×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Азис мислел да се откаже от музиката


16 Януари 2022, Неделя, 13:38 ч.
Автор: Флагман.бг

Кралят на попфолка не издаде в какъв момент точно е размишлявал за тази възможност

Азис мислел да се откаже от музиката. Това сподели самият той в предаването „Карай направо” по Нова тв. Кралят на попфолка не издаде в какъв момент точно е размишлявал за тази възможност, нито какви са били обстоятелствата, но пък с усмивка изтъкна, че може да се занимава с много неща. Трудолюбив е и има доста умения, така че няма да стои без работа.

„Отдават ми се много неща, а и не съм мързелив. Мога да работя на строеж, както съм работил, мога да продавам картините си, защото аз мога и да рисувам, мога да ти правя косата, да готвя, мога да гледам деца. Хора като мен гладни няма да останат – винаги мога нещо да върша”, сподели Азис пред водещата Диана Найденова.
Хитовият певец вярва, че човек е създаден, за да може да влиза в състояние на мимикрия и да оцелява. „Аз мимикрирам перфектно”, каза Азис. Може да се превърне в съвсем друг човек и да започне да живее по този начин много бързо. „Мога и с 2, мога и с 200, мога и с 2000”, сподели изпълнителят на „Точно в три”.

Азис, който на 7 март ще празнува 44-тия си рожден ден, се преборил с не малко трудности в професионалния си път и никак не му било лесно. Затова пък винаги е знаел, че ще успее. Още от малък бил убеден, че ще стане звезда. Сигурността му се дължала на преценката, че звучи различно, тъжно и умее да разчувства хората. От малък пеел индийски песни, много се доближавал до оригиналното звучене, и разплаквал тези, които го слушали. „Много иска повече толерантност. Аз пък имах нещастието да се родя и гей, и циганин, и бях и дебел... Имах нещастието да бъда всичко, което българинът мрази, и се преборих, по дяволите. Някак си успях. Стана чудо!”, каза Азис.

Като дете той често споделял убедеността, че ще стане известен с майка си, но тя не отдавала голямо значение на думите му. Казвал й го, когато тя го пращала до магазина. Отвръщал й, че като стане известен, няма да може да го прати, защото  ще й неудобно, знаейки че всички ще го разпознават и ще искат да се снимат с него. Казал й го и, когато живеели в Германия. Тогава Васил, както е рожденото му име, сменил няколко работни места. Помагал и на майка си, когато била бременна със сестра му, да чистят летен театър в тамошно селце. В летния театър имало фризер, който Азис отварял без затруднения, но си взимал тайно не от скъпия сладолед, а замразено сокче. „Казвах й, че един ден ще имам мой си фризер със сладолед вкъщи. Тя не ми вярваше. Дойде време, в което мога да имам, но не смея зарази пустите калории. Животът е въртележка. Фризер не ми трябва, сладолед не смея да ям. Имам възможност да ходя до различни места, но не го правя, заради работата си. До Сърбия и Турция не мога да отида, защото на другия ден трябва да съм тук. Какво като можеш всичко, но нямаш време за нищо?”, каза Азис.

Певецът винаги е усмихнат и приветлив, но в личния си живот не допуска хора. Ако се случва някой нов човек да влезе в близкото му обкръжение, то ще е супер рядко, примерно един на годината. „Имам нечовешка интуиция”, каза той за това как е сигурен кого да допусне по-близо до себе си. Азис даже каза, че може да предсказва бъдещето, само като гледа някого. „Не забравяй коя беше баба ми!”, възкликна певеца с усмивка срещу водещата Диана Найденова. За себе си певецът също усеща нещата.
Кралят на попфолка обича да се усамотява. Всеки ден става към 6-7 сутринта, независимо дали е бил на участие до 4. Затова пък спи следобед - всеки ден, без да пропуска. Всички негови близки знаят, че той спи между 13 и 17 ч. „Мога цял ден да стоя по слипове и широка тениска, манджа къкри на печката, телевизорът се чува тихичко”, споделя Азис за идеалния си почивен ден. Можел да го изкара на дивана, да спи и да си готви. Няма необходимост да контактува в такъв ден. И как иначе, след като на участие се вижда с 400-800 човека.

Противно на очакванията, Азис не е суетен. Не му пука как изглежда. Даже никога не му е пукало. „Дори когато бях най-нелеп – 115 кила, с токчета и перука, изобщо не ми пукаше. В смисъл аз се харесвах... Гледай ги пък тези хора. Какво не ми харесват? Вие сте луди. Дори да не го харесваш, не ти ли е смешно, не ти ли е забавно. Забавлявай се. Какво си седнал тук да ме „хапеш”?!”, сподели Азис  размишленията си тогава. Според него няма чак такова значение как изглежда, защото работата му не е да е красив и фин, а да накара с гласа си хората да пият, плачат, да се смеят, да гушнат близък, да си спомнят добро или лошо. „Да ти напомня да чувстваш”, каза Азис.
 




7
Коментара
Флагман.БГ САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? 06/05/2024, Понеделник 08:31 24
Започва Светлата седмица
Започва Светлата седмица 06/05/2024, Понеделник 08:02 0
7
Коментара по темата
7.
Френския
16.01.2022 21:49:09
0
0
Постоянно пишат само за ЦИГАНИНА защо.Още ще бъдат писарушките на 111 място.
6.
ФАКТ
16.01.2022 20:18:43
0
2
Че кога се е занимавал с музика този пидал
5.
RA
16.01.2022 18:56:58
0
1
Po huu ot balgarskoto grajdanstvo da sa otkaje haha
4.
Ноунейм
16.01.2022 18:33:45
0
1
Ама той имал общо с музиката?Не знаех...
3.
Кирил
16.01.2022 18:21:31
0
0
Отвратителен тип с пола и обици
2.
Въй
16.01.2022 17:53:46
0
1
Историческите факти говорят само за едно: в Испания, Швеция, Швейцария, Германия и т.н много отдавна са разбрали единствения начин за справяне с напастта.
1.
!
16.01.2022 14:18:55
0
2
През цялата си история циганите от всички възрасти, проникнали в западната половина на континента, са подлагани на жестоки гонения, експулсиране и съпътстващите ги наказания и мъчения - от убийства, каторга до разпъване. С една дума - на тотален геноцид. Средновековните хроникьори списват циганите като най-долни същества, по-скоро животни. Това убеждение в съзнанието на тогашното общество се превръщат по-късно в закони, които остават непроменени дори до средата на XX столетие. Свиканият през 1496, 1497 н 1498 г. в Ландау и Фрибург Райхстаг обявява всички цигани за престъпници, турски шпиони, и приносители на чумата. Обвинени са в грабителство, магьосничество, отвличане на деца. Император Максимилян І наредил те да не бъдат търпяни на германска земя и разрешава избиването им. В Саксония, електорът Георг ІІ издава декрет за смъртно наказание на всеки заловен циганин. През 1721 г. император Фридрих Вилхелм І наредил всеки хванат да бъде обесен. Обесването през ХVІІ век било п­опулярно в чешките земи, Бохемия и на други места. В 1504 г.
Луи ХІІ заповядва изгонването им от Франция. През 1539 г. Франсоа І отсъжда да бъдат обесвани, а след 1647 то се замени с каторга. От 1716 до 1721 г. циганите в Лотарингия са подложена на опозоряване, жигосване и изгонване. Подобни мерки са прилагани от император Бонапарт и в други райони, на Пиринеите и баските провинции. В Холандия през 1525 г. Карл V издава едикт за бичуване, жигосване, изгонване и изпращането им в каторга. По-късно (ХVІІ-ХVІІІ в.) войската е извършила ужасна сеч, а и на всеки друг е разрешено да ги убива. Това довело до пълното им изчезване. В Австрия ловците на цигани са получавали парични и материални награди. В Швеция след 1637 г. с кралска заповед циганите са изгонени, а ако някой е останал - разстрелван. Чак до 1954 г. са били в сила разпоредбите на Крнстиян V (от 1687 г.,) за изгонването им, а главатарите - екзкекутирани. В Дания Кристиян ІІІ издава през 1563 г. заповед ца изгонването от кралството на циганите, а при залавяне на главатарите - екзекутиране. Заповедта се повтаря през 1643 г. В Швейцария от началото на ХVІ до края на ХVІІ в е организиран лов на цигани по територията на цялата конфедерация. В 1723 г. управителят на Берн нарежда на населението залавяните цигани да се осъждат на смърт. От втората половина на XVI до началото на ХVІІІ в. католическата църква се откроява с особена активност срещу циганите - най-вече в Италия. Това са само някои примери за предприеманите през средновековието в западната част от континента мерки за ликвидиране на проникналите там цигани. В завладените през Втората световна война от Германия страни вермахтът, СС и Гестапо предприемаха системно изтребване на циганското население. Далеч преди това обаче през 1905 г. в Бавария е проведено преброяване на циганите и номадите. С твърдението, че те представляват “напаст”, за проявите на която следвало да се информира създденото в Мюнхен прз 1899 г. специално бюро. В 1926 г баварският парламент приема закон за борба срещу циганите, номадите и лентяите, а от 1928 г. те са поставени под строг полицейки контрол. В лагерите в Дахау, Аушвиц, Биркенау, Бухенвалд са ликвидирани повече от 500 хиляди цигани.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Не намерих отговор, има нещо, което не знаем, сподели генералът „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море Той уверява, че българската армия не е статична и стои стабилно на югоизточния фланг на НАТО Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак За чудото разказа игуменът Паладий, а кметът Иван Алексиев сподели, че се надява Илия Луков да зарадва хората с песните си Започва Светлата седмица Започва Светлата седмица С това се поставя завършек на великденския празничен цикъл Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Вторият ден на Великден тази година съвпада и с Деня на храбростта и на Българската армия Пари и вълшебни мигове за Овена, а Стрелецът да носи дрехи в светли цветове! Пари и вълшебни мигове за Овена, а Стрелецът да носи дрехи в светли цветове! Хороскоп за деня – 6 май 2024, понеделник Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов
Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Никъде по света, освен в Европе, лидерите не се радват на факта, че скоро народите им няма да са мнозинство в собственште си държави САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? Бившият командир на батальона „Айдар“ Евгений Дикий коментира, че битката в Часов Яр е за целия Донбан и призна, че положението на ВСУ е лошо Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори