imeto si napravo 6te doida kadeto kaje6 ama na ne napraska6 kulkite
75.
Хектор
21.05.2022 10:09:33
1
5
Три…,синджира….роби :)))))
74.
Дълбоката Държава
21.05.2022 09:42:07
3
13
Ние сме колониална страна с несуверенна политика, с политически марионетки, които слушат чужди авторитети и разчитат на външно финансиране, с чужди военни бази...Да, имало е и период, когато България е била относително суверенна - в началото на миналия век до Първата световна война. Това е бил щастливият период на България. Друг е въпросът как страната се е разпоредила със свободата си.
След това идва първата национална катастрофа и тъмното време, през 20-те години започва гражданската война, която по български маниер продължава десетилетия с тиха българска подюрганена злоба...
През 60-те тази гражданска война затихва, което е заслуга на Тодор Живков, който със селски хитрости успява да балансира враждите. Но всичко това се срутва и в края на 80-те години започват пак историческите тъмни времена. Но това не е някаква срамна тайна, защото не сме изключение от множеството страни по света.
Истински суверенни са само държавите, които са или империи, или дълбоки провинции. Разбира се, че примерно Исландия е суверенна, защото е вечна географска периферия. Сомалия също е суверенна. А ние сме страна, която доброволно и с усмивка се е самоколонизирала.
И нали това беше мечтата на късните социалистически елити, които бяха колониални по своята природа – затова днешните им продукти са гнили и миришат лошо. Но всичко е по-скоро печално, тъжно и сиво, отколкото страшно. Светът, измислен от късната номенклатура в България, в момента догаря. Както догарят лявото и дясното, които са интелектуалните продукти на социалистическа България от 80-те години.
Лявото е либерално ляво и нищо друго не могат да си представят, другото е либерално дясно с пиночетовски изквичавания и елегантна фашизоидност. Големият въпрос е, че днешният български елит, с извинение, вече не е способен да произвежда нови продукти. Има и друг вариант – окончателен разпад на държавността, един уютен политически апокалипсис под звуците на Одата на радостта.
Представям си следната картина: правим автономии за всякакви етнически групи. И създаваме едни симпатични полурепублики по щатски модел.
Доган отдавна философства на тема как ние сме страна на регионите. Според него регионът, не държавността е важна. Можем да си представим едни приятни турски области, но не от турски държавен тип, а по нашенски.
Представям си и някаква еврейска автономна област, защото умните израелски евреи от България я смятат за своя втора родина, ако не и първа. Няколко български анклава трябва да има все пак – властта е в попа, кмета и даскала, момите са по списък, а ергените охраняват периметъра на селото. Токът идва от генератор, на камбанарията на църквата има картечница.
Нощем ергените ходят да крадат моми от съседното село, а най-смелите правят наскоци и набези по магистралата Европа-Турция, охранявана от натовски части. Нашите грабят тировете и се връщат с плячка.
Ще има читалища, където ще се сричат автори от Паисий до Владо Даверов. Ще има и местна промишленост – ще произвеждаме джапанки, презервативи, които ще изнасяме в Турция.
Ще има интелигенция, която ще познава всички букви от азбуката и ще умее да пише не с печатни, а с ръкописни букви. Това е късният български неофеодализъм. Ние ще минем през това тъмно място, като нация може и да не успеем, но като етнос сме неунищожими.
Така можем да стигнем заедно с другия неизтребим етнос - евреите - до края на света заедно с хлебарките. И пет минути преди края на света ще избием хлебарките и ще обясним на евреите, че те са всъщност българи.
Етнически съм оптимист, но от гледна точка на нацията, боя се, че не съм.
Всичко върви към своя свършек и към окончателното си решение. Finis Mundi. Краят на Света.
73.
До 71
21.05.2022 08:27:11
2
3
Спри да пишеш по-добре, че се излагаш, плиткоумник. Прочети пак аз какво съм ти написал и после виж ти какво си разбрал от цялата работа..тцтц. Освен неграмотен, ще вземеш да излезеш и бавноразвиващ. Само като те видя как пишеш “сигОрно” и разбрах, че пак си ти.
72.
Дааа
21.05.2022 07:59:38
0
10
Вътре ви е мястото колкото си може повече да сте вътре сега няма кой да отглежда трева и да продава сега много глоби във полза на държавата и много задължения и пари за дела и за адвокати ай пак продавай и са прави на рекетьор вече за най малкото си вътре за една жалба във затвора утрепки долни на групички много сте курназ сега като ва учука живота и затвора и със толкова много хора където ва мразят не ми се мисли изгнийте във затвора
71.
8788
21.05.2022 05:49:14
1
17
До 65
Ти,"като цяло",твоето име написа ли?!!!!!!"Сигорно"искаш и ЕГН и телефон да ти оставят,жалкар!Хората се дистанцират от такива отрепки,само утайки като теб им се възхищават!Комплексари!
70.
Радо прашката
21.05.2022 03:59:34
0
9
Това верно е радо прашката
69.
Бургаски
21.05.2022 01:49:08
1
14
Илко е жена дано да продължи с занятията си
68.
До 65
21.05.2022 01:11:08
0
27
Мен лично много ме е страх и ще ти кажа защо... Страх ме е от факта, че най-вероятно си станал на 25-30+ години, а си толкова неграмотен, че чак стряскаш хората. И още повече се страхувам като се сетя, че не си само ти, а има и други деградирали утайки като тебе и тея дето са на снимките по-горе, за които е по-важно да си “генгста”, “маняк” и т.н. от колкото да си полезен с нещо на обществото през някаква част от жалкото ти съществуване. Приеми го, че ти го казвам в очите.
67.
До 60
21.05.2022 01:08:19
1
11
Ако и Миксера и баката ги последват и много други найстина ще кажем евала
66.
Харвард Клуб
21.05.2022 00:55:42
1
11
Да си министър-пре(Це)дател е голям купон.
Срещи с боговете, пътешествия по света, коктейли, брашно тип Брендо за закуска, широки усмивки...
Даже не е нужен Facebook ,в медиите отбелязват съществуването ти.
65.
MR.NICE
21.05.2022 00:08:26
27
2
Az kato cqlo sum bez dumi kato va slu6am kak zlobeete ne gi poznavam ama samo kato vidq 4e pi6ete za tqh zna4i nemojete da im go kajete v o4ite vuv tova sum sigoren. to ako mojehte nqma6e da pi6ete tuk ... tova e dokazatestvo nali s tova rabotite ... nito 1 ne si kaza imete o6te 1 dokazatestvo.. Izvod - mnogo laete nemojete da hapite
64.
Oleee
20.05.2022 23:49:50
1
9
Kakvi sa tez nejni dushici s matki ,shte vdigat krakata kato gimnastichki
63.
Голямото Нулиране 2022
20.05.2022 22:34:04
3
16
Да се върнем към главното – фактът на фактите, главното събитие в днешния политически живот е невъзможността на българската политическа класа да продължи по досегашному. Имаме класика в дефинирането на революционна ситуация – елитът не умее по новому, а обществото не желае по старому. Намираме се в абсолютно върхов момент на новата българска история. Тази година ще се случат много неща. 
България все още живее в един номенклатурен полукапитализъм от периферно-компрадорски тип, в който социалната структура е съвсем ясна: има много тънка ципа от много богати, които стават все по-богати, имаме умираща средна класа – хора които с все по-голям труд успяват да реализират целите си, и простолюдие, което живее пред телевизора и от днес за утре.
Междучасието свърши, но се оказа, че имаме свободен час. И то не един, а два. Може да се каже и по-просто: българският елит, българската политическа класа (те така обичат да се наричат) вече не може да произведе нито една жива формула. Могат просто да сменят изпълнителите, но музиката е същата. Тази социална група, която се добра до властта преди 32 години, е в края на своята историческа валидност. 
Сегашният елит не успя да стане класа. Проектите, които се опитват да реализират, са деструктивни и смехотворни, управленските им способности са силно проблематични, културата им е посредствена. Оказа се, че тази прослойка не е готова да носи отговорността за обществените процеси, дори и за себе си…
62.
Gxgxb
20.05.2022 22:26:53
0
24
Ебати педалчетата. Кви мутри сте вие бе травестири, особено тоя палячо с тесните къси дънки . Хахаха
61.
Бургас
20.05.2022 22:26:03
0
13
Вътре кучета умрели!!!
60.
8788
20.05.2022 22:07:15
3
23
Поздравления за Окръжен съд Бургас и в частност на съдия Донева!Колегите и от цялата страна да вземат пример!Една жена ги сложи на място!Полицията и прокуратурата,браво!Хора,вършете си работата!Изберете народа пред това да пълните чекмеджета!
59.
Гошоу
20.05.2022 22:05:00
1
23
Илко е боклуче още от времето, когато учеше в Химията!
58.
Ушев
20.05.2022 22:03:38
2
7
Е защо сменихте конвоя, къде са онези с навитите ръкави?
57.
Тодор Тъпото
20.05.2022 22:00:11
5
2
Пускайте ги навън , че ми трябват .
56.
Бургаския затворник
20.05.2022 21:43:39
0
19
Как е заголило глезенчетата това сладурчи! Чакам го!
55.
Хахахаха
20.05.2022 21:41:12
0
16
Биологични отпадаци! Освен да си дарят органите, друга полза не виждам от тях за обществото.
54.
Бургас
20.05.2022 21:17:48
1
18
При бай Тошо,за тези утрепки изобщо нямаше да чуем.Навремето двама се правиха на големи разбойници,дойде милицията и след години ги върнаха ,кротки като агънца.
53.
ХАХАХАХАХАХААХАХАХАХА
20.05.2022 20:32:29
1
16
Един синджир маймуни, за колко пари ги давате, взимаме ги!
52.
Стар манаф
20.05.2022 20:25:31
4
26
Много обичам да ги любя сластно такива с тесни панталонки на които им се виждат глезенчетата-като женички са.Оправдават се ,че модата била такава,ама им се ще мъжка ласка
51.
Robin do Batman ot Меден рудник
20.05.2022 20:22:10
2
7
Защо ни издаваш?
Пил ли си или издрусал материала
Айде моля ти се дръж се като СУПЕРГЕРОЙ
мухахахахахахахахХа
50.
Garbis
20.05.2022 20:14:22
3
4
Барман от 31 блок ти ли. Карай си таксито и оръскай материала не обаждай бакшиш
49.
Garbis
20.05.2022 20:12:40
0
11
Шматки казах ли ви, че само аз мога да си продавам материала. Който иска хубаво да идва на бариерата на Съни Хил.
П. С чорка какво стана с теб да не би ти да ги нареди
48.
Батман от Меден Рудник
20.05.2022 20:08:48
0
18
Скоро ! Много скоро !
Дилъри ,курви,крадци и всякаква измет!
Ще ви разплача фамилията.
Треперете боклуци.
Скоро !
47.
Иван
20.05.2022 19:54:19
2
29
Браво на съдия Красимира Донева.
46.
До 4-то РПУ Меден Рудник
20.05.2022 19:35:10
0
22
До кога непосредствено след последния светофар на Бул.Захари Стоянов посока Бургас-- Черни Връх ще има паркирани автомобили???
Толкова ли няма да КОЙ да си свърши работата? След зелен сигнал на светофара от двулентов път трябва да се престояваме в еднолентов!!!
Всеки ден се създават предпоставки за ПТП!!
Защо служители на КАТ стои от другата страна на улицата и си затварят очите???
45.
*********
20.05.2022 19:12:20
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
44.
Евро Стандарти
20.05.2022 18:35:45
6
26
Влизането на България в еврозоната ще доведе до тежко обедняване на хората и до големи проблеми. През 2019 г. Центърът за европейски политики във Фрайбург направи изследване за печелившите и губещите в еврозоната. Ето някой цифри. Единствените печеливши от членството си в еврозоната са Германия - 280 млрд. евро, и Нидерландия - 19 млрд. евро. Загубилите обаче са повече: Италия е на минус 530 млрд. евро, Франция - минус 374 млрд. евро, Португалия - минус 56 млрд. евро, и т.н. Не знам какво дава основание на нашите политици да смятат, че членството ни в еврозоната е добро за България. Смятам, че това е изключително вредно за нашата страна. От години политическата група, която управлява България, играе ролята на колониална администрация, но загубата на малкото ни останал финансов суверенитет ще е фатална. Пряко последствие от членството ни ще е ликвидирането на малкото останал български бизнес.
Единствените, които имат интерес, са от банковия сектор, защото за тях ще отпаднат много ограничения и това ще им отвори сериозни възможности. 

България произвеждаше и изнасяше храни. В момента 80% от храната, която консумираме, е от внос. Нямаме хранителен суверенитет, а сега сме готови да загубим и финансовия. Така страната изцяло ще се превърне в колония.
Влезем ли веднъж в еврозоната, няма път назад. Интересно е, че има разписана процедура, по която една страна може да напусне ЕС, но няма такава за еврозоната. Видяхме как става това с Великобритания. Европейската централна банка има доклад от 2019 г., в който се казва: има начин да се напусне еврозоната, ако дадена страна бъде изгонена от нея. Това означава, че всичко, което е дала, го губи. Това е като в една прочута песен "Хотел Калифорния" - винаги можеш да влезеш вътре, но никога не можеш да излезеш. Неслучайно една от причините Великобритания да напусне ЕС беше тази - натискът да влязат в еврозоната.
Интересно е и какво се случва с резервите, които крепят фиксирания курс на лева към еврото. Към онзи момент те просто ще бъдат изхарчени от правителството, което тогава ще имаме, и край. Банките, които са дъщерни клонове на чужди банки, днес са длъжни да поддържат определени резерви, но след влизането в еврозоната няма да ги поддържат. Банките ще имат повече възможности за по-големи печалби, които в момента са ограничени, защото действат извън еврозоната. Заради това и най-гласовитите защитници за влизането ни в еврозоната са именно от финансовите кръгове у нас. Те имат лична икономическа изгода това да се случи. А какво ще стане с България, с българския бизнес - изобщо не ги интересува.
43.
карчев
20.05.2022 18:24:58
1
23
обичам ви
42.
Сандо
20.05.2022 18:09:50
0
21
Един бабун вързан за две мармузетки !
Примати …
41.
Metin Haki
20.05.2022 18:03:59
0
11
До 32
Аз имам Айфонче 13 и снимам 100 пъти по-добре от този фото маняк. Което показва че е важно да разбираш от фотография а не с какъв телефон снимаш.
40.
Загорял
20.05.2022 18:01:45
1
36
МММ, този с прилепналото клинче и голите пищяли сигурно ще ни прави хубави дуду в затвора
39.
Metin Haki
20.05.2022 17:57:26
0
28
Илко има да ми връща 7 лева . Моля ви пуснете го да ми ги върне да си заредя 2 литра дизел имам едно празно шише от Кока Кола от Турция.
38.
....
20.05.2022 17:56:28
3
26
Трябва да ги занулят нацяло всичко което е на тяхно име да им го взимат в полза на държавата . Няма като излязат и да карат пак скъпи коли пък не са работили и 1 ден никъде . Само тука във Флагман пишат толкова много за такива боклуци където тровят и изнудват хората , по другите сайтове също споменават , но без снимки без репортажи и без имена само с инициали , така излишно им се вдигат въшките и после се мислят за гангстери . Според мен няма смисъл толкова подробно , така им се преповдига духа като им се обръща внимание статия след статия . 2022 ли сме или още 90-те ? Ба*ти мутрите по 160 бият ученици .
37.
Дидо
20.05.2022 17:54:55
4
27
Пълни глупаци са тия!Полицаите ги знаят всички дилъри и шефовете ЛИЧНО И НА СЪН...И се задействат с такива ГУПИ само за статистика!Като вземат данните в София пак НАСТЪПВА ТИШИНА!И не е само в "най-добрия град за живеене", а в ЦЯЛАТА СТРАНА!!
36.
….
20.05.2022 17:51:11
1
33
Селяци комплексари най вече тоя хомо бандит Илко прашката щи пръснат халкичката сега в университета
35.
Ivan Monaco
20.05.2022 17:50:31
3
13
Имаше един пъчката от Дебелт и той литра го играеше едно време да не би да е той ?
34.
Поздравления за
20.05.2022 17:49:55
0
44
Полиция, прокуратура и окръжен съд -Бургас. Браво!
33.
така така
20.05.2022 17:48:21
1
43
Тримата глупаци! Единият виден бургазлия спортяга с шапката в съда... Другия си извадил абитуриентските дрехи ама си сложил маратонките.. третия с гейските дънки ... ТРАГЕДИЯ! Ама какво да се прави толкова им е капацитета ...
32.
Flagman
20.05.2022 17:40:12
2
31
Тос където е снимал това видео с VGA камера
да си подава молбата за напускане
31.
Мишкари
20.05.2022 17:37:38
17
9
Кой ви пусна репортера в съда да снима , на какво основание . Едно време един маняк беше вградил фотоапарата на един друг такъв снимащ , и с уникалното качество от 240пиксела .
30.
Велико
20.05.2022 17:36:01
1
35
Влязоха аслани,излязоха насрани.
29.
А а а
20.05.2022 16:52:12
1
33
Абе този в дясно що е с Найк? Бургаска "батка" с Найк, а не с Адидас! Позор! Срамота тюююю! Ей съсипаха го този град!
28.
Жицата
20.05.2022 16:46:11
1
12
Абе Божидаре ,какво направи ти бе Божидаре!
27.
ххх
20.05.2022 16:45:22
0
43
КАКВО СТАНА С ФИЛИП ЧОРИО ???????///
26.
МВР
20.05.2022 16:43:49
3
46
Все пак да отдадем заслуженото на прокуратурата и на МВР, без тях няма задържани, няма доказателства, няма внесени искания за мерки. Браво и на съдията от окръжен съд!
25.
Do 22
20.05.2022 16:40:05
38
4
Kato te iztruska i sa naseresh
24.
Филип Ч.
20.05.2022 16:33:50
1
20
Изпята песен но защо се питам аз чорката
23.
хохо
20.05.2022 16:26:42
1
42
Влязоха аслани и излязоха насрани.
22.
Бай Кольо
20.05.2022 16:25:07
3
64
Какви са тез шматки ? Тези направо бутат рейтинга на бургаските батки ! По 160 високи и по 60 кила мутри ! Тея може да мутреят само пред някое основно училище !
21.
Хап няма
20.05.2022 16:23:45
1
45
Ко ходи като 1милион лева, като ще го убият от е***не и пак ще реве на татко да го спаси ! Хахаха
20.
Каров Д.
20.05.2022 16:18:40
2
90
Евала на съдия Донева. Познавам отблизо живота на двама от тези тримата. С чиста съвест мога да ви кажа - те са престъпници. Мутреещи се престъпници, които газят всичко, което се изпрези на пътя им. До един са наркомани с мания за величие. Глупави до съвършена тъпота. Мястото на такива утайки е в затвора. Завинаги. Още веднъж - аплодисменти за бураския Окръжен съд!
19.
Ha
20.05.2022 16:16:31
2
62
КАКВО ИМУЩЕСТВО ЩЕ ИМ ВЗЕМАТ НА ТИЯ РАПОНИ,тЕ КАРАТ НА ТЕХНИТЕ КОЛИТЕ И МАЙКИТЕ ИМ ИМ ДАВАТ ПАРИ ЗА ДЮНЕРИ И КАФЕТА,ДА ИМАТ НЕЩО ТЯХНО ДА ИМ ВЗЕМАТ АМА ТЕ НЯМАТ ДВЕ ПО 5 лв
18.
Баба Пенка
20.05.2022 16:07:08
3
37
Скъсанячета личи си от километър без да ги познавам. Просто полицаите като им трябват резултати за пред шефовете и веднага сбират по някоя мишка и викат журналистите. А що се отнася до призивите за яки глоби, ами уважаеми господа не ги ли виждате, че те пари за адвокат нямат вие "яки" глоби търсите.
17.
Hah
20.05.2022 16:06:13
4
73
Пъчка, риза се носи с обувки , не прашасали
Маратонки, тревоман прост
16.
Rando
20.05.2022 16:03:50
17
34
И какво излиза накрая,всички са си продавали и са си правили каквото искат,но този дето ги е изпял ще остане навънка,въпреки че е продавал редом с тях и им се е преструвал на приятел а всъщност е бил едно джендърско ушенце почти една година,докато им се е правил на авер

На мен ми изглежда доста несправедливо или вкарвайте всички или никой,най-големия измекяр от 4мата ще оставите навънка
15.
asparux
20.05.2022 15:57:22
4
57
На Илко пак ще му събират пари за адвокати този скъсаняк рибок
14.
&
20.05.2022 15:51:59
2
45
Сега затвор и яко глобии и отнемане на имущество във полза на държавата и след някоя годинка като излезете за една пусовня сте пак вътре дано скоро от затвора да не излезете и яко глоби във полза на държавата хак да ви е помиярчета долни
13.
A taka
20.05.2022 15:45:29
2
37
Tiq mnogo gordi I nahakani ama mai nqmat kasmet toq pat
12.
Заглавието....
20.05.2022 15:43:29
1
70
Добро е заглавието на статията ама аз бих ползвал друго. Влязоха като аслани, ама излязоха като н@ср@ни.
11.
Мишоци
20.05.2022 15:42:24
2
75
Браво на съда и прокуратурата тея много майки са разплакали
10.
Гражданин
20.05.2022 15:41:16
2
99
Слава, Богу, че има и достойни съдии, макар и жени, но с мъжки сърца. Хвала ти съдия Донева! Чрез действията си създаваш по-светло бъдеще за младите хора в града. Дано някои да се поучат.
9.
Браво
20.05.2022 15:37:00
2
65
Браво на съда най накрая ги вкараха във затвора тези дилари времето ви изтече който продава това го очаква затвор
8.
Ел Гиганте
20.05.2022 15:36:59
1
96
Съдията казал на Пъчков да стане да си чуе присъдата. Еми аз съм станал госпожо съдия.
7.
Илко
20.05.2022 15:36:16
1
49
с тая бяла риза голяма стабилярка браво
личи си че той е тартора
6.
Виктория Сикрет
20.05.2022 15:34:14
1
42
И сега кой ще ни купува прашките.
5.
Ямбол
20.05.2022 15:29:20
13
44
Да не беше ямболската прокурорка с двете деца ,дето се плющи с разведения съдия с две деца?
А нейния съпруг ухилен като ряпа охлюв с еленови рога ,щастлив сякаш него плющят.
4.
Въпрос
20.05.2022 15:28:49
1
46
Илко и полицаите са толко високи или другите двама са просто джуджета?
3.
Goran
20.05.2022 15:24:58
2
30
Ko praim sega pari za salami ima li
2.
Goran
20.05.2022 15:23:49
2
75
Ilko pak shte plache na mama i tati da plashtat da go vadyat
1.
1 седмица без хап
20.05.2022 15:22:14
1
97
и изчезнахте ве шматкии
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина
Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори