×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ДБ вече не е партия на морала, надделяха хора, искащи европари и привилегии


ДБ вече не е партия на морала, надделяха хора, искащи европари и привилегии
Назначението на вицепремиера и екоминистър Борислав Сандов, който не си спомня каква цигара е пушил на тази снимка, разгневи един от стожерите на ДБ - Илиян Василев
15 Декември 2021, Сряда, 12:50 ч.
Автор: Илиян ВАСИЛЕВ

След като главното лице на ДБ е краен зелен във властта и бизнесът е на тръни

Няма да давам никакви сто дни на Борислав Сандов и на ДБ. Още с първото си интервю, показа че МОСВ му е тясно и "каквото може ще направи" и в други министерства. Закри въглищната енергетика.

Познавам добре подобен тип хора, които нямат идея за разликата между "свободата" на НПО и протестъра и отговорността на властта. Още от сега всички калкулират повишения политически риск от назначаването на "Зелен" за шеф на МОСВ. Зелените у нас сами нищо не могат да направят, няма да влязат в парламента и за това си има причина - избирателите не ги одобряват като политици и властници. Симпатията им е към граждански активисти.

Не случайно призовах да не им се дава МОСВ, както направиха в Германия. Там зелените са много по-силни, но получиха външно министерство.

Гледам и Радан Кънев като евродепутат все Фит за 55 говори, без грам идея, какви ще са последиците. Като символ верую на климатичния фанатик - последствията нямат значение.

Да им припомня от 1 януари ще става страшно, и това не е края. Какво очаквате след 10 години декапитализация и кражби.

Не можете да закривате въглищната енергетика, ако нямате работеща и изгодна алтернатива. Това че някои са купени от европарите и прокарват идеи, които са извън пазара, изобщо не ме задължава да им пазя спокойствието.

Зная само че бизнесмени и то сериозни си търсят други изразители на интересите и желанията, защото очевидно ДБ вече не е партия на бизнеса, който разчита на пазара, на морала и конкуренцията. В ДБ надделяха хора, които разчитат да получат нещо от европарите и някаква друга привилегия. След като главното лице на ДБ е краен зелен във властта и бизнесът е на тръни.?!?

Запомнете, енергийната ни система, икономиката потребители не могат да понесат тези експерименти с политики на ЕК. Все едно на пациент с животозастравящо заболяване да се кахъриш за козметичните му проблеми. Преди да предприемаме каквото и да е, трябва да стабилизираме пациента и да му върнем жизнените показатели.

*Илиян Василев е дипломат, анализатор и доскоро бе считан за един от идеолозите на "Демократична България", десен човек по убеждения и демократ, коментарът е от фейсбук, заглавието е на Флагман.бг




Започва Светлата седмица
Започва Светлата седмица 06/05/2024, Понеделник 08:02 0
Флагман.БГ Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден 06/05/2024, Понеделник 07:54 0
37
Коментара по темата
37.
Гост
16.12.2021 17:52:15
0
0
Тя никога не е била ...
36.
КОЙ МИСЛИ НАРОДА ЗА НАИВЕН
15.12.2021 19:33:35
0
3
И ВЯРВА, ЧЕ ТЕЗИ, КОИТО БЛАЖАТ ОТ КОРУПЦИЯТА ВЪВ ВСИЧКИТЕ И ФОРМИ ОТ УСЛУГА ЗА УСЛУГА ДО КРАЖБИ НА МИЛИОНИ МАКАР, ЧЕ СЕ ЧУВА РЪМЖЕНЕ
СРЕЩУ ЕДРИТЕ КРАДЦИ ВСИЧКИ ЩЕ СИ ТРАЯТ, ЗАЩОТО ПРИ ЕДНА МЕТЛА И НАЙ МАЛКОТО РУЧЕЙЧЕ ЩЕ ПРЕСЪХНЕ. ТАКА НАУЧИХА НАРОДА ШУМКАРИТЕ, КОИТО СЕГА СА НАЙ-ЕДРИТЕ КАПИТАЛИСТИ И КРАДЕНЕТО ИМ СЕ КРЕПИ НА ТАЗИ НАРОДНА ФИЛОСОФИЯ.ПРИ НАС ДАЖЕ Е ГОРДОСТ ДА КРАДЕШ ОТ ОБЩОТО И ВСИЧКИ ТЕ СМЯТАТ ЗА ГОЛЯМ БАБАИТ, ЧЕ ТИ И ЗАВИЖДАТ, ЧЕ ГО МОЖЕШ. ВЪПРОСА Е ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ДАЛАВЕРАДЖИИТЕ ?
35.
Ицо Хазарта
15.12.2021 18:25:39
1
3
Остъй да дръпна маняк,че от белото ставам леко тъп.
34.
До всички поцинковани кофи
15.12.2021 17:56:37
4
6
квичете квичете, видов ще дойде и за вашите кумири.

ще се освобождават плажове, ще се събарят хотели, ще се строят затвори -> но не за марихуана, а за откраднати милиони и милиарди, за съсипани бизнеси, съсипани животи.
Квичете и мизерствайте, само на това сте способни
33.
Мдаа
15.12.2021 17:13:14
2
12
За пореден път го казвам,че ДБ никога не са били дясна партия и не е имала десни виждания не само за икономиката и екология,но и за всичко останало.Още от самото си създаване от Таков и компания е била замисляна като ляволиберална партия и това са го споделяли самите съучредители в интервюта , така че няма нищо изненадващо в пробутването на Сандов.Изказванията на Илиянчо Василев обаче за пореден път показват политическото дюстабанлийство на самоопределящите като десни, които така и не проумяха,че ги водят за носа и компрометират баламосвайки ги с някакви бутафорни евроценности.Предполагам,че един ден ще е изненадан да открие и левите радикали от Антифа в собствената градина.Ама така се получава, когато някои хора са като коне с капаци и докато се вторачват в Путин пропускат какво се случва в разградения им двор.
32.
До 3
15.12.2021 16:57:27
1
6
Казваш истината, да така е!!!! И колкото повече пушилка вдигат зелените по определени проекти, толкова мизата да замълчат после след определена сума, е по- голяма. Инвеститорите първо ходят при тях за да си платят за да не създават проблеми!
31.
До 24 гумената глава
15.12.2021 16:15:08
7
7
Поредните опорки, спуснати на радевките, паднаха в канала!
"Кадърните" на Радев вдигнаха цената на тока, а "лошите" на Борисов, наложиха мораториум с цени от началото на годината!!!
А сега кажи кой е лош Радев или Борисов?
Народното събрание наложи мораториум върху цената на електроенергията, ВиК услугите и топлинната енергия на нивата от 1 януари 2021г.. Редакционното предложение беше направено в пленарната зала от председателя на ПГ ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова по време на дебата около създаването на временна комисия за въпросите с енергийната криза и предложение за справяне с нея.

"За" бяха 186 депутати, двама "против" и двама се въздържаха.
30.
ХХ
15.12.2021 16:14:22
2
4
До 20

"Докато има коментари на пенсионери и комунисти" - на неграмотните и некадърните все дядовците и комунистите са им виновни.
29.
До 26 - поцинкованата кофа
15.12.2021 16:14:12
7
7
Чувам свински вой до небето -> който е избран ще управлява.
Държавата ни е на такова диридже, че трябва пълен рестарт.
А ти пък ако си мислиш че някой щом е срещу герб е за мизерията покрай дивите къмпинги значи и ти си много зле. Аз ти казвам че жълто кафяви медии повдигат незначителни популистки теми за да не се говори за реалните проблеми в които сме затунали и сега трябва да излезем. Как - един бог знае с наследстовото което ни оставиха и още е в сила. Чакай бе, те са минали 3 дена от новото правителство и то сигурно 2 са изгубени в яростното квичене на ГЕРБ с което запълват дневния ред.
28.
ХХ
15.12.2021 16:12:00
2
5
Когато атлантикът Соломон Паси подкрепи Луканов да съхранят БКП от разпад и лустрация, беще още от Партията на Зелените.
Когато Нешка Робева и Слабаков тръгнаха да правят Екогласност, кръстник на идеята беше чужденец.
27.
До 18
15.12.2021 16:09:08
2
6
Ти вярваш ли че когато баце раздава баницата на шефовете му (Маджо, Доган и т.н.) той го обявява публично и се интересува с нечие мнение? Аман от демагози -> я кажи как на практика се случва да спреж борисов да даде на някой плаж?
26.
До дървената глава
15.12.2021 16:08:21
6
9
Като нямаш какво да кажеш почваш да плетеш. И така оплете всичко. Как реши, че който е против псевдоеколозите е с ГЕРБ или че койте не ви иска караваните няма нищо против да му е с 200 по-висок тока - това само ти си знаеш.
1. Тока ще е с 200 по-висок защото вместо да си капитализираме ядрената енергия, която между впрочем е и една от най-екологично чистите, избрахме възобновяеми и/или алтернативни източници, които по същество са просто поредни схеми за пране на пари. На всичко отгоре вместо да имаме държавен регулатор имаме банда лакей, които обслужват интересите на енергийния монопол у нас. Да, имам предвид великото тро.
2. Вече ти го казаха няколко пъти всички тези мизерии с плажовете станаха със благословията на зелените и ще продължат да стават по този начин. Мотото ви е "За наши хора всичко може ! Но ще пазим природата от всеки, който не е с нас! " - също толкова поръчкови идеали каквито са тези на ДЕКЕВР.
Ако имаше малко акъл в главата щеше да разбереш, че повечето от средноинтелигентните хора недоволстват не защото са били на хранилка на ГЕРБ, а защото тези, които смениха ГЕРБ с абсолютно нищо не показват , че са по-различни от тях.
Мисли, пич! Мисли ! Никой не иска бетонирани плажове, никой не иска и да умира от глад. Хората, които защитаваш играят по всеки от краищата на тази максима в зависимост от интереса си. Това са екологични партии, точно колкото патриотичните се бориха за националния интерес.
25.
До 23
15.12.2021 15:59:45
6
7
Борисов, Доган, Гешев, Сачева, Пеевски, Маринов, Каракачански, ЙОрданов, поцинкованата кофа и т.н. -> тея са най-прекрасните хора на света а? квичете квичете, свърши вашата кочина..
24.
До сламените хора
15.12.2021 15:57:34
8
6
Страх тресе кочината. Ей сега баце ви го сложи с 200 -> увеличи ви тока заради политически реваншизъм. Ей толкова му пука за вас - а на вас проблема ви е зелените.
Квичете квичете и пак квичете...

Ходете си на Кики бийч на слънчака с изкуствените палми и си представяйте че сте на туризъм докато мутрите лапат парите. Може да отидете и на Марешки на плажовете, той сигурно също разбира от туризъм. Можете и на Оазис -> на 80 лева шатрата и 20 лева супата. Дето един жилищен комплекс опропасти един от най-прерасните къмпинги. Или отидете на буджака да се насладите на природа. Зелените им били виновни.
23.
Е на тва
15.12.2021 15:31:03
5
12
Ую виснал, въпросът не е дали е пушил а че такива боклуци стигнаха до изпълнителната власт. Като иска нека си пуши на воля в някой кенеф. Каун неузрял.
22.
Ую
15.12.2021 15:22:52
11
12
Още не е направил нищо нередно, пушил коз голям праз. Сега ще краде милиони, те за един коз ревът никой не е умрял от трева.
21.
Забрана на НПО-тата
15.12.2021 14:42:14
5
20
За парата продават си душата, за парата изядат си месата!
Трябва да се забранят всички НПО-та, които защитават чужди интереси!
Не трябвало да има лифтове но зимните курорти, защото нарушавали интересите на Швейцария, която е основен финансов донор на "зелените" еуглени!
Не трябвало да се пазят с диги плажовете, защото се отнемал пясък от морето и щяло да му падне нивото, а това противоречи на основното теза на ГретенизЪма, че ще бъдем потопени!
Зелените са нискообразовани, но високо платени, техен идол е Грета Тумберг, създала Гретенизма!
Там където са диво къмпиращите зелени активисти, е тотален, осран катунарник, но фекалиите им били природо съобразни!
Не искали да плащат за почистване на осраното от тях, защото общото е наше, а моето си е неприкосновено!
Имаше изказване от водещ еко активист, че ако се забрани дивото къмпиране, не можел да си позволи 5 месеца да почива на морето!
Изроди човеконенавистни...
20.
западноевропеец
15.12.2021 14:38:43
6
12
И понеже искаме да сме като западните страни. Малко информация от моя страна, въпреки че вече не пуша тревица. В Швейцария от 2022 започват да продават трева в аптеките и ще стимулират купуването на трева от аптеките, а не от черния пазар. Както и започват да отглеждат трева с високо качество или така наречената органична трева, за да могат да я продават и за да могат да имат най-добрата стока на пазара. Докато има коментари на пенсионери и комунисти като коментар номер 1, мафията ще продължава да прави пари, полицията ще продължава да хваща ученици и да ги вкарва в затвора за 2 цигари трева и България ще продължава да затъва. Честито, ние вече не живеем тук, затова че вие си знаете!
19.
западноевропеец
15.12.2021 14:36:45
4
8
И понеже искаме да сме като западните страни. Малко информация от моя страна, въпреки че вече не пуша тревица, да си ви кажа. В Швейцария пушенето на треве от 2022 ще е още по-законно от в момента, защото започват да продават в аптеките и ще стимулират купуването на трева от аптеките, а не от черния пазар. Както и започват да отглеждат трева с високо качество или така наречената органична трева, за да могат да я продават и за да могат да имат най-добрата стока на пазара. Докато има коментари на пенсионери и комунисти като коментар номер 1, мафията ще продължава да прави пари, полицията ще продължава да хваща ученици и да ги вкарва в затвора за 2 цигари трева и България ще продължава да затъва. Честито, ние вече не живеем тук, затова че вие си знаете!
18.
До ветропоказателите
15.12.2021 14:33:03
4
19
Голямо наемане, циркаджии. Къде бяха зелените като раздаваха плажовете на Маджо и Доган, и издаваха разрешението за строеж на подпорната стена, знаете ли ? Уреждаха си сдруженията им печелят европроекти и да договор за водноспасителна дейност по неохраняемите плажове. Цената на екомълчанието. Бил съм по чужбина. По чужбината нито е бетонирано, нито има фирми, които се оплакват, че първо са им издали разрешения за строеж, а после са ги спряли, защото като се случи нещо подобно по няколко държавни служители влизат в пандела. Нито за сметка на бизнеса е това упражнение, нито за сметка на природата, нито на жителите. Защото като си се клел да защитаваш интересите на страната си и излъжеш те чака затвор. А да и в същата тази чужбина е забранено дивото къмпингуване. Защо ли.
17.
До 9
15.12.2021 14:21:24
6
12
Фурнаджийската лопата си ти. Ако беше поразучил малко извън герберската пропаганда би разбрал, че на толупът дядо му не е бил в Белене и изобщо не бил убит в царевицата... Това са си негови бабини деветини както повечето приказки, ама нали има кой да му вярва. Е отиди и питай в селото за което става дума как е било...
16.
До 11
15.12.2021 14:15:03
9
14
Сега ако ми кажеш, че шофжирския плаж не ти харесва.... я кажи за подпорната стена, а? На баце историята... Съжаляваш, че не я продължиха нали???
После зелените били виновни... Абе то се вижда Бургас на какво ниво е заради гербаджиите -> бедни, изостанали, бетонизирани
15.
Демокрация не значи Анархия!
15.12.2021 14:05:22
7
15
Мале , помня как зелените спряхте бетонирането и концесионирането на плажовете и не им позволихте да дадат всичко на СИК и Доган. Или поне вдигнахте шум ? Всъщност к'во направихте по въпрса ? А да! Нищо.
Интересно как точно в този момент някои от Вашите сдружения и/или свързани фирми спечелиха европроекти или договори за водноохранителна дейност на неохраняемите плажове?
И ние сме ходили в чужбина, пич. Там плажовете са на това ниво защото държавата си е направила желязна политика по въпроса. И ако нещо се обърка някой държавен служител отива в затвора. Да си видял там фирми да пищят , че първо им одобряват проекти за строеж, а после ги забраняват. Е , няма и да видиш. Защото не се случва.
А и впрочем в същата тази чужбина е забранено дивото къмпингуване. Само за инфо.
14.
До 11
15.12.2021 14:02:40
6
16
Какъв Бургазлия си щом харесваш на каква свинщина е заприличало всичко? наистина явно не си мърдал по-далеч от околията. Не само че съм оттук, но съм бил и на много други по-скъпи дестинации. Някой ако си милиш че ще ти плати 500 евро нощувката на това което е тук май много се лъжеш. Пак казвам, заслужаваме си съдбата - бедни и бетонирани
13.
Hahа
15.12.2021 13:56:54
1
23
тестове за дрога в парламента и половината ще са положотелни
12.
Бетон и коминузъм на N-та степен
15.12.2021 13:56:41
8
19
Наистина ли сте толкова наивни да си мислите, че баце е играл по свирката на зелените. Абе, разпродадоха плажовете, бетонираха ги, концесионираха ги и всичко това на СИК, ВИС и всякакви такива. Явно никой не е от Бургас и региона за да види на какво е заприличало. Някой спомня ли си Марешки как се сдоби с 2 плажа? А Доганчо? Пак казвам, който си мисли че това е правилно е родоотстъпник. Явно никой не е ходил в скъпите дестинации да види как са плажовете там. Заслужаваме си съдбата - бетонирани и бедни.
11.
До 6
15.12.2021 13:54:04
7
14
Пич ти местен ли си?! Ти честно ли обясняваш в сайт посещаван предимно от Бургазлии, че явно не са мърдали по-далеч от Слънчака?! Я да бягаш! Я да си лягаш!
10.
gfgfggf
15.12.2021 13:53:13
10
15
Имал пари, купил си ,пуши.Тя тревата от природата .Момчето си е министър на околната среда. Всичко е точно.
9.
До Бетон и комунизъм
15.12.2021 13:46:34
7
13
И впрочем точно ГЕРБ бяха тези дето Ви играеха по свирката. За процент предполагам. Уникална маркетингова компания създадохте заедно, ама сега се налага да смените възложителя с по-наши хора нали. Тоя дето дядо му е бил в Белене си отива и идва ред на оня дето баба му е била в Белене. Фурнаджийски лопати!
8.
До Бетон и комунизъм
15.12.2021 13:44:25
11
26
Моля ти се успокой се с глупостите, щото не си във затворените Ви фейсбук групи, където всеки с различно мнение го банват.
И не ме наричай родоотсъпник, защото за разлика от такива като теб моят род си пази и поддържа горите, а не киснем по цял ден напушени на плажа в опити да правим поредната революция в социалните мрежи. Да обичаш природата и да мразиш прогресът са две напълно различни неща. Има начин хората да имат поминък и природата да е защитена. Просто не ви пука за това, а за пари. Фалшиви еколози и фалшиви родозастъпници. Има изключително много проекти включително и за къмпинги, които бяха атакувани и опропастени от "природозащитниците", просто защото не им изнася или не са намесени в тях. Аман от Еколози дето през целият си живот не са направили нищо, освен да изнудват и да окупират плажове. Караваните си изпрасквате в центъра на дюните, крадете ток и даже екотоалтени си докарвата, а после ми се дърлите колко милеете за природата. Скапани алкохолици! За 10 години имаше една смислена инициатива - тази против шистовия газ. И сигурен съм, че никой от псевдоеколозите няма връзка с нея, защото не ходят по тези места на почивка. Връщай се в съпортгрупичката на поредния зелен крал и не ме занимавай с глупостите си.
7.
искрено и лично
15.12.2021 13:34:33
16
27
Герберисти да говорят за морал е меко казано неуместно.Нека сами преценим по делата за новото правителство.
6.
Бетон и комунизъм
15.12.2021 13:29:57
27
12
Виждам толкова неадекватни коментари, че няма накъде. как може да има хора, които толкова да не си ценят природата, държавата и нейните богатства. До 5, 3, 1 и всички родоотстъпници -> явно не сте мърдали по-далеч от слънчев бряг, защото явно нямате никаква представа първо от туризъм, нито от това какво може да ти даде и вземе природата, и трето какво означава природозащитник. Този който хвърля боклуци ги хвърля без значение къде е и това е до възпитание а не до възгледи. Бас ловя че тези които си хвърлят боклуците гласуват за ГЕРБ... То си го казаха хората в Шкорпиловци -> направили са им временни регистрации и са им казали да гласуват там за един си кой и няма да ги пипат. Така че зелените в случая са най-малкия проблем в случая... Аман от дървени философи...
5.
До 3
15.12.2021 13:23:33
8
34
Бате, забравяш и Томата Белев . Първо започват да изнудват всички фирми, които са инвестирали в Туризъм около плажове, че ще им замразят проекти с еко протести. После печелят 3 проекта за по 100 бона за преброяване на саблезъбите тигри в региона. После са ларж зимата в София и лятото всичко отначало. Пазят природата като обезлюдяват България. Кеф ти туризъм за без пари, кеф ти добре платена екология и живот с капела.
4.
Сладурче
15.12.2021 13:22:25
15
27
НАРКОМАНСКА ПАРТИЯ.
3.
Зелен хайвер
15.12.2021 13:12:34
12
33
А вие какво очаквате от министрър-председател, който е бивш зам. председател на Сдружение "Да си запазим корал" ?! Сега може да очаквате всички плажове у нас да станат "Кемпер френдли" и армия "еколози" да заравнява терена и "опазва" биоразнообразието с каравани и кемпери. Който иска да си създаде представа да отиде на Корал, Иракли и Карадере. Да види как се наторява почвата с празни бутилки от бира, опаковки от чипсове и още какво ли не. Те като са еколози имат право да изхвърлят боклука, където си поискат - Тя, природата, им е вечно задължена.
2.
Флагман
15.12.2021 13:11:55
16
22
Много често си спомняте за Илиян Василев. Що не го споменавахте когато години наред громеше герб и дпс с адски качествени анализи? А и тук коментиращите сте над 70% за легализация, нали нямате ревете сега колко неморално е това :_)
1.
нормално
15.12.2021 13:07:28
23
38
Те това явно са "младите" и "новите", дето им дадохте "шанс" да ни управляват. Наркомани и интересчии. Промиха ви мозъците със фалшиви новини и пропаганда. Повярвахте във клипове и снимки "едитнати" почти без пари на фотошоп и сега ще има да въхкате из панелите и пак да се пените, защо сте бедни и как така нормалните страни все успяват а ние видиш ли не и как все някакви рептилиани, велики сили и западняци ни пречели да станем велика сила. Еми станахме. Велика панелна...напушена сила...докат изтрезнеем.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак За чудото разказа игуменът Паладий, а кметът Иван Алексиев сподели, че се надява Илия Луков да зарадва хората с песните си Започва Светлата седмица Започва Светлата седмица С това се поставя завършек на великденския празничен цикъл Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Вторият ден на Великден тази година съвпада и с Деня на храбростта и на Българската армия Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител
Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Никъде по света, освен в Европе, лидерите не се радват на факта, че скоро народите им няма да са мнозинство в собственште си държави САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? Бившият командир на батальона „Айдар“ Евгений Дикий коментира, че битката в Часов Яр е за целия Донбан и призна, че положението на ВСУ е лошо Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори