×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ад в Мариупол, от обсадения град нищо не останало


Ад в Мариупол, от обсадения град нищо не останало
Горящи сгради, разрушени жилищни сгради и фабрики се виждат на сателитните снимки от Мариупол
23 Март 2022, Сряда, 07:11 ч.
Автор: Флагман.Бг, снимка: Maxar Technologies/УНiАН

Жителите му масово загиват, крият се от бомбите в мазета без храна и вода

От обсадения Мариупол не е останало нищо. Това каза президентът на Украйна Володимир Зеленски, цитиран от бТВ.

В капан са близо 100 000 цивилни, останали без храна, вода и лекарства, добавя той.

Зеленски определи продължаващите преговори с Русия като "трудни и на моменти противоречиви". Днес той ще се обърне чрез видеовръзка към френския парламент, а утре ще вземе виртуално участие и в срещата на НАТО в Брюксел.

Междувременно Sky News показа сателитни снимки на Maxar Technologies от Мариупол. На тях се виждат горящи сгради, разрушени жилищни сгради и фабрики, съобщава УНiАН.

“Руските нашественици на практика изтриха града от лицето на земята. В Мариупол няма ток, вода, газ. Вражеската авиация унищожи почти всички жилищни сгради. Жителите на града масово загиват. Хората са в мазета без храна и вода”, пише украинската информационна агенция. 

Невъзможно е да се достави хуманитарна помощ в града, както и да се евакуира цивилното население, тъй като окупаторите не дават зелен коридор. В града има хуманитарна катастрофа, информира УНiАН.
 


В категории: Войната в Украйна


Флагман.БГ Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура 20/05/2024, Понеделник 07:08 0
72
Коментара по темата
72.
fritzi
24.03.2022 21:27:25
2
2
It is a classic civil war, you can not discuss it because it does not concern you, secondly you can influence nothing, but the Bulgaria might traditionally betray the Russia in third time, it is Bulgarian way.
71.
Надявам се
23.03.2022 23:33:19
5
5
щаб квартирата на азовците да е срината вече със земята!
70.
Революционер.
23.03.2022 13:46:13
6
16
''Всички лъжат, само не и наще!''

''Войната и тиранията са пътят към мирът и свободата!''

-Из русофилски бисери.

Смърт за тираните!
69.
Отчайващо
23.03.2022 13:36:58
12
12
Ама наистина са тъпи като галоши съветските орки на путлер. За какво им тряваше да сриват до основи целия град? Големия келепир да превземещ разрушени блокове, съборени мостове и осран пейзаж, ама то за орките и това е голяма радост. Тъпанарите имат ресурси - злато, диаманти, алуминий, газ, нефт, литий, желязо, въглища - от всичко по много. Могат да живеят пребогато всички руснаци, а то всичко отива в шепа олигарси и останалите надолу се радват на одеколон и сальодка. Баси скотовете мръсни, тръгнали да дават акъл на Света как да се живее.
68.
66 до 18
23.03.2022 13:07:09
3
11
Въпрос с повишена трудност. Отговоръте е НЕ и това ги дразни, ама много. Както например онзи юнак, който по-горе сочеше пръсти към САЩ които имат техните грехове, но САЩ не е НАТО и НАТО нямат отговорност към техните престъпления. Ако искат да вземат някакво отношение по тях, си е тяхна работа.

А ако НАТО споделя вината за престъпленията на САЩ, то тогава Източният блок, вкл. и България, на времето споделяше ли вината за престъпленията на СССР?
67.
Същият от коментар 66
23.03.2022 12:46:17
0
10
Надявам се да ме разбереш какво ти казвам но ти сигурно си някакъв пъпчив задник който само се прави че много разбира от всичко. Така че най-вероятно всичко това ще попадне на глухи уши, но това си е твоя работа. Моя живот съм го живял както съм сметнал за правилно и съм доволен от себе си. Длъжен не съм оставал и ресто съм върнал когато е трябвало
66.
До61
23.03.2022 12:41:27
10
15
Точно обратното, българо-руснако с промит мозък. Украйна води отечествена война с руските фашисти и ако са те убедили от щаба на Путин и олигарсите че запада ще създавя някаква Анти-Русия то много жалко за теб. Впрочем ''изтокът'' и ''западът'' са стари термини които не отговарят не днешната гео-политика. Само режимите като Русия, Китай и Сев. Корея ги ползват щото както обикновенно са с няколко десетилетия назад.

А що се касае то това че някакви американски войници са разплакали някакви пикльовци преди години, ще си го преместя от единия в другия крачол. Има къде, къде по-важни въпроси за решаване от този. Те са дошли, свършили ротацията и са си заминали и забравили за това, само ти тука пишеш ревлив, и занимаваш хората с неща които никого не го вълнуват. Има копелета в армиите, това е факт!! Има ги в българската, има ги в американската има ги в руската армия и навсякъде. Ако си мислиш че военните сили са някакви благородни ордени които допускат само добродетелните, много се лъжеш. Има много добри хора там но има и психопати които вършат глупости като няма някой по-висш ранк за надзор.
Полицията обичаш ли я? Никой не я обича. Но и там е същото. Опознал съм и двата свята. Бях първо военен, щото на времето още имаше казарма тогава, служих 9 год. после станах полицай и бях такъв 16 год.
За тия 25 год. стаж в двете няма да ти разправям какви гадове съм срещал. Хора които в цивилниа ми живот ако ги видя да горят някъде няма да им се изпикая отгоре, но бяха много добри в работата си като войници и полицаи!

Нужното зло.
65.
Bulgarian Marine - American PMC
23.03.2022 11:31:17
8
5
Нацистите и комунистите са отрепки.

Но един нацист винаги е за предпочитане пред един комунист!
64.
Bulgarian Marine - American PMC
23.03.2022 11:29:31
3
4
Оня там долу реве че некви военни на америка командирани на майната си в тва гето България си правили ташак с некви цехови работници. Ми и аз да съм ще си търся някои да си направя ташак с него, да изпусна малко пара, че на гъза на географията са ме изпратили.

Със силните никой не си прави ташак. Що?
Пък някой хора са си ходещи ташаци направени само за ебавки. Тва си е.

И аз съм си правил ташак с хора като съм командирован в чужбина, ако мога да се върна назад във времето, допълнителни шамари ще им бия и още повече ще им наглея. Ко ще ми кажат? Нали зная че ще усетят приклада на челото.
63.
До 60
23.03.2022 10:47:26
1
7
А като не са били в български съд, ти от къде знаеш че не са били дисциплинирани вътрешно? Все пак такъв случай петни репутацията а тя е важна валута. В прочем в посолствата също важат законите само на съответните държави, и там също не можеш да влезеш без пропуск или официална причина, това намираш ли го също за проблем? Навсякъде е така. И не мисля че и в българските военни бази е различно. При нашите също ти трябва пропуск или официална причина с документ или осведомение за да влезеш вътре. Иначе какво би спряло разни цивилни да влизат и излизат и да се шляят вътре и да пречат?

Имаш някакви истинни информации но и ти си си облъчен от пропаганда. Може би всички сме....
Вероятно истината е някъде по средата.....
62.
Putin
23.03.2022 10:33:13
3
11
А тоя дето твърди че НАТО=САЩ показваш какъв си никакъв на тема война и геополитика. Сочи там някои конфликти където са участвали и си мисли че доказва нещо. Естествено че ще се включат като са привикани от САЩ. Това е цялата идея на военния съюз. По същия начин ще се включат съюзници ако Англия, влезе в конфликт, ако Германия влезе в конфликт и включително ако България влезе в конфликт. Само че с кого ще тръгнем да воюваме ние и с каква войска и оръжие.... но това е отделен въпрос. Защото сме пълни членове на съюзът. И тва е причината Русия да пипа леко със нас и да ни се правят на обидени само и да ни вкарват в някакви смешни списъци на нации неприятели. Щото ако почнат да се занасят по грубо, ние може да сме нищожни но от другаде ще изядат шамарите. И те си го знаят.
61.
до 55
23.03.2022 10:18:19
11
9
Изобщо не са наказани. За американските войници в България, българските закони не важат. Случаят стана известен две седмици по-късно, когато собственикът на предприятието съобщи на медиите. За базите на САЩ в България не се плаща наем и българските закони не важат. Там българи не могат да влязат без разрешение на американците, а за българска база в САЩ с такъв статут не съм чувал, няма и да чуя, защото няма да има никога. И забележи, това не са бази на НАТО, а на САЩ. В Безмер са си модернизирали пистата и си кацат по всяко време. Могат да внасят каквото си искат, никой не ги проверява, защото там няма митница и български гранични служби. Точно там дойде и черният им министър на отбраната. За тях това си е американска територия. Почти всички медии следват американската пропагандна политика, а правителството е съставено в американското посолство. Т. е. ние сме американска колония, бананова държава. Русия води отечествена война срещу фашистите от Украйна и САЩ, които ги създадоха. Такива фашисти САЩ се опитва да създаде и в България, но все още има мислещи хора, които въпреки трудностите успяват да намерят достоверна информация. Ето тук една обективна статия, която си заслужава да бъде прочетена:
https://fakti.bg/mnenia/663924-osobenosti-na-voinata-v-ukraina
60.
Планета Z
23.03.2022 10:10:01
7
8
Много ясно, всяко дело против Русия и шибаните комунисти е добро дело.
59.
Планета Z
23.03.2022 10:08:12
6
8
Ако ще е хуманитарен коридор към Русия ...... по добре към ада.
58.
Хммм
23.03.2022 10:05:26
4
14
Снощи на публикация в Дневник за Мариупол видях снимка на която пишеше източника на информация azov.org.ua.Та влезте там да видите кои са азовци и като подпомагаме Украйна, дали правим добро дело?
57.
Z
23.03.2022 09:59:06
9
15
Преди два дена Путин предложи хуманитарни коридори Мариупол.Зеленски го отказа и сега реве.
Всичко казано от Зеленски е лъжа.
56.
До 54
23.03.2022 09:45:42
4
8
Ок признавам грешката си, и се надявам да са били строго наказани (за табелата не виждам какво толкова е нередно, това е военна инсталация все пак, ако ние имахме такава база в САЩ и ние щяхме да имаме подобна табела, само че за кво сме им) но обвиняваш цяла нация за действията на няколко индивидуални войници. Русия има военни престъпници, редно ли е да кажа че всичките им военни са такива?
55.
до 47
23.03.2022 09:35:17
9
7
Първо клипче - американци нахлуват в частно предприятие в Чешнигирово
https://www.youtube.com/watch?v=gcEXAzcBK0I&t=5s
Второ клипче - табелата на базата в Ново село
https://www.youtube.com/watch?v=jtZNDNVo3wM
54.
До 49
23.03.2022 09:28:13
6
7
А не се ли сещаш с кой се бие лудия Путин вече 28 дни? Както има луд Путин така има и луди украинци, не се заблуждавай.
Вече има случаи на украински тийнежъри, които са скочили, защото някой ги нарекал руснаци.
53.
Putin
23.03.2022 09:27:16
5
15
И преди някой глупак да е повдигнал въпроса, нефтените находища са само на американците, те си бяха на тези муджахидини с векове и незнаеха какво да ги правят. Продадоха ги на американците за стотинки, американците ги планираха построиха и развиха, и тия араби като видяха парите се полакомиха и почнаха да си ги искат обратно "техни били по право" , до преди тва не им пукаше за тях. После се опитаха да ги превземат и ги запалиха накрая. Да целуват ръка на американците че не им превърнаха държавата в стъклена пустиня, пак милостиви бяха и леко се разминаха.
52.
Вики
23.03.2022 09:26:52
1
0
Много лошо.
51.
Putin
23.03.2022 09:16:40
9
17
Много обичат русофилите да дъвчат въпроса за Ирак но как няма като мозъците им са разстопени от пропаганда. Та нали ако иракчаните бяха успели да превземат американските нефтени инсталации и Русия щеше да се докопа до тях (тези АК и катюши да не мислите че в Ирак си ги произвеждаха. Ама не стана американците ги убиха от бой. Още реват, ама да се сърдя на Садам че се върза на Русия.
50.
Пешо кура от Поморие
23.03.2022 09:15:28
10
10
Руснак даде апартаментите си на украинци.Това не е война между обикновенните хора. Войната е на лудия Путин.
49.
Ми
23.03.2022 09:07:22
6
6
Ми зеленски да метне някоя друга ракета в Москва 800 километра са кво чака да не са го нападали.
48.
До 37
23.03.2022 08:58:42
1
6
1во много ме съмнява, дай линк като си информиран 2во ако се окаже истина веднага ще си призная че съм сгрешил защото не удобрявам такива своеволия, но интересно как селективно телевизиите стават правилните източници на информация
47.
...
23.03.2022 08:52:58
7
15
Според украинец който е в Бургас, скоро ще се сбият украинци и руснаци по нашето черноморие.
Кажете на общината да засилят и охраната гимназии където учат русначета.
46.
Мдаа
23.03.2022 08:49:53
5
12
Путинофилите повече обичат сръбските комунисти и Путин отколкото нашата държава. При инвазия първи ще избягат на Запад или ще се запишат в червената руска армия, подлоги на джуджето Путя . И ще рецитират Слава на Путлера на рашките слава. Пияни психари, русофилството е извратено психично състояние.
45.
До 43
23.03.2022 08:44:20
5
14
Победител репарации не плаща
44.
Динко от Джамбол
23.03.2022 08:31:25
13
7
При този курс на рублата как ще плащат стотици милиарди долари репарации не знам...
43.
До Владимир Владимирович
23.03.2022 08:29:09
0
8
Много ги разбираш ти (чети гол и бос си по темата) онзи ден проведе разговор с Кремъла вчера говори с пентагона, днеска ни ги обясняваш сложните гео-политически въпроси и кои държави в НАТО са съществени и кои пълнеж.

А вицове достатъчно каза до момента, повече няма нужда.
42.
Кондйо
23.03.2022 08:28:47
5
28
Интересна новина само че никой неказва че в града 75 процента са руснаци държани насила от азовските гамени като жив щит тук питам аз руснаците какъв келипир имат да стрелят по свои и техните жилища хайде малко погледнете реално
41.
Читател
23.03.2022 08:23:10
15
15
Има и такива заглавия, които вероятно са верни: "Жители на Латвия пропищяха от безчинства на украински бежанци. Оказва се, че те често нападат жените и възрастните хора"
40.
До 25.
23.03.2022 08:22:51
6
16
Ако искаш да се върнем и до историята на СССР щото и там има много за разправяне. Полша? Чернобил? Каторгите и гулазите? Безследно изчезналите хора? Милионен геноцид на собствения народ?
39.
Читател
23.03.2022 08:22:10
9
15
Има и такива заглавия, които вероятно са верни: "Стреляйте по цивилни, заповяда „Героят на Украйна“ и избяга в Букурещ"
38.
Читател
23.03.2022 08:20:23
12
26
Има и такива заглавия, които вероятно са верни: "Ужасяващо зверство на бягащи от Мариупол нацисти от "Азов"
Националистите напускат града, облечени в цивилни дрехи, грабят и убиват наред".
37.
До 29
23.03.2022 08:18:07
10
5
Безсилна съм да ти помогна.Невежеството е глупост. Има Снимки и видео материали в нета. По Трите най гледани телевизии беше показано,но само по един път и за двете неща.
36.
Любима тактика
23.03.2022 08:17:59
13
21
Като се заговори за злото дело на Русия русофилите веднага почват "Ама САЩ това, ама САЩ онова" нали уж Русия беше по-добрата алтернатива, какво е това хленчене?

Аз имам ли право да убия някой безнаказано, понеже на времето някои друг в квартала е утрепал един и се е измъкнал?

Айде гушкайте възглавниците че още ви се спи
Ама трябва да се бачка дейба!
35.
111 Z
23.03.2022 08:14:57
12
13
Ватенките ,пияните отрепки не са отрезняли от снощи .
Тази сутрин на ново са започнали маратона на дълги разстояния и употреба на токсични вещества, как разпознават симптомите си и си признават публично че са психари , пияндета и наркомани. Русофилите смотаняци , ебаните дупета
34.
до 27
23.03.2022 08:14:45
6
7
Да не дава Господ да реши да ни "освобождава"
33.
Владимир Владимирович
23.03.2022 08:14:27
19
14
До 30
Както ти казах, зле подготвен си.
НАТО=САЩ, останалите са пълнеж.
САЩ нападна Ирак, а после НАТО прати армия в Ирак.
Има един виц за НАТО. Общо взето казва това:
-Кои са членовете на НАТО?
-САЩ е член, другите са косми
32.
Зеленски
23.03.2022 08:13:10
18
34
Продажна мършо,колко още хора трябва да загинат,докато си играеш на патриот скрит в бункера ,плъх утрепан не проумя ли ,че срещу Русия не върви ни САЩ ни ЕС ни никой .За всеки убит си виновен ти наркоман пробит ,мислиш си че това е кино и си играеш поредната роля и невинните плащат цената за филма .
31.
29
23.03.2022 08:09:44
10
10
Пълни глупости.
30.
До Владимир Владимирович
23.03.2022 08:08:33
12
19
НАТО и САЩ, не са едно и също нещо. НАТО е съюз в който САЩ е член. При това САЩ не правят нищо съществено там от мн време, така че за какво въобще говориш..?
29.
,До 18 допълнение
23.03.2022 08:07:33
18
29
В България.....На няколко военни полигона има табели че е територия на САЩ и важът законите на САЩ. Командоси влязоха в цех и си правиха таш.к с работниците там. Падни легни и тема подобни.....нещо се забрави това
28.
"песихично болни"
23.03.2022 08:05:19
4
2
И кое налага да си съобщавате диагнозите и образователния статус публично?
27.
"не,благодаря" [sic!]
23.03.2022 08:03:12
6
6
Мигар на Вас Путин лично Ви е предложил да Ви освобождава, та му благодарите? Едва ли. С безнадеждни случаи никой не се занимава.
26.
Слава на Украйна !
23.03.2022 08:02:43
20
20
Там където е стъпил руснак, нищо не е потръгвало впоследствие
25.
До 18
23.03.2022 08:01:59
15
15
Виетнам,създадаха конфликт между Ирак и Кувейт,опитаха с Иран.Подържаха Ислямска държава и Афганистан бе унищожен чрез тях. Либия, Югославия,Сирия,Йемен...
24.
Fuck_ru
23.03.2022 08:01:33
22
19
Само песихично болни същества ,пияните отрепки могат да получат делириум при убийството на хора. Путинофилите червените боклуци са с помрачено състояние, характеризиращо се с общо объркване, неориентираност, нарушено мислене и памет, дефектни възприятия, халюцинации, пристъпи на агресия , може да бъде причинено от употребата на различни токсични вещества (психоактивни и алкохолни ) имат метаболитни нарушения. Иди на хуй блять ,русофилството е извратено психично състояние на организма.
23.
Владимир Владимирович
23.03.2022 08:00:44
18
19
До 18
НАТО(САЩ) вече над 20г унищожават Ирак. Ние също имахме войници изпратени там и дадохме жертви. Лошо подготвен трол си. Кога НАТО(САЩ) ще напуснат Ирак?
22.
Във флагман коментарите
23.03.2022 08:00:20
8
17
Се превърнаха в едно токсично блато от от промити мозъци, глупави конспирационни теористи и анти-семити/нацисти.

Тук там има на 100 10 коментара които си заслужава да се прочетат.

(Главно говоря за русофилите, но и общо.)
21.
не,благодаря
23.03.2022 07:57:35
10
12
Освободителният руски ботуш на Путин
20.
Отде
23.03.2022 07:57:08
12
27
Си черпите пропаганда..., пардон, информацията, джанъм? Нищо не е останало от базите на укронацистите в Мариупол, а не от Мариупол. Е, на нацистите там никой не им е крив, че са се напъхали се в детска болница с пушкалата си.
Ади по-кротко с "правилната" пропаганда - светът е малък.
19.
Коко
23.03.2022 07:53:45
12
38
Честито. САЩ тази сутрин признаха,че АЗОВ са предизвикали Русия. САЩ започва по друга свирка да играе ми се струва. Европа с тези санкции се самоунищожава,но краварите ще бъдат пак на печалба.
18.
Въпрос към русофилите.
23.03.2022 07:53:07
19
22
НАТО превземат ли суверенни държави или суверенните държави сами кандидатстват за членство?
17.
?
23.03.2022 07:51:33
10
28
Нали Русия губеше войната ?
16.
Аз
23.03.2022 07:50:37
16
17
СЛАВА РОССИИ
15.
123456
23.03.2022 07:50:14
14
32
Предателите ги наказват сурово.Жалко ,че винаги страдат и умират и невинни хора.Тази специална военна операция избухна сега като вулкан.Но тя дълго време тлееше заради омразата на Украйна към Русия.Пирошенко и Зеленски продадоха народа си като извикаха САЩ да се справи с Русия, която винаги в давала всичко за Украйна.Такава държава не знам дали вече ще има.
14.
Putin
23.03.2022 07:49:34
17
28
Единственият пръст който "лошият Запад" имаше в тая работа, беше готовността им да приемат Украйна като съюзник.
13.
Аз
23.03.2022 07:49:25
20
23
СЛАВА РОССИИ
12.
5
23.03.2022 07:46:56
13
30
За тези големи нацистки зверства защо само Русия и руснаците в Украйна знаят?
11.
4
23.03.2022 07:43:38
13
34
Кой вкара Украйна във война? Не беше ли нацията коато струпваше войски и оръжие на границата им и нападна?
10.
мда
23.03.2022 07:42:52
23
18
Доста борчове ще натрупа путлер на руснаците
9.
Di
23.03.2022 07:42:25
25
17
Да живее путин!
8.
Санитаря
23.03.2022 07:39:32
17
26
От такива снимки путинофилите получават оргазъм. Почват да бягат из лудницата и нет, и да крещят Слава России. Що за убитак трябва да си, да харесваш такова нещо?
7.
Трол
23.03.2022 07:37:23
9
27
Тоя палячо ще свали гащите и ще клекне с цената на много разрушения и цивилни жертви.
6.
Митко дървото
23.03.2022 07:36:35
7
36
Нито Брюксел нито НАТО ще ти помогне продажник ти уби народа си
5.
_nib_
23.03.2022 07:35:59
11
37
Поръчкови лизачи на глобалистите....Преди шляпахте простотии за кови...сега руснаците са лоши....Имате проспани едни години....от 2014 до сега.Почвайте да пишете за нацистките зверства....Разсипахте Родината ми с това сервилничене на мръсните англосаксонци 30 години.
4.
До 1
23.03.2022 07:35:32
14
42
Майната ти само ти ли не разбра кой вкара Украйна в братоубийствената война Америка и продажника Зеленски защото вярваше че Путин няма да нападне Украйна а те ще правят каквото си искат
3.
Жоро Палмата
23.03.2022 07:32:27
9
32
Нали украино-американските манипулатори лъжеха света че Русия е разгромена или Зеленски не знаеше кой свят е в началото и Америка диктуваше парада в типично техен стил с лъжи
2.
БОМБА В ФЛАГМАН
23.03.2022 07:30:11
30
22
и вас да ва срути путин балъци
Слава Росиий
1.
Иван
23.03.2022 07:28:27
30
22
За Путин братоубиеца чували ли сте
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо злодеите, които пребиха афганистанец и карат жена му да го зареже, още са на свобода Защо злодеите, които пребиха афганистанец и карат жена му да го зареже, още са на свобода В края на март мъжът бе удрян с метални пръти в София, а по съпругата му хвърляха камъни  Ако ПИН кодът ви е такъв - имате проблем, сметете го незабавно! Ако ПИН кодът ви е такъв - имате проблем, сметете го незабавно! Изcлeдoвaтeлитe aнaлизиpaxa 3,4 милиoнa ΠИH ĸoдa, изтeĸли oнлaйн и ycтaнoвиxa, чe тaзи ĸoмбинaция пpeдcтaвлявa пoвeчe oт 10% oт изпoлзвaнитe Тя е дъщеря на една от най-известните българки и имаше доста състоятелни мъже до себе си, но днес... Тя е дъщеря на една от най-известните българки и имаше доста състоятелни мъже до себе си, но днес... Днес е близка единствено с мениджъра на майка си - Евгени Боянов Протест на таксиметровите шофьори в София Протест на таксиметровите шофьори в София Кметът Терзиев не е отговорил на исканията им нито за среща, нито за връщане на закритите стоянки Дават по 300 лева на стотици хиляди българи, ето как може да ги получите Дават по 300 лева на стотици хиляди българи, ето как може да ги получите Половината от средствата се получават след отпускането на помощта, а остатъкът – в началото на втория учебен срок Депутатите се събират извънредно утре заради пенсиите Депутатите се събират извънредно утре заради пенсиите Искането за заседанието в парламента е заради съмнения сред някои политици, че дохотие на старите хора ще бъдат актуализирани с 10, а не с 11% Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 20 хиляди ученици от професионални гимназии ще защитават дипломен проект Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД
Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори