×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Посолствата на Русия в Скопие и София на различни позиции за антибългарски филм


Посолствата на Русия в Скопие и София на различни позиции за антибългарски филм
България е заличена от картата на славянската култура и писменост в продукцията "Една вяра, един език"
28 Декември 2021, Вторник, 11:42 ч.
Автор: Флагман

Автор на лентата "Една вяра, един език" е Елена Мироненко

Руското посолство у нас се разграничи от скандален филм, злепоставящ България.

„Във връзка с публикациите в българските медии относно филма на Елена Мироненко „Една вяра, един език“ за разпространението на християнството сред славяните бихме искали да изясним следното.

Филмовата лента е отражението на авторската гледна точка, съдържа субективна трактовка на редица исторически събития и не съответства на позицията на официалната руска историография, а също така и на подходи на Посолството на Русия в България“, се посочва във фейсбук профила на амбасадата.

„Хубаво е, че в нашите православни страни както и преди се запазва жив интерес към общите корени на вярата, писмеността и културата. Творческата инициатива, не подкрепена от историческа експертиза, за съжаление, не винаги води до постигане на замислената позитивна цел“, завършва позицията на посолството.

За филма преди дни алармира сайтът ploshtadslaveikov.com.

Поантата на статията е, че България е заличена от картата на славянската култура и писменост в продукцията "Една вяра, един език".

Според интернет изданието филмът е заснет със съдействието на Руското посолство в Северна Македония и преди дни е била премиерата му в Скопие. Сценарист и режисьор е Елена Мироненко, а нейното произведение е отличено като „Най-добър телевизионен филм в регионално телевизионно студио“ на XXVI филмов и телевизионен фестивал "Радонеж" в Москва.

Във филма, който е с времетраене 1:24 ч. (гледай долу), се твърди в прав текст, че родината на славянската азбука е Македония. Че братята Кирил и Методий нямат нищо общо с България, която дори не е представена като книжовен и православен център на Балканите през IX и X век, съобщава ploshtadslaveikov.com.

Посланието, изразено директно, е, че славянските народи трябва да се обединят под крилото на Русия.

Исторически е известно, че Македония е историко-географска област на Балканския полуостров, на площ от около 70 000 кв. км. Братята Кирил и Методий са родени в Солун през IX век, когато градът е в границите на Македония. Те създават глаголицата, а техните ученици Климент и Наум са поканени в Плиска от княз Борис I. Той подкрепя тяхната книжовна дейност и това е началото на трансформирането на глаголицата в кирилица, която се ползва за писменост от славянския свят, пише ploshtadslaveikov.com.

Във филма "Една вяра, един език" обаче е показана карта на Югоизточна Европа от IX век, на която България дори не е отбелязана. Освен думите „Македония е родината на славянската азбука“, е прокарано и твърдението, че на църковнославянски език, който тръгнал от Македония, са били написани всички древни духовни текстове на Русия, Украйна, Сърбия, Черна гора, България и Македония.

Кирил и Методий са описани като обединители на славяните, чието дело било да ги приобщят в един народ. А тези славяни, които не вярват, че са част от един народ с един език, нямало да бъдат допуснати до царството небесно.

Във филма е намесен и анексираният от Украйна полуостров Крим, като се твърди, че най-важната част от пътя на Кирил и Методий бил престоят им в Херсон. „Християните-просветители стъпиха на земята на бъдеща Русия“, казва гласът зад кадър.

Според филма, руска писменост имало още преди глаголицата и в Херсон двамата братя се запознали с тази руска писменост, защото това им било нужно за създаване на новата азбука. Така Кирил и Методий били поставили лично основите на „Третия Рим“ – Москва.

В „Една вяра, един език“ има разказ и за Климент и Наум, които основават първия голям славянски университет в Охрид. Но не е споменат княз Борис I, нито активната му дейност в подпомагане на делото им. Казва се, че „От Охрид тръгва православната вяра, обединила славянските народи – руснаци, украинци, беларуси, българи, сърби и македонци“.

Град Плиска е споменат един-единствен път, за да се каже, че Климент и Наум „минават“ оттам. Но същевременно вървят кадри с текста на „Азбучната молитва“ на Константин Преславски, която е на старобългарски.

Лансира се и спорното твърдение, че покръстването и християнизацията на русите е най-важното събитие в историята на славянството. А то всъщност става 120 години след покръстването в България.

Във филма руски свещеник казва, че киевският княз Владимир отхвърлил папските посланици, които искали да проповядват католицизма – в България това било „проблем“. „Ако и днес мислехме като княз Владимир, навярно бихме избегнали много грешки“, добавя свещеникът.

"Благата вест, дошла в Русия чрез Македония, после през XIII и XIV век се връща там с руски богослужебни книги и така се затваря кръгът на защита на славянските земи, осигурена от Русия. Кирил и Методий са изградили единството ни, а сега някой е обявил война на православните славянски народи“, казва дикторът.

Има и кадри с македонски свещеник, който иска Русия да приеме всички православни църкви и така да осигури защита на целия православен свят. Същевременно България е спомената като съюзник на Германия в двете световни войни – „част от заговора за разделяне на славянството“.

Филмът предизвика вълна от възмущение на българи в социалните мрежи през последните дни. Засега няма никаква реакция от официалните държавни органи.


В категории: Политика


34
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
34
Коментара по темата
34.
Соломон Паси
30.12.2021 16:27:41
1
0
Майната му на Православието!
33.
Феликс Едмундович
29.12.2021 12:32:04
1
1
Който говори за Русия и комунизъм или лъже, или е много тъп.
Следя редовно рускосферата и ми прави впечатление, че руските държавни медии насаждат крайно отрицателно отношение към България.
Режимът на руските олигарси явно е наясно, че русофилията на българите е мит, защото повечето "русофили" в България всъщност са съветофили.
Съвременна Русия е чисто и просто един мракобеснически "rump state" на крадците, които ограбиха съветските граждани. В Руската федерация вкарват хората в затвора заради снимки, попове освещават съветските ракети преди старта, а управляващата клика вече неприкрито подготвя връщането на монархията.
В сравнение с Русия, Евросъюзът си е социализъм отвсякъде, а дори и САЩ са много по-прогресивна страна.
Надявам се скоро да върнем услугата на братушките. Заедно със САЩ и съюзниците ни от НАТО, разбира се.
32.
Сер-гей
29.12.2021 08:41:15
0
5
Относно писмеността, която ние БЪЛГАРИТЕ сме дарили на руските безкнижници - виж тук: Руската българофобия срещу българската култура - https://www.vbox7.com/play:3893d0d46b

А относно руската "братска" църква - виж тук: Руска имперска болшевико комунистическа църква - https://www.youtube.com/watch?v=Zfz4Zd6jXcg&ab_channel=EnchoB_
31.
SS
29.12.2021 08:25:44
0
0
TAKAAA , DA PRODALJIM .
MITICHNIA MAKEDON ZAPOCHVA DA RAZPROSTRANIAVA AZBUKITO S PREPRATKA KAM PHILIP I ALEKZANER .... NECHTO KATO REVERSED V ISTORIATA . PO PODOBIE NA MNOGOLOGIATA " ZVEZDNI VOINI "
AKO ISKATE DA NAUCHITE KAKAVA ROLIA IGRAIAT V TAZI ISTORIA MAKEDONCITE DART VEIDER I IODA ...... STAY TUNE / BADETE NA LINIA . NIAKAKVI VAPROSI ? PITAITE , CHTE VI BADE OTGOVORENO PO RED NA NOMERATA .
30.
SS
29.12.2021 07:12:53
1
0
SIAAA , DA SME NAIASNO . I DA VA OTVORIA CHTOT KAT GLEDAM , ISTORIATA VI E ABSOLUTNO NEPOZNATA MATERIA .
1 I EDINSTVENNO :
DRUGARIA VLADO ILICH LENIN / ZAPOMNETE TOVA IME / SAZDADE GLAGOLICATA I SLED TOVA IA TRANSFORMIRA V KIRILICA ILI OBRATNO , NO TOVA E BEZ ZNACHENIE .
RAZBIRACH , ANADANMU , KAPISH ?????

PO KASNO CHA VA SVETNA S OCHTE ISTORICHESKI FATKI OOOPPPSS FAKTI ...
29.
Въпрос
28.12.2021 22:09:14
0
6
Абе Костадинь Костадинович и Възраждане кога ще протестират пред руското посолство,че съм пропуснал нещо?
28.
пецата
28.12.2021 21:30:26
4
6
аве глупаци кой ви смята вас за хора ве нещастаници въшливи, до 50 г новите българи ще са с кафяв цвят, въшки гладни, разбягахте се по целия свят да си гледате вашия живот и изведнъж се сетихте да си защитавате държавата по интернет в коментарите
бахти нещастниците, българия я няма няяямаааа
не го ли разбрахте , продадоха я отдавна , луканов,костов, бойко, цецо, шиши , всички те я разпродадоха
27.
Юмер
28.12.2021 21:03:48
5
4
Мръсните руснаци,които обявяват война на Турция и въвличат България да спре турците и даде жертви вместо да се пролива руска кръв и затова войната е руско-турска освободителна война.След войната,руснаците подписват санстефанския договор,в който България губи огромна част от земите си,а по късно,през втората световна, Русия обявява и война на България .
26.
КОЙ ЧУЛ КОЙ РАЗБРАЛ
28.12.2021 20:07:19
0
14
И ДАНО НА НЯКОИ ХОРА ДА ИМ СЕ ОТВОРЯТ ОЧИТЕ И ДА РАЗБЕРЪТ, ЧЕ НЯМА БЕЗПЛАТНИ ОБЯДИ НИКЪДЕ ПО ЦЯЛОТО ЗЕМНО КЪЛБО. УМНИТЕ НАРОДИ СИ ПАЗЯТ, ЗАЩИТАВАТ И БРАНЯТ СВОЯТА ДЪРЖАВА. НАС НИ ТРЕСЕ БЕЗГРАНИЧНА ЛЮБОВ И СЕБЕОТРИЦАНИЕ В УСЛУГА ТУ НА РУСНАЦИ, ТУ НА ЗАПАДНЯЦИ. БЪЛГАРИНО ДО КАТО НЕ ПРОУМЕЕШ, ЧЕ ТИ СИ НАЙ ВАЖНИЯ В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА ОБОЖЕСТВЕНИТЕ БРАТЯ ПЪРВО ЩЕ ТЕ ПОМИЛВАТ ПО ГЛАВАТА, А ПОСЛЕ РОБСКИ ЩЕ ТЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА СВОИТЕ ИНТЕРЕСИ И ПОНЕЖЕ ВСЕ СИ СЕ ДАВАЛ, АКО СЕ ОПЪНЕШ И ЕДИН ПЪТ ДОРИ СЛЕДВА ТИХОМЪЛКОМ УДАР. ВСЕКИ ГЛЕДА МЕНЕ СИ
25.
генерал Колев
28.12.2021 20:04:58
0
9
до коментар номер 1:
Ти си пълен боклyк и дегенерат. Бесило за теб !
24.
Браво
28.12.2021 18:29:24
2
4
Браво. Хейтват ме Българи. Може и Канадци.
23.
Браво
28.12.2021 18:24:58
2
15
Ами те Руснаците нямали нищо общо. Само спонсор е посолството и филмът взел 1ва награда в Москва.
22.
DJARO
28.12.2021 17:59:49
0
12
Трябваше да се казва ЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ...не Северна Македония.....тия крадци на история......гърците 27-28години ги въртят за името .....милиарди им опростиха от ЕС...да се хвърлят по гръб за името....хак им е 1ви ги признахме като Държава при Ж.ЖЕЛЕВ още.....
21.
Do 20
28.12.2021 17:59:47
20
5
Ще умреш от злоба към Русия, бе кенеф американски! Баси подлогите имало в нашата страна!
20.
Homo Erectus
28.12.2021 17:39:35
4
21
Русоробите се показаха, но вместо плюнки от устата им излиза съветска сперма. Да ви напомня, драги русороби, че освобождението на България не е причината за Руско-Османската война, а последствие от нея. От тази война печелят и независимост сърбите и гърците. Да не мислите, че имперска Русия е водила война специално нас да ни освобождава, хахахахаха? Руско-Османската война е последствие от неразрешени гео-политически проблеми в следствие от първата Руско-Османска война от 1828-1830 и Кримската война от средата на 19 век. И, драги русороби, знаете ли за официалното протестно писмо до Батенберг на имперска Русия против обединението на княжество България с източна Румелия? Знаете ли как по-късно руският политически интерес подари на Румъния северна Добруджа? Знаете ли как СССР и коминтерна създадоха експеримента Македония, нарочно, и разделиха българската нация на две? Руската империя-СССР-Русия никога не е била приятел на България, и никога няма да бъде, само вие неуките вярвате в обратното, продажни душици.
19.
Българин
28.12.2021 17:21:30
6
16
Къде е президента - айропланист. Да не се е скрил под полата на жена си? За къв чеп сме го избрали, да запушва кацата със зеле ли ? Радев покажи се и вземи отношение. Е4гати и президента.
18.
Прост кравар
28.12.2021 17:02:41
8
8
Руснаците ни мислят злото, но братята американци ще се грижат за нас винаги както го правят вече 30 години.
Винаги с Америка и против Русия! Такава трябва да е политиката ни от тук насетне. Браво на Костов, Плевнелиев и Борисов, че се придържаха към този завет на Левски!
17.
Въй Въй
28.12.2021 16:58:53
13
6
От самото си появяване на света, та до наши дни, САЩ винаги е била милитаризиран завоевател и терорист за другите народи. В тази завоевателна политика американците прилагат всякакви забранени и незабранени практики. Икономически и политически шантаж, изнудване, политически убийства, лъжи, измами, манипулации и подмяна на историческото минало....всичко.
16.
Мнения
28.12.2021 16:07:13
1
17
Аз пък съм на мнение,че авторката е права да изключи България, понеже България няма нищо общо със славянската писменост и култура, понеже българите си имаме българска писменост и култура, която е разсипана и ограбена от Русаните,за да може разни трътки като авторката да оправдаят кражбата,пробутвайки ни свободни съчинения за славянска писменост и култура.
15.
Въй
28.12.2021 15:32:21
5
29
От самото си появяване на света, та до наши дни, Русия винаги е била милитаризиран завоевател и терорист за другите народи. В тази завоевателна политика руснаците прилагат всякакви забранени и незабранени практики. Икономически и политически шантаж, изнудване, политически убийства, лъжи, измами, манипулации и подмяна на историческото минало....всичко.
14.
КАСКЕТНЯТА В ТРАУР
28.12.2021 15:03:18
6
15
до 1
Ти па ако си мислиш,че на блядовете им пука за нас българите,жестоко се лъжеш....
Не им пука...ама хич.....И ако ,недай си боже избухне конфликт на границата с усраина,те ша на прегазят като луда крава щото сме в нато и няма да те питат ,дали им симпатизираш или не....
Същото и с америте...на никой не му пука за една нищо и никаква българия....
така че по-добре си трай и се моли да не стане някой военен конфликт с нашите ,,братя,, славяни...
13.
Смешна Работа
28.12.2021 14:27:59
1
22
Защо някой им обръща внимание на жалките им опити да избиват комплекс . Аз няма да се учудя ако догодина изкарат филм , че са построили пирамидите или са откривателите на Америка.
12.
До Кирчо и Кокорчо
28.12.2021 14:23:01
1
20
Мислете какво ще правите с област Македония , че ако я оплескате имате два варианта - 1. Бързо да се изнесете от БГ. 2. Ако не сварите ,жална ви майка ако ви докопа народа.
11.
до един 1ви
28.12.2021 13:49:39
0
31
Ти не си нормален. Ти си продаден помита. В София посолството се дистанцират от тази помия. Айде бе. Радев какво става ?
10.
Въй
28.12.2021 13:45:29
2
26
Иван Аксаков, най-изявеният руски застъпник на пан-славянизма, пише:
Всяко тържество на България е смърт за Русия. Така е било и винаги ще бъде така.
9.
Безпристрастен
28.12.2021 13:45:19
1
27
Поредната евтина провокация на Скопие стил Тито.
Не знам защо отразявате глупостите им ясно че езика на омразата продължава но като винаги властта в Скопие ще каже :
Това не официална позиция на държавата а просто друга гледна точка.
Да казват и пишат каквото искат колкото и да им се иска на Титовските сателити България няма да изчезне нито самосъзнанието на хората тук.
8.
Спас безделника
28.12.2021 13:41:07
1
20
Проблемът м/у Българиитеи Русия наистина е много стар - доста от преди времето на "Казанская шляпа", "короната"на Казанското ханство. Не един път наследниците на петимата братя КОТРАГ, Аспарух, Алцек, Кубер и Бат Баян да си помагали като железен юмрук, за да поддържат доминирането
над огромна територия. Никъде за онези времена на територията на Европейска Русия не са открити цели заводи за топене на желязна руда освен в българските градове Болгар, Сувар и Биляр ( болярин=знатен, богатчовек). Цялата търговия се е държала от българи - по Волга (волгари) с Изтока, по Днепър и Днестър с Византия. Че руснаците са изпитвали комплекс за малоценност определено е глупаво да се твърди ( Русо-гладно не ходи! Майчин език!), но определено не са долюбвали българските държави заради политико - икономическия монопол. Сталин по чисто лични продължава политиката на царете. Ако Ленин бе живял още година-две, там сега щеше да има съюзна република България.
7.
до 5
28.12.2021 13:34:43
12
3
Защо "Ганьо"? Павлик Морозов ще ти отива повече.
6.
Карадайъ
28.12.2021 12:52:20
0
26
Измислената държава Македония първо ще ядът рязания после ще мислим за Европа
5.
Ганьо
28.12.2021 12:51:39
1
16
Докладвайте клипа в ютуб!
4.
Marinero
28.12.2021 12:47:29
0
21
Методий, но там има факти които не могат да се манипулират, защото ще замесят гърците, а те са написали историята на тази част от света и документите са още при тях. Баща им Лъв е византиец - висш византийски военачалник и подуправител на Солун, а за майка им Мария има хипотеза, че е българка.
3.
Горски дух
28.12.2021 12:44:29
2
69
Руското посолство, както винаги лъже. Гледната точка, отразена във филма на Мироненко, не е лично нейна, а руска имперска политика от времето на Петър първи и Екатерина велика. Имперските доктрини не се променят току-така. Идеята, че съществуват "македонци" като самостоятелен народ, различен от нас Българите е руска политическа доктрина, която започва да се налага още през 80-те години на 19-ти век. В онзи период Русия действа на Балканите в съюз с Австро-Унгария и двете държави засилват неимоверно Сърбия за сметка на България. Македония в руските планове е била предвидена за южносръбска бановина. Русия се обявява твърдо срещу Съединението на България и другият подстрекател на сръбското нападение над България от 1885 г. В цялост плана за създаване на македонска нация е реализиран от Сталин и Коминтерна, в този план участват и част от комунистите в България, начело с националният предател Георги Димитров. Според сталинския план България е трябвало да се разпадне на няколко области и името Българи да изчезне като се сътворят освен македонска нация, но и тракийска, добруджанска, шопска, а Бургас и югоизточна България, според сталиновия план, е трябвало да бъдат дадени на Турция. Единствено условията и договорките установени в Техеран, Ялта и Потсдам осуетяват пълната ликвидация на България. За Русия въобще думата България е непоносима и за това има безброй исторически факти. И, нещо много важно: няма никаква "славянска писменост и култура". Писмеността е българска, защото е създадена в Царство България, по поръчка на българския цар и за нуждите на българския език, който език се говори от Българи. Държава Славяния никога не е съществувала и никога не е имало такъв народ Славяни, които да имат своя култура, че и писменост. Това, че на руснаците не им харесва да наричат българската азбука именно българска е техен проблем, но не е основание за фалшифициране и подмяна на идентичност, имена и историческа истина.
2.
Bravo
28.12.2021 12:16:05
2
12
Добре че вие не пишете историята . Истината е само една и тепърва ще излиза на яве.
1.
Един нормален
28.12.2021 12:05:33
71
21
Години наред политици-идиоти като Плевнелиев, Костов и Борисов демонстрираха омразата си към Русия. Сега какво очакваме като ответна реакция? Да ни прегръщат и да ни се радват!
Трябва да спрем с политиката на омраза спрямо Русия, ако искаме да оцелеем икономически и политически!
Всяко друго действие ще е самоубийствено и ще обслужва само чужди интереси!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори