×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кирил Петков от Украйна: Тук е пълен ужас, мирни граждани стават мишени (НА ЖИВО)


Кирил Петков от Украйна: Тук е пълен ужас, мирни граждани стават мишени (НА ЖИВО)
Премиерът заяви, че Русия се е опитала да извие ръцете на България
28 Април 2022, Четвъртък, 11:52 ч.
Автор: Флагман.бг

България трябва да окаже военна помощ на Украйна, още следващата седмица ще я гласуваме, каза министър-председателят

"Пълен ужас, мирни граждани стават мишени. Не е човешко да останем несъпричастни към такава трагедия". Това заяви премиерът Кирил Петков при пристигането си в украинския град Бородянка. 

Министър-председателят описа една от ужасяващите картини, които е видял - ударен от ракета жилищен блок. При атаката са загинали 133-ма души, каза Петков.

"Това просто е необяснимо. Между остатъците от този блок имаше и играчки. Това е ужасът на войната. Ако някой говори, че се стреля само по стратегически обекти... Каква военна операция, когато унищожават апартаменти на мирни граждани и тези хора, без никаква причина, са станали цел? В този град няма нито една военна база, нямало е абсолютно нищо, освен мирно население", коментира още премиерът. 

Той още веднъж подчерта, че категоричната позиция на "Продължаваме Промяната" е, че България трябва да окаже военна помощ на Украйна.

"Не можем да бъдем безучастни. Не може да кажем, че това е украински проблем, някакви хора умират, но това не ни интересува. Вчера ясно заявихме, че следващата седмица в парламента ще гласуваме за военната подкрепа. Ще продължим и хуманитарната. Доколкото знам, би трябвало да имаме мнозинство в НС с тази позиция", каза още премиерът.

„Риториката, която чуваме от няколко месеца, е „Не давайте военна помощ на Украйна, за да има мир по-бързо”. Ако това е цената на мира, ако руската държава продължава да стреля и никой няма възможност да се отбранява, тогава искаме ли го този мир? Можем ли да си легнем спокойно като част от ЕС? Това е позиция, която никой не може да заеме, ако има уважение към нормалния свят. Това не е война между две държави, биещи се за нещо. Имаме държава, към която летят ракети и се взривяват жилищни сгради. Това не е просто битка на Украйна, а цивилизационен избор от коя страна искаме да стоим”, допълни Петков.

 

Той коментира и решението на Русия за спирането на доставките на газ за България и Полша. 

„Това не ни изненада, бяхме готови със стратегия още през февруари. Имахме алтернативни източници и осигурени количества в Чирен. Това, което Русия се опита да направи едностранно, се оказа недобре планирана стратегия”, категоричен е той. 

Кирил Петков допълни, че България няма да плаща в рубли, нито през трети страни, които не са включени в договора.

Премиерът коментира и ролята на руските дипломати в така създалата се кризисна ситуация с газа. „Какво направиха 114-имата руски дипломати у нас, за да укрепят нашите двустранни отношения и да предпазят договора от такова едностранно използване? Чудя се тези хора какво правят в България. Предлагам много добре да се огледат кои са”, заяви Петков.

Той коментира и изказването на президента Румен Радев в сряда, при което държавният глава се обяви твърдо против изпращането на оръжия в Украйна.

„Това беше донякъде неразбиране на ситуацията. Позорната част е, че позицията, която представи, е, че оставяме Русия, нищо не правим, за да свърши конфликтът по-бързо. Това, което ще обясня на Зеленски, е, че се надявам българският парламент да вземе решение за военно-техническа помощ на Украйна”, каза още Петков.

Малко по-късно делегацията посети и едно от гробищата в Буча.

„Намираме се на място, където са погребани 97 души. При повечето от тях има следи от куршуми. За съжаление е имало жени и деца. Намираме се в квартал, който много прилича на софийски квартал с хубави къщи. Невероятно е да видим как един нормален град, с едно нормално население може след няколко дни война да има погребани 97 души зад една църква, която също е обстреляна”, заяви Петков.

„Благодарен съм на моите коалиционни партньори, които са с нас и с моя екип. Едно е, когато говорим от сутрин до вечер по новините и да се изказваме в парламента, друго е когато сме стъпили на мястото, където тези ужасяващи актове на агресия са се случили. Усещате човешката трагедия на мястото, на което се е случила. Идеята в този момент да кажем че това е украински проблем и че не ни интересува, според мен изчерпва всякакво съдържание”, добави той.

„Не може в Европа това да бъде допуснато. България е част от демократичния свят и ние трябва да кажем в един глас, че това е недопустимо”, категоричен бе премиерът.

„Намираме се в притихналия ад. Под нас са погребани хора като нас, които не са си представяли, че това може да се случи в 21 век. Това са хора, които са били родени тук, възпитавани, образовали са се и са развивали собствен бизнес, който е унищожен. Това е недопустимо и трябва да го виждат колкото се може повече хора, за да осъзнаят, че няма нищо по-скъпо от чистата човешка душа, която за съжаление виждаме как плаща в този момент”, коментира Станислав Балабанов от „Има такъв народ”.

На въпрос дали категорично партията ще подкрепи изпращане на оръжия в Украйна, той отговори: „В пленарната зала винаги съм призовавал за единна позиция. Колкото е по-голямо мнозинството, толкова по-добре. Трябва да имаме единна позиция, така че се надявам каквото и да решим, то да е с голямо мнозинство”.


В категории: Войната в Украйна


58
Коментара
58
Коментара по темата
58.
XX
29.04.2022 16:49:19
1
5
Нака е просто киро! Още 2014г ню йорк таймс писа как режимът в Киев лови случайни траждани по улиците да ги разменя като военопленници.
57.
Киро-Тъпото или Киро-ужаса
29.04.2022 14:39:44
0
5
Асен -дивата свиня и Киро-тъпото от СОУ"Харвард"
56.
До 52
28.04.2022 22:29:48
0
7
Ай стига си плащал бе цървул. Тоя пост го въртиш през дни и статии хахаха кой знае какъв скъсаняк си, щял да плаща хахаха
55.
Хахаха
28.04.2022 19:51:02
0
8
Трябваше да отидеш там, че да го разбереш ли!? И по телевизора се виждат разрушенията. Ама ние, българчетата, си знам кой си и че от всичко искаш да извлечеш дивиденти! Прозрачен си Кирчо. Просто прозрачен - ПП.
54.
Бау Бау
28.04.2022 18:25:01
2
10
Киро, ти не си нищо повече от една плюнка!
53.
До Оркаинския овчар
28.04.2022 17:34:13
0
7
Това ли успя да измислиш?Уау,баси интернет-мислителя и философ.Трябва да ти връчат нобелова награда за напън превърнал се мозъчна диария.Добре,че не чакам ти да ме храниш,че отдавна да съм умрял от глад.Обаче не завиждам на оркаинците дето ще чакат на твоята заплата.
52.
до 50
28.04.2022 16:58:40
7
4
Ей, безполезна безработна утайко, отивай да си намираш работа, че ми писна да ти плащам социалните. Ако имаш кофа вазелин и тайничко си мечатеш рашъните да те оргазмирът, започвай да тренираш още сега с дръжката на метлата
51.
XX
28.04.2022 16:43:30
4
16
Дано Путин още днес унищожат натовците в Азовстал, а после и в цяла Украйна!
50.
46-я мушмул
28.04.2022 16:28:12
2
12
Овчи къде пращаш хората като никой нито ги търси нито им иска помоща?Ти събирай багажа и заедно с другите тебеподобни отрепkи се изнасяйте към Оркайна,че ТиквоЗеленски откога е завил на умряло и чака да му помогате.Даже изпрати и Криваглава да ви юрка,ама понеже сте смелчаци продължавате да се криете в нета,с и заплатките ви се свидят.
49.
?
28.04.2022 16:19:44
0
11
То в българия без война си е така.
48.
Xxxx
28.04.2022 16:07:13
2
15
Той самолета всяка седмица е тук и товари,какво ще гласувате? Помияри мръсни.ОСТАВКА УРУД!
47.
до 46
28.04.2022 15:41:12
2
21
ти марш да смъркаш със Зеленски, а той да си набива малкия пишок изотзад ти.
46.
тъй
28.04.2022 15:34:30
17
6
Всичкото путинист и безродник сега се е изсипало да коментира Украйна. Абе ей, безродни утрепки, хващайте самолета и марш да ближете г$$$$ за путин в Сибир. В България и без това, никои не ви иска, дори и семействата ви...
45.
do 35
28.04.2022 15:28:13
6
34
Запознат ли си поне малко с фактологията за Украйна. Как се появява тя и кой ѝ дава днешната независимост. За каква цел и как Луганск и Донецк са на нейна територия. Само ще ти помогна, като ти напиша, че с референдум на живеещите там, Крим се отцепва от Украйна. Ще напиша, че жертвите на Луганск и Донецк избити от украинци за последните 8 години са над 200 000 човека. Е, бъди сигурен, че Турция още на първата седмица ще ни е прегазила, ако си позволявахме този терор над самоопределилите се като турци наши българи. Сигурно си малък,но по време на изселването турската войска беше на нашите граници. Паритетът тогава беше такъв, че единствено заради голямата мечка зад гърба ни и Варшавски договор, нито НАТО, нито Турция, нито САЩ можеха да ни кажат нещо. Ако тези събития се разиграваха днес, до сега да сме руина. Така че, обследвай фактите и мисли с главата си.
44.
Кирча фронтовак
28.04.2022 15:14:41
2
22
Тоз амсалак докато се разхажда там няма ли кой да му хвърли една пиратка наблизо да видиш как се прави шокаладова торта в гащи.
Тъпана му с тъпан реве.....тук било страшно,направо ужас!
Все е едно не се намира на територия , на която се води война ами в детски увеселителен парк.
Кво очаква да види?.........Вероятно самодиви в бели премени песни да пеят и хора да играят!
43.
Киро Мустафа-Интелигентнито
28.04.2022 14:41:40
6
27
Абе паляк при положение,че оркаинските "смелчаци" се крият сред цивилното население в блокове,линейни и т.н. какво очакваш да бъде мишена,да та и харвардския цървул.Руснаците даже доста пазят.Ако бяха американците до сега всичко да беше изравнено със земята, защото те така правят, първо изравняват без да ги интересува кой трепят и после атакува по земя.
42.
Варна
28.04.2022 14:10:29
23
10
Според националните предатели, русофилчетата, имало само военна операция, немало война :))) Затова предлагам на русофилчетата, да се хванат за ръчички към блатная, немат место в БГ :))
41.
До 35
28.04.2022 14:04:25
7
9
А защо да не се отцепва ?! Я погледни какво стана със Югославия, със Сърбия !
Как са се появили самите САЩ, с тази "Декларация за независимост"?
Ако една държава е сбирщина от нации , защо да не се разцепи на отделни ?
Как е формирана Украйна , на национален принцип ли? Или са я "събрали" през миналия век на производствено -икономически принцип?
40.
До 34
28.04.2022 14:03:47
0
4
Ха ха ха
Гледна точка имаш ли!?
Или и тя е каквато е на БТВ,Нова,БНТ.
39.
Киро-Тъпото
28.04.2022 14:00:48
4
26
КироТъпото не говори от сорта некви Канадо-Харвардски "+България била с Укрите"
5 партии на издръжка от "фондация Америка за България" по принадлежност към Америка са за ОРЪЖИЕ.
85%ОТ Народа са против .
Киро Тъпото не е народа...Киро-Тъпото е Херо Мутафа-плод на смесени бракове и Сатанистка Америка ,която скоро ще липсва на географската карта на света.
38.
Ротшилд
28.04.2022 13:58:35
4
35
Народа трябва час по скоро да се събудим и да изринем тези недоразумения от властта! Тук не става въпрос за това дали подкрепяме Русия или Украйна(САЩ), а за националната ни сигурност и суверенитет(впрочем от десетилетия, ако не и векове не сме суверенна държава). Малка и бедна България, разоръжена от НАТО, пряко се намесва в конфликта. Сигурно сме държава от ранга на САЩ, Великобритания, Франция, Германия и ние с тях не трябва да спазваме неутралитет?!?!? Що за малоумни продажници ни управляват?!? Що за народ допуска това?!?
37.
До N34
28.04.2022 13:57:25
17
11
Никой тук не мрази Русия!
Но повечето не понасят политиката на Путин, на който ти се кланяш!
Знам, че ще ти е много трудно да осмислиш това!
36.
Впрочем
28.04.2022 13:56:14
1
25
От къде си сигурен, че тази ракета, ударила жилищния блок , е руска ?
Какъв е смисълът да целиш жилищен блок с ракета , за да може после целият свят да гракне срещу теб, че избиваш цивилни ли ?Не се ли опитвате собствената си тъпота да я припишете на другите?
А ако това е случайна, заблудена ракета, то тя може да е на всяка една от страните !
35.
До N33
28.04.2022 13:54:57
9
13
Утре в Кърджали, като поискат независимост и си отцепят цялата област, пак ли такива ще ги пишеш?

За теб нормално ли е да се отцепва част от суверенна държава?
34.
До 26
28.04.2022 13:54:45
7
14
Защо мразиш Русия!?
Защо обичаш ЕС и Америка,задай си въпроса Укри.
Задай си въпроса каквав целта на Америка и ти самия дали си в нейния мироглед или някъде там в Концлагерите ?
33.
Ех, Кире,
28.04.2022 13:50:59
3
30
и на мирните жители на Донецк и Луганск, избити и погребани в земята и през ум не им е минавало, че в 21 век , само затова, че са поискали независимост от Украйна, ще ги запукат с артилерия и ракети !
Тогава ти малолетен ли беше, та не помниш какво е станало там !?
Беше само преди 6-7 години онази кланица, за която не ви е удобно да си спомняте !
Аз пък не мога да си представя, че в 21 век може да има политици с такова еднопосочно мислене ! Които като последните илитерати приемат , че един такъв конфликт има само една страна и тя е абсолютно правата !
Кретенско е, Кире !
32.
?
28.04.2022 13:30:59
3
35
Ужас казваш...ако не спреш с глупостите, скоро и тук ще е така !
31.
На кого му дреме
28.04.2022 13:26:59
5
38
Какво казва Кирчо, че и Кокорчо. Двама патологични лъжци и измамници. Ще внасяме газ чрез посредници с 30-50 % по-скъп. Следват фалити и галопиращи цени. Нима Германия , Австрия , Гърция , Италия нямат по 2 сметки за Газпроме- едната в рубли. Така хем не нарушават санкциите, хем получават евтин газ. Ама тия наште големи ербапи, на нал гръб. Толкоз- това е целата истина. Дреме му на Кирчо за Украйна, важното посредниците да гушат, а Кирчо и Кокорчо да намажат. Шампиони по скоростно крадене.
30.
смешно ама сериозно
28.04.2022 13:25:06
4
32
Г-н премиер! Кирчо! Какво очакваше да видиш по различно от видяното от целия свят? За какъв чеп си там? Може би договаряш по- малка инфлация за БГ, или ниски цени на бензина и газта? Каква поредна уууникална новина ще роди твоята кратунка за радост на оредялите твои фенове и милфетки ? Остани в Украйна да спреш войната , за да можем и ние тук в страната да си отдъхнем и оправимЕ от твоето мъдро и компетентно Харвардско управление!
29.
мислещ
28.04.2022 13:23:19
12
27
Гответе се за предсрочни избори, които партията на Стефан Янев ще спечели!
28.
До 12.
28.04.2022 13:20:24
1
33
Видяхме красивите паркове на Киев по бТВ. С хилядите цъфнали лалета. Град, по-красив от мирна София.
27.
Простия Киро
28.04.2022 13:14:33
7
41
Този е редно да си остане в Буча на кока и тежки ,заедно с Зеленски.

Това е най-онразното човече от 4 месеца ,насам.Този на снимка да го видя ,пердаша му тукати ,и му желая най-лошото в най-кратки срокове!
Простия Харвардец желаем ти кратък живот всекидневно изпълнен с трънливи препятствия ,барабар с прокажената Херо Мутафа

А колкото до пращане на оръжия.
Киро-Тъпото, е нужен референдум ако се ръководим по БГ законодателство.
26.
Варна
28.04.2022 13:11:38
35
8
Браво на Петков, скъса робската руско-българска дружба, естествено рашките вместо да постъпят по "братушки", взеха да псуват и заплашват :))
25.
*********
28.04.2022 13:07:49
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
24.
До 4.
28.04.2022 13:07:45
7
34
Има една моного популярна снимка, на един уцелен с ракета блок. Една от първите снимки. Та ракетата е била украинска!. Има едно видео. Танк в Киев смачква насрещен автомобил. А лоши руснаци тогава в Киев нямаше и все още няма! Значи украински танк смачква украинска кола!!!
23.
до 19
28.04.2022 13:02:02
0
9
не ви ли плащат само на пост, не за вот, объркан съм защо толкова ревностно го следиш, батка! Или ако е и за вота, трябва допълнително труд, ама без заплащане?
22.
_nib_
28.04.2022 13:01:52
4
32
Киро....гиди продажен мръсен глупако...Връщай се от където си дошъл.
21.
така така
28.04.2022 12:55:15
4
36
Да ти беше паднала някоя граната на главата Кирчооооо подлога такава Алфред!!!!
20.
Totin3
28.04.2022 12:54:38
3
39
Тоэ продажник е срам и поэор эа Бьлгария-откьде се натресе?
19.
Nels
28.04.2022 12:51:16
4
9
Ostana tam da gi sagaliavam. ....Bravo!
18.
Интересно
28.04.2022 12:45:58
7
43
От 12 коментара само един (8) е проукраински , а всички други осъждат Кирчо и са антиукраински ...
В замяна на това "минусите" на коментарите са в изобилие, даже някъде превишават "плюсовете"!
Това може да означава две неща:
-проукраинците и одобряващите Кирчо поглеждат само коментарите, "бият" по един минус и отиват някъде другаде да си гледат проукраинската работа...Мнение не изказват, защото няма какво да кажат...
- или във сайта е включен генератор на минуси, който зорко следи съотношението и съответно балансира нещата !
17.
Фон някой си
28.04.2022 12:42:38
3
30
на Флагман да им кажа само че,манипулират положителните и отрицателни вотове към постовете ...
16.
bzzz
28.04.2022 12:41:01
7
24
Тъп П Идал
15.
Фон някой си
28.04.2022 12:40:23
10
34
ОСТАВКА
14.
Мутрафонова
28.04.2022 12:38:33
11
32
Спряхме ви едностранно газа, а пък нашите подлоги още повече се настървиха против вас.
хахахаха
13.
Въй
28.04.2022 12:38:30
10
36
Бойко е простак, но не е прост.
Просто Киро си е просто прост.
Радев е просто тъп фатмак.

Всички тези ние си ги избирахме.
12.
Очевидно
28.04.2022 12:37:35
4
41
Кирето е бил пряк очевидец, как мирен гражданин е притичал през улицата и веднага е станал мишена, демек гръмнали го !
Е, да, ама то нали руснаците в момента ги няма там , кой ще да го е гръмнал?
А Кирето как си обяснява факта, че в центъра на Киев няма дори и едно счупено стъкло ?
11.
Срам и позор
28.04.2022 12:35:05
15
32
Те в радата по едно време бяха с автомати... Пък това юпи ходи да се среща с тях. Басии позора. Музичко или Сашко белия да го изкарват герой..
10.
Хммм
28.04.2022 12:34:04
23
68
Абе, Кире, ти хептен като хамериканцити тръгна да се месиш в чужди конфликти, а? Ами естествено, че ще стоим безучастни във война, която не е наша. Ти честно ли се правиш на ударен относно факта, кой провокира войната? Укрите сами са си виновни и се забъркаха в нещо, за което нямат нито пари, нито оръжия, нито войници, нито та*аци, за да се справят. Ти като имаш от всичко отивай, за кво забатачваш страната ни?
9.
Доколкото си спомням
28.04.2022 12:31:05
17
52
още в първите дни на войната на цивилни, мирни граждани в Украйна им бяха раздавани свободно и безотчетно автомати Калашников и им се даваше акъл как да правят коктейли "Молотов"!
Тези , същите , мирни граждани ли се явяват и ако станат мишени, какво се случва ?
8.
Гларус
28.04.2022 12:29:19
6
54
Не ме интересува усрайна. Общината да спре да краде. Обходен път щяхте да правите, а това което виждам е че се запълват 5-6 кръпки. Всичко е заринато с боклуци, тревата не се коси, поддръжка никаква. Камо ли проекти. Фериботи гербавите искаха да правят. На ви сега фериботи с продажната ви политика на всичките.
7.
путник
28.04.2022 12:26:40
73
9
Trolltrain welcome!!!
Заработвайте по 15 рубли на пост клошарчета...
6.
Не е ли редно
28.04.2022 12:26:08
27
66
след Буча да посетят , например , Горловка ?
Мирно тихо, селище, близо до Донецк , което през 2014 год. е било обстреляно с тежка украинска артилерия !
От там са и снимките на "Горловската мадона", има ги в интернета, разкъсана от снарядите млада жена, стиснала в ръката си двегодишното си дете !
Не си спомням тогава да е вървяла върволица от прозападни лицемери на поклонение там!
5.
DO
28.04.2022 12:24:31
27
56
На първия ред ли ви настаниха бе майкопродаваци ? Да гледате как руснаци бият украински блок с 133 човека в него. Съвсем за баламурници ни взехте...
4.
Да попитам
28.04.2022 12:19:53
34
54
Някой знае ли какво се случва с противосамолетна ракета, изстреляна от украинските ПВО, която не уцелва летящият към военен обект руски самолет!
Има ли реална опасност тази ракета да падне в града и да унищожи жилищен блок ?
Къде отиват неуцелилите ракети на украинците ?
3.
Омерзен съм
28.04.2022 12:15:35
45
90
За шест месеца Кирил Петков успя да стане по мразен и от Бойко Борисов !

Наглостта му граничи с арогантност !
Самочувствие без покритие и глупашка увереност в правотата си !

Махай се от властта бе копелдак !
2.
имало играчки
28.04.2022 12:13:23
44
64
като нарочно оставените играчки в Чернобил ли?
всичко е един холивудски модел в тая Украйна
1.
Къде
28.04.2022 12:11:27
45
72
В киев ги вида тия цивилни мишени бе измекяе,или със Зеленски сте излезли на снежната колумбийска магистрала,там вече може и извънземни да виждате
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори