×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Доктори от МБАЛ-Бургас изгубиха памет за смърт на родилка


Доктори от МБАЛ-Бургас изгубиха памет за смърт на родилка
Десетина колеги от МБАЛ, сред които и самият й шеф д-р Георги Матев дойдоха да свидетелстват в подкрепа на подсъдимите
21 Юни 2011, Вторник, 18:53 ч.
Автор: Правда СТОЯНОВА, Снимки Добромир ДОСКАЧАРОВ

При операцията на 23-годишната Полина акушерките са били без стерилно облекло, само с шапки и маски

Бургаски доктори, които свидетелстваха днес по делото за смъртта на родилката Полина Димова, се оказа, че не помнят най-съществените неща. Това стана по време на процеса в Бургаския окръжен съд срещу трима лекари - акушер-гинеколозите Нина Добрева и Сияна Драгнева и колегата им хирург Александър Маджуров. Делото срещу тях е първото в Бургас срещу медици за причиняването на "смърт поради незнание или немарливо изпълнение на занятие", което се наказва с лишаване от свобода до пет години според чл. 123, ал.1 от Наказателния кодекс.

Разпитани бяха д-р Светла Калчева, д-р Нина Каприева, д-р Георги Зидаров и още няколко лекари, свързани с лечението на младата майка.

Д-р Зидаров е ординатор хирург, който е бил дежурен, когато Полина е влязла на спешна операция, две седмици след раждането. Докторът отначало не можа да си спомни с кого е провел интероперативна консултация, но след като му бяха прочетени показанията, дадени в полицията, стана ясно, че това са д-р Добрева и д-р Драгнева. Хирургът им показал находките в корема, дясната тръба и десния яйчник на родилката. В корема имало гной, а в гинекологичните органи – налепи. Акушерките са били без стерилно облекло, само с шапки и маски, но са били на около 60-70 см от отвореното при операцията момиче.

 
Бащата на Полина – Иван Иванов се надява на възмездие, но трудно ще се пребори с мастите адвокати на подсъдимите

Според хирурга д-р Зидаров при операцията е установен дъгласов абсцес, но в заключението на патоанатома, който е правил аутопсията няма такава диагноза, стана ясно по време на делото.

„Би трябвало да са направени изследвания за кръв и урина преди операцията, но аз не съм ги виждал. Не знам дали са ги видели и докторите, провели интероперативната консултация“, обясни д-р Зидаров. Според него перитонитът, който е развила родилката е бил начален – между 24 и 36 часа, но въпреки това състоянието й е било тежко.

Разминавания в днешните показания и дадените преди две години имаше и при разпитите на д-р Светла Калчева и д-р Нина Каприева. Това обаче бе отдадено на отдалечеността във времето.

Трагичната история започва на 14 януари 2008 г. Полина ражда нормално дъщеричката си – Емилия, но не се чувства добре, а дни след това вдига температура 38 градуса. Лекарката, която е извършила раждането е д-р Кръстина Дорийска, при която семейството по-късно търси помощ, защото състоянието на младата майка се влошава. Въпреки това обаче Полина е изписана и се прибира вкъщи.

Родилката обаче продължава да се чувства все по-отпаднала, а температурата не спада. Съпругът и родителите й изпадат в паника, търсят многократно лекарска помощ от гинеколозите д-р Дорийска и д-р Калчева, но при всичките си посещения в лекарските кабинети чуват успокоителните думи, че това е нормално явление след раждане и при образуване на кърмата.

Минават дни, но младата майка не се възстановява и в края на януари семейството търси помощта на позната им лекарка – специалист белодробни болести – д-р Стефка Велева, която я е изпратила на преглед в Първа поликлиника. Там се установява, че Полина има болки в корема и че е силно изтощена. Насочена е към шокова зала, където е прегледана от д-р Лъчезар Атанасов, който по това време няма специалност. Той е поискал консултация с хирург - д-р Маджуров. Според мнението на хирурга не е било необходимо настаняването на Полина в болница, затова й изписал хапчета, които само да облекчат състоянието й и я изпратил вкъщи като й казал, ако няма ефект от медикаментите да дойде на следващия ден отново по време на негово дежурство. На 2-ри февруари Полина отново отива в МБАЛ, където е приета за лечение, направена й е гинекологична операция с участието на двете обвиняеми лекарки д-р Добрева и д-р Драгнева, а ден по-късно, на 3 февруари умира.


В категории: Темида


29
Коментара по темата
29.
Тяхно
30.08.2023 08:16:14
0
0
Събират се е в болниците по роднински родители и деца, ,, специалисти"- лекари.Те ще живеят и ще се плодят тъпите им семки.Колегите си не могат да излекуват !А протестират за пари...
28.
Мариана
14.04.2021 10:31:30
1
2
Съпруга ми , почина на 22 юли 2015 година на 61 години ( от " специалните грижи " ) на доцент доктор Валентин Василев и доктор Матков от МБАЛ - БУРГАС ... ТРЯБВА ЛИ ДА СЪМ БЛАГОДАРНА , ЧЕ ИМА ТАКИВА "ЛЕКАРИ" И ТАКИВА " БОЛНИЦИ "...
27.
Те са
08.06.2018 17:23:08
0
1
Каквито и синоними да използват именцата и фамилиите им не ,,цъфтят "', а са деградивни.Какви ,,успешни" операции , от страдания да получаваш заплата!
26.
Те са
08.02.2018 10:15:55
1
0
С тяхната практика застрашават семействата! Да има камери при всяка операция ,но и тогава може да излъжат некадърниците.
25.
Elena 2
01.02.2014 11:34:12
7
3
Още ли са на работа тези познайници ? Да окопават градинки и да превръзват . За по - прецизни действия нямат качества ,знания и разум!
24.
Магдалена
08.02.2013 10:23:14
1
0
Майка ни лочина в Реанимация в МБАЛ гр .Бургас и ние тихо си я прибрахме. Ако бяхме викливи българи ,какъв ли скандал щеше да има? След 2 коремни операции Цвятко Марангозов не успя да се справи, не беше свикан друг екип по обясними причини.Началникът на Първа хирургия д-р Георги Мигаров не отчита ли смъртните случаи от хирургически операции .Ако се прилагат административни и парични глоби ,качеството на работата ще е по-друго. На роднините на болния да се съобщава всичко , което се случва с близкия им .Течности и кърви течаха от починалата 10 дни след операцията .Изхвърлихме легло ,завивки...Такава ли е фината и точна хирургия?Нека тежи на съвестта на тези лекари , ако изобщо я имат."Дано не ползваме услугите на МБАЛ гр. Бургас и най- вече коремна хирургия ",така казват бургаски граждани.
23.
Магдалена
13.01.2013 08:08:22
2
1
Питаме се колко са смъртните случаи в Реанимация към Хирургия в МБАЛ " Н .Чудотворец "Бургас за месец и година?!И докога отговорът :Очаквайте най- лошото " ще се съобщава пред вратите. Втора операция на немощна възрастна жена, с тежка диагноза , без специалисти от друга хирургия,без предупреждение. Ако са близки на лекарите, веднага ще ги изпратят в София, Пловдив и др. А ние сме обикновени хора , чакаме най- лошото и се примиряваме!
22.
Ваня
11.09.2011 21:24:53
1
1
Прочетох коментара на Наско и останах изумена.Моята бременност също беше следена от д-р Добрева,но през цялото време не е правила и тънък намек за пари.Не беше на смяна , но дойде когато влязох в родилно , стоя плътно до мен докато не родих и чак като показа детето на мъжът ми и се убеди , че при мен всичко е наред се прибра.После идва да ме вижда докато ме изпишат.Не смятам,че го е правила заради сините ми очи, а от морална и професионална гледна точка..Бях чувала и от други , че Добрева работи срещу пари под масата , но според мен и поведението към нея от страна на пациентите провокира това.
Иначе , съжалявам за случилото се !
21.
НАИВНИК
24.08.2011 23:51:01
1
2
ЧАК СЕГА МИ СТАНА ЯСНО,ЧЕ ОБВИНЕНИЕТО СЪДИ НЕВИННИТЕ,ЗАЩОТО ПОЛУЧИЛО ПАРИЧКИ ОТ ВИНОВНИТЕ!!!
ДОКОГА СИ МИСЛЯТ,ЧЕ МОЖЕ ДА НИ МАНИПУЛИРАТ И БАЛАМОСВАТ???
20.
benna
25.06.2011 08:46:16
0
2
На косъм от смъртта...

Здравейте,
бих искала да споделя накратко това което преживях аз и моето семейство прeз 2010,м.юли заради невежестото на аг д-р Ковачева в гр.Бургас. За малко да загубя живота си заради нея, защото тя на прекрасния си и скъп видеозон въобще не можа да види или по-скоро да разпознае извънматочната ми бременност, която имала вече спукана вътрешна кръвоносна артерия и така се озовах в спешното за животоспасяваща оперaция с 2л кръв в корема си и благодарение на специалистите които работят в МБАЛ Дева Мария,Бургас и в часност на лекарския екип на Д-р Драгнева съм жива и живея втори живот!!!!!!!!!!!!!! За което съм им страшно благодарна!!!
19.
оптимист
25.06.2011 08:38:48
0
3
"нека този процес съдебен завърши както трябва,да си получат наказанието!"-Браво Tanq!!! Няма никакво значение че,5 часа преди да почине Поля,обвиняемите докторки са направили всичко възможно да я спасят при септичен черен дроб,сепрична слезка,белодробна недостатъчност,неработещи бъбреци,страдащо сърце,кръвно60/40....Сега важното е процеса да е показен и да бъдат осъдени!!!НА КОЙ МУ ПУКА ДАЛИ ИЗОБЩО ИМАТ НЯКАКВА ВИНА!!!НАРОДА ИСКА ЗРЕЛИЩА!!!
18.
Tanq
25.06.2011 08:09:57
2
1
За пореден тъпт Бургаските доктори показват колко много знаят и могат до кога ?!?!
Въпросната Добрева наистина е добър търговец прави сте,незнам само какъв специалист за Драгнева какво да кажа бях на 14 гд когато започна да ме лекува имах поликистоза на яйчниците,така и само ме натъпка с лекартсва,наложи се да ходя в Сф като видяха какво съм пила се хванаха за главата докторите там,но моето сравнено с Поли е нищо!
Никой не казва че докторите са безгрешни та те са хора като на не са роботи, но стига ве4е колко смърт поради лекарста небрежност тук в Бургас,хората бягат страхуват се. Тук ли са сабрани най - "кадърните",ще правят после реклами на новата болница ами те от ОРБ СЕ ПРЕМЕСТИХА ТАМ,и искам да кажа на оправляващите че хората ходят заради спец. които идват от др Градове а не за нещо др.
Нека този процес съдебен завърши както трябва,да си получат наказанието!
17.
друг пациент
24.06.2011 15:11:58
0
3
до Светла,потърпевшия и анди
Прави сте.Време е да завършим медицина по интернет.Нямаме нужда от лекари.Хем по-евтино,хем няма да учим езици и да четем 6 год.по 2 вагона учебници.Щом и ромката от Пазарджик дава акъл на доктора,как да направи секцио,значи можем и без тях.Всички под един знаменател-некадърници.
16.
svetla
23.06.2011 16:31:49
1
1
oxxxxx Boje! Nqmam dumi ,kakvi izrodi sa na6ite lekari ot Burgas.Vsa6tnost 90% ot tqh nqmat pravoto da sa tam -v bolnicata.Te ve4e ne sa hora,nqmat gram ve4nost v tqh. I estestveno gledat samo v racete,kolko pari4ki 6te im dadat.
Az li4no sam si patila ot tqh,imam i poznati i rodnini koito sa6to sa se oparili.Ubiha plemenicata mi 2 dni sled rajdaneto i...offf abe kakvo da govorim be. Dano vsi4ko da im se varne tapkano, i dano ne ni se nalaga po spe6nost da gi pose6tavame-teq maloumnici i izvergi.
15.
svetla
23.06.2011 16:31:48
1
1
oxxxxx Boje! Nqmam dumi ,kakvi izrodi sa na6ite lekari ot Burgas.Vsa6tnost 90% ot tqh nqmat pravoto da sa tam -v bolnicata.Te ve4e ne sa hora,nqmat gram ve4nost v tqh. I estestveno gledat samo v racete,kolko pari4ki 6te im dadat.
Az li4no sam si patila ot tqh,imam i poznati i rodnini koito sa6to sa se oparili.Ubiha plemenicata mi 2 dni sled rajdaneto i...offf abe kakvo da govorim be. Dano vsi4ko da im se varne tapkano, i dano ne ni se nalaga po spe6nost da gi pose6tavame-teq maloumnici i izvergi.
14.
потърпевш
23.06.2011 14:59:04
2
0
не само в родилно отделение,в цялата болница са некадърници!
13.
Andji B.
23.06.2011 14:17:41
0
0
NERAJDAITE V BURGASKATA I VETRENSKATA BOLNICA...LEKARITE SA EDNI I SA6TI!!I SA NEKADARNIIIIIII
12.
И.Жекова
22.06.2011 22:55:47
1
9
Не мога да повярвам че Др.Драгнева може да допусне грешка.На 13 май миналата година тя и нейният екип спасиха живота на бебока ми и моя.
За три часа в МБАЛ Бургас ми разказаха играта оставиха ме с изтичане на околоплодни води и обилно кръвотечение причинено ми от Др.Миринчев .В отделението Др.Парушева се покри а дежурната сестра ме разиграваше до 12 вечерта.Добре че дойдоха съпруга ми и родителите ми та ме откараха в МБАЛ Дева Мария .Др.Драгнева бе дежурна там .Веднага ми направиха изследвания и ме оперираха по спешност последен ден в 8 месец .Детенцето ми лежа сумати време в кувиоз на три вида антибиотици,с недоразвити дробчета - такава мъка ми беше да не мога да си го прегърна .......
Пуснала съм жалба в прокуратурата но все още ни вест ни кост от там
Искам да кажа че на тази жена ще сме и благодарни цял живот и съм сигурна че би направила всичко по силите си и възможностите си за да спаси човек.
11.
До Lot
22.06.2011 21:39:53
2
1
Бях на една маса с тях и като се понапиха почнаха да си разказват ежедневието! Хирурзи, АГ и нестезиолог имаше на масата и беше домашно парти и нямаше как да съм бил на друга маса! Виж те са комплексари, избиват комплекси в пиене и секс с млади мед.сетрички.Има лекари които са нон стоп пияни на работа! Болницата се е превърнала в място за всичко друго но не и за лечение за съжаление!
10.
потърпевш
22.06.2011 18:45:17
2
3
гледам ги как се усмихват на снимката и не ми стига акъла...откъде това дебелоочие,мамка ви и курви?????
9.
потърпевш
22.06.2011 18:43:40
2
1
БУРГАСКИТЕ ЛЕКАРИ НА САПУН!И ИАЙКИТЕ ИМ НА САПУН....ДЕТО СА ГИ РАЖДАЛИ ТОЛКОЗ НЕКАДЪРНИ!
8.
наско
22.06.2011 14:06:57
1
8
АЗ ЗА ДОКТОР ДОБРЕВА МОГА ДА КАЖА ЧЕ Е ДОБЪР И УБИДИТЕЛЕН ТЪРГОВЕЦ. ДОСТА ПАРИ СЪДРА ЖЕНАТА ДОКАТО НАБЮДАВАШЕ БРЕМЕНОСТТА НА ПЪРВОТО НИ ДЕТЕ СЛЕД КАТО ОБАЧЕ И КАЗАХ ЧЕ РАЖДАНЕТО ЩЕ СЕ ПРАВИ В СЛИВЕН СТАНА НАПРАВО ДРУГ ЧОВЕК. РАЗБИРАМ Я ВСЕ ПАК ИСКАШЕ 500-800 ЛЕВА ЗА НОРМАЛНО РАЖДАН. ИЗВОДИТЕ ОСТАВЯМ ЗА ВАС
7.
дарик радио
22.06.2011 10:43:17
0
2
"Състоянието на съдебната ни система е тежко и трябва да има лечение, смята Надежда Михайлова. На въпрос дали вярва на правосъдието, тя каза, че не може категорично да отговори с да или не. „Ако гледам какво прави ВСС, кадровият орган на съдебната власт, аз не му вярвам. Той е компрометиран", подчерта тя."
6.
от обикновения бургазлия,когото не могат да манипу
22.06.2011 10:35:26
3
7
до Кристина
Виждам,че сте много озлобена към докторите(незная с основание или без),но едно е ясно,че и Вие не се интересувате от обективност,истина,доказана вина..и т.н.
За Вас всички доктори на разстрел!!!
А относно"супер адекватната информация"
-не е истина ,че десетна колеги от МБАЛ са дошли да свидетелсват в подкрепа на подсъдимите,това просто бяха глобените свидетели,не дали досега показания...
-не е истина ,че Н.Каприева(акушеката при която ражда Полина) е доктор....
-не е истина,че акушерките са били без стерилно облекло(баба Гицка чула,но не разбрала за компоти или за компютри става дума)
Да продължавам ли....?
А относно въпросната д-р Драгнева,която Вие споменавате,да ви известно че разби всички точки на обвинението,пред експертите като несъстоятелни?Някой да писа за това или това не влиза в сценария?
За да се сглоби пъзела и да не се повтарят грешките с моето или вашето дете трябват мислещи и непредубедени хора,а не озлобени....
Съжалявам,не искам да влизам в безмислена дискусия с вас
5.
lot
22.06.2011 09:08:55
0
3
До Зина-
била си,ама друг път, била си на съседната маса и не си чула добре,
4.
Кристина
22.06.2011 01:46:50
2
5
Първо към "обикновения бургазлия" информацията на жената без значение от къде е си е супер адекватна.Ако ти не си наясно и имаш някакви съмнения относно поведението на лекарите в Бургас и още повече в бившата първа поликлиника аз мога енциклопедия да напиша.Ако ти трябва информация питай.Лекарите там не всички надявам се,но 99,9% са не само некадърни,но и нямат смелост при тежки случаи да потърсят помощ от колеги.Относно родилно отделение пак в същата болница....еми какво да ти кажа майка съм ,родих там и повярвай ако родя отново по-добре да е зад блока.И последно въпросната д-р Драгнева е такъв "специалист",че веднага мога да посоча 2-ма свидетели които след нейното"лечение" едната жена е с аборт,а другото момиче смени още 3-ма лекари преди да се оправи окончателно благодарение на първичните лекарства предписани от въпросната лекарка.
3.
Иван
22.06.2011 00:03:29
4
9
Бургаските лекари са най-големите некадърници и печалбари. Господа и госпожи лекари,никой няма против да ви плати. Въпросът е наистина да му помогнете и да го лекувате, но вие за съжаление не ставате за нищо.От нищо не разбирате. Така че, не си мислете, че хората не искат да ви плащат, просто не си струва да го направят. При вас и за настинка не ми се идва. Колкото и пъти да ми се е налагало, за най-дребните болежки са ми помагали единствено и само в София.Там са ме диагностицирали точно за две минути и са ми изписвали лекарства след обикаляне на всичките специалисти в дадена област в Бургас. Супер жалки сте...Вземете се образовайте малко и се развивайте, преди да се наричате лекари и да си просите пари от болните хора.
2.
обикновен бургазлия
21.06.2011 23:51:48
5
5
ИНФОРМАЦИЯТА ВИ НЕ Е ОБЕКТИВНА И КОРЕКТНА.ТОВА ЗА АКУШЕРКИТЕ И НЕСТЕРИЛНО ОБЛЕКЛО СИ Е ВАША ИЗМИСЛИЦА.моля,ако искате да знаете истината слушайте внимателно или поне питайте,ако не сте разбрали.
1.
Зина
21.06.2011 21:57:08
3
11
Аз съм била на маса с лекари и пиене от МБАЛ Бургас, които обясняват как ако си си платил подобаващо се полагат грижи относно екстри, но не дай си боже да не си си платил, тогава те хвърлят като прасе и жална ти майка човече!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Илиана Кирилова обаче отказа да коментира скандалните снимки с пудела и пачките с пари, имало за това забрана Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско За пореден ден полицейската сводка е пълна със случаи за водачи, хванати да шофират след употреба на наркотични вещества 5 причини да няма романтика във връзката 5 причини да няма романтика във връзката Ако интимността във връзката ви е предимно физическа, имаща за цел да задоволи сексуалното ви желание, но само толкова, имате проблем с романтиката Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Ето кои са те  Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Ако сте Стрелец, който търси любов, помислете за съвместимостта на зодиакалния знак на вашия потенциален партньор Вкусни кроасани „Пълнеж“, с които радвам всеки, който идва на гости у дома Вкусни кроасани „Пълнеж“, с които радвам всеки, който идва на гости у дома Вижте рецептата И на втора инстанция : 20 г. затвор за Семерджиев причинил ужасяващата катастрофа на „Черни връх“ И на втора инстанция : 20 г. затвор за Семерджиев причинил ужасяващата катастрофа на „Черни връх“ Това заявиха адвокатите на двете жертви Хариет и Христина Радев наградил тайно с орден „Стара планина“ дъщерята на италианския президент Радев наградил тайно с орден „Стара планина“ дъщерята на италианския президент Имала "изключително големи заслуги за двустранните отношения между Република България и Италианската република" Синоптици обявиха прогнозата до края на април, ще се завърне ли топлото време Синоптици обявиха прогнозата до края на април, ще се завърне ли топлото време За утре на места е обявен жълт код Божков заобиколи Магнитски - участва на изборите с други партии вместо с „Българско лято“ Божков заобиколи Магнитски - участва на изборите с други партии вместо с „Българско лято“ ЦИК регистрира коалиция под името "Център"
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно Чудо в Газа, бебе е спасено от утробата на убита жена при израелски удар Чудо в Газа, бебе е спасено от утробата на убита жена при израелски удар Младата палестинка е загинала, заедно със своя съпруг и дъщеря им при атаката на град Рафах
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори