×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шофьор с два месеца стаж помете няколко паркирани коли на ул. „Гладстон“ (ЗРЕЛИЩНО ВИДЕО)


Шофьор с два месеца стаж помете няколко паркирани коли на ул. „Гладстон“ (ЗРЕЛИЩНО ВИДЕО)
Колата идва с бясна скорост от ул. "Одрин" и не успява да вземе завоя
16 Март 2022, Сряда, 16:09 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Това не е единственият случай на опасното кръстовище, щетите от години са за десетки хиляди левове, живущи в района искат легнали полицаи и нова организация на движението

Кола помете няколко паркирани автомобила на бургаската улица „Гладстон“. Екшънът се разиграл преди дни в района на кръстовището в близост до бензиностанция „Лукойл“, пред блок 5 в жк "Братя Миладинови". Зрелищните кадри ни изпрати бургазлията Калоян Георгиев, който живее в района. Той е най-големият потърпевш, тъй като два от автомобилите с най-големите щети са именно негови. 

Както се вижда и на кадрите, зад волана на колата е младо момче, придружено от негов приятел. Те се включват от ул. „Одрин“ към локалното, а оттам завиват към ул. „Гладстон“. Автомобилът обаче се движи с много висока скорост, не успява да вземе завоя и се забива в първата паркирана вдясно кола – Опел Корса, след което се получава верижен удар. Корсата и средният автомобил – Рено Меган, са колите на Калоян Георгиев и съпругата му.

По информация на Флагман.бг шофьорът е с два месеца стаж зад волана. Той спира след сблъсъка, малко след това на местопроизшествието спира БМВ с негови приятели. Очевидно от кадрите събралата се компания не се притеснява от случилото се, дори се забавляват. Дошлите впоследствие младежи дори казват на виновния шофьор, че е направил грешка, че е спрял, трябвало е да офейка.

Малко след това на място пристига и бащата на водача. 

„Те се обаждат в полицията, на място идват униформени, които пък уведомиха мен за случилото се. Аз даже в началото се шашнах, защото беше късно вечерта“, разказва Калоян Георгиев. 

На момчето му е направен тест за алкохол, чийто резултат е бил отрицателен, но, според информация на очевидци, проба за наркотици не е взета. 

Щетите вече са оправени по Реното, въпреки че ремонтът е струвал много повече от отпуснатите от застрахователя пари. „Това е на съпругата ми колата, купихме я преди 1 година от Германия, излезе ни близо 6200 лв., а я оцениха на 2000 лв. Моята кола – Опел Корса, е оценена на 890 лева, Нея само я закърпих и я карам буквално смачкана“, обяснява бургазлията. 

За него големият проблем е, че подобен инцидент се случва за пореден път. Само няколко дни преди момчето да блъсне колата му, същото прави и автобус от градския транспорт. Превозното средство блъска Корсата при сложна маневра, тъй като не може да се размине с други коли. Автобусът обслужва линия 7 за кв. Лозово и по график не минава по улица „Гладстон“. Управителят на „Бургасбус“ инж. Петко Драгнев е уведомен, каза още Калоян Георгиев. 

„И това не е всичко. Пред повече от 10 години посред бял ден два пъти ми блъснаха колата на същото място и буквално я потрошиха. Вторият път беше фатално и я изхвърлих, защото нищо не ставаше от нея. Тогава сложих камери. И на много съседи им заминаха колите. Кой ще ни обезщети за всичките нерви и средства, които сме похарчили – не е ясно“, оплаква се бургазлията. 

Той апелира Община Бургас да вземе мерки, които за дългосрочен план да разрешат проблема. 

„Целта ми да показвам тези кадри не е за да се оплаквам. А да покажа, че има реален проблем. Не съм експерт, не мога да кажа точно какво трябва да се случи. Може би на първо време ще е добре да се монтират „легнали полицаи“, които да спрат високата скорост по улицата, както и табели, ограничаващи движението. Както виждаме, колата с момчетата, която блъска нашите автомобили, се движи много бързо и затова не може да вземе завоя. Ако имаше „легнали полицаи“, нямаше да се случи“, казва потърпевшият. 

Флагман.бг потърси за коментар Община Бургас. От пресцентъра на администрацията ни отговориха, че Общинският отдел "Безопасност на движението" ще направи анализ на проблемите там, заедно с бургаската полиция.  

„От кадрите се вижда, че има паркирани автомобили в кръстовището. Затова не може да мине и автобусът. Движението с несъобразена скорост също е опасно. За съжаление, съществува голям проблем с недостига на паркоместа в този район. Затова един от 28-те проекта, за които Общината поиска помощ от държавата, е за изграждане на етажен паркинг във "Възраждане", отговориха още от Общината. 

Относно поставянето на „легнали полицаи“ - Комисията по безопасност на движенвието трябва да вземе решението. 

 




47
Коментара по темата
47.
Българина
18.03.2022 04:28:27
0
2
Малко директен бях в предния коментар.
Добре, че се е разминало без убити/ранени.
Карайте разумно, Хора.

А на собственика на ударените коли - АКО не те устройват парите от застрахователя - може да се свържеш с адвокат и да подадеш иск.
46.
Българина
18.03.2022 04:23:41
0
2
Ефета.
После се чудят що се стреля с пушки от прозорците...
45.
Лааал
17.03.2022 21:45:41
0
1
И това ако не е щура работа ... Нз щура като щурото време и щурото Махмудче ... Абее доста щури неща стават в флагман.. т....и ч...й лолмокьз
44.
44
17.03.2022 19:07:06
0
6
Явно от написаните коментари никой не разбра, че няма значение къде си паркирал след кръстовището по улицата или където и да е в района, мястото е опасно! Идвайки от главния път засилените да направят ляв завой към ул. Гладстон скосяват завоя и не малко пъти на това място има удари на кола с кола, на ударени пешеходци и пометени коли. Единственото е да се вземат мерки от Общината, а не само да се разчертае и да се усвояват пари.
43.
Въййй
17.03.2022 13:05:25
0
3
На това му се вика "Българска Работа". Някой се опитва да направи нещо смислено, а накрая яде лайната.
42.
123
17.03.2022 12:20:38
0
4
Няма смисъл да си губиш времето да обеясняваш, никой не се интересува от проблема. Всички се интересуват от зрелищата. Успех!!!
41.
HAAHAHAHAHAHAHA
17.03.2022 11:17:28
0
6
Мазния галфон, взел на майка си ситоенчето или там квото е да се повозят със шматките и ето го резултата хахахахаахх
Тоя не вярвам да има диплома за средно, ако има вероятно е купена. Матура пък никъв шанс.
40.
някой
17.03.2022 11:10:21
2
0
вие не бивате
39.
Тапака
17.03.2022 09:27:33
0
8
Пише олигофрена собственика на блъснатите автомобили. Не знам защо се загуби смисъла от цялата статия, целта не беше да коментираме какъв съм нещастник, държанието или шофьорските умения на разни хора. Важното е че няма жертви, че в този момент не имало хора на пешеходната пътека и че съпругата ми не е била в колата с децата. Целта е да се вземат някакви мерки всичко това да спре да се случва. Според мен ползата от пътни знаци и маркировки по асфалта няма смисъл, само легнали полицаии макар да не ги харесвам. С две ръце съм да затворят улицата, но това едва ли ще стане заради Лукойл. Нека се произнесат компетентните органи от Община Бургас.
По късно ще пиша и по вашите коментари , за да уточня някой неща.
38.
,,,
17.03.2022 09:11:04
0
2
Този с Корсата няма късмет!
37.
Тъпака
17.03.2022 09:09:42
1
6
Пише ви олигофрена собственика на двете коли, не знам защо смисъла на тази статия се загуби напълно. Целта не беше да се коментира какъв съм нещастник или държанието и шофьорските умения на разни хора. Дано да си е взело поука момчето, важното е че няма жертви, защото в този момент можеше да преминава човек по пешеходната пътека или вътре в колата да е съпругата ми с децата. Тогава вече щеше да стане страшно. Целта на всичко това беше да се да се вземе някакво правилно решение и да не се случват повече подобни неща. Защото много автомобили пострадаха около това кръстовище и 15 метра след него на едно стеснение на ул. Гладстоун. За мен поставянето на знаци и пътни маркировки по асфалта няма да помогнат с нищо, а само легнали полицаи на правилните места макар да не ги харесвам. Иначе съм с две ръце за затварянето на тази улица, макар че едва ли ще стане това заради Лукойл , но нека се произнесат и компетентните органи в Община Бургас. Много се чудих, защото е безсмислено, но ще отговоря на някои от коментарите.
3 коментар. Има някой неточности в статията, но това не мисля, че от такова значение от самия и замисъл. Преди повече от 10 години ми пенсионираха една моя кола, но не точно там на кръстовището, а на стеснението на улицата за което споменах по горе, защото когато се разминават две коли с по-висока скорост и шофьорите не могат да преценят габаритите на автомобилите си, се получават грозни ситуации. Точно там Реното загуби вече 3 огледала, а Опелчето за сега само едно. Корсата беше паркирана на мястото от записите не защото е мое, защото когато се прибираш покъсничко вече всичко е заето и там мястото се заема последно, защото всички съседи знаят какво се случва около кръстовището. А след като беше блъсната колата от автобуса, тя остана така защото застрахователите казаха да не я местим докато не не дойдат да направят огледат, но това се случи чак след една седмица, като за този период автомобила беше блъснат отново.
5 и 6. Благодаря Ви за предложенията.
9. Кръстовището не е опасно, опасни са шофьорите. Там е любимо място на професионалните дрифтаджи. През зимните месеци когато падне сняг или има лед се случват разни ситуации с фатален край. Също много често се случва да има 3 автомобила в трите страни на кръстовището, тогава започва едно ръкомахане, свирене, споменаване на разни роднини и т.н.
10 и 11. Няма да обяснявам дали съм тъп или голям късметлия, защото случва се и двете коли да са спрени една до друга, но многоооо рядко. Места не са мои, спира се където се намери място. Може да сте чували, че има камери с мотори и могат да се движат спрямо къде сте спрели с един джойстик. А всичко друго мисля, че обясних.
13. Няма какво да коментирам тук, общината си е разчертала синята зона, аз си плащам като поп и пак няма къде да се спре. Наистина гледам да паркирам пред входа, не за друго но когато започнеш да търсиш място и намериш някъде токова по други улици намираш автомобила си със счупен фар наврят в подкалника и любовно писмо на стъклото, цитирам "Къде спираш бе селянин".
14. Съжалявам съседе, ако мога да помогна обаждайте се, но да уточня камерата върши работа само през есенно-зимния сезон, защото когато се раззеленят дървета вече шансовете да се види нещо е минимален.
16. В статията са объркани малко колите, да Реното не струва 6200лв, а корсата. Тя е автоматик и цената и е висока предполагам заради голямо търсене на автомобили с такава скоростна кутия и други фактори които са лично наши пради факта, че сме големи късметлии. Въпреки всичко благодаря за високата оценка на Мегана.
18. Благодаря за коментара.
19. Това го споменах, в 21 век камерите имат мотор и се движат.
20. Да случват се и такива неща и аз съм бил млад и аз съм вършил глупости, за мое щастие без фатален край. И аз има деца надавам се да не изпадам в ситуация като бащата на момчето. Драмата е голяма когато бараките са твой и не бих си купил по-хубав автомобил, защото може да огледате Реното ми цялото е облъскано, очукано, надрано и то само и единствено докато е паркирано. Досега не съм се блъскал и не са ме блъскали по време на движение, но дано не не ми се и случва, да не дърпам дявола за опашката. А бедните душици няма да ги коментирам.
21. Евала, дано има повече хора като вас.
31. Съседе, прочети какво съм написал, пък сам си прави заключенията на писанките.
Дано съм бил полезен и дано се случи нещо по въпроса. Бъдете живи и здрави и дано никой не изпада в подобни ситуации
36.
Simeon
17.03.2022 09:01:17
0
9
Поне не избяга, като половината малоумници в Бургас. А се спря и си е извикал 112.
35.
X
17.03.2022 08:46:29
1
1
Щом на това място редовно стават инциденти, вероятно не е подходящо за спиране и паркиране на автомобили...
34.
:)
17.03.2022 08:43:09
0
3
namerete go i mu teglete no j a
33.
До 30
17.03.2022 07:48:31
6
5
Явно е ,че и ти си от мяукащите мИеки бургаски Граждани.Стой си в тъпия панелен гараж наречен апартамент пък на мен нека ми е зле в нова къща в близък квартал с двор,гараж и басейн.Жалко за града ако всички са като теб.
32.
Сашо Дърваря
17.03.2022 00:32:57
1
4
Усссс, само Citroen!
31.
Съсед
16.03.2022 23:36:57
3
14
И аз се чудя защо колата ми я издраха няколко пъти на това място с ключ а то какво се оказа тоя пайтак си паркирал автомобилите на камерката ........
Кармата си знае работата а колеген ?
За това си взел жълти трохи за тия трошки .
Тая корса и 500лв не струва ....
30.
до Въшливия селски чипик номер 29
16.03.2022 23:29:19
15
2
Аве комплексиран селянин изчезвай от града като не ти харесва.Какво ни натоварваш да ти четем тъпите селкси мисли сопол?
В очите на един бургазлия винаги ще бъдеш един скъсан цървул с това тъпо мислене селяк !
29.
Pol
16.03.2022 23:00:27
4
14
Само като ги чуеш как коворят миЕко ,как мяучат ти става ясно ,че са бургаски гейчета.Иначе изрази като маняк,чуек и т.н. са много вървежни пред кифлите в тъпия град.Насрани пишлемета от които нищо не става.
28.
Браво
16.03.2022 21:49:13
1
6
На шофьора, нали затова са му купили автомобила, да се кефи максимално
27.
Ей ги!!..на!!
16.03.2022 21:39:39
0
7
Бургашки Фончовци с бикини!!
Кандидат-нумбър уан!!
26.
Дани
16.03.2022 21:35:40
2
23
Живея в чужбина.
За такова произшествие.
Отива в затвора поне за 1-3 години
Книжката на трупчета поне още минимум 5 като излезе.
А колата се конфискува.
25.
Бай Шиле
16.03.2022 21:29:13
2
9
На тези бангии не им е там мястото. Общината трябва да направи паркинги.
24.
5609-89
16.03.2022 21:24:15
4
21
Кой е виновен ли. Ами продажната бургаска община. Тая улица си беше затворена към Трапезица. Ама нали на това никакво място направиха бензиностанция - на тия които сега убиват деца, жени, стари хора, унищожават цяла независима страна. За тая бензиностанциа трябваше да се направи вход и изходи и ето ти го проблема - тая отсечка от Бензиностанцията до Сан Стефано стана лудница, като донавим и магазини и магазинчета по трасето с безразборно паркиращи коли, картината става пълна. Не купувайте от окупаторите.
23.
Manee
16.03.2022 21:03:21
6
3
Fakela i lubcho kak sa chuvat hahaha
22.
мвр
16.03.2022 20:38:49
1
8
Чл. 98. (1) Престоят и паркирането са забранени:
1. на място, където превозното средство създава опасност или е пречка за движението или закрива от другите участници в движението пътен знак или сигнал;
2. до престояващо или паркирано пътно превозно средство от страната на движението;
3. в тунели и подлези, на мостове, надлези, стеснени участъци от пътя и в участъци с ограничена видимост;
4. върху трамвайни и железопътни линии или в такава близост до тях, която може да затрудни движението на релсовите превозни средства;
5. на пешеходни или велосипедни пътеки и на разстояние, по-малко от 5 метра преди тях;
6. на кръстовище и на по-малко от 5 метра от тях;
7. на платното за движение, където разстоянието между пътното превозно средство и пътната маркировка, забранена за пресичане, е по-малко от 3 метра или с пътен знак е забранено изпреварването;
8. върху пътна лента, предназначена за движение на бавнодвижещи се пътни превозни средства, обозначена с пътен знак.
(2) Освен в посочените в ал. 1 случаи паркирането е забранено:
1. (изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) пред входовете на паркове, театри, кина, предприятия, както и на други места, където е възможно да влизат или да излизат пътни превозни средства;
2. на платното за движение и на тротоара непосредствено пред входовете на жилищни сгради и гаражи, когато това затруднява достъпа до тях;
3. на спирките на превозните средства от редовните линии за обществен превоз на пътници;
4. (изм. - ДВ, бр. 60 от 2012 г., в сила от 07.08.2012 г.) на места, определени за хора с трайни увреждания;
5. (нова - ДВ, бр. 85 от 2004 г., изм. - ДВ, бр. 81 от 2016 г., в сила от 01.01.2018 г., изм. относно влизането в сила от ДВ, бр. 81 от 2016 г. - ДВ, бр. 98 от 2016 г., в сила от 01.01.2017 г., изм. - ДВ, бр. 97 от 2017 г., в сила от 01.01.2018 г.) на пътя - за регистрирани пътни превозни средства, свидетелството за регистрация на които е отнето или върнато в Министерството на вътрешните работи;
6. (нова - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) пред входовете и на прилежащите тротоари на детските заведения и училищата.
21.
Бургазлията
16.03.2022 20:07:38
0
27
До Грапулчето 20 коментар. Представи си напримерно, че в този момент в блъснатата корса са току що паркирали семейство с дете или с две деца. Или пък пресичат пак хора, деца и т. н. Братле не те знам на колко години си и аз съм правил простотий ксто по млад за които сега направо се хващам за главата и се срамувам ама нещата в Бургас и не само хич ама хич не са добре.
20.
Грапулчето
16.03.2022 19:50:20
31
5
Лапешка работа, случва ве. Голяма драма за две бараки голямо нещо. Направо го пратете на смърт да ва таковам и бедните душици.
19.
Тоя пък
16.03.2022 19:21:25
3
20
как успя да паркира двете си коли пред камерата точно? Или си пази места? Сега остава да забранят паркирането там.... И камерите ше артисат. А за лайното шофьор и приятелите му- но комент!
18.
Гост
16.03.2022 19:16:43
0
24
Когато Общината е разчертавала Синя зона, не се е съобразила със Закон за движение по пътищата, т.е 5 метра от кръстовището. А си взимат полагаемите такси! Автомобилите са паркирани на разрешено за това място. Тенекии са, оправят се...Ами ако беше човек... Горко му на шофьора...
17.
Хм...
16.03.2022 18:53:33
1
24
И на тези келеши ще поверим бъдещето на държавата България?!!!
16.
Gost
16.03.2022 18:17:37
4
18
Тоя Меган максимум 2600, а не 6200. Собственика не познава парите .
15.
възмутен теляк
16.03.2022 18:08:54
1
13
Пишлемешка работа.
14.
Съсед
16.03.2022 17:56:29
2
15
И аз паркирам в този район и за съжаление и моята кола го е отнасяла. Но всички щети при мен са за моя сметка, защото никой нищо не видял и нищо не е чул, а не всички имаме камери за да хванем нарушителя. Всички знаем, че този район е опасен, но който се прибира по-късно спира където намери, а именно точно около това кръстовище са последните свободни места.
13.
Шофер
16.03.2022 17:54:43
0
29
Тоз не помни ли, че не се паркира на 5 метра от кръстовище? Кво като има проблеми с паркирането. А лапето е без коментар, поне разбра кви аверчета има.
12.
Приятел на малкия шофьор
16.03.2022 17:45:38
8
27
Бях с него в колата.
Бяхме пуснали лайв от колата като си точим ножките за пари по интернет.
Защото има хляб в тая схема на лайв да се пипаме пред хиляди чикибойци които ни типват. Правим добри пари.
Аверчето обаче алчен събира за ф10 и си беше сложил от тия розовите вибратори които вибрират като те типнат.
И някой тамън му прати 2$ бакшиш и той подскочи взе да го гъделичка халката и изтърва завоя а от удара да не ви казвам като подскочи на какво седна после леле но му стана хубаво де.
Не го мислете ще си купи по хубава кола аверчето.
11.
така
16.03.2022 17:39:08
10
27
До колкото разбирам на господина му се случва не за пръв път да му потрошат колите на това място, но вместо да го смени, той слага камери. Май не само малкия е олигофрен.
10.
Аз
16.03.2022 17:30:15
13
30
Това е да си тъп...3 пъти му удрят колата на едно и също място и дебила продължава да в спира там.Това там ,да не то е лично парко място,тъпако!А лапето е за трептене,такива ги лекувам на светофарите с шамари вечерта!
9.
паткан
16.03.2022 17:11:50
1
36
И как по-точно е опасно кръстовището ? Това е най-лесното кръстовище ... просто малкия сопол е олигофрен това . Мама пак да му купи кола плс
8.
да
16.03.2022 16:56:25
4
20
1224, точно така, правилно. Малкото боклуче заслужава да му се счупят ръчичките.
7.
1244
16.03.2022 16:50:31
6
27
Малкият педераст да се линчува а големия баща му да му се набие кол в гъза
6.
Гладстон
16.03.2022 16:48:57
5
20
Е изключително натоварена улица.! Направете я еднопосочна, ограничете скоростта или друга мярка!
5.
Бургас
16.03.2022 16:41:17
5
24
Направете Гладстон еднопосочна.
4.
Така е
16.03.2022 16:34:35
1
21
Никога не е карало вечер по време на курса. Сега пикОира по улиците.
3.
Щкпю
16.03.2022 16:30:45
4
55
Добре, пич, колко пъти искаш да ти строшат колата, за да разбереш,че явно това не е подходящо място за паркинг. За малките палячовци сме говорили многократно. В Бургас няма сериозни работодатели, защото нивото на младите е потресаващо ниско. Дали е така - изгледайте клипа със звук.
2.
Бургас
16.03.2022 16:25:10
2
58
Наркомански изпълнения, деградирал град.
1.
G
16.03.2022 16:25:03
2
63
Първата му работа като излезе от лайняната си кола за 1000лв, беше да погледне какви са щетите по нея. Олигофрен.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена В кутията имало 200 лева Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Пацо Килията обещал на бившия шеф на БФС да проучи по свои канали кой е извършил удара Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Очакваният резултат е сградата да хаби с над 75% по-малко ток годишно Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Ще предлагат кутии и бутилки за многократна употреба Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Целта е да се елиминират несъвместимостите Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се заплашиха едни други с нови временни комисии Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Ученик бере душа в болница след катастрофа Ученик бере душа в болница след катастрофа В болница с опасност за живота е настанен 16-годишен неправоспособен тийнейджър, управлявал мотора, който е с прекратена регистрация Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ръководството на клуба иска да изрази своята вяра и подкрепа в младия бургаски треньор и неговия екип Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори