×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Илко Паскалев спипан с парите от "такса спокойствие", Прокуратурата иска него, Пъчката и Божидар зад решетките


Илко Паскалев спипан с парите от "такса спокойствие", Прокуратурата иска него, Пъчката и Божидар зад решетките
Към момента тримата с мярка за неотклонение "домашен арест", ще отидат ли в пандиза, ще разберем в петък
Тема в развитие
Шокиращо! Районният съд освободи Илко, Пъчката и Божидар от ареста, ще ги следи с електронни гривни Димитър Делфина натопил Илко, Божидар и Пъчката, СРС-та обаче ги заковават Бандата за изнудване търсила сред учениците лимонки за разпространение на дрога в Бургас Видео от брифинга на прокуратурата за ОПГ-то на Илко Паскалев Първо във Флагман.бг: Вижте кои са задържаните от ОПГ-то за изнудване в Бургас Един от групата на Илко Паскалев май пропя Арестът на бандата на Илко Паскалев и Чорио е за рекет и побой над ученици, карали ги да продават пико Само във Флагман.бг: Гаджето на Илко и братовчед му Тошко също сред арестуваните Спецакцията в Бургас продължава: Качулките арестуваха още четирима от сиво БМВ Първо във Флагман.бг.! Арестуваните до Новата поща са Илко Паскалев и Филип Чорио Извънредно! Зрелищен арест на наркогрупа до Новата поща в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО)
виж още
скрий
17 Май 2022, Вторник, 14:45 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки: Флагман.бг

По време на акцията на Новата поща в Бургас в 28-годишния бургазлия са намерени 1200 лв., които Димитър Бахчеванов му е отчел

Районната прокуратура в Бургас  протестира определението на съдия Андон Вълков, с което в петък бе взета мярка за неотклонение „домашен арест“ по отношение на 28-годишния Илко Паскалев, 24-годишния Тодор Пъчков и 27-годишния Божидар Дачев, които са обвинени в рекет и разпространение на наркотици.

Тримата са  принуждавали друго лице да извърши действие против волята му – да поеме имуществено задължение в размер на 1200 лева на месец. За да се случи това, пострадалият е бил заплашван с нанасяне на телесни повреди.

Флагман.бг узна че, минути преди да бъде закопчан зрелищно Илко Паскалев при акцията  на Новата поща в Бургас, той е получил отчет от 1200 лв. от Димитър Бахчеванов, с които си е платил "таксата спокойствие". Това е доказано с ултравиолетова лампа за отпечатъци.

Тормозът е осъществян в периода от  20.12.2021 г. до 11.05.2022 г.,като деянието е извършено при условията на продължавано престъпление и при съучастие между тримата обвиняеми.

Припомняме, че всеки от тях е имал определена роля. Илко Паскалев е бил подбудител, а Божидар и Пъчката са действали като извършители.

Според прокуратурата, Илко е бил тартора на групата. Той е принуждавал Димитър Бахчеванов да купува от него и да продава в негова полза наркотични вещества, като го заплашвал многократно с обезобразяване и палеж на автомобила му.

 Във внесения протест е посочено, че съдът правилно е определил, че са налице достатъчно данни за формиране на обоснован извод за осъществяване на престъпленията, за които трите лица са обвинени. Въпреки това в определението не са отчетени важни обстоятелства, чувствително завишаващи интензитета на опасността за извършване на ново престъпление от страна на обвиняемите лица.

Божидар Дачев е осъждан през 2016 г. за причинена „средна“ телесна повреда. По отношение на него се води и друго досъдебно производство за осъществена принуда, с използване на нож, както и за причиняване на телесна повреда, чрез нанасяне на удари с юмруци. Факт който не е отчетен в съдебното определение. 

Тодор Пъчков пък е многократно осъждан за различни престъпления. Търпял е и ефективно наказание „лишаване от свобода“. Престъпната му деятелност е започнала още докато е бил непълнолетен, когато е осъден за осъществен грабеж. Тези характеристични данни противоречат на извод на съда, че по отношение на Пъков не е налице висока степен на лична опасност.

Възможността обвиняемият Илко Паскалев да извърши ново престъпление също е голяма. Спрямо него се води производство за лидер на ОПГ в Специализирания съд в гр. София. Периодът на неговата инкриминирана дейност по настоящото досъдебно производство е по-дълъг от този на другите обвиняеми лица, което води до извод, че той първоначално сам е извършвал престъплението.

В протеста е посочено, че взетата мярка за неотклонение „домашен арест“ не е адекватна и по друга причина. Престъплението изнудване е извършвано и по телефона. С така определената мярка за неотклонение всеки от обвиняемите лесно би се сдобил с телефон и би имал възможност да осъществи контакт със свидетели, част от които са непълнолетни. Така би могъл да осъществи влияние върху тях, извършвайки престъпление срещу правосъдието.

Протестът на Районна прокуратура – Бургас трябва да бъде разгледан от компетентния за това Окръжен съд – Бургас. Съдебното заседание е насрочено за 20.05.2022 г.


В категории: Темида


92
Коментара
92
Коментара по темата
92.
До Бай Ставри
21.05.2022 14:37:20
2
11
Бай Ставри ,да не ти се подпали пак мерцедесчето ,че може да ти се подуе и ПАК оченцето,подмол женствен! Ще останеш жена и смотаняк до края на живота си и страхлив като мишок и си седнал да нареждаш амбициозни дечица ..По-добре напиши ,кога ще ходиш пак до първо да предадеш майка си срещу усмивка от кварталния ,за да не усети нежната ти халка ,железния нар ,дори за час ...,ербап бил,паляк!
91.
Метин Бей Хакъ
20.05.2022 10:44:54
0
7
Илко го знам . Дано да не влезе в затвора защото има да ми дава 7 лева .Бях на Амая барман и той нямаше пари да ми плати и каза че ще ми ги върне .Дано го пуснете да мога си взема парите дет са вика поне 2 литра дизел да заредя .
90.
Чичо ви Ставри
20.05.2022 00:09:39
20
22
Изгревски удавници и пропадняци,кви срещи кви боища…На по 40 години станахте и вместо да гледате семейства вие гледате къде да се сбиете,сърцат съм да и съм ербап и то когато съм сам а не като вас страхливи мишоци къде в жалките си животи нямате и няма да имате един честен бой(освен Наката като изсипа Чушката и Ванката месаря като чукна Калоян в брадата)Яли сте калая и на дърти години пак може да го изядете не се надувайте Моньо си взе и една стрела от арбалет в гъза знаем ви кви сте страхливи осрани лелки като сте по самички баби такива ходихте да мутреете на лапета и още ходите само на лапета щото знаете от опит че има много стойностни мъже къде не ги е страх да ми сложат или изпратят на мястото си от вас имаше само един къде наистина имаше сърце и човешки ценности и това беше Димо шматки такива издребнели и вие се възползвахте от него постоянно жалкари такива изгнийте си в изгрев и по затворите мишоци.Хахахахах
89.
*********
19.05.2022 20:20:34
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
88.
До Флагман
19.05.2022 18:52:05
1
3
Ако Флагман са наблюдателни, ще забележат, че статиите им с местна криминална тематика са най-коментирани. Оттук могат да се направят няколко извода: че Бургас е поел по пътя на деградацията (предвид многото хора запознати с ъндърграунда в града), или че тук просто обичаме да се правим на разбирачи и да си чешем езиците, да плюем другия, или пък разпускаме от напрежението в работата, но анонимно, разбира се. Кой би застанал с лицето и името си зад коментарите си, се пита във въпроса?! Тук опираме и до страхливостта! До книжните тигри.... Изобщо, това е благодатна идея за хубава статия. Достатъчно е да си анализирате собствените материали и да сте по-креативни журналисти.
87.
До дядо ставри
19.05.2022 15:13:05
4
7
Кой какъв ще правиш бе смешко, ти български не можеш да пишеш, щял да прави… освен дудуци да въртиш на батки с матки, за друго не ставаш, шматка модел с 1 мозъчна клетка
86.
бай шиле
19.05.2022 14:18:23
0
7
тоя на снимката долу вдесно ми прилича на уьова глава
85.
*********
19.05.2022 13:46:10
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
84.
Доц. д-р Лисичков
19.05.2022 13:11:47
10
6
Имам опит с такива пациентчета, лекувам ги много ефективно. Когато се почувствам притеснен излизам с моторетката да намеря малко събирачи на такса спокойствие, на които да платя, за да ми стане спокойно, а на тях още повече.
83.
Наско Ментата
19.05.2022 11:15:42
0
6
До 82. : Ами правим първо превод,после входираме сигнала до 2-3 Европейски институции,получаваме входящ номер и чакаме .
Има и вариант Б : пробваме да се итересуваме дали Бг институции ще реагират и получаваме като отговор :
“Мощната онтологична акселерация на Мегасоциума на Глобалния свят ще имплицира конструирането на друг тип социални и политически онтологии, които ще бъдат предимно с релативен и еклектичен профил и характер."
- Ахмед Доган, 2022
82.
*********
19.05.2022 08:55:24
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
81.
NorthMemphis
19.05.2022 00:24:49
0
7
Чичо ставри взе ли от чувала наредбите ме интересува хаха шибани кому*исти !!!
80.
До Чичо Ставри
18.05.2022 20:28:14
6
11
Шшш,ти не беше ли шматка по рождение,която като удавник за сламка се хвана за 40 левов парцал-униформа,в стремежа си да те забележи някой до края на живота ти и да изслуша гласа ти ,понеже на такъв уплашен и притихнал от комплекси ,паляк без униформа ,какъвто всички далновидни читатели разбраха че си-няма как да се случи! Лапачи като теб,не ги уважават жените и семейсъвата им ,защото са осъзнали ,че зад паравана на образа ,"лъв" с парцал-униформа ,стои най-обикновена ,плаха мишка с мозъчна възможност единствено за ОУ" Отец Паисии... И махнете Левски от тея клоаки РПУ,все пак ТЪПИ ЛИ СТЕ?!!- ТОЙ ЦЯЛ ЖИВОТ БЯГА ОТ ЗАПТИЕТА И ЖАНДАРИ,а ти и васалните ти господари се погаврихте с апостола ! Ето само заради това ,пред нас ,пред семействата ви и всички ,се доказахте ,като най-низките и юдейски боклуци в историята ня планетата ! Чуваш ли,Ставрос Сакадикикус,гръцки мелезоиде
79.
Боко
18.05.2022 19:43:52
26
11
Tези мутрички не са били родени като на монио му викаха марсола
78.
Dqdo stavri
18.05.2022 19:43:22
4
8
Dqdo stavri iskash li da se vidim i da te napravim bulka shte si nai krasiviq pederast v burgas shte te grimirame shte te chervisame shte imash mnogo fenove v komluka a iskash li?
77.
Dqdo stavri
18.05.2022 19:42:47
4
11
Dqdo stavri iskash li da se vidim i da te napravim bulka shte si nai krasiviq pederast v burgas shte te grimirame shte te chervisame shte imash mnogo fenove v komluka a iskash li?
76.
Dqdo stavri
18.05.2022 19:35:29
4
8
Dqdo stavri gledam kompetenten si po mnogo temi davash go smel pred kompa molq te opovesti ni s imeto si ot komentara razbrahme che ne se pritesnqvash surcat si taka che molq i neka flagman da spre da trie komentarite mi
75.
до 73
18.05.2022 13:39:06
0
7
Стая 331
Снимките ги имат всички в прокуратурата и ги разпращат на много други.
74.
123
18.05.2022 12:52:18
0
8
Време е.. Оня от борисовата дето продава от 15 години пико....
73.
До 41, 42, 45, 46 и 47
18.05.2022 12:43:16
1
11
Дайте повече инфо за този случай. Коя р прокурорката и кой е съдията. Къде са тези снимки
72.
хаха
18.05.2022 12:25:34
1
10
садията заради тази ямболска селянка ли се е развел някой знаели
71.
*********
18.05.2022 12:24:48
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
70.
kolio magareto
18.05.2022 11:47:21
2
16
hahah bojidar i todor pu4kov tiq kloshari s po 2lv j djoba na kvi mutri se praqt vie ludi li ste
69.
До 54
18.05.2022 11:29:23
1
9
Незнам ама по неграмотен коментар не бях виждал “ в с 300км в час “
68.
Леш
18.05.2022 10:18:07
2
13
Текущата демографска ситуация в България за периода 2019-2021 г. се характеризира с продължаващо намаляване и застаряване на населението, ниски нива на раждаемост и високи нива на обща смъртност. Задълбочава се дисбалансът в териториалното разпределение на населението. Демографската ситуация в България е най-кризисната в сравнение с всички останали държави-членки на ЕС. Демографската ситуация в България е най-кризисната в сравнение с всички останали държави-членки на ЕС. Сред негативните демографски тенденции са ниската раждаемост, висока обща смъртност, ниска средна продължителност на живота, големите миграционни потоци.
Имаме негативен естествен прираст, който се задълбочава в последните години заради кризата.
58% от младите хора от 25 до 30 г. получават пари от мама и татко.
Над една трета от младите висшисти пък още живеят при родителите си. Отчита се висока зависимост на младежите от материалното подпомагане от страна на родителите до късна възраст. Социолозите отбелязват, че тенденцията се запазва в годините и при други проучвания. Впечатление прави и фактът, че половината от младежите с личен доход над 1000 лева също получават материална помощ от родителите. От една страна това може да се дължи на народопсихологията на българите, че трябва да помагат до късна възраст на децата си, но от друго може да е сигнал за невъзможност на децата да се справят с финансите, които получават, работейки.
Същевременно 71 процента от младежите не са семейни, а 81 на сто нямат деца. Почти 50% от младите хора у нас живеят с родителите си.
Най-бързо отлитат от семейното гнездо в Дания - там само 4 процента от младите делят един покрив с родителите си. Напускането на родния дом често зависи дали младите хора са във връзка или учат, както и от нивото на финансовата им независимост, пазара на труда, цените на наемите. Най-млади напускат дома шведите, датчаните и финландците. 
67.
Deep Fake Reality
18.05.2022 08:59:41
2
11
TO CULTIVATE ANYTHING is to become pseudo. Cultivation means you will be creating something around yourself WHICH YOU ARE NOT. Cultivation means you will create a split, cultivation means you will create a facade. Cultivation means you will live in a camouflage: you will be one thing and you will pretend to be something else; you will do one thing and you will say another thing.
Cultivation means you will repress. And it also creates a prison. When you cultivate something, you are imprisoned in it, because deep down you are just the contrary.
66.
Хроника на една предизвестена смърт
18.05.2022 08:57:12
2
14
Щастливата глобализация, която ни беше обещана, се разпада, тъй като светът на отворените граници е разсечен брутално. Предстои да открием, че преобладаващата част от българите са по-скоро консервативни, патриархални, отколкото прогресистки настроени. Идват тежки икономически несгоди, които ще бъдат приписани на прозападното спуснато правителство. Когато при цялата конфликтност, тревожност, липса на перспектива се прибави рязка икономическа криза, това е сигурна рецепта за размирици. При дълбока криза или оцеляваш по единично или в малки групи, или се мобилизираш за бунт. Избираме да поддържаме две версии за света - публична и частна. Лекотата, с която хората избират да живеят в лъжа, отказът да мислят сложно, са потресаващи.
65.
прокурорката от Ямбол
18.05.2022 07:39:57
3
17
да не е някоя от бройките на бати Емо Христов
преди така ги издигаше ,а сега май пак така се издигат
това са болни хора-тя се клати с садия,съпруга й е щастлив,децата сигурно не са от него
64.
Прокуратура
18.05.2022 07:16:49
3
22
При нас в прокуратура мислим за плющене шефа на клати а бандата са много сладки Илко пъпчивия и другият ако ми го сложат пускам ги
63.
Хахаха
18.05.2022 04:45:26
0
3
Само работа и строк контрол щеги оправи да видят как се вадят 1200 лв в българия а момчето принудено да продава те са знаели че зе занимава с това и че има клиенти и сигорно има друго място да се снабдява с по евтин материал и се прави на света вода
62.
Vazmuten telqk
18.05.2022 04:21:17
0
8
Aman ot lapeta s neizpipani gluposti
61.
БУРГАСКА ВЕЧЕР
18.05.2022 02:00:36
0
14
АМИ ФИЛИП ЧОРЙО МАЙ СВЪРШИ ПОВЕЧЕ РАБОТА ОТ КРИМИНАЛНА ПОЛИЦИЯ .ТО Е ЯСНО ЧЕ Е РАБОТИЛ С ТЯХ,И ЩЕ СЕ ЯВИ ПРОКУРОРСКИ СВИДЕТЕЛ.СЕГА ДАЛИ ЩЕ БЪДЕ НАГРАДЕН ИЛИ ЗА СТАРИТЕ СИ ГЛУПОСТИ ОПРОСТЕН.Младежи никога не вярвайте на изгустирани Батки..особено Пандизчии...
60.
РОДИТЕЛ
18.05.2022 01:47:03
3
14
За тея е късно да се развиват тези ,че ЗАТВОРА не е средство за превъзспитание.Преминали са всякакви ,,ГРАНИЦИ"!Ако НАРОДНИЯТ СЪД не си свърши добре работата,тези след 2-3 години като излязат от Затвора ще извършат още по-ОГРОМНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.Само да припомним че са 1.Разпространявали ДРОГА.2.Действали са в Организирана група-БАНДА.3.РЕКЕТИРАЛИ са и ПРИНУЖДАВАЛИ-МАЛОЛЕТНИ лица да извършват престъпления. Нанасяли са ТЕЛЕСНИ ПОВРЕДИ-Едно от многото Престъпления срещу ЛИЧНОСТА и още куп гнусни деяния..СЕГА ДА ВИДИМ СЪДЪТ...Полицията си свърши работата и им ги поднесе на ,,тепсия' .Да видим дари НАРОДНИЯ СЪД-РАБОТИ ЗА НАРОДА!
59.
Madness
18.05.2022 01:25:36
1
11
A madman is one whose illusions have gone completely contrary to reality. Now he lives only in his illusions - there are not even intervals when he sees reality as it is, not even moments of truth. He simply lives in his illusions. He is a madman. And what others are may be a lesser madness, but the madness is there. The difference is only of degree, quantity, but not of quality.
58.
Izgslvzr
18.05.2022 01:14:41
1
8
Защо на Илко му викате радо прашката???
57.
Movie Makers
18.05.2022 01:13:09
1
11
You carry your projector and your whole film of hopes, dreams, desires. You just become frustrated with the screen - 'This screen is not right' - so you find another screen. When are you going to drop the projector and the film? When are you going to burn the whole ego trip?
56.
SS
17.05.2022 23:53:44
0
15
Пуснете ги на свобода. Татковците на рекетираните момчета ще оправят сами нещата. В тъмното.
55.
Иван Тенев
17.05.2022 23:41:58
1
19
Нареждам да! Мога да си дам адреса и телефонния номер на тия парцали Илковци и това пъпчиво и кривогледо лайненце от Братята Божидарчо ще ги шибам и тримата наведнъж
54.
Мишки
17.05.2022 23:35:41
23
6
Много ги нареждат а пък като ги видите са усмихват като пачаври и изчезват в с 300км в секунда
53.
до 52 Гешеф Чинеф
17.05.2022 23:04:50
3
20
С такива кадри ли ще громите престъпниците
Мушморока бил и той прокурор
52.
какви са тези прокурори
17.05.2022 22:57:47
1
23
Не мога да повярвам
На някакъв мушморок жена му прокурорка му слага рога и цял свят знае той също,а той се разхожда с нея под ръка и се смее щастлив
какви са тея хора от каде са дошли нормални ли са
какво работи мушморока някой знаели
51.
Мая и педераса
17.05.2022 22:39:28
0
8
Другари като се смени шарнир и тампон нужно ли е да се прави реглаж? Благодаря !
50.
info
17.05.2022 22:12:41
2
29
пълни мишки са тия ей не са научиха че схемите вече трябва да се въртят тихо и без да се вдига шум филмарите си мислят че живеят в 90те и са мн страшни продавайте си тихичко буз да мутреете и ще ви вървят работите Илко тая шматка като беше на 15 беше мазния сухар го пращаха за банички ся наби стеройда и се помисли за голям играч мойто момче ако беше играч нямаше да те пишат по флагман
49.
Ndrangheta
17.05.2022 22:04:39
1
12
https://m.youtube.com/watch?v=IxzTEnJv8yU
48.
Зак
17.05.2022 21:05:52
0
22
Тва с рекетьорите свърши преди доста време хората вече са озверели за малка сума може да стане обратното от рекетьори да станете донори ...Вече няма уважение и никой не му пука кой кой е вади пистолет или нож и финито ..Дори се чудя как някой са го завлекли да го рекитират и то някакви псевдо гангстери мишкари без солидна гропировка зад гърба ....
47.
до 46
17.05.2022 20:54:46
0
23
Ямболийката прокурорка сигурно така са я дръпнали в окр.прокуратура
А нейния охлюв е доволен че го държи под ръка и мисли че тя пак му е вярна
Като се е наиграла в Ямбол и е дошла тук и ги е почнал
46.
Аз
17.05.2022 20:49:43
1
32
В прокуратуратура са таланти.
Всички знаят как окр.прокурор ги караше прокурорките сутрин да показват какъв цвят бикини носят.
45.
прокуратурата
17.05.2022 20:43:34
0
24
Тази прокурорка била голяма скрита лимонка.Той е сам и всичко под ножа ама тя такава смотана изглежда а какъв талант била.Кой знае колко ги е натръшкала в прокуратурата.Кирков преди с Калинка.Бре тези прокурорки
Ама оня нейния верно като ряпа се хили от веселата гимназия
44.
Gazeto
17.05.2022 20:19:54
18
9
Петко лисичков уби рижата но след 2-3 години и сина му почина, така че не знайте много
43.
ВЗЕМЕТЕ МЕ
17.05.2022 19:55:33
4
3
Аз съм Никола от Рудник, елате ми на гости
42.
до 41
17.05.2022 19:41:28
0
31
Тя прокурорката сега ходи с нейния охлюв под ръка.Пази поведение.Никой преди не ги знаеше че са семейство обаче сега тя е притихнала до земята.А оня охлюв нейния се хили като клиент на психото.Цял свят видя какви ги върши жена му,обаче той е щастлив сякаш него са плющяли.
41.
до Флагман
17.05.2022 19:31:08
2
41
Флегми защо не пишете как омъжена прокурорка с две деца се чифтосва с разведен съдия с две деца?
40.
До чичо Ставри
17.05.2022 19:28:15
8
17
Чичо Ставри аз тренирах в една зала с тия момчета които ти описа , в общи линии не са пример за подражание ,но точно Калоян така наречената Голяма Рижа беше доста сдържано момче ,поздравяваше въпреки,че сме били приятели,залата е малка ,но проблеми никога не е имало за уреди или за каквото и да било,за Димчо Зъболекаря също ще ти спомена нещо понеже и той идваше ,освен че също за повече от година панаири не съм виждал даже помагаше на лапетата дето тренираха,единствения по проблемен беше Симеон така наречената малка Рижа,та това мога чичо Ставри да ти споделя за тия момчета!И не злорадствай за нечия смърт,замисли се колко са лоши ,изглеждащите лоши,и колко добри са всъщност добрите ,а Лисичков дето толкова го споменаваш го е направил при самозащита,не защото го кефи да убива ,а какво се е случило реално,кой е бил провокатора никога няма да разберем!
39.
Бургазлията
17.05.2022 19:04:51
1
24
Абе момчета, да сте на сегашната си възраст, ама да се телепортирате в началото на така наречения ПРЕХОД, началото на 90 те. Тогава по имаше файда да сте рекетьори. Можеше да станете ЕВЕНТУАЛНО големи имена и да вадете лев. Щото сега 1200лв. са нищо на сегашната инфлация, горива и т. н. Мисълта ми е, че не си струва. Късно ще го разберете, евентуално ако го осъзнаете. Ама късно ще е... Живота ще ви мине в евтини простотий. Кокошкарски. По този начин пари не се правят. Вадите само някви джобни дето на един първолак му дават хората с акъл. Дано го прочетете не ви обиждам, филма е кратък наистина.
38.
Рачо
17.05.2022 18:44:08
0
20
Тези момчета защо тръгват по този път тази игра не е за момченца искат се ГАЩИ
37.
Чичо Ставри
17.05.2022 18:28:24
13
44
Значи……слушайте сега чичо ви какво ви казва и разказва….За Рижи,Мрижи,Пири,Моньовци-Марсоловци,Чушки и краставици,Мъфита-тролфитита,илковци епилилковци,зъболекари и деветмелиметрови клекари за всички има един Бог и той се казва ПЕТКО ЛИСИЧКОВ.Бивш полицай,бивш опрофесионален охранител на Галеви и бивш ФРЕНСКИ ЛЕГИОНЕР,и най-вече последния спомен на Бай ви Калоян от Изгрефффф известен като миризливата Рижа….Извинявам се(големата Рижа).Та значи въпреки многото хап,ножовете,чесленото превъзходство и голямото самочувствие бате ви Петко за две секунди направи от този келеш лайно на тротоара което полицаите прескачаха,мъфито с Марсола(Моньо)бяха се скрили зад един гараж,после дойде оная гнойна пъпка Пирата…Чушката май беше тогава в затвора за кражба….Абе както и да е да си знаете само и да помните че на всяка Рижа и идва Петкото ;()
36.
Весо на дока
17.05.2022 18:11:31
3
14
Да ги затварят тия щот клинетите ми не могат да си шмъркат на спокойствие плашат се да ходят до тоалетната
35.
Мани
17.05.2022 18:00:04
0
9
Кожена доза
34.
Мани
17.05.2022 17:55:13
9
15
Оставете го Илко , заемете се с Тенката
33.
божко маймуната
17.05.2022 17:52:08
0
8
тоя бяга доста бързо
32.
Лея Маринова-Люси
17.05.2022 17:33:27
5
16
Изправям пръчки всекакви...
Мръсна пачавра съм,имам дете от Томето от Русе,но обичам ганг-бенга с пъпчиви криминали.
31.
Петко Лисичков
17.05.2022 17:30:15
2
25
Голям кеф беше да торпилирам голяма Рижа,и без тва му смърдеше устата.
Сега вие сте наред,Илко..ти първи ше го поемеш.Ма първо са епилирай
30.
Томислав от Русе
17.05.2022 17:25:27
2
21
Да го бутна на майките ви,отрепки долни.
А сега кой ще пори мръсните пунди на Люска и Доника ? Грозника Чорио ли ?
29.
Marto
17.05.2022 17:24:53
1
14
Bravo na prokuraturata
28.
ОД МВР
17.05.2022 17:23:20
11
14
Бургаската полиция за пореден път отчете дейност и си изми ръцете за пред началниците в София. и сега ,,няма" да има проститутки и дрога по черноморието нали?
27.
запознат
17.05.2022 17:22:29
10
12
и каква е тая такса спокойствие като и 3-мата са без пари :D Пет дилъра писали срещу тях и вече са виновни..
26.
Пенчо
17.05.2022 17:18:04
0
10
Велин Бинев От ичо прашката ли си купуваш тревицата всеки ден ?
Без зъб
25.
777
17.05.2022 17:15:31
14
5
Защо не хващат истинските дилари , а хора които не се занимават с нищо?
24.
Илко
17.05.2022 17:05:53
3
22
Слагам си прашките и въобще не ми пука.
23.
Всеки сам си избира
17.05.2022 16:54:21
0
26
Попринцип няма лошо да сте решили да се правите на генгста шит.......ама на ученици.......илко всичките тези клипове които качва на крушата......да стряскаш малките ученици ли....смях
22.
Велизар велев
17.05.2022 16:47:02
1
17
Аз съм най страхливия мафиот
21.
Илко
17.05.2022 16:42:34
2
44
Пичове разберете ме имам разходи по козметик,пропионат и кафета....не ми е лесно
20.
биволарски
17.05.2022 16:20:57
1
30
Na Hilko 15 godinki na drugite dvama po 10 godinki
19.
Ива
17.05.2022 16:20:20
1
63
Горките им родители на тея изверги. Майките им сигурно плачат и не могат да повярват в какви долни бедни отрепки са се превърнали синовете им. Отврат. Вместо да са щастливи млади хора, са станали празноглави насилници, които не могат да изкарат и 1 лев, както трябва.
18.
Миро от Каризма
17.05.2022 16:17:24
1
23
Търся някой за дует.
17.
Хахахаха
17.05.2022 16:16:47
3
28
Сега остава и да не ги вкарат във затвора със тези доказателства и със тези предишни пресъди ако това се случи сами можете да разберете колко са коромпирани нащи съдии хората за една кокошка лежът по 1 година апък тези със хиляда присъди за едни и същи работи и ако ги пуснат сами си направете сметка за каква коромпирана държава сме дано да ги вкарат
16.
До 1 и 8
17.05.2022 16:15:23
6
13
Не му стиска на пича, нито пък и на някой друг, да го направи. Виж, в САЩ може. В България хората все още нямат достатъчно топки ;)
15.
Велин Бинев
17.05.2022 16:10:21
37
4
Илкич на свобода
14.
Zapoznat
17.05.2022 16:02:06
2
28
Явно Росица е спряла да дава пари на Божидар и той е станал гангстер. Как баща й не го е пребил още?
13.
Пффф
17.05.2022 15:56:41
2
25
Ахахахахахахах що за карикатури са тези миндили?!
12.
Hm
17.05.2022 15:52:36
1
24
I ko toa 6 meseca sa e otchital mamooo kvi sa teq shestaci ve
11.
Ха Ха
17.05.2022 15:35:31
0
45
Ае тва е радо прашкава ве маняции
10.
Да
17.05.2022 15:35:25
2
58
Илко от кое време си продава трева време е да го вкарат във затвора поне за 3,4 години там му е мястото на това изчадие докато не е попаднал на някой да му пръсне черепа на този боклук
9.
Боклуци
17.05.2022 15:34:39
0
44
Тримата глупаци
8.
555
17.05.2022 15:18:43
3
74
И трите жалки гаменчета все още са късметлии , не са попаднали на правилния човек Ще дойде ден когато ще бъдат изпънати като каиши на асфалта с няколко огнестрелни рани, а от криминалната лаборатория ще ги прескачат както се прескача лайно..... долни утайки
7.
Атанас
17.05.2022 15:15:32
2
69
Всичките тези бургаски батки, измет и селски келеши, които продават дрога да ходят в Белене на кариерата да чукат камъни до побъркване, а после ще ги питам дали ще имат сила да си кажат и малкото име? Боклуци. Баста.
6.
678
17.05.2022 15:15:19
1
78
Илко, Милко, Чорио, Морио....като ги гледам по-грозни физиономии не съм виждал. А на лицата им е изписано, че са слабоумни.
5.
Coolio
17.05.2022 15:08:39
4
78
Да ги набухат където им е мястото, на такива непродуктивни мутреещи граждани на Република България. Това са хора на 25+ години, те ако досега не са успели да изградят нормален начин на живот... Пиши ги абонати
4.
Христо Добрев
17.05.2022 15:04:51
2
59
А Тенката кога?
3.
Хахаха
17.05.2022 14:58:35
117
13
Стига сте се занимавали Илко,част бил от нещо които никой неможе да разбере какво! ОПГ знаете ли какво означава,явно не ! Държавата е ОПГ с години ! Илко,главата горе и само напред !
2.
До 1
17.05.2022 14:57:39
4
35
Срещу Чорио няма повдигнато обвинение.
1.
Темата Бохема
17.05.2022 14:56:06
4
80
А за Чорьо що млъкнахте пак ли той изпя някого и рязко забравихте за тоя Шпионин. За тия 1200лв директно пича си купува едно желязо и другия път като идат да му мутреят и направо го праща на Гости При Рижата пернаментно. И пича излиза чист при самозащита :)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори