×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ден на отворените врати в Университет „Проф. д-р А. Златаров“ – представят 18 професионални направления


Ден на отворените врати в Университет „Проф. д-р А. Златаров“ – представят 18 професионални направления
Всички кандидатстуденти, родители и граждани ще можат да се запознаят с академичната база и преподавателите
31 Март 2022, Четвъртък, 14:15 ч.
Автор: Флагман.БГ

На 16 април най-голямото висше учебно заведение в Югоизточна България ще представи всичките си специалности

„Вратите ни са отворени за всички, които желаят  да дойдат при нас с желание да осигурят своето добро бъдеще чрез получаване на отлични образователни компетенции в различни сфери на знанието. Университет „Проф. д-р А. Златаров“ – Бургас е най-голямото висше учебно заведение в Югоизточна България и един от малкото български университети с толкова много професионални направления – цели 18“, обявиха от бургаската Алма Матер.

Всички кандидатстуденти, родители, граждани, ще можат да се запознаят с академичната база и преподавателите в университета на 16 април, събота,  от 10:00 ч. до 15:00 ч.

Ден на отворените врати в Университет „Проф. д-р А. Златаров“ – Бургас е за всички, желаещи да посетят неговите корпуси и да се уверят, че ако решат да се обучават тук, правят един отличен житейски избор.

Тези, които се интересуват от химически и технически науки, както и от компютърни технологии,  ще бъдат посрещани в Неорганичен и Органичен корпус на Университета на бул. „Яким Якимов“ №1.

Желаещите да се запознаят с обучението в областта на педагогическите, хуманитарните и стопанските науки могат да заповядат в сградата на Факултета по обществени науки в к-с „Славейков“ (до НБУ “Михаил Лъкатник“).

Ако Ви привлича попрището на туризма – заповядайте в Колежа по туризъм в парк „Езеро“ .

Направления „Здравни грижи“ и „Обществено здраве“, както и най-новото попълнение в нашето голямо академично семейство – направление „Медицина“, ще ви позволят да надникнете в Медицинския корпус на Университета  на бул. „Яким Якимов“ №1.

„Гостите ни ще бъдат сърдечно посрещнати и ще могат да разгледат учебните зали, лабораториите и кабинетите за практически занятия, ще им бъдат направени демонстрации и ще бъде отговорено на всички техни въпроси. Бъдете далновидни, получете знания и умения в приятелска среда, вземете от нас опита ни, за да сте успешни  и уверени за своето утре“, канят  от Университет „Проф. д-р А. Златаров“ – Бургас.


В категории: Просвета , Бургас


България Всички новини
ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи Това е най-силната ни листа до момента, може да спечелим 4 мандата от Бургаска област, обявиха от политическото обединение  Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Полицаят ми направи услуга, заяви тя "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях Ваня Григорова и Мая Манолова ще водят в софийските избирателни райони Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Записвания за приемния ден могат да бъдат направени на телефон 0889 01 09 40, както и на място в офиса на ПП ГЕРБ Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Изграждането на Национална детска болница е основен приоритет за Министерството на здравеопазването. Правим всичко възможно да ускорим процесите там, където това зависи от нас, посочи министър  д-р Галя Кондева Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето В процес на подготовка са и други проекти, с които се отприщва превръщането на бургаската Ривиера в реалност Удовлетворени ли сме от работата си? 68% от българите казват "да" Удовлетворени ли сме от работата си? 68% от българите казват "да" По-възрастните хора по целия свят се притесняват от Изкуствения интелект ПП-ДБ обявиха водачите на листите си ПП-ДБ обявиха водачите на листите си Както на изборите за Народно събрание, така и за евроизборите Спецченгета натръшкаха 43-годишен на пико зад волана на меденруднишки Опел Спецченгета натръшкаха 43-годишен на пико зад волана на меденруднишки Опел Отказал да даде кръв за химичен анализ, дал само урина
Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите... Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Украинското министерство на външните работи призова международната общност да не го признават за демократично избран и легитимен президент на Русия Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Бенямин Нетаняху не се вслуша в призивите на международната общност да не атакува южния град, в който живеят около 1,4 милиона души Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Хороскоп за деня – 7 май 2024, вторник  Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон Германия отзова посланика си в Русия Германия отзова посланика си в Русия Причината е, че Социалдемократическата партия стана мишена на кибератака, която според Берлин е била организирана от Москва
Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма България хич не е зле като брой туристи Виц на деня Виц на деня Харалампи търси работа на жена си. Моли да е в някаква секретна служба, за да няма право да му разправя как е минал денят ѝ. Виц на деня Виц на деня - Гладна ли си?
- Да, много!
- Ай наяж се преди да дойда да те взема!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нови изследвания показват, че хората вярват на всяка простотия, ако тя започва с думите: "Нови изследвания показват, че"...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори