×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Betano mobile app с опции Live за топ събитията в спорта


25 Февруари 2022, Петък, 11:24 ч.

Един от най-бързоразвиващите се букмейкъри в Европа стъпи и у нас

Свикнали сме големите спортни събития да пристигат при нас през преките предавания по телевизията, като намираме информация в средствата за масова информация, а в последно врем е- най-вече в интернет сайтовете. Описаните варианти не са малко, но вече има и алтернативи, които се предоставят от платформите за онлайн залози. А един от най-бързоразвиващите се букмейкъри в Европа стъпи и у нас, като предлага на своите потребители да използват betano mobile app за по-голямо удобство. Мобилното приложение дава възможност на почитателите на спорта и прогнозите да следят всичко, което се случва в реално време, като могат да направят и своите предвиждания, ако виждат изгледи за успех.

Как да открия кои са най-интересните събития?

Не е нужно да се ровите в менюто, тъй като водещите мачове и състезания за дадения момент излизат на преден план при зареждане на апликацията. Трябва да отбележим, че betano mobile app предлага идентично съдържание и функционалност на своите клиенти, каквото те откриват и в основната уеб версия. Дали ще потърсите достъп до платформата за онлайн залози през компютър или мобилно устройство, при зареждане на сайта (приложението) на заглавната страница се появяват “горещите” събития в реално време. Така че дори да сте пропуснали какво интересно се случва в света на футбола или тениса в съответния ден, то лесно можете да се ориентирате, като използвате специалната апликация за смартфон или таблет.

Но това не е всичко. За голяма част от мачовете и състезанията вече има възможност да бъдат гледани на живо не по телевизора, а по телефона. Как е възможно това? Betano mobile app дава достатъчно добър отговор на този въпрос. Футболните двубои от топ първенства като испанското или италианското могат да се открият в раздела Излъчване на живо, същото важи и за мачовете от най-силните тенис турнири или срещи от “Лигата на извънземните” - НБА. Но докато за такива събития все пак имаме възможност да ги наблюдаваме и по платените канали, то за шампионати и надпревари от по-ниско нива няма такъв вариант. Е, мобилното приложение на букмейкъра дава картина в реално време и за мачове и състезания с “по-нисък” профил. А знаем, че почитателите на залозите често се насочват именно към по-екзотични първенства, тъй като там откриват интригуващи варианти за игра.

Специални предложения за големите мачове

Когато говорим за използване на betano mobile app за топ събитията на спортната сцена, то за тях често получаваме и допълнителни възможности от букмейкъра. В бетинг платформата откриваме варианти за всекидневни мисии, които са свързани с поставянето на прогнози за точно определени двубои и турнири. Често за големите мачове се дават и повишени коефициенти от страна на оператора, като можем да ги открием благодарение на означението 0% - това означава, че букмейкърът пуска тези пазари при нулев марж спрямо изчисленията за различните опции да краен изход.

Естествено, сред най-удобните функции за използване с betano mobile app е затварянето на залог. Кеш-аут е наличен и в системата на новия букмейкър у нас, като все пак трябва да се има предвид, че не трябва да се прекалява с активирането му. Когато например се усвоява бонус с условие за превъртане, то затварянето на залог е контрапродуктивно.


В категории: Лайфстайл


Коментари
Батето се оказа пророк
Батето се оказа пророк 06/05/2024, Понеделник 14:00 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Бързото законодателство не винаги води до желания резултат", лаконичен бе държавният глава  Батето се оказа пророк Батето се оказа пророк Секретарката на Иван Славков проговори 13 години след смъртта му След 2 ракии: Пияната Дебора имала ясновидски способности След 2 ракии: Пияната Дебора имала ясновидски способности В детството си Дебора Иванова била убедена, че по някакъв начин има силата да предизвиква предстоящите събития само с мисълта си и поради тази причина дълго време била измъчвана от непоносимо чувство за вина Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Днес официално бе открит и сезонът на остров „Света Анастасия“ Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Не намерих отговор, има нещо, което не знаем, сподели генералът „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море Той уверява, че българската армия не е статична и стои стабилно на югоизточния фланг на НАТО Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак За чудото разказа игуменът Паладий, а кметът Иван Алексиев сподели, че се надява Илия Луков да зарадва хората с песните си Започва Светлата седмица Започва Светлата седмица С това се поставя завършек на великденския празничен цикъл Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Вторият ден на Великден тази година съвпада и с Деня на храбростта и на Българската армия Пари и вълшебни мигове за Овена, а Стрелецът да носи дрехи в светли цветове! Пари и вълшебни мигове за Овена, а Стрелецът да носи дрехи в светли цветове! Хороскоп за деня – 6 май 2024, понеделник
Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Освен че подпитва мъжете за стандартните неща, тя открито отправя намеци към тях, кара ги да лазят по земята, та дори пъшка в нечии ръце Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Режисьорът извади някои пикантерии от кухнята на попфолка в подкаста „При Тото“ Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Пред очите на цяла България в шоуто на Би Ти Ви синоптичката показа най-добрият танц за вечерта, спечели максималните 40 точки от журито и въпреки това беше изпратена на елиминация и за малко не отпадна Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Най-колоритният арбитър в предаването, Димитър Ковачев – Фънки , прибира по 6 бона на лайф Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Никъде по света, освен в Европе, лидерите не се радват на факта, че скоро народите им няма да са мнозинство в собственште си държави САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? Бившият командир на батальона „Айдар“ Евгений Дикий коментира, че битката в Часов Яр е за целия Донбас и призна, че положението на ВСУ е лошо Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори