×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Доведеният син на министър Сербезова – магьосник


17 Февруари 2022, Четвъртък, 14:00 ч.
Автор: Флагман

Младият Давид мести предмети със силата на мисълта

След като оглави Министерството на здравеопазването в кабинета на Кирил Петков, една от първите успешно завършени акции на новата министърка Асена Сербезова бе да изчегърта от виртуалното пространство где що имаше снимка от помпозната ѝ сватба в 5-звездното хотелско имение „Мидалидаре естейт“. И в това се оказа истински факир, пише вестник "Ретро".

Но кой да предположи, че не само Сербезова притежава свръхчовешки способности да замита кой знае защо притеснилите я кадри от разкошното холивудско тържество, но и още един член на семейството ѝ може да се похвали с такива.

Става дума за доведения син на здравната министърка – Давид Сербезов. Младият момък е от новата вълна даровити български илюзионисти. Спецове в магическото изкуство му предричат голямо бъдеще, а някои дори го сравняват с адаша му – невероятния Дейвид Копърфийлд.

Давид Сербезов, или Дейвид Блек, както е артистичният му псевдоним, е направил и своя телевизионен дебют в рубриката „Мамо, дават ме по телевизията“ във вечерното шоу на Би Ти Ви. Младият Сербезов, който е син на настоящия съпруг на министърката – Петър Сербезов, се увлича по ментализма – сценично изкуство, в което онези, които го практикуват, известни като менталисти, демонстрират силно развити умствени или интуитивни способности, често използвайки хипноза, телепатия, ясновидство, гадаене, контрол на ума и други.

По време на своята телевизионна изява Дейвид Блек демонстрира няколко ментализъм ефекта – развива от разстояние гайка от болт и мести монети само с очите си. Преди да се профилира в ментализма, доведеният син на министър Сербезова бил негативно настроен към него и го подценявал, но с времето открил, че това са най-силните и впечатляващи ефекти.
Дарбата на Давид Сербезов вече е забелязана от агенции, които го канят да демонстрира уменията си по време на различни събития или корпоративни партита.


В категории: Лайфстайл


9
Коментара
Той оцени себе си на 150 хил.лева
Той оцени себе си на 150 хил.лева 09/05/2024, Четвъртък 11:30 0
Почина популярен журналист
Почина популярен журналист 09/05/2024, Четвъртък 10:44 0
9
Коментара по темата
9.
Георги
19.02.2022 12:27:35
1
1
Тази минист рка е ужасно комерсиална и най лошият министър в здравеопазването от целият преход.Не ми се мисли какво ще стане от и без това на изкуствено дишане наше здравеопазване ако изкара пълен мандад.Засега ,което направи вдигна цените на лекарствата.Започнаха да се появяват липси на лекарства , а те от своя страна ще доведат до ново поскъпване
8.
Климбо
19.02.2022 08:30:51
3
4
Е,то и мащехата е магьосница,щом на тези години е омагьосала таткото...
7.
Биби
19.02.2022 04:39:25
4
7
Тая Сербезова е хем министър, хем кръчмарска купонджийка, а сега и син, макар и доведен менталист и гадател.
Нещо не се свързва с академичност, дето приляга на един министър.
6.
Алекс
18.02.2022 12:27:53
0
5
Веднъж ме спря на улицата да ми показва фокуси. Още се чудя как вкара тая капачка в бутилката. Клипът е в YouTube канала му davidblacktv. Аз съм момичето с очилата
5.
Познат
18.02.2022 12:24:48
0
6
Аз го познавам. Показвал ми е фокуси, наистина е много добър
4.
Ко каза ко
17.02.2022 20:42:32
2
7
Магьосник жив пеерас кат чичо си асен.Едно време кви пидираси имаше цели магьосници
3.
Уайт Найт
17.02.2022 15:13:35
4
12
Дейвид Блек щото цялата фамилия са сигани,или?
2.
Владимир Методиев Ердоган
17.02.2022 14:48:55
4
21
Трябва да не си журналист, а пълен лайнар, за да смесваш хобито на един млад мъж с политическите окраски на майка му. На ГЕРБ/ДПС може и да не ви харесва новата министърка, но защо за Бога забърквате роднините и в калните си борби да докопате кокала отново?
1.
хм
17.02.2022 14:48:07
6
21
Дали само на мен ми се струва, че цялото семейство мести монети???
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Алек изгони единствената сравнително умна жена от "Ергенът" Защо Алек изгони единствената сравнително умна жена от "Ергенът" Останаха само празноглави кифли  Мис България се набоцка с опасните спринцовки Мис България се набоцка с опасните спринцовки Стана като морков Той оцени себе си на 150 хил.лева Той оцени себе си на 150 хил.лева Едва ли някой формат ще му ги плати Ивайло Иванов е новият генерален директор на Държавното предприятие "Пристанищна инфраструктура" Ивайло Иванов е новият генерален директор на Държавното предприятие "Пристанищна инфраструктура" В края на вчерашния работен ден той е заменил Дирк Пергот Преди да напусне, Невена Цонева видяла в аурата на Слави нещо, което… Преди да напусне, Невена Цонева видяла в аурата на Слави нещо, което… Певицата е дете индиго и е свръхчувствителна към света и енергиите в него Тази любима тв водеща поема по нов път, сбогува се с телевизията Тази любима тв водеща поема по нов път, сбогува се с телевизията Меги Димчева от "Търси се" съобщи за голяма промяна в професионален план Тя ми каза, че ще прави с*кс с мен, ако ще и земята да се продъни! Ужасих се, каза този актьор Тя ми каза, че ще прави с*кс с мен, ако ще и земята да се продъни! Ужасих се, каза този актьор Случаят е отпреди години, когато Фицата бил още млад актьор, а "лелята" натолича лиги в първия миг, в който се озовали на една сцена в театъра Много скоро ще се разбере какво е мнението ми за Закона за хазарта, обяви президентът Много скоро ще се разбере какво е мнението ми за Закона за хазарта, обяви президентът Очаква се да наложи вето  Почина популярен журналист Почина популярен журналист Негова е заслугата читателите дори на британския вестник „Таймс“ чрез статиите му, публикувани там, да научат повече за България“ Концертът на „Молец“ в Бургас е сред гвоздеите в програмата на Летния Никулден Концертът на „Молец“ в Бургас е сред гвоздеите в програмата на Летния Никулден Иван Звездев разкри каква е тайната на вкусната бургаска чорба, ще я раздават безплатно днес
Eто кой ще замени Венелин Венков в КуКу Бенд Eто кой ще замени Венелин Венков в КуКу Бенд Това е музикантът Николай Тошев, който е на свободна практика и в последните години е свирил на турнета с популярните „СкандаУ“ Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов В живота на човек често се случват промени, понякога големи, понякога - по-малки. При мен, при нас с Венко се случи голяма промяна, призна Невена Цонева Тази фолкаджийка напира да стане депутат Тази фолкаджийка напира да стане депутат Пенсионно-осигурителна компания „Доверие“ чества своята 30-та годишнина Пенсионно-осигурителна компания „Доверие“ чества своята 30-та годишнина За последните три десетилетия компанията се превърна в символ на стабилност, прозрачност, иновации и добро обслужване на своите клиенти Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Според кадрите ѝ в Инстаграм всяка вечер Барби се подвизава в различен клуб, а компания ѝ правят както дами, така и мъже Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Нам почина поради напреднала възраст и "мултиорганна дисфункция", за която е получавал лечение от 2022 г., съобщи официалната агенция KCNA Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Барабанистът Венелин Венков празнува напускането си с Гъмзата и Краси Радков Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Проф. Гордана Силяновска-Давкова е против договора за приятелство с България Празнуваме Деня на Европа и День Победы в сянката на изборите Празнуваме Деня на Европа и День Победы в сянката на изборите Българската пророчица Ванга е считала този ден не просто за празничен, а за свят, защото от него зависило дали ще живеем в мир и съгласие Украински дронове повредиха петролни резервоари в руска база край Черно море Украински дронове повредиха петролни резервоари в руска база край Черно море Украинските атаки с дронове срещу руска енергийна инфраструктура зачестиха през последните месеци
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори