×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Според зодията: Съвети за новата 2022 г.


18 Декември 2021, Събота, 21:19 ч.
Автор: Флагман.бг

Ето какво да спазвате, за да сте по-удовлетворени от себе си

Повечето хора започват всяка една нова година като си поставят различни цели, било то в личен или в професионален план. Много хора използват старта на годината и за да преосмислят своите недостатъци, пороци и несъвършенства и да си съставят план как да се самоусъвършенстват през предстоящите 12 месеца. За всички, които вярват в астрологията, но дори и за онези, които са малко по-скептични (когато става дума за зодии), предлагаме няколко наистина полезни съвета, които да следват през новата година. Те ще им помогнат да станат по-добра версия на самите себе си.

Овен: Станете малко по-предпазливи

Вие сте родени смели авантюристи, но сякаш не притежавате чувство за самосъхранение. Никога не се отказвате, когато трябва да рискувате и разчитате само на сляпата си вяра, че всичко ще свърши добре. Понякога тази смелост, граничеща с безразсъдство, ви носи беди и проблеми. Ако сте истински Овен, вие обичате да прекарвате времето си на открито, сред природата, което е добре, но дори и с това сте склонни да прекалявате. Бъдете по-предпазливи и по отношение на спорта, ако не искате да страдате от излишни травми и инциденти.

Телец: Бъдете по-спонтанни

Вие сте надежден човек и истински пример за стабилност, но от друга страна сте скучен, доста предвидим, личност която мрази промяната. Понякога обаче в живота се налага да можем да се адаптираме и нагаждаме към промените в обстоятелствата и средата около нас. Затова трябва да се опитате да приемате по-леко обратите на съдбата и да сте по-отворени към новостите. Опитвайте се през новата година да правите някакви спонтанни неща от време на време, ще видите, че ще ви е от полза.

Близнаци: Научете се да изпипвате детайлите

Близнаците са нетърпеливи личности, които са склонни да губят лесно своя интерес. Именно заради това, те често започват някакви инициативи, но някъде по средата – губят интерес и в крайна сметка – не ги довършват докрай. Ако сте Близнаци – опитайте се, поне едно нещо през новата година, да започнете от началото и да стигнете до самия му финал, изпипвайки всеки един детайл. Посветете се например на някакво ново хоби или умение – научаване на нов език, но бъдете по-концентрирани и задълбочени.

Рак: Спрете да приемате всичко твърде лично

Вие сте свръхчувствителен човек, което е добре, докато не започнете да „задушавате“ със своите чувства хората около себе си. Освен това сте склонни да бъдете доста докачливи и обидчиви, което вреди и на отношенията ви с другите, а и на вас самия. Опитайте се да държите емоциите си под контрол и не им позволявайте те да поемат контрол над вас. Спрете да се притеснявате за всичко, което става около вас и не мислете за мнението и оценката на околните за вас и вашето поведение. Бъдете непукист поне веднъж в живота си!

Лъв: Повярвайте в добрия си късмет

Лъвовете колкото и да са величествени и харизматични, те често са убедени, че ги преследва лош късмет и че хората около тях се радват на повече щастливи случайности. Лъвът е склонен да вижда във всяко едно препятствие в живота си дългата ръка на съдбата, която нарочно му създава спънки. Ако сте Лъв, спрете да мислите, че всички други получават по-добри шансове от вас. Недейте да се държите отбранително, вечно нащрек, че нещо зло ви дебне зад ъгъла. Далай Лама е казал: „Да не получите това, което искате, понякога е чудесен късмет.“

Дева: Отпуснете се и то без чувство за вина

През последните няколко месеца, покрай пандемията и празниците, вие може би сте се хранили малко по-обилно и/или нездравословно и сега чувствате огромна вина и сте ентусиазирани на тема диета и спорт. Опитайте се да не мислите само за това, че сте качили някой и друг килограм, или че някой може да ви направи забележка за това, че не сте в топформа. Всеки има нужда да се отпусне от време на време и просто да се наслади на удоволствията в живота! Не забравяйте, че прекалената дисциплина и взискателност ви носи излишен стрес.

Везни: Загърбете токсичните хора в живота си

Вашият лек и сговорчив характер привлича доста токсични хора в живота ви. Такива, които се опитват да се възползват от вас, да ви командват и т. н. Макар че може голяма част от тези хора да не са опасни за вас, а само да са ви досадни, все пак научете се да си имате едно наум с такива личности. Опитайте се през новата година, по един спокоен и учтив начин, да се освободите от всички онези хора, които ви напрягат излишно. Просто им покажете, че те не добавят стойност в живота ви, а по-скоро го усложняват.

Скорпион: Станете по-добри!

Успокойте се – ще постигнете всички цели, върху които сте се съсредоточили и върху които хвърляте усилията си! Не е нужно заради преследването на успеха да сте непрекъснато напрегнати и да потъпквате значими отношения в живота си. Опитайте се да бъдете по-добри и състрадателни с хората от близкото си обкръжение. Не се фокусирайте само върху личните си амбиции, а обърнете и отделете повече внимание на семейството и приятелите си. Там се крие тайната на истинското щастие.

Стрелец: Вслушвате се повече в интуицията си

Личностите от зодия Стрелец са настроени доста философски и винаги търсят мъдростта навсякъде около себе си. Те обаче, макар да са доста темпераментни, всъщност рядко се вслушват в шестото си чувство. Ако сте Стрелец, може да ви отнеме малко време, за да разберете какво точно ви казва вашата интуиция, но ако успеете да я „чуете“ ще се изненадате от резултатите. Изведнъж нещата в живота ви ще започнат да се случват много по-лесно и ще имат по-голям смисъл за вас самия, пише Tialoto.bg

Козирог: Направете нещо щуро

За хората от зодия Козирог цари мнението, че са малко „заседнали“ във времето и в рутината си. Ако сте от този знак, опитайте се през новата година да направите нещо, което да разтърси живота ви – планирайте екзотично пътешествие, тръгнете на секси танци на пилон, например, или заговорете напълно непознат човек на улицата, в кафенето или в асансьора, който обаче ви е направил силно впечатление. Изненадайте себе си като поне един път в живота си бъдете неразумни и безотговорни. Може всичко това да ви донесе неочаквани наслада и щастие.

Водолей: Мислете по-позитивно

Негативността и отрицанието ни заобикалят навсякъде и на различни нива, особено в днешно време. Ако сте родени под знака Водолей, вие сте склонни да сте малко по-черногледи и буквално ще трябва да потърсите своята пътеводна звезда, която да ви накара да станете по-големи оптимисти. Ако трябва опитайте се да прекарвате повече време под звездите. Отидете до обсерваторията във вашия град или планетариума. Това ще ви даде нова гледна точка за нещата, от която имате нужда.

Риби: Излезте от зоната си на комфорт

Ако сте родени под знака на Рибите, то вие се опитвате да бягате от промяната, най-вече защото не обичате да си усложнявате живота излишно. Е, спрете да се страхувате от тези промени. Понякога наистина си заслужава да излезете от зоната си на комфорт. В началото нещата ще са странни, непознати и дори неудобни, но това е за ваше добро. Съблечете „старата си кожа“, насладете се на „прераждането си“ и на своето ново „аз“! Скоро ще усетите и напредъка в живота си.


В категории: Лайфстайл


Коментари
Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори