×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Митева за зеления сертификат в парламента: Приравниха ни на мол, на театър, на цирк


30 Януари 2022, Неделя, 11:41 ч.
Автор: Флагман.бг

Решението не беше обмислено добре, посочи депутатът от "Има такъв народ"

„Зеленият сертификат е тема, по която и аз се изморих да говоря. Моята теза е, че аз не съм за или против зеления сертификат. Смятам, че всеки човек трябва има право на избор и трябва да го направи  свободно. Става въпрос на подход.  Решението в сградата на парламента да се влиза със зелен сертификат не беше обмислено добре.  Всеки от колегите има становище за или против зеления сертификат. Приравниха ни на мол, на театър, на цирк. След като има вечерен час от 22 часа за заведенията - ще има ли и за нас, след като и за тях въведоха изискването за зелен сертификат?”. Това попита в студиото на „Събуди се” депутатът от „Има такъв народ” Ива Митева, коментирайки решението за влизане със зелен сертификат в парламента.

„Народното събрание трябваше да види какво е правното основание за приемането на този сертификат. А не да приема такъв акт, който не почива на нищо. Ние не искаме да даваме пример, че в парламента можем да си правим каквото си искаме. Има си правила и искаме тези правила да се спазват”, категорична е Митева.

По думите й председателят на НС Никола Минчев няма лостове, с които да наложи санкции на депутатите, неспазващи правилата за достъп до сградата на парламента със зелен сертификат.

Тя коментира и изказването на Христо Иванов от „Да,България”, който заяви, че новата власт няма да изкара пълен мандат. „Коалицията засега стои добре. Христо Иванов вероятно е по-чувствителен. Има още работа за вършене, добре е да я свършим преди изборите. Опитът ни показа, че колкото по-често са изборите, толкова повече пада избирателната активност, което не е добре. Необходим е известен период от време, в който хората да повярват, че могат и добри неща да се случат”.


В категории: Политика


15
Коментара
15
Коментара по темата
15.
Амет чобанина
30.01.2022 17:14:55
0
1
Ще го взима с картофите.
14.
56
30.01.2022 16:59:32
0
3
Тая пикла, откога се помисли за аристократка.
13.
Аз
30.01.2022 15:31:13
0
9
Вие толкова сте се принизили, та чак издълбахте дъното! А да се сравнявате с цирк, мол, театър е просто мечта. Там хората се трудят.
12.
Брех, брех
30.01.2022 14:50:06
0
14
"приравниха ни на мол, на цирк" Бреххх, значи аз като работя в мола може абсолютно всеки път да плащам за антигенен тест, за да се сдобия с безценния зелен сертификат, а доста от хората да се принудят на ваксина с която не са съгласни, за да могат да влязат на работа, а тези не? Какво означава "приравниха"? Ние ли сме по-низши или тези са по-висши? Такова псуване щях да му метна в този коментар ако нямаше да го изтрият.
11.
Някой
30.01.2022 14:06:00
0
15
След като има вечерен час за заведенията,защо да няма и за вас?Да не сте по-специално?Претенции само!
10.
Цв
30.01.2022 14:02:11
0
21
Не обижда хората, работещи в цирка, защото те се трудят къртовски - за разлика от вас. Стадо крадци, които си чоплят носа и се занимават със скандали, обиди и простотии, но опъвате големите пари, дадени ви от нашите данъци. И апропо-вие сте част от народа и с нищо законите наложени на него не трябва да не се изпълняват и от вас. Вие не сте богуизбрани и много лесно може да ви издухаме оттам.
9.
Панайотова
30.01.2022 13:45:09
0
19
С какво сте по-различни от нас?Правилата важат за всички!
8.
И цирк не са наистина...
30.01.2022 13:29:01
0
10
поради причините споменати от #7, а и не са забавни и предизвикват единствено обратна перисталтика!

По-скоро бих ги оприличила на вонящо блато.
7.
Фъфло
30.01.2022 12:52:25
1
28
Вие сте по-зле от цирк, там хората се трудят и рискуват живота си, а ти фъфло само фъфлиш и нищо, вие е сте една помийна яма, която не е нужна в този си вид на България
6.
Откакто
30.01.2022 12:46:13
2
18
хората на наркомана влязахте в парламента,наистина той се превърна в ЦИРК,главния циркаджия-Тошко Май--муняка.
5.
Ivan
30.01.2022 12:42:49
0
23
Не е вярно ,в мола има хора,а в парламента крадци.С какво сте с по-вече от всички нас
4.
Глиган Грудев
30.01.2022 12:30:08
0
10
Муха, Мол, Митева,
Мерки
3.
Петър
30.01.2022 12:23:16
0
35
То в МОЛ -а хората имат много по-голяма отговорност и нее са нагли като вас. С какво сте по-различни от останалите граждани на България? С това , че получавате голени заплати за да прокарвате закони, които са ви удобни! Това ли е морала на народния представител? Така ли давате пример за спазване на мерките ?
2.
Митева, скрий се
30.01.2022 12:02:42
0
35
вие в парламента сте най-големият цирк!
1.
F
30.01.2022 12:01:30
1
36
да бяхте мол щяхте да сте по-добре. Не може групови събития ама вие 240 маймуни може на едно място без мерки! То вярно че по-добре явно всички да се изпозаразите и поне да имате истинско оправдание защо никаква не я вършите!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Иска ли ЕС да забрани любимия на българите розов домат Иска ли ЕС да забрани любимия на българите розов домат Преди десетина години смут и тревога предизвикват гръмки медийни заглавия Помните ли тази чалга звезда, вижте какво се случва с нея днес Помните ли тази чалга звезда, вижте какво се случва с нея днес “Пее постоянно навсякъде, но предпочита да пее сам, с мен не иска, харесва му да бъде център на внимание”, разказва Весела Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Изборът ще бъде направен на 25-ти май от Светия синод Телевизията на Слави била пред фалит Телевизията на Слави била пред фалит перацията по спасяване на „7/8 ТВ” е задвижена миналия месец от фирма „Седем осми”, която контролира дружеството собственик на телевизията Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Дългия вече е семеен мъж, но не е правил тържество, а просто е подписал в гражданското, при това в делничен ден и при пълна конфиденциалност Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Д-р Красен Генев разработваше щадяща методика за хемодиализа  Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано „Радвам се, че има и такива деца“, каза тяхна съседка, която е очарована от акцията им Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Наскоро водещата беше гост в епизод №1000 на култовата тв рубрика и отново тръгнаха коментариите дали блондинката няма да се завърне в Нова телевизия Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Той не намери мъжкото в себе си, за да им го каже в очите, бясна е звездата от първия сезон Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Скокът е пет пъти 
Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори