×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Започна премахването на старите и опасни дървета до храма "Свети Александър Невски" в столицата
  • Израелски танкове обкръжиха източната част на Рафах
  • Официалният правописен речник на българския език вече е онлайн
  • Над 190 служители на 6 институции влязоха в данъчните складове на "Лукойл Нефтохим Бургас" АД и "Лукойл България" ЕООД, почна инвентаризация
  • Сърбия ще построи с китайски компании слънчева електроцентрала и петролопровод
  • Русия започна настъпление в Харковска област – това е нов фронт във войната
  • Повишението на пенсиите от 1 юли няма да е с 11 %, а с 10%, заради по-ниската инфлация
  • Днес започват Младежките музикални дни "СоЛиСиМи" - фестивал, насочен към класическата музика
  • ПП-ДБ ще дадат мощен старт на кампанията си, в 18 часа водачът за Бургас акад. Николай Денков се среща със симпатизанти в експоцентър Флора
  • Водачът на листата на БСП за 2 МИР Бургас инж. Петър Кънев днес ще открие кампанията на социалистите в региона в 18:00 часа на шатрата на Часовника
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бензинът до дни скача двойно у нас, ЕК обгрижи Унгария, Словакия и Чехия, отряза България


Бензинът до дни скача двойно у нас, ЕК обгрижи Унгария, Словакия и Чехия, отряза България
От началото на войната до днес Лукойл Нефтохим е вдигнала денонощната производителност на 100 %, задоволява близо 85 % вече от нуждите на държавата, но до дни ще спре
06 Май 2022, Петък, 18:07 ч.
Автор: Флагман.бг

Първият дипломат на ЕС Жозеп Борел все пак е успокоил нашия кабинет, че ще търси възможност за извънредна среща на външните министри идната седмица

Върховният представител на Общността по външните въпроси и политиката на сигурност на ЕС Жозеп Борел обеща на България току-що, че ще опита да свика извънредна среща на външните министри, след като днес не бе постигнато единодушие за налагането на ембарго върху доставките на руски нефт в страните членки на Съюза. 

През целия уикенд ЕК ще опита да постигне разбирателство, но напрежението вътре вече е толкова голямо, че държави като слаба България вече не само са отчаяни, но и изправени пред реална катастрофа. Ройтерс съобщи, че са внесени изменения в предложението за забрана на доставките на руски петрол за държави, чиито рафинерии го използват като основна суровина, но тези изменения ще касаят само три държави – Унгария, Словакия и Чехия. За тях периодът преди влизането в сила на забраната ще се удължи.

България заплашва с вето решението за руското петролно ембарго

Съгласно редактираното предложение от днес, Унгария и Словакия ще могат да купуват и да внасят руската суровина по нефтопроводите до края на 2024 г., а Чехия – до юни 2024 г. 

Чешкият премиер Петр Фиала е благодарил на ЕК за проявеното разбиране. Според чешките медии държавното им управление е успяло да се пребори достойно в защита на интереса на чехите. 

Тъжна картина изглежда на този фон България, която също поиска отсрочка и даже преди няколко часа заплаши, че ще бойкотира вземането на решението за ембаргото. За нас ЕК се е мотивирала така: „няма реално основание за това, другите три страни – Унгария, Словакия и Чехия, имат обективен проблем“. Това посочва източник, цитиран от Ройтерс. 

При това положение резервите от суров петрол в Лукойл Нефтохим Бургас ще се изчерпат за по-малко от две седмици. 

Флагман.бг вече писа, че от началото на войната в Украйна производителността на рафинерията е на 100 %, а над 85 % с днешна дата от бензиностанциите и промишлеността у нас зареждат изключително от продуктите на бургаския нефтозавод. 

Инсталациите в бургаската рафинерия през последното десетилетие са реновирани основно и пренастроени технологично да преработват руската суровина и могат да поемат не повече от 20 % примес от тежкия арабски петрол, заради фината настройка на контролно-измервателните уреди и апаратурата. На практика това означава спиране на българското производство на бензини окончателно след около 3 седмици. 

С руски петрол работи и румънският завод на Лукойл. Ударът ще е и върху северната ни съседка, което означава, че не след броени дни, а до часове бензинът в България ще започне да се покачва осезаемо. Днес един литър се продава по 3,05-3,10 лв., но до седмица двойното покачване ще изглежда реално, коментират експерти от бранша. 

Суровината от Русия пристига до нефтопристанище Росенец край Бургас с танкери от Новоросийск. Ако доставките бъдат отрязани с ембаргото, наложено и за България, скъпият транспорт от Арабските емирства и проблемите на плавателните им съдове през Босфора буквално ще предизвикат колапс по пътищата у нас. Причината е, че примесът, макар и скъп, няма да има към какво основно да се добави, за да се получат бензини в Бургас. 


В категории: Войната в Украйна


102
Коментара
102
Коментара по темата
102.
IQ TO 67 , 68 , 69
09.05.2022 17:30:48
1
0
TWO THUMBS UP .
PERFECTLY DONE . YOU TOLD THEM THE
HI/STORY ...
CONGRATULATIONS FOR THE KNOWLEDGES .
101.
Стига ни шествието на "Безсмъртия полк"
09.05.2022 13:29:10
0
6
ЕС обгрижва тези, дето не са си направили шествие на "Безсмъртния полк".
И тъй като радващите се на шествието на "Безсмъртния полк" нямат ама нищо общо с фашистите не пропускат да споменат гей-парадите.
А до нахлуването на Сталинските войски в България в Бургас е имало евреи. Останали са до "освобождението", а като са видели какви "освободители" идат веднага са се изнесли от България. И с право, като се има предвид как "антифашистите" потопиха натоварения с евреи-бежанци кораб "Струма". Паметник на жертвите от потопения от СССР кораб "СТрума" няма.
100.
Евро Стандарти
09.05.2022 07:23:05
0
7
Нефункционирането на разнопосочната коалиция става обект на външно, чуждо управление, на чуждо диригентство. Българският парламент беше ползван през изминалата седмица за врътки, трикове и манипулации. Политическата дейност на "Продължаваме промяната" представлява поредица от манипулации, които разлагат държавата. Те обаче се представят гръмко за особен напредък. Избуявайки върху това, че нацията ни е прекомерно търпелива и уморена, и няма съпротивителни сили. Схеми на постоянни загуби се трансформират в приказки за големи успехи с цел да прикрие словесно неспособността за разумно управление. В медицината има диагноза, свързана с фантазни конфабулации. За съжаление, когато управляваш държава, измишльотините, натруфените обещания, неподплатени с факти от реалността или пък ползвани, за да прикрият лични меркантилни цели, водят обществото до катастрофа. На всички нас ни омръзна нещо, което е видима щета, което е видимо по-зле, видимо по-скъпо да ни го представят чрез пропагандни аргументи за полезно, за по-добро, за по-изгодно, за приятно бъдеще. В крайна сметка тези манипулации на обществените възприятия се наричат измама.
99.
XXX-50г.
08.05.2022 12:58:40
3
28
Влязохме в НАТО останахме без армия. Влязохме в Европа останахме без заводи. Влезем ли към еврото ще останем и без пари.
98.
Правилно
08.05.2022 11:52:50
19
10
За какво ще дава ЕС на москалски поклонници. Чехия и Словакия дадоха тонове тежко въоръжение на Украйна. Танкове,БТР-и,гаубици...Унгария формално не праща оръжия,обаче налива пари в банковите сметки на Украйна тихичко. Всички до една славянски държави наливат тонове оръжие и пари. Сърбия уж последния славянски бастион, изпрати 30 000 мини за Украйна. Няма държава,от източна и централна Европа, която да не налива тонове оръжия.Обаче за 90 % от населението на държавите от Централна и Източна Европа, Москалия не са братушки,а най-мразения народ и държава...само тука половината ганьовци бълнуват за "братушки,матушки и асвабадители" и после що нямало пари! Няма и да има! "Маташката" ви да ви даде пари или нейните подлоги-Копейкин,КОрнела и другите москалски подлоги.
97.
Ебтер
08.05.2022 11:06:25
5
17
Пада ви се в.а.ш.т.а м.а.м.к.а фашистка! Два пъти ни освобождаваха братушките и даваха жертви за това, а Унгария даже ги мачкаха съветски танкове, ама си знаят интереса! Ха да видим българите какво ще правят този мошеник и тарикат Простия Киро тогава, когато бензина скочи на 5 лева???
96.
нощна птица
08.05.2022 09:45:01
1
13
много е лошо изгнанието да знаете, стойте си вие като свободни хора в панелките, там е спасението. нас ни оставете да се мъчим, грешниците. хахаха :)
95.
До нощните птици
08.05.2022 07:51:46
13
3
Ееееей , много разбирачи драскачи , особено тези дето не живеят в БГ.
Стойте си там в изгнание и поствайте само през нощта , че никой да не ви чете олигофрениите.
94.
До питащите комуняги
08.05.2022 04:55:41
13
22
"Въпросът е друг-защо бежанците от Украйна са третирани по-добре от българите, които живеем тук."

На всички е ясно, че вие КОМУНЯГИТЕ сте много задръстени, ама чак пък толкова. Сега започнахте да дъвчете акитата на украинските бежанци. Ами дрОгарю комунист - те (бежанците) не са отишли в тия хотели с взлом. Вашите дрОгари мутро-ХОТЕЛИЕРИ-КОМУНЯГИ ореваха орталъка бежанците да бъдат настанени там - в ПРАЗНИТЕ ИМ СКАПАНИ ХОТЕЛИ и държавата да им плаща на ТЯХ (не на бежанците) - на мутрохотелиерите-комуняги от НАШИТЕ ПАРИ.
Ама такива сте си вие комунягите - крадливи и завистливи.
93.
До 91
08.05.2022 02:43:20
1
11
Може да сме българи, но определено не сме от същия материал. ;)
92.
До 91
08.05.2022 02:17:11
1
10
Аз съм баща ти, майка ти просто не ти е казвала за мен.
91.
???
07.05.2022 23:53:22
6
2
Кой си ти и кои сме ние ?
Нали и ти си от същия материал.
90.
До 85
07.05.2022 23:21:59
4
11
Брее, по-добре гаден от колкото гладен, а?

Ама то ко стана, хем гадни, хем гладни.

хи хи хи

пък аз, аз съм си богат да, хем материално, хем душевно, пък извън България не съм работил. Така че става и това чудо. Просто вие сте некадърници и вас никой за никав ташак не ви взема, и никво повишение на работа не ви мисли.
89.
за ХХ
07.05.2022 23:14:05
5
5
Бунтове са само в емигрантската ти глава , а който е останал в родината си и без пари и помощи отвън ще оцелее .
88.
XX
07.05.2022 21:27:05
6
9
До 73

Пич, ако питаш мев, тез дето чакате някой да ВИ храни е по-добре НИКОЙ да не ви храни, та барем пyкнете от глад.
87.
ХХ
07.05.2022 21:24:36
6
5
До 76

Експерта по бунтовете при повишаването на цените "на Запад", ТИ излизал ли си от село?!
86.
До 4
07.05.2022 19:19:17
5
1
Пукни ве МАНГАЛ гнусен!
85.
до 81
07.05.2022 17:17:47
5
31
Когато дойдеш в България да си изкарваш хляба , да плащаш данъци които не виждаш къде отиват , да плащаш осигуровки за да храниш раздутата администрация и когато няма сигурност ,че дори и да стигнеш години за пенсия няма да има от къде да ти я дават , тогава ще те питам колко си духовно и материално богат КЛЕТНИКО.
84.
Ник
07.05.2022 13:04:25
15
38
Настана време България да напусне ЕС ! И без това Европа ни има за ,,дойна крава " !! Не подкрепям Русия , нито Украйна ....Швейцария на балканите !!
83.
до 80
07.05.2022 12:56:23
9
47
Върви в Слънчев бряг да видиш как ги гледат украинците. Те се чувстват и живеят като на курорт , а не като бежанци.
Заради тях това лято средностатистическия българин ще почива на нивата.
82.
Флагман
07.05.2022 12:44:25
2
8
изпростя много
81.
Les miserables.
07.05.2022 12:27:42
32
19
Голяма завист за тези коли и хотели бе голяма. Колегата наистина правилно се изрази "бедни материално и духовно българистанци".

Спокойно Чебурашка! Спокойно Гена!

Скоро украинците ще си заминат за по-зелени пасбища. Да видим тогава кой ще ви е главният виновник за всичките огорчения. Е как, ще си намерите нов дявол, няма да се излагате.
80.
До 79
07.05.2022 12:10:59
6
16
Много писа ама нищо не каза. Даже по-добре от тук ги гледат там, нищо не знаеш.
79.
за 78
07.05.2022 12:04:02
10
43
Разликата обаче е в това , че в Полша и Германия , украинците ги настаняват в палаткови лагери , само с по един кат дрехи , а в България ги настаниха в 3 , 4 , 5 звездни хотели , имат претенции , карат лъскави коли които ние не можем да си позволим , банковите им сметки постоянно ги зареждат , законите по пътищата не ги хващат , здравното осигуряване ще им поемем , децата им в детските градини ще изместят нашите и всичко това от нашите осигуровки и данъци ще се поеме.
Ако това е в Полша , Германия и която и да е друга западна държава , вече да са ги изгонили.
Вече много пропищяха.
78.
До 74
07.05.2022 11:33:29
33
15
И какво сега? Намекваш че поляците мразят украинците ли? Ако не знаеш да те информирам Полша е сред държавите които най-много помагат на Украйна, военно и хуманитарно. И бежанците приеха много топло и им дадоха приоритет в държавата. На стотици хиляди от тях. И поляците не мрънкат за това както мрънкате тук. При това положение не се ли чувстваш малко цинично? Но за бедния българистанец, беден и материално и душевно може и да е нормално да мрази и да точи зъби за неща случвали се преди 100 години.
77.
Е,и...
07.05.2022 10:42:20
1
9
цените на таралясниците по измислените автокъщи ще се сринат
76.
До № 4 , Ганю от Тазмания
07.05.2022 10:10:54
7
24
Не забравяй , че и ти си произлязъл от шибани роднини и затова сега чистиш шибаните кенефи на маорите.
Ако в Германия , Франция , Италия , Австралия или Нова Зеландия вдигнат цената на каквото и да е било само с един цент , веднага ще зареват и ще протестират.
Ние обаче трябва да си траем и кротуваме , така ли ?
Ти що не дойдеш при шибания народ , където всеки ден цените се вдигат , да те видя как ще издържиш .
Но и така да е , ние сме корав народ и пак ще издържим .
Само шибаните страхливци избягаха .
75.
Хайде хоп
07.05.2022 09:56:57
0
22
Ще скочи, ще скочи. Вчера на Петрол А95 беше 3.08 лв литъра. Иде лято, а тогава традиционно поскъпва. Пък ако спрат и руския петрол, 5 лв литъра не ни мърда.
74.
Волинско клане
07.05.2022 09:38:47
11
17
Украинские националисты проводят зверскую расправу над беззащитным польским населением, ставя задачу полного уничтожения поляков на Украине. В Цуманском районе Волынской области, сотне националистов было предписано до 15.04.43 уничтожить поляков и все их населённые пункты сжечь. 25.03.43 уничтожено население и сожжены населённые пункты: Заулек, Галинувка, Марьянувка, Перелисянка и другие»[78]. «В райцентрах Степань, Деражная, Рафаловка,
73.
Хубаво
07.05.2022 09:35:58
11
10
А кой ще ни дава пари? Ако не идват от ЕС сме живи умрели. С това наше "производство"...
72.
Народеее!!!
07.05.2022 09:15:32
11
25
Вън от нато и ес!
71.
Война и Мир
07.05.2022 06:25:40
16
24
Ще започнем с възрастните хора, защото когато човек е над 60, 65 години, живее по-дълго, отколкото произвежда и излиза скъпо на обществото. После слабите и после безполезните, които не допринасят с нищо за обществото, защото стават все по-глупави и ненужни.Накрая преди всичко ГЛУПАВИТЕ . Евтаназията се отнася към тези групи; Евтаназията трябва да бъде съществен инструмент за бъдещите ни общества във всички случаи. Разбира се няма да можем да можем да екзекутираме хора, или да организираме лагери. Ще се отървем от тях, като ги оставим да повярват, че е за тяхно добро. Твърде голямо и в някаква степен ненужно население е нещо икономически неизгодно.Социално е много по-добре човешката машина да спре рязко, отколкото ако това се прави постепенно. Няма да можем да направим тестове за интелигентност на милиони и милиарди хора, можете да си представите това! Ще намерим или предизвикаме нещо; пандемия, която е насочена към определени хора, истинска икономическа криза, или вирус, който ще засегне възрастните, няма значение, или слабите и страхуващите се, които ще поддадат. Тъпите ще повярват и ще поискат да ги лекуват. Ще сме се погрижили лечението да бъде планирано, лечение, което ще бъде решението. Така подбора идиотите ще си направят сами, сами ще отидат на заколение " Този фрагмент е събран в книгата му "Кратка история на бъдещето", издадена във Франция през 2006 година.
Жак Атали е съветник на Франсоа Митеран (бивш президент на Франция) и е написал това през 1981 г.
70.
Кубинец.
07.05.2022 04:12:29
0
8
https://img-comment-fun.9cache.com/media/aMA5vX/aW372DoX_700w_0.jpg
69.
Гаго
07.05.2022 04:10:14
9
21
Толкова за сега. Почвай да четеш. Като свършиш пиши пак тук, да те изпитам.

Тъжна и срамна работа.
Но не е учудващо. Подправената и украсена от руски ръце наша история от 19 в. насам бере своите плодове.

Четете! Четете! Не само нещата които ви карат да се чувствате добре, истината често е неудобна.
68.
Гаго
07.05.2022 04:06:21
15
25
''Нашите Освободители 1877-1878 г.

ГРАФ ИГНАТИЕВ ЗА БЪЛГАРИТЕ КАТО ПОСЛУШНО ОРЪДИЕ НА РУСИЯ

“За да бъде властта ни здрава и да не изисква постоянно извънредно напрежение от наша страна, е необходимо постоянно нравствено подчинение на съседните области и да превърнем българското и гръцкото население, от една страна, и арменското, от друга, в послушно оръдие на руската политика и в постоянни съюзници, като унищожим всякаква възможност за преминаването им във враждебен лагер”.

СЛАВЯНИТЕ ТРЯБВА ДА ГЛЕДАТ САМО КЪМ РУСИЯ И ДА СЕ ПОСТАВЯТ В ЗАВИСИМОСТ ОТ НЕЯ, НАРЕЖДА ИГНАТИЕВ

“Всичките ми действия в Турция и сред славяните от 1861 до 1867 г. бяха вдъхновени от споменатите по-горе мисли и клоняха към това – да може Русия сама да господства на Балканския полуостров и в Черно море; и източните народи, особено славянските, да обръщат погледи изключително към Русия, поставяйки своето бъдеще в зависимост от нея, а не от другите европейски държави”.
“… ако въстаналите срещу турците народи не бъдат под наше, а попаднат под западно влияние, тогава неизбежно (infailliblement) нещата на Балканския полуостров така ще се променят, че ще бъдат несравнимо по-вредни за Русия”.
Граф Игнатиев е автор на идеята българите да си платят за войната, с което канцлерът Горчаков не е бил съгласен. Както знаем руските окупационни власти правят точно това веднага след края на войната: създават окупационен фонд и българите започват да събират и да плащат милионите, поискани от Русия като контрибуция, все едно, че България е победена страна в междуевразийския конфликт.
“Канцлерът, възразявайки срещу моето мнение, че Русия трябва да получи материално възнаграждение за понесените жертви, постоянно наблягаше на долния характер на подобни съображения, които не съответстват на възвишеното великодушие и пълното безкористие на политиката на господаря император”. Както излиза, напълно безкористният и великодушен император, който слушал тази препирня, чиято долна (определението “долна” явно принадлежи на Горчаков – бел. И.И. ) претенция за материална компенсация защитавал Игнатиев, все пак е склонил “задължените” българи (както често ги нарича самият Игнатиев) да бъдат наистина задължени материално да платят със задна дата за руските разходи.''
67.
Гаго
07.05.2022 04:05:41
16
29
''Следва да се има предвид, че България НЯМА по-последователен и по-жесток враг от Руската империя, Русия, СССР и Руската федерация сега. От 1828 година до 2022 г. безкрайна поредица от саботажи, намеси и войни срещу нашата родина!

1817-1864 г. - Русия води Кавказката война, последвана от Черкезкия геноцид (1864-1867) довел до прогонването на черкезите и насочването им към българските земи, а те стават башибозук.
1828 г. - Русия обезоръжава българското опълчение, арестува водачите му и ги праща на Заточение в Сибир, където част от тях умират.
1829 г. - Русия помага да се потуши Тракийското въстание и принуждават над 100 000 българи да напуснат родните си места, за да ги заселят в незаселените тогава територии на Кримския полуостров и източна Украйна.
1861 г. - Георги Раковски издава брошурата си „Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите“. Русия изисква от Сърбия и Влашко брошурата да бъде иззета и унищожена, а Първа българска легия в Белград да бъде разтурена.
1861 г. - руския консул в Цариград – княз Лобанов издейства заточение на българските владици Иларион Макариополски, Авксентий Велешки и Паисий Пловдивски в Диарбекир за три години, заради обявената независимост на Българската църква.
1864 г. - граф Игнатиев протестира срещу чл. 10 от екзархийския ферман от 1870 г., открил пътя за присъединяването чрез плебисцит на македонските епархии към Българската 1872 г. По искане и заплахи на граф Игнатиев българските владици Панарет Пловдивски, Иларион Ловчански и Иларион Макариополски са заточени в Измир.
1872 г. - Руската църква и Вселенската патриаршия, която се поддава на натиска на граф Игнатиев, обявяват схизма против Българската църква.
1872 г. - граф Игнатиев след лична визита до султана отстранява Махмуд Недим паша, по чиято заповед до привременния български съвет в Ортакьой избира екзарх на основание на фермана.
1873 г. - граф Игнатиев предлага на Турция Левски да се съди и от българи, на които казва, че съдят обикновен крадец, заради думите на Апостола: „Тоз който ни освободи, той ще да ни и пороби.”
1876 г. - На Цариградската конференция за автономия на България никой не знае, че месеци преди това Русия и Австро-Унгария сключват тайното Райхщадско споразумение за поделяне на Балканите
1877 г. - е подписана Будапещенската конвенция. Клаузите са: Русия не възпрепятства Австро-Унгария при анексиране на Босна и Херцеговина, Австро-Унгария не възпрепятства Русия при евентуална инвазия на Балканите. Двете империи се задължават да не допуснат образуване на голяма българска държава, а в случай на уреждане на въпроса на международна конференция, да си оказват взаимна дипломатическа подкрепа, което се и случва на Берлинския конгрес.
1877 г. - руският консул в Цариград граф Игнатиев е уведомен телеграфически за конвенцията. Веднага започва совалка по саботиране на Цариградската конференция. Още на следващия ден е приет от султана и му гарантира, че Русия ще се застъпи за запазване на значителни територии на Османска империя на Балканите.
1877-1878 г. на връх Шипка рамо до рамо с българските опълченци воювали войните от 35-ти Брянски и 36-ти Орловски полк. Състава на войските там е:
1. Българското опълчение - (I, II, III, IV и V опълченски дружини) - редови състав 100% българи.
2. 35-ти пехотен Брянски полк - в състава на IX пехотна дивизия, Кременчуг, Полтавска губерния - редови състав 100% украинци. Командир е полковник Александър Липински - полски произход.
3. 36-и пехотен Орловски полк - в състава на IX пехотна дивизия, Кременчуг, Полтавска губерния - редови състав 100% украинци. Командир е полковник Густав Линдстрьом - финландски произход.
1878 г. - на Берлинския конгрес, Русия взима от Румъния южна Бесарабия, като в замяна я компенсира с българската Добруджа. Руски войски не стъпват в Македония, защото Русия я е предвидила за Турция, както граф Игнатиев обещава на Цариградската конференция.
1885 г. - България обявява Съединението, а Руската империя е единствената държава, която се противопоставя и провокира султана да въведе армията и да прекрати Съединението или най-малкото – да възрази официално, за да има повод Русия отново да вкара своите войски в България. Турция е заплашена от Англия и отказва.
1885 г. - Русия принуждава верния си слуга Сърбия да ни нападне в гръб, след като е изтеглила целия офицерски състав още преди Съединението
1886 г. - Русия организира преврат в България за сваляне на княз Батенберг и го и пращат към Русия. Стамболов като председател на Народното събрание прогонва превратаджиите. Руският императорски пратеник в България генерал Николай Каулбарс връчва нота на българските власти, с която настоява за освобождаване на арестуваните детронатори, отмяна на извънредното положение и отлагане на изборите за Велико народно събрание, което трябва да избере новия княз.
1886 г. - След избора на Фердинанд, Русия скъсва дипломатически отношения с България за 10 години
1888 г. – След нота на руския посланик в Цариград Александър Нелидов султанът обявява избора на Фердинанд за български княз за незаконен. Целта е князът да бъде принуден да абдикира и да бъде избран нов в съответствие с Берлинския договор (със съгласието на всички Велики сили), но австроунгарският външен министър Густав Калноки, поддържан от Средиземноморската антанта, блокира практическата реализация на този план.
1889 г. - Руски убийци отравят Захари Стоянов. През 1978 г. по нареждане на ЦК на БКП е направена аутопсия, която отхвърля версията за руско отровителство.
1895 г. - Платени от Русия убийци убиват Стамболов
1903 г. - При избухването на Илинденско-Преображенското въстание Русия и Австро-Унгария, с ноти до българското правителство го принуждават да не се намесва в конфликта, съгласно Райхщадското и Будапещенското споразумения.
1909 г. - Русия прехвърля турския дълг към България в размер на 82 милиона златни франка или 26 тона злато. Подписан е българо-руски протокол в Петербург, съгласно който България поема дълг към Русия в размер от 82 милиона лева, платими за 75 години при лихва от 4,75 %, без да се обвързва с гаранции и да отстъпва контролни права. Русия приема за основа 125-те млн., която сума изплаща пряко на Високата порта, като я приспада от турския дълг по контрибуциите от войната 1877 – 1878 г., дължими на Русия, и които не са изплащани от 1878 г.
Източник - История на външния държавен дълг на България 1878 – 1990 г.
1913 г. - Русия подкрепя Сърбия и Гърция да задържат окупираните български територии. Русия грубо и безцеремонно нарушава и не изпълнява подписаната от нея Военна конвенция с България от 1902 г. за защита срещу Австро-Унгария и Румъния, като подтиква и подпомага Румъния да удари в гръб България.
Източник - Изследването на Андрей Тошев "Балканските войни" Том 2. Пловдив—София, Книгоиздателство „Хр. Г. Данов“, 1931 г.
1915 г. - Русия напада вероломно България и бомбардира с кораби жилищните квартали на Варна.
1916 г. - Русия извършва морски обстрел на град Балчик.
1923 г. - СССР организира Септемврийското въстание.
1925 г. - Агенти на СССР извършват атентат в църквата „Света Неделя“.
1944 г. - СССР напада България, инсталира марионетно правителство и отнема целият резерв на Българската народна банка без никаква отчетност и без да съгласува нито едно свое действие с Политбюрото ЦК на БКП.
1946 г. - Под давление на СССР е взето решение за отваряне на училища, в които да се преподава на новосъздадената македонска езикова норма и „македонска“ история през прочита на зараждащата се македонска историография.
1959 г. - целият златен резерв на България е изнесен в Москва.
Източник - Сборник документи. Т. V. 1948–1990 г. В четири части. стр. 35''
66.
Гаго
07.05.2022 04:04:30
12
24
Мушморок. За какво ни е виновна Русия ли? ще ти дам примери в следващите коментари.
65.
Няма протести
07.05.2022 03:52:20
4
27
Сегашното правителство набута държавата много лошо за нула време, и то така, че удари в джоба всички българи. Интересно, че няма протести.
64.
Дупедавци
07.05.2022 03:26:24
3
18
Това са ни политиците от десетилетия, компенсиращи продажност и липса на самочувствие с 'дайте да сме по-големи светци от папата' . Като добавим, че България е асоциирана с 'дивите' Балкани и Изтока, не е чудно че не ни бръснат за слива нито ЕС/ЕК нито САЩ.
63.
До 62.
07.05.2022 03:25:17
11
12
Да! Точно така! САЩ са виновни за всичко. Ей! Малко останахме просветлените! Аз също като теб съм убеден че САЩ контролира Русия и дърпа конците, за това те позиционираха руски войски на границата на Украйна и влязоха след това, военната операция. Но това е ход на американците, руснаците с нищо не са виновни, защото са манипулирани от САЩ! Не мога да разбера само, защо силен лидер като Владимир Путин им се вързва? А може би го заплашват или изнудват с нещо от САЩ? Ей! Тези масони са голямо зло! Трябва да бъдат спрени!
62.
До 61 Какво ти е виновна Русия бе
07.05.2022 02:19:33
14
16
МИСЛИТЕЛЮ!

МИСЛИ ПО ГЛОБАЛНО,че mis Петков и Мустафата утре от любов да не се вземат ,че и детските и памперсите на копелетата ще им плащаш с твоите данъци ,а Василев за кръстник го тъкмят!
За един наркоман и гръмнат заек кат Зеленски 3-и братски държави Америка е на път да скара,а в добрия случай за нея е да воюваме помежду си!?

И отново ще викаш Русия ти е виновна лалугер!
61.
Мекия
07.05.2022 01:51:43
7
18
До всички които мечтаят да напуснем НАТО, ЕС и да сме с братска РуZия. Отидете да се възползвате от услугите на упадъчния запад в сферата на банкирането, а именно да дръпнете по едно бързо кредитче за да изкарате годината, че велика РуZия направо ще ви разплаче от глад в най-скоро време. Комунизмът свърши таварищи, който каквото има в главата, това ще има и на масата, във вашия случай нищо.
60.
.....
07.05.2022 00:34:03
10
22
Със спекулата плащаме оръжията на Украйна по идея на Америка чрез ЕС!

Някой да ви каже истината!

Оттук до края на' военната операция" ще е така,после отново затваряне ,НОВИ ВИРУСИ разработвани щамове и у нас,ако вече не са се изнесли от Пентагона.Ако не разкараме Американките бази на НАТО и ЕС ще си ядете въшките от главите!
59.
Г
07.05.2022 00:07:07
3
17
Айде слизайте от колите и пеша или вело стига ми ходихте с коли на училище и въртите гуми. Като при комунизма колата събота и неделя а през седмицата автобуса
58.
Флагман
07.05.2022 00:06:55
1
4
Що се бъзикате с IP-тата?
57.
Злати Валентинов
07.05.2022 00:03:02
2
12
Няма страшно.Петрол имаи горива ще има.Всичко съм уговорил.Работата е сигурна.Човека взе парите и каза ще видим.
56.
реалист
06.05.2022 23:28:55
6
10
кви путинисти кви глупости е давайте ни немски заплати и това правителство цени и обещания да останат всичко друго е плямпане
55.
Европеец
06.05.2022 23:28:18
4
15
Путин иска да завладее Черно море, което означава,че ставаме бежанци, заливаме богатите ЕС братя и ще ни плащат социални помощи в евро.
54.
XX
06.05.2022 23:22:20
7
7
Единствено тласувалите за АНТИ-брюкселски партии имат право да са недоволни. Другите да мълчат!
53.
*********
06.05.2022 23:13:33
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
52.
Кубинец.
06.05.2022 23:12:52
25
29
Е вие какво очаквахте?

Голяма част от обществото не подкрепя украинските бежанци, озлобено е към тях по малоумни причини, някои от които изфабрикувани от върли русофили.

Държавата с позицията си не подкрепя санкциите към Русия, не подкрепя изпращането на оръжия и военна техника към Украйна, хуманитарната ни помощ е мизерна и просто ебавка с украинците.

На НАТО и ЕС се доказваме като слаб и страхлив съюзник. Доказваме се твърдо като държава от втория свят, че и кандидат за третия. Не може да се разчита на България за солидарност и единство. Накрая не България ще излезе от ЕС и НАТО, както си мечтаете някои, а те ще натирят България, понеже редовно се издънва и се доказва постепенно като слабото звено във веригата.

Сега ревете като почват да ни отрязват. Пак вечният български въпрос - ''Кой ни сра в гащите?'', някои неща явно не се променят.
51.
Django
06.05.2022 23:12:30
9
19
Няма ли закон за изкуствено създаване на паника. Срещу копейки всявате смут. Нито Лукойл Ще спре, нито бензина ще скочи двойно..до
50.
христо
06.05.2022 22:48:17
7
18
До кога ...???!!! Нато и ЕС във Война сме и то със Кой .. търпим нечувани санкциии .. Продажници и слуги на Сащ трябвали да тракаме със зъби от ужас от Руските ракети да ни Дойде Акъла питам Ейййй събудете се ..
49.
игнат
06.05.2022 22:34:20
14
38
Геноцида срещу България трябва да Свърши Край ..край ..край .. стига Заблуди стига жестокости срещу Българина докога !!!! Не ни Въвличайте във Война с братска Россия .. ние не искаме .Искаме вън от тази гадост Нато и ЕС Стига празни обещания Едни живеят охолно за сметка на бедна България .стига им слогувахме и работим за без пари стига искаме нормален живот .
48.
Аз
06.05.2022 22:16:51
3
51
Спи народе,спи...500 години ти бяха малко,спи още...
47.
Ццц - до плюещите Русия
06.05.2022 22:16:38
11
52
За 4 дни тази седмица цените скочиха с 10ст./л, продължавайте да вярвате в ЕС. Понеже много ни обичат при тях едни същи стоки са по-евтини, а тук са по-скъпи
46.
до 44
06.05.2022 22:01:20
27
13
да го туря на майка ти пРоссия в путката, боклук!
45.
гега до гега
06.05.2022 21:57:49
35
17
абе мършави русофили защо не отивате да живеете там ами дремете тука гейчета разпрани
44.
миро
06.05.2022 21:40:52
32
23
Много ги търпи тази огромна мощна страна ..Това е Империя тези мръсни изроди Да и заповядват и едвали не наказват никой няма право и силата да се Подиграва с Майка РОССИЯ така Ние сме по кръв и манталитед еднакви НИЕ сме СЛАВЯНИ връзката ни е Силна
43.
гани
06.05.2022 21:31:22
21
42
Народе Ставай скарахани и збиха с братятани Руснаците ..те са братя никога няма да ни навредят като тия отрепки от Европа и Сащ. Измитай тая пасмина продажна от парламента нямаме не дни часове за губене Ножа е до кокала вече Нетърпимо е .
42.
ХХ
06.05.2022 21:30:53
3
27
До 37

"За всичко това ще е виновен Кирил Петков който е подлога на Байдън и на Урсула. " - защо да е виновен Киро Лъжецът? 227 от 240 българи искат Брюксел да ги командва и дундурка и Киро го изпълнява....
41.
До ..Путин и КГБ
06.05.2022 21:14:45
15
38
От 89 г насам нищо хубаво не видяхме само разпад и мъки до ден днешен ..лъжи грабене жестоки дни и мъчения за Българина Сринаха ни и ограбиха хубавата ни страна изпъдиха нас и децата ни немили недраги на някаде да им работим във вредните производства Няма и ден Спокойствие .Всеки ден ни облъчват със заеми кредити и санкциии..докога Разболяха ни !!!! Другарю Путин моляте вземи ги светни в Брюксел на симпозиума им с една ракета ги изпари или отрови до КГБ .. Отървини от това Зло .. искаме поне малко Спокойствие ...!!!
40.
Лавров:
06.05.2022 21:12:08
10
34
Ако Киро и Асен не са чули, Путин издаде указ, с който ще наложи ембарго за мишките от ЕС.
Единствения полезен ход на двамата неадекватници е да взимат- Чемодан -> Вокзал -> Москва и да се помолят в поза партер...
39.
СМЪРТ ЗА ЕС!
06.05.2022 21:00:15
17
41
Време е да се излиза...години наред някакви правила и ограничения ни се налагат, но това вече е прекалено! Смърт за ЕС!!!
38.
о не
06.05.2022 20:56:00
0
16
, не може да няма и за това някой ЯСЕН план. Само почакайте.
37.
xxl
06.05.2022 20:43:03
12
23
До 37 и как ще стане това като кмета на Бургас е руска подлога и едновременно подлога на Байдън и Урсула. Много кражби от мафията ГЕРБ са финализирани в проекти на ЕС.
36.
Хххх
06.05.2022 20:34:13
17
62
Изхода на България е да напусне веднага европейският съюз. След което започваме да взимаме руски газ без някой да ни държи сметка от тъпата Урсула. Иначе ще фалира всичко включително и Лукойл. И ще стане гражданска война. За всичко това ще е виновен Кирил Петков който е подлога на Байдън и на Урсула. Тежко ни .
35.
Maa Sopolova BKP
06.05.2022 20:13:40
7
4
Eto taka BKP sa griji za izbiratelite si radev na kolko rubli za Litar zarejda samoleta si ili toi pla6ta v $ ,€
34.
Хаха
06.05.2022 20:10:51
5
55
Нека да стане 5 лева, всичко нека поскъпне, деба и глупавия народ
33.
ГДБОББ
06.05.2022 19:58:18
31
49
Българският народ е малък, но за сметка на това изключително прост. И колкото по-малък, толкова по-прост.
Не чете, не мисли, но се радва на всякакви сатрапи тип путкин, мадуро и т.н. Мечтае за руския кенеф, без да осъзнава, че вече живее в него. хахахахаххахах
32.
Kakto ni spasiavaha ot covida
06.05.2022 19:58:05
3
6
Taka sega ni spasiavat ot puteto.
31.
*********
06.05.2022 19:52:52
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
30.
Бург
06.05.2022 19:52:47
11
57
Изключително непрофесионална, манипулативна, дори откровено лъжлива статия. Не знам, кой ви е платил за да лъжете и да всявате паника, но не ви прави чест. Първо, ембаргото, ако изобщо се стигне до него, влиза в сила след шест месеца. Второ, България има право да наложи вето на ембаргото, ако ме бъде включена в изключенията. Трето, до шест месеца войната най-вероятно ще е приключила.
29.
Асдфг
06.05.2022 19:41:47
0
76
Каква тъпа държава сме. Дори медиите наливат масло в огъня. Ама защо нито една медия непотърси сметка от Лукойл защо зареждат руски петрол на 45$ барела а ценообразуването им е на Брент основа на двойна цена. Всичко е спекула. Цените яко нагоре и никои не му дреме как да се справи със ситуацията. Цялата ни държава е леш. Киро и компания си останаха само с приказките. Промяната ни излезна солено. Ама нали нашия тъпан играе по свирката на другите и скоро щр караме с каруци като едно време
28.
Гражданин
06.05.2022 19:31:50
0
59
Как може да пишете и да изнасяте такава информация. Още утре цените по бензиностанциите ще тръгнат стремглаво нагоре. Ние сами си усложняваме живота.
27.
фурната
06.05.2022 19:25:15
2
42
Защо цената на хляба се повишава спекулативно? Хляб с цена 1.70лв. станал за един ден 2.48лв..Кмета на Бургас спи ли? Той е завършил в СССР и за това се крие като мишка?!
26.
Винету
06.05.2022 19:14:49
3
33
Най-скъпите цени на всичко в Булгаристан както винаги от много години и най-бедните и корумпирани в цяла Европа.Докато едни си оправят поколенията до 9-то коляно други оправиха българина да е последен в класацията по покупателна способност. С армия по съветски образец и девета дупка на кавала. Хем искаме да сме с НАТО хем да сме с Расия. Да ама не. Дупедавците даващи мило и драго да лапнат милионите евра по евро проекти и без правосъдна система без законодателна власт и беззаконие пак сме на опашката дали под турско робство дали под хитреристки чехъл дали под социалистически строй дали в европейски съюз.Ганьо докато мисли само за себе си и ще е така до края на света.
25.
_nib_
06.05.2022 19:11:51
16
63
Нямаме работа в съюз слугуващ на мръсния американец....Нямаме място в терористичната американска организация нато...и в частната световна здравеунищожаваща организация-също.
24.
Адвоката
06.05.2022 19:11:09
4
72
Значи според мен какво ще стане скоро, сега ще се започнат едни обеднения как е нормално всичко това 5л литър как заради войната или Русия как много скоро всичко ще се оправи как има план готов и т.н и Ганьо ще пий две ракий и ще се премири и ще чака по- добри времена . Но мислещия човек, умния знае че това са измислици и положението в България отива към зле на много зле. Затова в Бургас масово се разпродават заведения, магазини имоти и т.н бизнеси фалират всеки ден , всеки гледа да вземе пари да се отърве и или да емигрира или да се насочи към София , Пловдив по развитите градове . Защото Бургас е умрял град с масово бедни хора за жалост!
23.
До 17
06.05.2022 19:10:22
3
14
Надявам се, че постът ти е саркастичен. Иначе за правописа: 2 -
22.
Ганьо
06.05.2022 19:10:16
1
33
Най-скъпите цени на всичко в Булгаристан както винаги от много години и най-бедните и корумпирани в цяла Европа.Докато едни си оправят поколенията до 9-то коляно други оправиха българина да е последен в класацията по покупателна способност. С армия по съветски образец и девета дупка на кавала. Хем искаме да сме с НАТО хем да сме с Расия. Да ама не. Дупедавците даващи мило и драго да лапнат милионите евра по евро проекти и без правосъдна система без законодателна власт и беззаконие пак сме на опашката дали под турско робство дали под хитреристки чехъл дали под социалистически строй дали в европейски съюз.Ганьо докато мисли само за себе си и ще е така до края на света.
21.
Песимистично
06.05.2022 19:07:25
8
53
Просто Киро е наглец, той оставка сам няма да даде. Ако хората не излязат на улицата за да го изгонят с камъни, ще си го траем още дълго, защото сме тапири. Нещата ще станат все по-зле с всеки ден и не виждам как ще отлепим от дъното в следващите 2-3 години. А още потъваме към него. Развалихме си рахатлъка сами, търсейки някой да ни оправи.
20.
ПРАВИЛНО
06.05.2022 19:04:01
16
36
ДА ЗАКРИВАТ РАФИНЕРИЯТА ЛУКОИЛ. ДОБРЕ, НО НО ЗАЩО ТАЗИ РАФИ НЕРИЯ ПРИ ТУЛУП БИБИТКО НЕ ПЛАЩАШЕ ДДС. КЪДЕ ХОДИХА И ЗА КОГО?!???!??!!?. БИБИ Е НА ХОД ДА КАЖИ. КАЖИ СИ ТУЛУПЧЕ.
19.
КИРЧО
06.05.2022 19:03:12
16
35
дреме ми лятото си тръгвам за Канада там бензина е евтин.пък и американците ми осигориха мн.голяма пенсийка за дето съсипах българия
18.
Nostradamus
06.05.2022 19:01:19
19
54
Кирчо и Кокорчо заложиха огромна мина на България !
Очаквам Русия, която Спря подаването на газ към България, защото те отказаха да плащат в рубли,
да Спре и петрола, защото с ремонта на танковете на Укрите, вече сме Съ-участници във войната!
Гответе се за горива с космически цени!
17.
Пътриот Вазраждане
06.05.2022 19:00:54
28
14
Доло!
Още има време да утидем до бензиностанцийте!
Нека й протест! Пълним и не плащами!
Скоро ще сме на влас.
Дрогарю Костадонов ний сме с вас!
16.
Празна бензинова туба
06.05.2022 18:58:19
9
38
Изключително манипулативна статия.
Дори и да се приеме, този пакет от санкции влиза в сила след 6 месеца по отношение доставките на руски петрол. Но точката с петрола, най вероятно ще отпадне, а до 6 месеца войната ще е приключила.
15.
Бах мааму
06.05.2022 18:57:59
1
47
Значи България е последна по доходи в ЕС, първа по смъртност, последна по раждаемост, населението й бяга, чувства се нещастно и бедно, мразят се помежду си, разделена е на русофили и русофоби, на демократи и консерви, на гербаджии и нови соросоиди, за еврото и против еврото, за и против ЕС и НАТО, теориите на конспирацията цъфтят на воля, образованието клони към 0, за Македония да не почвам... и онези изобщо не го виждат!? Ние сме вселенското изключение и от нас трябва да почнат. Направо да ни хвърлят в лапите на Велика Русия и да се свършва с нас. Взимайте си Македония и ще цъфнете и вържете.
14.
ХХ
06.05.2022 18:51:50
8
28
БРАВО! Сека да закрият и рафинерията!
Мнозинството от българите гласуваха за повече Брюксел (227/240) и затова НИКАКВА отстъпка от политиката на Брюксел!
13.
Гражданина
06.05.2022 18:50:20
5
43
не е да се пълнят туби, ще полудеят цените и в магазините, и сметките
12.
Местя
06.05.2022 18:48:29
4
35
За Бога, братя, не купувайте!
11.
Rando
06.05.2022 18:43:14
7
29
Дано да е така,но няма да е споко,само плашат Ганьо,за да си накупи 5-6 бидона на 3.50 и също така,за да може да си казва "абе можеше и по-зле,5 лева да е) и да си плаща 3.50 до края на дните му или до края на дните на таралясника му
10.
Трол
06.05.2022 18:35:03
6
55
Дали тайно не се надявате бургазлии да се юрнат към бензиностанциите? Интернет, и свободния достъп до него е изключително вреден за простите хора, които никак не са малко....
9.
Муньо Възрожденски
06.05.2022 18:27:45
13
29
Стига сте писали тука, давай те да ходим на бензиностанциите и да пълним тубите!
България над всички!
8.
777
06.05.2022 18:27:24
38
38
Като гледам има задръствания от автомобили. Значи на Ганьо трябва цената на бензина да скочи над 5 лева литъра за да тръгне малко и пеша. Много странджански бекове са с автомобили, да си ходят по селата. Там да произвеждат за нас гражданите.
7.
_nib_
06.05.2022 18:27:19
15
50
Некадърните послушни правителства в ес, си създадоха проблем, подкокоросани от мръсния американец.
6.
Де е Киро, на кирия
06.05.2022 18:23:03
28
52
Няма да се косите, Простото е заредено с брашно, пази го НСО и се изживява като цар!
Нали е подлога на мафията, не го е грижа за хората, а за господарите и джоба си мисли само!
Да се връща Бойко и да ги измете тези майцепродавници на Прокопи и Херо!
5.
Продуктово позициониране
06.05.2022 18:21:38
31
50
Флегмите пак пускат кьорфишеци, само и само да има кой да им чете статийките, а Ганьовците отново кълват на гола кука. Ахахаха
4.
Ганя пак врещи
06.05.2022 18:18:55
56
32
ЩО НЕ СЪМ ПЪРВИ?????!!!!!! ЩО НЕМА ЗА МЕНЕ?????!!!!!!!!

Шибан народ, залужавате си съдбата. Поздрави от Нова Зеландия.
3.
Оставка бе
06.05.2022 18:17:58
18
99
Оставка бе предател!Няма ние да ти плащаме масрафите!Въъъън!!!!!
2.
Кирчоо
06.05.2022 18:14:26
21
116
Ко стана ма мама ,къде че се криеш са малоумник ,от много солидарност с Украйна и навеждане на САЩ,сега ще усетиш народната любов !
1.
бабахахахахйа
06.05.2022 18:11:55
39
135
вие още ли вярвате в "свещения" еврогейски съюз? ВЪН НАТО, ВЪН ЕС!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Катастрофата с въгледобива ни стигна до "Франс прес", докато българските медии мълчат Катастрофата с въгледобива ни стигна до "Франс прес", докато българските медии мълчат Министърът на труда и социалната политика обещава подкрепа за преквалификация на работниците Вдовицата на един от най-богатите българи отиде на неочаквано място Вдовицата на един от най-богатите българи отиде на неочаквано място Тя бе в Исландия  Випуск 2024 на ППМГ "Акад. Никола Обрешков" отпразнува завършването си с интересен спектакъл в Летния театър Випуск 2024 на ППМГ "Акад. Никола Обрешков" отпразнува завършването си с интересен спектакъл в Летния театър Вчера абитуриентите представиха в Летния театър спектакъл, наречен „Като за последно“ Баскетболният отбор на ППМГ "Акад. Никола Обрешков" е шампион на България Баскетболният отбор на ППМГ "Акад. Никола Обрешков" е шампион на България Финалът, до който възпитаничките на бургаската гимназия достигнаха без загубена среща, се проведе в Търговище Изтъкнатият съдов хирург проф. Захариев ще преглежда в ДКЦ „Бургасмед“ на 17 май Изтъкнатият съдов хирург проф. Захариев ще преглежда в ДКЦ „Бургасмед“ на 17 май От 2023г. професорът е и методичен ръководител и консултант на Отделението по съдова хирургия на МБАЛ „Бургасмед“ Алек не спря да се мляска с всяка една, избухна Валерия Алек не спря да се мляска с всяка една, избухна Валерия След „Ергенът“ смята, че се справя доста добре и това й калява психиката. Няма любов в живота си, залага на кариерата си Община Бургас излезе с официална позиция по скандала със списание "Море" Община Бургас излезе с официална позиция по скандала със списание "Море" Общинската администрация не смята, че трябва да се намесва в творческия процес Жечо Станков: Голям открит урок по народни танци ще се проведе в Бургас, елате на „Тройката“ Жечо Станков: Голям открит урок по народни танци ще се проведе в Бургас, елате на „Тройката“ Началото на открития урок ще бъде дадено в 11 часа, неделя, на площад „Тройката“ Откриха мечтаната и дългоочаквана детска градина в поморийското село Гълъбец Откриха мечтаната и дългоочаквана детска градина в поморийското село Гълъбец Направихме всичко възможно, за да реализираме този проект и съм радостен, че децата на Гълъбец вече имат този прекрасен нов дом, каза на откриването кметът на община Поморие Иван Алексиев Семействата на трите руси финалистки от "Ергенът" подплашиха Алек Семействата на трите руси финалистки от "Ергенът" подплашиха Алек Родителите на момичетата добрали се до финала на „Ергенът” се срещнаха с евентуалния си зет
Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Европейските политици не разбират голямата опасност която се крие от смяната на посоката на Скопие, коментира проф. Христо Матанов Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Тежко ранен е и нападателят
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори