×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

След 2 неуспешни опита: Снахата на Доган си резна носа за трети път


След 2 неуспешни опита: Снахата на Доган си резна носа за трети път
Ключови думи: доган, операция, нос
09 Януари 2022, Неделя, 14:20 ч.
Автор: Флагман.БГ

Снахата на Ахмед Доган – Памела, си е оперирала носа в клиника в Истанбул. Младата майка се похвали сама с интервенцията си и благодари на д-р Селим Туран за „прекрасния резултат”.

„Искрени благодарности на д-р Селим Туран за прекрасният резултат и на Сузана Демир за всички останали грижи по престоя ми! Истински професионалисти сте!”, написа съпругата на Демир Доган, която се подложи на интервенцията преди празниците.

Малко след това обаче тя изтри фотосите, които „Уикенд” успя да запази преди да бъдат премахнати. Това е трета операция за младата майка, която роди второто си дете тази пролет. Предишните две интервенции са били неуспешни и дъщерята на известния футболен мениджър Николай Жейнов е имала изкривяване на носната преграда, което значително затруднявало дишането й.

Отделно тя не харесвала прекалено изпиления си нос, който беше пред изчезване. Новият обонятелен орган на Памела изглежда значително по-добре, смятат приятелите и последователите й в социалната мрежа.

„Не съм доволна от септопластиката си. Имам си ги още проблемите”, оплака се преди време Памела, която най-после се решила да легне под ножа за пореден път. Септопластиката е процедура, при която изкривената носна преграда се подравнява или реконструира в зависимост от това колко тежко е изкривяването. Поставят се силиконови платки, които да държат носната преграда в изправено положение и се премахват между седмия и десетия ден след операцията. Оперативния достъп при септопластиката е през ноздрите, без да остават белези по външната част на нос. Процедурата се извършва под обща упойка и възстановяването отнема няколко дни.

Догановата снаха не се притеснява от операциите, защото вече е ветеран в тази област. Освен трите корекции на носа, брюнетката има и силикон в бюста, който ремонтира след първото си раждане. Устните на красавицата също са дело на опитни лекари, но пък двете си деца Памела роди по естествен път, а не чрез модерното секцио, Съпругата на Демир Доган признава, че в момента се харесва и не смята да се тунингова повече, защото е фен на естествената визия. Тя иска да има още няколко деца и плановете й са до година-две да забременее отново.


В категории: Лайфстайл


12
Коментара
Флагман.БГ Нудисти ще се женят на плаж в Сардиния Нудисти ще се женят на плаж в Сардиния 04/05/2024, Събота 09:20 0
12
Коментара по темата
12.
Меси
06.08.2023 08:49:02
0
0
По добре да си оперира "сивото вещество". Пази боже България от Еничари.
11.
до 10
09.01.2022 21:26:11
1
0
Исках да съм полезен на хората със затруднено дишане. Отделно носната лигавица се надува от градски прах, алергии и полени и от хлора в басейните. Трябва да се обгори- електрокаутеризация.
Ти що нямаш настроение...не те разбирам..
10.
До Асен циганина
09.01.2022 20:01:48
1
1
Асене, циганин прост, никой не го еня за тези нагли, вмирисани, мюсюлмански маймуни бре!
9.
Флегма
09.01.2022 20:00:00
1
1
Само ВАЖНОТО!

ХАХАХАХ

Ами пишете, братовчеда на доган какво прави, пишете и съседа му какво прави, после за леля му, стринка му и т.н.
То на Вас ви е много ВАЖНО, да знаете МАНГАЛИТЕ какво били правили.

Хахахахах
8.
asen
09.01.2022 19:37:45
2
0
Значи двете операции нямат нищо общо.
Първото се казва девиацио септум нази.
Аз го имах мисля че е от падане в детска градина по нов.
Са да ви разкажа.
Снимаш се на рентген . След това ти пръскат лидокаин , бъркат ти в носа с костнорежеща ножица(назъбена е като трион) усещаш шум все едно ти цепят главата на две. Почва да скърца и да боли и мислиш че ще припаднеш. След това ти слагат пластмаски в носа раната вътре да не се залепи за хрущяла. След седмица ти ги махат.
И като излеш от кабинета дишаш свободно и все едно ще полетиш.
А пластиката. Режат кожата пилят отгоре Коста, вадят страничните хрющяли пилят и малко хрущяла отпред , опъват нагоре и лепят.
Та ,ако не дишаш носа.
Оперирай го , не е страшно.
7.
Чичо
09.01.2022 17:00:31
1
10
Фен на естествената красота… стига бе. Беше наистина красиво дете, сега стандартна инстаграмка!
6.
Дедовия
09.01.2022 16:38:35
1
10
Ей тая новина чаках!
5.
jeko
09.01.2022 16:07:22
1
16
Прилича на 45г амортизирана бръмчалка!
4.
натопopчен
09.01.2022 15:34:49
1
12
Да й го резна отзад!
3.
ГЕРБ-ДПС
09.01.2022 15:07:07
1
13
Празни хора, ама поне да има видими резултати - да знаем къде отиват данъците ни.
2.
Стою
09.01.2022 14:56:05
1
10
Прилича на баба ми леля ѝ.
1.
Glarus
09.01.2022 14:30:16
2
17
Усни за Тромпет има
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори