×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Димитър Делфина натопил Илко, Божидар и Пъчката, СРС-та обаче ги заковават


Димитър Делфина натопил Илко, Божидар и Пъчката, СРС-та обаче ги заковават
Илко демонстрира изключително възпитание, моли съдията за по-лека мярка и отрича някога да е изнудвал някого
Тема в развитие
Шокиращо! Районният съд освободи Илко, Пъчката и Божидар от ареста, ще ги следи с електронни гривни Димитър Делфина натопил Илко, Божидар и Пъчката, СРС-та обаче ги заковават Бандата за изнудване търсила сред учениците лимонки за разпространение на дрога в Бургас Видео от брифинга на прокуратурата за ОПГ-то на Илко Паскалев Първо във Флагман.бг: Вижте кои са задържаните от ОПГ-то за изнудване в Бургас Един от групата на Илко Паскалев май пропя Арестът на бандата на Илко Паскалев и Чорио е за рекет и побой над ученици, карали ги да продават пико Само във Флагман.бг: Гаджето на Илко и братовчед му Тошко също сред арестуваните Спецакцията в Бургас продължава: Качулките арестуваха още четирима от сиво БМВ Първо във Флагман.бг.! Арестуваните до Новата поща са Илко Паскалев и Филип Чорио Извънредно! Зрелищен арест на наркогрупа до Новата поща в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО)
виж още
скрий
13 Май 2022, Петък, 18:57 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, Снимки: Авторът

Защитниците на тримата твърдят, че истинските дилъри са Александър Павлов и Димитър Бахчеванов

Уважаеми г-н съдия, нямам нищо общо с тази история, никога през живота си не съм изнудвал никого, моля за по-лека мярка. Това изключително възпитано обръщение каза в съдебната зала соченият за тартор на бандата, обвинена в рекет на ученици и разпространение на наркотици – 28-годишният настоящ фитнес инструктор Илко Паскалев.

Вторият обвиняем, на когото преди минути Районният съд разгледа мярката за неотклонение – Тодор Пъчков, по прякор „Пъчката“, пък заяви, че до деня на акцията е работил в казино и вече се старае да се поправи. Той има богато криминално минало, многократно е осъждан за тежки умишлени престъпления – грабежи, кражба и притежание на наркотици, бил е и в затвора, но твърди, че ако бъде пратен отново зад решетките, това няма да помогне за развитието му в бъдеще.

Както Флагман писа, 28-годишният Илко Паскалев, 24-годишният Тодор Пъчков и 27-годишният Божидар Дачев са обвинени в рекет и разпространение на наркотици – престъпление, за което могат да получат затвор до 6 години.

Прокурор Христо Христов разкри в съдебната зала, че Илко и бандата му са автори на деянието и доказателства за това са използваните от МВР СРС-та. Към момента е разпитан полицейски служител, който е прегледал веществените доказателствени средства и е добил преки наблюдения за тяхното съдържание. Именно тези СРС-та „заковават“ тримата обвиняеми. 
Държавното обвинение посочи още, че към момента се събират още доказателства, правят се експертизи и има вероятност обвиненията да бъдат преквалифицирани. Прокурорът настоя и тримата да получат най-тежката мярка за неотклонение – „задържане под стража“.

Справка в съдебното му минало показва, че Божидар Дачев е осъждан за нанасяне на средна телесна повреда и има висящо наказателно производство за нанасяне на телесна повреда и принуда. Това, според прокурора, го прави личност с висока степен на обществена опасност. 

Илко Паскалев пък е с висящо наказателно производство в Спецсъда за участие в ОПГ за разпространение на наркотици. 

„И тримата обвиняеми са обществено опасни и са склонни да нарушават наказателния закон“, категоричен е прокурор Христов. Той допълни, че действията им са характерни за едни отминали времена, а част от свидетелите по делото са непълнолетни ученици и лесно биха могли да се подадат на чуждо влияние. 

Защитникът на Пъчков – адв. Борислав Янков, посочи в съдебната зала, че истинските дилъри били Александър Павлов и Димитър Бахчеванов. Разпитите на Димитър се преповтаряли, а всеки следващ бил по-обогатен от предходния. Той смята, че двамата са манипулирани от органите на МВР и твърденията им трябвало да подлежат на внимателен анализ. Адв. Янков нарече „абсурден“ разпита на служителя, който е разгледал СРС-тата. 

Той зададе и въпрос къде е дрогата, която уж Илко и приятелите му са разпространявали. „Цялото дело е плод на усилията, насочени единствено и само срещу тримата обвиняеми. Ако имаше принуда, къде са оръжията  или другите пособия за извършването ѝ? Използването на СРС-та накърнява личността на гражданите и на нашите подзащитни. Обясненията на четвъртия обвиняем Димитър Димитров, по прякор „Делфина“, винят останалите трима“, категоричен е адв. Янков. 

Защитникът на Илко Паскалев пък – адв. Петър Димитров, каза, че всички разпити на свидетели сочат, че основните контакти са били осъществявани от Делфина. Той е на мнение, че МВР слага „чадър“ над истинските дилъри – Александър Павлов и Димитър Бахчеванов. Полицаите не били взели адекватни мерки да ги спрат, а даже са ги поощрявали с цел да пратят Илко, Божидар и Пъчков в ареста. 

Относно съдебното минало на Илко, адв. Димитров заяви, че присъдата му е била отнменена и делото е върнато в начална фаза. Той поиска „домашен арест“ за подзащитния си, при който да може да бъде следен с гривна. 

Третият обвиняем Божидар Дачев, сочен за съизвършител с Тодор Пъчков, бе представляван от адв. Веселина Василева. 

„От повърхностния анализ на трите тома събрани материали виждам името на Божидар да фигурира на точно две места – в протокола за претърсване на дома му и в обясненията на Димитър Делфина. Делфинът също е обвиняем и може да твърди много неща. Справка показа пък, че Бахчеванов е освидетелстван на 23.03.2020 г“, каза адв. Василева. Тя пожела парична гаранция за клиента си. 

В 19:15 ч. Районният съд ще се произнесе. Очаквайте подробности!
 


В категории: Темида , Бургас


30
Коментара по темата
30.
8788
20.05.2022 22:23:29
0
1
До 26
До кой клас си учил брат?
Ти какво искаш,ЕГН,телефонен номер!?Не виждам твоето име!
Научи азбуката!
И си подбирай средата!
Битието определя съзнанието!
29.
56SL
17.05.2022 02:28:48
0
4
Павлов , Делфина уши на 5то .
Редовни певци . Не един път предупредени
28.
За конс лафер
16.05.2022 09:15:19
0
0
За конс лагер на псевдо дилърите всичко ще приключи просто и ако в БГ легализиране тревата както всички други правят на късно ще се усетите
27.
Чико
15.05.2022 09:35:20
0
5
Чорио или Чурката работи с Куките и тея лапета са го взели за стабилна Батка а той ги е нареждали през цялото време
26.
До 24
14.05.2022 23:08:33
4
5
Познавам ги и 3мата,никога нито един от тях не ме е карал да продавам нищо за него,нито ми е мутрял нито се е опитвал да е генгста пред мен,даже и 3мата са много големи пичове

Джендърчето дето ги е изпял,сам си се е занимавал с наркотици,в момента в който са го изхващали,са е изкарал жертва и че едва ли не го изнудвали да продава за тях

Не казвам,че са света вода ненапита,но тука доста си измисляте и окрасявате зад някакви псевдонимчета и анонимност
25.
TOmito
14.05.2022 19:46:12
0
6
A tomito chernia i sina mu koga hahahahh
24.
123
14.05.2022 13:48:05
2
7
Идксм а кажа от първо лице че това е напълно вярно изнудват хора такса спокойствое налагат глоби с две думи си налагат тяхното мнение над по слаби хора а се казват че не е така като са мн големи играчи да си понесат последствията не да отричат действията който на всички им е ясно че са така!!!
23.
Да са живи здрави
14.05.2022 10:23:28
0
7
И в г@за корави ще им трябва в панделата
22.
Bai Noodles
14.05.2022 07:12:32
1
28
До N 18: Бих казал доста добре но,си забравил да споменеш една водеща у нас "партия" свързана на 99% с тези злини. Аз и казвам ГЕПИ,вий се сещайте.
21.
Bai Noodles
14.05.2022 07:06:13
1
29
Кога ще спрете да се нареждате един друг в тоя е..н град.
20.
Мравки
14.05.2022 01:33:43
3
27
Според съвременните хора, мравката е организирано, благородно същество. Тя е крайно работлива, което я прави образец за подражание.
Много от съвременните хора също са работливи, но за какво работят? - За насъщния, да осигурят себе си, семействата, внуците. Това не е работа, а мъчение, робство. 
Съвременната култура е култура на егоизма, на стомаха. Тя внася в хората с материалистично мислене насилие, разрушение и саморазрушение. Културата на мравките е по-страшна от тази на змиите, които бягат от тях. В тази култура има нещо механично, обезличаващо, което при-тегля към най-грубата материя, към мисълта за осигуряване, за материално нареждане. Такъв живот е тягостен, безидеен. Като прекъсва връзката на съзнанието с разумно начало, материализмът заробва човека в чисто рутинни дейности, налага му една механична култура.
Това внася еднообразие, което е синоним на злото, разрушителното.
Ако човек дълго време се отдаде да работи за своя материален живот, той непременно ще извърши едно престъпление.
Като не внимаваха, нашите предци бяха увлечени дълбоко в мравешката култура, в материализма.
19.
Холивуд на Балканите
14.05.2022 01:27:00
0
24
Ние сме колониална страна с несуверенна политика, с политически марионетки, които слушат чужди авторитети и разчитат на външно финансиране, с чужди военни бази...Да, имало е и период, когато България е била относително суверенна - в началото на миналия век до Първата световна война. Това е бил щастливият период на България. Друг е въпросът как страната се е разпоредила със свободата си.
След това идва първата национална катастрофа и тъмното време, през 20-те години започва гражданската война, която по български маниер продължава десетилетия с тиха българска подюрганена злоба...
През 60-те тази гражданска война затихва, което е заслуга на Тодор Живков, който със селски хитрости успява да балансира враждите. Но всичко това се срутва и в края на 80-те години започват пак историческите тъмни времена. Но това не е някаква срамна тайна, защото не сме изключение от множеството страни по света.
Истински суверенни са само държавите, които са или империи, или дълбоки провинции. Разбира се, че примерно Исландия е суверенна, защото е вечна географска периферия. Сомалия също е суверенна. А ние сме страна, която доброволно и с усмивка се е самоколонизирала.
И нали това беше мечтата на късните социалистически елити, които бяха колониални по своята природа – затова днешните им продукти са гнили и миришат лошо. Но всичко е по-скоро печално, тъжно и сиво, отколкото страшно. Светът, измислен от късната номенклатура в България, в момента догаря. Както догарят лявото и дясното, които са интелектуалните продукти на социалистическа България от 80-те години.
Лявото е либерално ляво и нищо друго не могат да си представят, другото е либерално дясно с пиночетовски изквичавания и елегантна фашизоидност. Големият въпрос е, че днешният български елит, с извинение, вече не е способен да произвежда нови продукти. Има и друг вариант – окончателен разпад на държавността, един уютен политически апокалипсис под звуците на Одата на радостта.
Представям си следната картина: правим автономии за всякакви етнически групи. И създаваме едни симпатични полурепублики по щатски модел.
Доган отдавна философства на тема как ние сме страна на регионите. Според него регионът, не държавността е важна. Можем да си представим едни приятни турски области, но не от турски държавен тип, а по нашенски.
Представям си и някаква еврейска автономна област, защото умните израелски евреи от България я смятат за своя втора родина, ако не и първа. Няколко български анклава трябва да има все пак – властта е в попа, кмета и даскала, момите са по списък, а ергените охраняват периметъра на селото. Токът идва от генератор, на камбанарията на църквата има картечница.
Нощем ергените ходят да крадат моми от съседното село, а най-смелите правят наскоци и набези по магистралата Европа-Турция, охранявана от натовски части. Нашите грабят тировете и се връщат с плячка.
Ще има читалища, където ще се сричат автори от Паисий до Владо Даверов. Ще има и местна промишленост – ще произвеждаме джапанки, презервативи, които ще изнасяме в Турция.
Ще има интелигенция, която ще познава всички букви от азбуката и ще умее да пише не с печатни, а с ръкописни букви. Това е късният български неофеодализъм. Ние ще минем през това тъмно място, като нация може и да не успеем, но като етнос сме неунищожими.
Така можем да стигнем заедно с другия неизтребим етнос - евреите - до края на света заедно с хлебарките. И пет минути преди края на света ще избием хлебарките и ще обясним на евреите, че те са всъщност българи.
Етнически съм оптимист, но от гледна точка на нацията, боя се, че не съм.
Тези размисли са в резултат от моите наблюдения върху живота на днешния български културно-политически елит, който е на ниво примитивни форми на зоологически живот. В епохата на високата модерност да се срутиш до вулгарни етнонационализми, това е абсолютен регрес.
18.
Голямото Нулиране 2022
14.05.2022 01:24:34
1
31
България днес е най-бедната държава в Европа и на Балканите, пред нас са може би само Косово и Босна. Въпреки налетите десетки милиарди от Брюксел! Благодарение на тези пари, откраднати в огромната си част, олигархията превърна мафията в могъщ инструмент движещ цялата държава и институции. Милиони българи бяха прогонени от родината им, хиляди бизнеси бяха откраднати и рекетирани, милиони човешки мечти и животи съсипани. България е докара до такова ниво на мизерия, беззаконие и корупция, че е единствената европейска държава, която бива заобикаляна от бежанците. Заобикаляна и като транзитен канал за достигане на централноевропейските държави. България е на първо място по смъртност в Европа. Българското здравеопазване е превърнато в огромна машина за крадлък и източване на Здравната каса. България е най-корумпираната държава в Европа. България е на последно място по свобода на словото в Европа. България е на първо място по полицейско насилие в ЕС. България е на последно място по върховенство на закона. България е единствената държава, в която мафията си назначава главен прокурор, а държавата и прокуратурата преследват гражданите и журналистите, които подават сигнали за корупция. С едно изречение – елита превърна държавата ни в кочина. В сметище, в заден двор на цивилизования свят.Нацията беше залъгана, беше излъгана тотално. А ако трябва да говорим за отговорност, тя допусна да бъде излъгана. И то бих казал по елементарен начин. И това, което е най-опасното е, че бавно, но сигурно се подменя етническия и цивилизационния код в българското общество. Казано простичко, пред очите ни тази страна престава да бъде страната на българите. Младото население на страната отдавна е в чужбина, а огромни за нашите мащаби региони са обезлюдени.
Първо ще настъпим мотиката, тя ще ни удари по главата, за да разберем нещо, което го знаехме и преди да я настъпим. Още през 2015 г. Клаус Шваб пише статията „Епоха на адаптация“, в която поставя въпроса за необходимостта от глобално преустройство на света. Година по-късно в интервю за Zeit той подчертава, че движещата сила на новия прогрес няма да бъде държавата, а предприемаческите способности на отделния индивид. Казано така звучи приемливо и разумно. Но всъщност представлява оповестяване на глобалистката доктрина за унищожаване на националната държавна рамка и превръщането на държавите в безпомощни образувания за сметка на безпределната доминация на наднационалните капитали.
Борбата за бъдещето е да паднат и тези рамки. И решенията да се взимат от наднационални институции с глобален обхват. Виждаме очертанията на една антиутопия – планетарно население с достатъчен ресурс за препитание и удоволствия, и невидим глобален свръхелит, който диктува правилата. Великото зануляване“ представлява предложение-прогноза как да се ползва пандемията с коронавируса, за да се затвърдят процесите на глобализиране на света с целия произтичащ от това контрол над националните държави под предлог на осъзнаване на глобалните рискове за населението на планетата. От друга страна, чисто технологичните решения за сдържане на следващи бъдещи пандемии като цифров мониторинг, събиране на биометрични данни, алгоритми оценяващи здравето на гражданите предвещават нещо като техно-тоталитарен надзор. Такъв надзор още не е факт, но би могъл да бъде. Цифровата трансформация на обществото ще се задълбочи силно в посока на здравето, тъй като здравето е векторът, през който може да се стигне до всеки индивид, независимо от всякакви други различия – интереси, доход, възраст, местоположение. Ще се засилят например тенденциите към портативна диагностика в домашни условия, като пак стигаме до алгоритми, теле-общуване, наблюдение на отделната личност от гледна точка на общата сигурност, и механизми, софтуер, продукти свързани с глобалните мрежи. Възниква нов свят, контурите на който само можем да си представим.
17.
Хроника на една предизвестена смърт
14.05.2022 01:22:04
0
29
Междучасието свърши, но се оказа, че имаме свободен час. И то не един, а два. Може да се каже и по-просто: българският елит, българската политическа класа (те така обичат да се наричат) вече не може да произведе нито една жива формула. Могат просто да сменят изпълнителите, но музиката е същата. Тази социална група, която се добра до властта преди 32 години, е в края на своята историческа валидност. 
Сегашният елит не успя да стане класа. Проектите, които се опитват да реализират, са смехотворни и нежизнеспособни, управленските им способности са силно проблематични, културата им е посредствена. Оказа се, че тази прослойка не е готова да носи отговорността за обществените процеси, дори и за себе си…
16.
Голямото Зануляване
14.05.2022 01:19:12
1
30
Бизнесът се намира в ускорена декапитализация. През годините бизнесът е изграждал търговски и човешки връзки. При всеки бизнес междуличностният фактор е много важен. Особено на Балканския полуостров всички сфери на междуличностните отношения са на първо място.
15.
Eyvelin Bananov live from Ukraine
14.05.2022 01:17:28
2
26
even when you win the rat race you're still a rat..
14.
Бат Петьо от Свиленград
14.05.2022 01:16:07
1
28
Когато нивата на доходите са ниски и имаме тежки изкривявания на пазара, животът става невъзможен.
13.
Евро Стандарти
14.05.2022 01:14:39
0
24
Things are moving rapidly, and by 2024, the global cannabis space is expected to be worth a massive $103 billion. Europe and North America will make up the largest components of this market, valued at $39.1 billion and $37.9 billion, respectively. But other regions are also forecasted to demonstrate some impressive numbers. At over $100 billion, the cannabis industry’s market value can potentially eclipse that of online betting and gaming.
12.
...
14.05.2022 01:09:55
1
2
"Илко моли" съдия Андон сополи- "Моля, съдия Андон не ме пускайте и мен на своите ви проститутки, моите са рестоитутки."
11.
До Отговори
14.05.2022 00:13:52
0
2
Мои съученици примерно, тайно от бабите си, им вземаха лекарствата- по няколко хапчета от блистер и си ги разменяха. Вероятно- "Пипито" ги е мотивирала, но къде ще търсим автора на "Пипи дългото чорапче"?
10.
...
14.05.2022 00:05:08
0
2
"Делфин"- а е наш'та целодневна детска градина, обаче трябва да ме запишат и в "Пингвин"- а и да разгледат на своите персонални компютри амсамбъл кой пее от раплетения стобор.
9.
Отговори
13.05.2022 21:35:02
4
28
Много елементарно се опитва да подхлъзне съда тоя адвокат. С тези въпроси "къде била дрогата" и къде били оръжията за принудата" буквално се подиграва на съда! Ето ги логичните отговори, които светкавично изплуват в съзнанието дори на едно дете - доргата е при учениците, на които са я продавали, къде може да е! Относно оръжията, какви оръжия за принуда бе бате адвокате, какви оръжия за принуда над ученик, тия назобени и назлобени катили като ги гледаш трябват ли им оръжия за да принудят ученик и то непълнолетен?! Не знам кой ти даде дипломата псведоадвокате
8.
Xacac
13.05.2022 21:33:09
4
4
I Kade sa narkoticite kwi sa tiq dilari bez droga
7.
Сафрида
13.05.2022 20:31:03
0
29
И кво излезе от подземния свят. Една риба дето пее, някакъв с прашки и един висок колкото табуретка.
6.
ld
13.05.2022 20:29:38
2
13
Maznata tapa shema na BG policiqta puskame edni laina da brodqt i da nuhat drugite i nakraq gi pozlvame kat donosnici sreshtu koito ni prechi nali?
5.
ld
13.05.2022 20:24:57
2
18
samo sa chudq Petar Zhekov dali i toi e nabrkan xaxaxaxaxa che toi teq neshta go vlekat....ko sprqha da plashtat li momchetata ili vi otkazaha ?
4.
меден курник
13.05.2022 20:21:27
0
21
Щото си е платил и/или ги е наредил всички. Който не си плаща, го хващат. Така като гледам тия момчета сега ще ядат хурката понеже нямат пари за дела, адвокати и "споразумения" под масата, а и те вече са със присъди така, че още по-зле.
3.
Флегман
13.05.2022 19:51:40
1
37
Какви са тези солетки на снимата? хрус хрус ли?
2.
Костов Амин
13.05.2022 19:42:01
1
44
А защо мангала Чорьо вече е на вън нали уж беше задържан и как така съда не гледа неговата мярка и не го споменават и вече е на вън? Чадър?
1.
Жоро
13.05.2022 19:30:46
4
63
Два дни занимавате хората с тези отрепки.бухайте ги 10 год в пандиза и да се свирят.цял Бургас ще се занимава с Филип и тоя дилър
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори