×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бил Гейтс в Мюнхен: Справихме се с ковид, но се гответе за нова пандемия


Бил Гейтс в Мюнхен: Справихме се с ковид, но се гответе за нова пандемия
Бил Гейтс, който пророкува появата на ковид, говори на конференцията по сигурността в Мюнхен и предрече, че ще има нова пандемия, съвсем скоро
21 Февруари 2022, Понеделник, 13:41 ч.
Автор: Флагман.бг

Ще има нов вирус, с различен патоген, ще се наложи да произведем ваксина за 6 месеца, обяви милиардерът

 

Милиардерът Бил Гейтс, който пророкува появата на ковид, сега прогнозира, че ще има нова пандемия - по-заразна и с по-силен патоген. Това се случи по време на годишната конференция по сигурността в Мюнхен, където той отчете, че човечеството е на път да се справи с коронавируса, но трябва да се готви за друга опасност.

"Ще имаме нова пандемия! Следващият път ще бъде различен патоген. Трябва да сме готови! Ако всяка страна правеше това, което направи Австралия, тогава нямаше да говорим за пандемия", счята Бил Гейтс.

Припомняме, че Австралия наложи едни от най-строгите мерки против пандемията в света. Сидни и Мелбърн преживяха едни от най-дългите локдауни, а движението на неваксинираните хора бе строго ограничено и след това.

В последствие страната въведе правила, забраняващи на хора без поставена ваксина против Covid-19 да упражняват различни професии. Това стана причина за недопускането на водача в световната ранглиста по тенис Новак Джокович на турнира "Аустрелиън Оупън".

По думите на Гейтс освен мерки е необходима и инвестиция от поне 3,5 милиарда долара, за да може ваксините за следващата пандемия да се разработят по-бързо и да достигнат до повече хора. "Следващият път трябва да се опитаме да го направим не за две години, а за шест месеца", каза Гейтс имайки предвид темповете на ваксинация.

Според него и РНК технологията трябва да се стандартизира и да се превърне в основа за борбата със следващите пандемии. Гейтс заяви, че вече е "твърде късно" да се постигне целта на Световната здравна организация да ваксинира 70% от световното население до средата на 2022 г.

Според милиардера тежестта на Covid-19 намалява, но това се е случило основно заради масово преболедуване, защото ваксините не са успели да стигнат бързо до всички. "До края на 2022 година трябва напълно да се върнем към нормалното", отбеляза съоснователят на Microsoft преди година.

Бил Гейтс е известен и с пламенното си застъпничество за справяне с кризата с промените в климата. Пред BBC милиардерът дори сподели, че това ще е "най-удивителното нещо, което човечеството някога е правило", ако успее.

По думите му е необходимо да се вземат всички необходими мерки, за понижаване на глобалните температури. Ако те не дадат резултат, то човечеството трябва да има "план Б".

Резервен вариант Бил Гейтс вижда в развитието на технология за затъмняване на Слънцето. Той финансира проект, предвиждащ разпръскването на фини частици във високите слоеве на атмосферата. Това потенциално би отразило слънчевата светлина, предизвиквайки глобален охлаждащ ефект, съобщава "Форбс".


В категории: Темида


Кой да почерпи днес
Кой да почерпи днес 05/05/2024, Неделя 12:43 0
36
Коментара по темата
36.
УРОД в човешки лик
21.02.2022 19:48:05
1
13
Ходи си в АДА, бе, няма да си жив дълго още ! Вече измислил друга пандемия !
35.
Ноунейм
21.02.2022 19:45:17
3
14
Нека най-после да се разбере от всички хора,че този изрод ,заедно с цялата групичка умници ,клати целия свят.Как така само те станаха още по-богати...Нали като е пандемия и световен хаос всички страдат.Да ама те процъфтяха.Една група от няколко човека.Няма никаква промяна на климата,няма никакви нови вируси ,дошли от природата .Време е да го разберат всички.Решили са да ни уморят както на тях им харесва.Спрете да ги наричате капиталисти.Не са такива .Те са уродлива мелез между империалисти, "неолиберали",и феодали.Накратко откачили диктатори.Това са група хора,чието богатство е натрупано чрез корупция и измама.И нямат културата даже да понесат богатството си и влиянието ,което имат.Това са абсолютни примитиви:Гейтс,Сорос,Шваб....умопомрачени подобия на хора....Толкова ли сме елементарни ....Ако цялото човечество се осъзнае ,ще ги размажем за един миг с всичките им напечатани изкуствено долари,както и онзи дебил Мъск,който иска да ни прати всичките на луната да живеем ,че едва ли не там условията били по-хубави(в праха и камъните и тъмницата)....Да отива той!Да се качва на ютията си ,наречена Тесла ,и да заминава зад луната....Както и тази малка гад от Швеция ,Грета Тунберг,която е луда ,великата еко активистка .....Боклуци!
34.
Хаха
21.02.2022 18:16:35
12
5
Откъде знаел това Бил Гейтс?? Ами не само той, а много хора знаят. То е ясно, че от прираста на световното население, замърсението, глобалното затопляне, изпаренията и влажния въздух от затоплянето на земята, ....води до много благоприятна среда за развитие на повече и по-гадни вируси и бактерии. Те и СЗО го казаха че заради глобалното затопляне и влажността на въздуха от топенето на ледниците и и водните изпрения, респираторните вируси са станали повече и по-упорити.
33.
Ще оцелеем ли?
21.02.2022 17:35:08
1
10
Зависи от нашата воля, от разбирането за суровостта на времето и обстоятелствата. Аз твърдя, че ние трябва да минем във военновременен режим, защото ние сме на война и ситуацията трябва да бъде такава. И мисленето ни трябва да бъде такова, и реакциите ни трябва да бъдат такива. Защото когато се държиш като жертва, обикновено биваш изяждан. Метафората с дръвчетата е много хубава. Някои болни мозъци са си помислили, че като отрежат едни дървета, все едно че си отрязват историята, миналото. Все едно че получават индулгенция за това минало, за двойнствения си живот и че ги чака нещо съвършено ново. Който реже дървото, реже корените си и обикновено умира. Никой не го уважава. Дори когато си прислуга, и то ревностна прислуга на новите си господари, те ще те употребят и ще те изхвърлят, но никога няма да те уважат, и те самите. Така че единственият ти шанс е да се биеш и да умреш като мъж, ако се налага.
32.
Ч. Дарвин
21.02.2022 17:19:54
8
5
Пандемиите са едно на ръка. Хората толкова са се разпрасили, че е крайно време нещо да започне да ги яде.
31.
IVAYLO
21.02.2022 17:12:03
3
13
ДАНО ПУТИН ВИ НАТИСНЕ КОПА МАЙКА ВИ ДАЕБА ДОЛНА ИЗМЕКЯРСКА ОБЕСЕТЕ ГО С ОДРЯЗАНИ КРАКА ДА СЕ ОТИЧА
30.
Пипи Чорапчето
21.02.2022 17:10:33
2
19
Тоя "гадач" трябва да го обесят! А другите от кръжеца му да гледат докато се гърчи - за назидание и да имат едно на ум какво ги чака и тях!
29.
Ноунейм
21.02.2022 16:29:51
1
28
Този ни казва в лицето ,че сме тъпаци,а ние го търпим.Докога....
28.
learn english or die
21.02.2022 15:40:09
7
9
“In the future, we don’t want to use a needle. It may turn out that you take your first dose as a micro-patch and your second dose as an inhalation because to get infection blocking you actually want secretory antibodies in the nose. And we’ve never been good at that,” he said. “That’s partly why [the vaccine doesn’t] block infection. If we come along with an infection blocker … then you could even think about eradication. But we’re quite away from that.”
27.
Зет
21.02.2022 15:38:14
5
26
На тоз зет му не беше ли някакъв голям шеф в Pfizer? Че бая милиарди поспечелиха от ваксините....
26.
Denko
21.02.2022 15:36:36
2
28
богатите делят света а билито гей е измислил универсалния начин за това, ето ви формулата:
пропаганден инструмент+продажни политици алъчни за пари
пускаш уж вирус , включваш всички медии да говорят от сутрин до вечер СМЪРТ СМЪРТ СМЪРТ
политиците веднага надушват парите от ваксините с които "спасяват" населението , всички са доволни, овцете са в кошарата треперят и умират от страх , капиталистите делят баницата
всичко е много просто но е направено прекалено мащабно и така изглежда истинско и много сложно но всъщност когато в ръцете си имаш организирана престъпна глобална групировка е лесно да се договорят действията
В момента сме на ръба на преминаване към високотехнологична инфраструктура и богатите капиталисти не искат да позволят на нас овцете да облажим и да се наредим до тях, защото от технологиите може много бързо да се изкарат пари и да станеш милиардер но там горе местата са ограничени, не може милиардерите да са много , трябва да са малко иначе тогава се обесмисля това превъзходство
25.
Майка ти и педерас
21.02.2022 15:29:43
1
24
Що на занимаваш с тъпотии. Хакам ти го в човката.
24.
Дам
21.02.2022 15:20:07
2
25
Сега всички полезни ковид идиоти ще кажат,че това са конспирациЙ и ще продължат да гледат в захлас мисирките по Нова и Бтв…
23.
До 19
21.02.2022 15:15:35
3
24
Аз съм сигурен, че на ада пише "Powered by Microsoft"!
22.
Transhumanism Soap Opera
21.02.2022 15:15:29
1
17
Каква 2022 г. очаква светът, Европа и България? Както казваше Михаил Горбачов – всичко в света е взаимосвързано. Коронавирусът завинаги ли ще промени нашия свят или ще отмине и ще го забравим? След една година как ще отчитаме кой е успял и кой се е провалил – по начина на справяне с пандемията и свързаната с нея икономическа криза? По начинът, по който отделните държави ограничаваха свободата в името на необходимостта гражданите им да оцелеят физически?
– Всъщност, това са основните въпроси, които следва да се поставят. Според Клаус Шваб (б.р. – швейцарски икономист, основател и президент на Световния икономически форум в Давос), който е не само добър публицист, но и активен функционер на глобалната световна администрация, „ние няма да позволим на света да се върне в предковидната ера“. Те. Тези „ние“ – глобалните функционери, нямат намерение да разрешават на света да се връща назад.
Светът пред очите ни преминава в постлибералната епоха.
Либералите през последното десетилетие и без това бяха заприличали на секта. Светът става все по-жесток, все по-суров и все по-авторитарен.
Свободата предстои все повече да бъде ограничавана. И според мен проблемът не е толкова в икономическата проблемност, която се изостря, колкото от глобалния тренд, който се задава от функционерите на глобализацията. С други думи, светът навлиза в последната фаза на своята глобализация. И тук има големи разлики във визиите.
Едната е за глобализиран свят, в който са разделени ролите между глобалните и регионалните племена. Свят, в който има глобални хора и регионални хора, които почти не се срещат. Мрежоцентричен свят, в който действат нови зависимости и нови закономерности и който е реален резултат от днешното развитие на света. Това е свят на сайбърпънк, киберпънк. В хоризонта на този свят вече се вижда трансхуманитарното бъдеще на човечеството. Според мен ще се осъществи друг вариант. Пет минути преди окончателната победа на глобалността в човешката цивилизация, ще започне серия от регионални войни, които сами по себе си ще се глобализират. Т.е. хората, които вярват в окончателната победа на глобализма не отчитат непременния фактор на войната.
Навлизаме в свят на войни, свят суров, свят нелиберален, свят с велико потисничество.
И двата свята ще бъдат варианти на това, което предстои – новото електронно-техническо Средновековие. И сайбърпънка и стиймпънка са разновидности на връхлитащото човечеството ново Средновековие.  А мястото на България къде ще бъде? На разлома между клъстерите?
– България за съжаление е на разлома между няколко клъстера. И това поставя огромни проблеми пред бъдещото политическо и държавно ръководство. България е на такова място, че не може естествено да бъде привлечена към някой от очертаващите се клъстери. Това е много голям геополитически проблем на всяко българско държавно ръководство. Това ще бъде преломна година, в която ще приключат стари тенденции и ще станат очевидни нови тенденции. Този исторически процес на преход от епоха в епоха не може да става без турбуленция.
21.
Rando
21.02.2022 15:12:37
7
10
Айде чичо били,чакаме я с нетърпение ама да е някаква готина стабилна с 90тина % смъртност,не като тая я има я няма 2 %,уродите да са чудят 2 години има ли такова нещо няма ли,същевременно да се намират в някакви кирливи клубове 100 квадратни метра 1000 човека да си дишат потта и пръдните
20.
Брей
21.02.2022 14:57:38
1
28
Тоя взе хляба на Алена, ама дали предвижда или знае ?
19.
Asad
21.02.2022 14:56:51
1
45
Този е по-голям от Сталин и Хитлер. За него ще има отделен кръг в ада.
18.
Няма да бъде и няма да стане
21.02.2022 14:44:05
0
17
Да не бъде!
17.
888
21.02.2022 14:43:00
2
46
Трябва да се замислим какво ни причини този човек и какво иска да ни причини
16.
Ннн
21.02.2022 14:40:08
1
44
Нека да бъдем подготвени , подготвя ни човека. Колко съдби човешки, ще си платиш. Кармата - тя си знае работата.
15.
Sobre
21.02.2022 14:35:20
3
55
Значи разбрахме кой е измислил ковид-бил гейтс.
Той ще измисли и това за което говориии
14.
Я!
21.02.2022 14:34:17
1
14
Днес размахали вносната черна врачка на смъртта, за разнообразие!
13.
Гейтс бил
21.02.2022 14:30:31
57
13
Баси племето, как се надъхват през платформата, която той е създал и заради която виртуалните плъхове имат възможността да избият някой друг комплекст. Ще му пръднете на к*ра :D 50 милиарда от богатството си е дал благотворително за фондацията си, а простия народ го псува, що? Щото човека просто мисли и знае, че най-естественото от глобалното затопляне е появата на нови вируси и природни катаклизми. Ама батко, то умът не е на повикване. Българинът още чака да го чипират и да го изключват с 5G вълни. Не знам може ли да сметнете колко хиляди живота трябва да изживеете, за да му стигнете финансите. Айде дайте минуси, че е по-лесно от мисловната дейност.
12.
Не ми дреме!!
21.02.2022 14:24:51
21
15
Аз съм са запасил с 200-та бутилки белина за пиене и квот иска туй да идва!!!.....мой ги посрещна сичките накуп!!!!
11.
Никой
21.02.2022 14:20:31
1
58
Много интересно колко свободно си коментира, че ще има нова пандемия, а журналистите не му задават въпроса той от къде знае?!
10.
КороноТъпак
21.02.2022 14:16:08
8
40
Обърнете внимание на края на статията !!
Това което Бафомет Гейтс сега признава, че финансира е това което уж конспираторите, твърдят че се измършва от години !!

Т.е. имаме ли признание за кемтрейлса ? Самолетните следи и т.н.
Всяка конспирация удивитилно се оказва ... ИСТИНА !
9.
Бе мама ти мазна...
21.02.2022 14:13:24
4
30
Геоинженерство и биогенетика- това са му кодовете.
Няма "смъртоносен" вирус и няма защо да замърсяване слънцето (само дето пречи на магнитен рептили, де) мама ви мръсна...знае много добре че, другият краен вариант на опозиция е пълен рестарт...със заложниците (цялото човечество) и всичко останало
8.
Koko
21.02.2022 14:10:44
11
31
Бил гейтс иска чрез антените и ковид да контролира булгар -ите но те са умни и не се връзват
7.
Ненормалник
21.02.2022 14:08:32
6
60
Как така прави такива прогнози? Няма следваща пандемия,той говори за РНК ваксина за болест която още не съществува.Не му ли стигнаха парите?Колко живота ще живее?
6.
Rrrr
21.02.2022 14:08:07
3
39
Lichno shte te likvidiram kopele ot kade gi znaish predvaritelno tezi neshta urod mrusen
5.
Джокович
21.02.2022 14:06:08
8
47
И какво точно е направила Австралия? Ноумор гърч? По-скоро вижте какво направи Китай и как се справи зда отрицателно време с пандемията. Там такива като Гейтс не можаха да топнат човката
4.
Прозорец 2154
21.02.2022 14:04:17
3
29
Портата да не е планувал нов ъпдейт?
3.
Патладжана
21.02.2022 14:03:45
7
62
И този вирус ще е измислен от теб боклук алчен
2.
Да се закрие
21.02.2022 14:01:58
7
67
Някой трябва да го заличи… супер нехуманен и побъркан човек !
1.
;)
21.02.2022 13:57:20
8
78
Тоз изрод компютърен, коги взе да разбира от вируси и медецина, урод да го тръшне следващия вирус където е замислил и да ходи в ада.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Нека винаги помним, че Исус Христос понесе страданията и отиде на Кръста, за да спаси човешкия род, каза кметът  Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Родните гимнастички разбиха конкуренцията в Баку навръх Великден Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли
Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори