×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Митко Турчина, Илиян Бабичката и Пуйката откраднали джипката на Плевнелиев


23 Декември 2021, Четвъртък, 09:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

По оперативни данни те разполагат със супермодерната машина, с която е прихванат сигналът от дистанционното за заключване и е подкарано возилото

Полицията проверява трима топавтоджамбази за кражбата на джипа на Росен Плевнелиев от Ринг мол. Това са Митко Турчина, Илиян Бабичката и Пуйката, пише „Телеграф“, позовавайки се на информация от МВР. Причината е, че по оперативни данни те разполагат със супермодерната машина, с която е прихванат сигналът от дистанционното за заключване и е подкаран джипът. Набегът става посред бял ден в събота пред очите на самата Деси Банова, която го е управлявала в същия ден.

Откраднаха джипа на президента Плевнелиев

„Пълен абсурд е това. Случва се за четвърти път в този мол, абсолютно безнаказано и най-вероятно от една и съща престъпна група“, обясни съпругата на президента. Банова отишла с модерния джип БМВ Х3 модел от 2020 г. на пазар в мола на Околовръстното. Забелязала мъж с раница, който се блъснал в нея. Малко по-късно по думите й записал сигнала от дистанционното, а друг мъж го отворил безпроблемно, качил се и избягал. Бариерите били вдигнати, което улеснило джамбазите. По думите на Банова това било скандално и все едно престъпността се е върнала в мутренските години.

„Уверих се, чух сигнала, че автомобилът е заключен. Обаче разговарях по телефона и наближавайки плъзгащата се врата, до мен доста арогантно се бутна един мъж с огромна раница на гърба. Може би щях да реагирам по-бързо, защото бях чула за подобна схема. Усъмних се, защото, влизайки в мола, вече не виждах въпросния мъж”, разказа тя пред Нова тв.

По думите й сигналът от GPS-а показал, че возилото е тръгнало към Горубляне, но след това бил заглушен и вече следите му се губели. Според Банова джамбазите са го скрили в гараж. Допълни, че джипът е застрахован, но се надява полицията да го намери. Криминалисти заявиха пред „Телеграф“, че машината, с която е записан сигналът и е отключен джипът, струва 20 000 лв.

„Тя се модернизира през няколко месеца. Софтуерът й се ъпгрейдва в Русия основно. Трима автокрадци от тежкия контингент разполагат с такива“, обясниха те. Характерното е, че Митко Турчина, който е сред най-възрастните джамбази у нас, и Пуйката от Перник давали своите джаджи на други бандити да крадат с тях. Те не пипали нищо, за да няма за какво да ги арестуват.

И двамата са с много криминални прояви и се водят за легендарни в този бизнес. Третият – Илиян Бабичката, също е задържан многократно, но след това пускан. И тримата не са спирали през годините да въртят бизнес с крадени автомобили. Тепърва те ще бъдат проверявани дали стоят зад кражбата на джипа на Плевнелиев и на кого са дали машините си.


В категории: Крими


11
Коментара по темата
11.
Един Балък от Народа
24.12.2021 06:41:56
0
2
Няма страшно...тоя е бъкан с пари ще купи друг джип Бълха го ухапала.Лошо е за някой друг човек ако пострада ...
10.
Германец
23.12.2021 14:03:55
0
1
Пуснаха Пахама и партията му защото ги изпяха! И сега разни от МВР дрънкат за някакви оперативни данни...
9.
Парадокс
23.12.2021 13:24:03
0
7
Турчина бабичката и пуйката откраднали колата на( П)... утката
8.
Гешев, ши работиш ли тая година?
23.12.2021 10:39:54
1
5
Трима имали машини за крадене, но ги давали и на други и не пипали нищо, за да не могат да ги арестуват... Ти да видиш
А защо не е криминализирано притежанието на такъв тип устройство? Знаели ги, обаче нищо не са направили? Иска се яка чистка в цялата държава.
7.
истината
23.12.2021 09:55:13
2
18
Проверете Влади Горанов дали не си джитка с тази джипка!!!
6.
:d,rk
23.12.2021 09:45:41
0
10
има един руски сайт ugona.net и форум към него,погледайте,почетете и ще разберете че такива нищо не ги спира,отварят и си тръват за 30 сек. с чисто нов автомобил,представете си ако вече е минавал през сервиз и т.н.
5.
Наблюдател
23.12.2021 09:43:48
0
15
Еми... Вземете им машините....
4.
та те мутренските години
23.12.2021 09:25:25
1
18
и позволяват да се вози в такъв джип....
3.
1
23.12.2021 09:17:23
7
10
Kat otkradnat tvoq 6e znai6 4e sa teq 3mata baba misirka i fes
2.
пенсионер
23.12.2021 09:15:01
6
30
Голямо чудо не е кой знае не е станало че откраднали една годишна издръжка на Плюнчо от гърба на данъкоплатеца .
1.
Обикновен човек
23.12.2021 09:06:56
5
59
Ако ми откраднат моя джип, никой няма да си мръдне пръста.
Но за джипа на Плевела, веднага се разтичаха и ги намериха!
Ах, маймуни корумпирани заптийски!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума
Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори