×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес ще се подпише договор за дарение за 300 000 лв. между „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД и Община Бургас
  • Гледат на второ четене забраната на рекламиране на хазарт
  • Велики вторник е! Трябва да бъдем смирени
  • Турция задържа 7 души за подготовка на терористичен акт в Истанбул
  • Слагат и електронен подпис в личните карти
  • 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен
  • Рядко природно явление причинило голямата градушка в Южна България
  • Подозират индийското разузнаване в заговори за убийства в САЩ и Канада
  • МВФ одобри финансиране за Пакистан в размер на 1,1 млрд. долара
  • 22 години затвор получи бивш служител на американската Агенция за национална сигурност, опитал да шпионира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Румен Петков предупреди Добрич за СПИН от Украйна


Румен Петков предупреди Добрич за СПИН от Украйна
Председателят на ПП АБВ Румен Петков и народният представител на АБВ в КП „БСП за България“ Владимир Маринов се срещнаха с актива на партията и жители на Добрич
Ключови думи: АБВ, партии
03 Април 2022, Неделя, 20:32 ч.
Автор: Флагман

На Стария континент можело да се върнат отдавна забравени болести

Председателят на ПП АБВ Румен Петков и народният представител на АБВ в КП „БСП за България“ Владимир Маринов се срещнаха с актива на партията и жители на Добрич. Сред акцентите в разговорите бяха множеството неизвестни по бежанските потоци от Украйна, както и заплахата от продоволствена криза у нас и в Европа заради войната, информират от партийния пресцентър.

Пред Маринов бе поставен въпросът за икономическите последствия за Европа заради войната в Украйна, рискът от изчезването от пазара на основни хранителни суровини постоянно растящите цени, вкл. и енергийните и на продуктите от първа необходимост. Акцент бе и въпросът за институтите, част от Селскостопанската академия, които са разположени в Област Добрич. Маринов пое ангажимент да отстоява необходимостта от допълнителни средства при актуализацията на държавния бюджет. Въпроси бяха поставени и по правилата, по които държавата ще попълва държавния резерв, вкл. начина на определяне на изкупните цени.

Добричлии поставиха въпроса за гарантиране на спокойствието и сигурността в контекста на бежанците от Украйна. Румен Петков коментира, че темата е заварила Европа напълно неподготвена и месец и половина след началото на военните действия грижата за бягащите от войната поражда редица въпроси – от гледна точка на социалната среда, адаптирането на бежанците към нашите условия на живот и гарантирането на сигурността и спокойствието на всички живущи в региона, в т.ч. български, руски и украински граждани. Не на последно място остава и санитарният контрол на границата – въпрос от изключителна важност, тъй като ваксинационният режим в Украйна е много различен от този в Европа и в един момент на Стария континент може да се върнат отдавна забравени болести. Петков подчерта, че Украйна е сред държавите и с най-високо разпространение на СПИН. На фона на всичко това абсолютно неясен остава здравният статус на украинците, които са се установили на територията на България.

Жителите на Добрич споделиха впечатление, че в града им са се настанили украинци с изключително скъпи коли, карани от мъже на видима възраст между 18 и 60 години – факт, който говори за нарушено украинско законодателство, според което мъжете в държавата в този възрастов диапазон са мобилизирани. Петков отбеляза, че на границата, освен санитарен, но липсва контрол и на съдържанието на влизащите в Европа автомобили, вкл. пари, оръжия, наркотици. Същевременно Румен Петков бе категоричен, че ние сме длъжни от морална гледна точка да посрещнем бягащите от войната и да направим всичко по силите си за тях. Но това трябва да става на базата на ясни правила, които са за всички, посочват от пресцентъра на АБВ, която традиционно защитава проруски позиции.

 

 


В категории: Политика


9
Коментара
Флагман.БГ Лоша поличба ви дебне, ако сторите това Лоша поличба ви дебне, ако сторите това 30/04/2024, Вторник 19:40 0
9
Коментара по темата
9.
Пръц
04.04.2022 01:27:28
0
9
Хааааха...ми да много ясно био оръжие проказа чума дефтерит сифилис посявки по жени...щото са приносители...вагина уста ...кожа...секса е най заразното чудо спиш с всички партньори на ...тоз Тед те е пленил..биология химия или пак конспирация..разбирам...сърби ва...но там.лек..няма..хааааахаааахаааааа
8.
Val
03.04.2022 22:11:19
13
18
Тоя деградирал пияндурник трябва да е на друго място, а не да му давате трибуна и да му слушаме простотиите!
7.
Дре
03.04.2022 21:54:25
7
19
Ами да раздават безплатни презервативи тогава.
6.
Георгиев
03.04.2022 21:33:47
4
19
Елате на Сл.бряг....на централния мост до хотел Глобус......Но не това е въпроса: ЗАЩО ЕДНИ МОГАТ ДА СЕ ДВИЖАТ БЕЗ НОМЕРА НА КОЛИТЕ...?
НАРЕДБА ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА СЪБИРАНЕ НА ТАКСИТЕ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ПЪТНАТА ИНФРАСТРУКТУРА,

Чл. 1. (1) С наредбата се определят условията и редът за събиране на:

1. такса за ползване на пътната инфраструктура - винетна такса; заплащането на винетната такса дава право на едно пътно превозно средство да ползва за определен срок републиканските пътища, които са включени в трансевропейската пътна мрежа, както и такива, които са извън нея или по техни участъци; размерът на винетните такси, включително административните разходи, за всички категории превозни средства се определя от Министерския съвет така, че да не е по-висок от максималните размери, посочени в приложение № 1 към чл. 10, ал. 1, т. 1 от Закона за път

Чукането си е тяхна работа......говорим за закона
5.
Въй...
03.04.2022 21:31:05
4
20
Като стана дума за Русия и за сифилис, знаете ли (дрОгарЕ комуняги) кой е този комунистически вожд, умрял от деградация на мозъка, причинена от сифилис - https://postimg.cc/CRhxGZPq.
Сета става ли ви ясно, защо това ЗОМБИ нахъсваше другите по-малки зомбита да убиват нормалните хора?
4.
Фонтанкару
03.04.2022 21:27:25
15
24
Във България и ЕС са все млади украински майки с по 2 три и повече здрави деца
Лечението на СПИН струва 300хил $годищно (по данни от САЩ)
Петков манипулира бг общество тия украинки нямат вид на болни и спинясали ,напротив жизнени усмихнати и позитивни
Е кво нещо е пропагандата
3.
Георгиев
03.04.2022 21:15:02
11
31
Сл.бряг от Хотел Олимп до хотел Свежест ….можете да видите коли които струват…майка си и баща си…на същите тези граждани които се нуждаят от помощи……и всичките са без регистрационни номера! Интересно ако аз съм без номер на моята кола и съм на улицата паркирал дали няма да ми направят акт от КАТ….? Питам защото явно законите отново не важат…за ЕМИГРАНТИТЕ …!!!!!!!!

ФЛАГМАНЧЕНТА СЕГА МИ ИЗТРИЙТЕ КОМЕНТАРЪ…ЗАЩОТО НЕ Е УДОБЕН!
2.
096
03.04.2022 21:01:45
6
29
Чудя се, кой е най-гнусният от българските политици. Този със сигурност е в тройката.
1.
Един друг Румен...
03.04.2022 20:58:51
9
27
А аз, комунето с партизанско (индианско) име "Пикаещият във фонтани" предупреждавам Добрич за сифилис от Русия. За Русия това заболяване е нещо съвсем нормално. Да не забравяме, че др. Ленин умира от - деградация на мозъка, причинена от сифилис.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Върховният административен съд с извънредно решение, няма да касира изборите в Бургас Върховният административен съд с извънредно решение, няма да касира изборите в Бургас Жалбите на Средна европейска класа и кандидат-съветника Бисер Русимов са отхвърлени Сгащиха посред бял бургазлия зад волана с пико и метадон Сгащиха посред бял бургазлия зад волана с пико и метадон 41-годишният шофьор е дал положителна проба за наркотични вещества Приеха отчета и бюджета на Асоциацията по ВиК-Бургас Приеха отчета и бюджета на Асоциацията по ВиК-Бургас Променя се начинът на изработване на годишните инвестиционни програми на ВиК дружеството по общини Само няколко съставки и е готова най-вкусната вечеря с картофи Само няколко съставки и е готова най-вкусната вечеря с картофи Направете тези картофи по селски с бекон, за да впечатлите всички 5 начина, по които изкуството помага за облекчаване на стреса 5 начина, по които изкуството помага за облекчаване на стреса Ето как да използвате различните форми на изкуството, за да се отървете от стреса и напрежението Ясновидката на Берлускони потъна в скръб, загуби много близък човек Ясновидката на Берлускони потъна в скръб, загуби много близък човек Починала е сестрата на Теодороа Интегрирането на малцинствата е спасението на туризма, този модел успя в САЩ Интегрирането на малцинствата е спасението на туризма, този модел успя в САЩ Търсим неквалифицирани кадри от Южна Азия, за да спасим сезона, а 5 месеца им оправяме документите Бургас изпраща рекорден брой абитуриенти през тази година Бургас изпраща рекорден брой абитуриенти през тази година Днес бяха обсъдени мерките за безопасност Обичам те, ти си мъжът на живота ми, каза Мария на Рачков Обичам те, ти си мъжът на живота ми, каза Мария на Рачков Тя се раздели с Нойзи и тъжи за бившия си По-сериозният проблем от измамниците в политиката са гласуващите за тях По-сериозният проблем от измамниците в политиката са гласуващите за тях Наративът е ясен – всеки, който си позволи да каже нещо срещу ПП, бива набеден за слуга на Бойко Борисов, Делян Пеевски, Владимир Путин...
Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Заради него Глория дори е спряла да пее по участия и се наслаждава на 100% на любовта Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Произведението на Леонардо привлича милиони хора, но много от тях остават недоволни Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Данните бяха изнесени във връзка с отбелязването на Международния ден в памет на загиналите и пострадалите при трудови злополуки Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Съдът прие, че думите на бившия му съратник Радостин Василев, макар груби и крайни, са политическа критика Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак 75-годишният Чарлз преустанови публичните си изяви през февруари, след като през предходния месец му беше открит рак, докато се лекуваше от увеличена простата Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър „Трябва да бъдем готови за война. Да, конвенционална война е невъзможна сега, тъй като сме защитени от мироопазващите сили на КейФОР", каза Бесник Бислими  Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Цените на жилищата в швейцарския град са с над 50% по-високи от нивото преди десет години Насметоха “Бригада нов дом” Насметоха “Бригада нов дом” Най-актуалният епизод на предаването безспорно извърши подвиг Почина модна икона Почина модна икона Юми Кацура е легенда  Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Търсят ударно стругари
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Мъж със сериозни наранявания в спешното отделение:
- Женен ли сте?
- Не, блъсна ме кола!
Виц на деня Виц на деня Алкохолик играе в "Стани богат":
- Остана ви жокер 50 на 50, ще го използвате ли?
- Да, 50 мастика и 50 МЕНТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жените винаги имат по три възрасти: на която изглеждат, на която са в действителност и която им се приписва
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори