×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Илиян Василев: ДБ се застрелва с издигането на Сандов, следващите избори изобщо няма да влязат в парламента


Илиян Василев: ДБ се застрелва с издигането на Сандов, следващите избори изобщо няма да влязат в парламента
Ако направите анкета сред бизнеса за най-много навредил им "зелен", то със сигурност списъкът ще се оглави от Сандов (вдясно), категоричен е Илиян Василев (вляво)
06 Декември 2021, Понеделник, 17:30 ч.
Автор: Флагман.бг

Сандов е човекът, който изгони Шеврон от България, на практика блокира проучването и добива на нефт и газ у нас, сега трябва да плащаме луди пари на Газпром, който се възползва максимално от екопротестите, припомни анализаторът 

"Демократична България се застрелва с издигането на Борислав Сандов за вицепремиер и екоминистър". Това предупреди политическият анализатор Илиян Василев. Дипломатът, който е с откровено десни виждания и дългогодишен поддръжник на демократичното обединение, е категоричен, че сега допускат груба грешка, която ще изхвърли ДБ от парламента на следващите избори.

Чернова на кабинета "Петков": Нинова - вицепремиер, ДБ вземат правосъдието, ИТН - енергетиката

Ето и коментара му във фейсбук:

Демократична България се застрелва с издигането на зеления Сандов за главно свое представително лице в изпълнителната власт. Не само защото зелените са леви и идеологически съвместими с БСП, но и защото сигналът който изпращат към бизнеса е убийствен.

Сандов е човекът, който изгони Шеврон от България в тандем с Мариана Христова от БСП и русофилите и на практика блокира проучването и добива на нефт и газ у нас. И сега трябва да плащаме луди пари на Газпром, който се възползва максимално от екопротестите. От тогава са и задкулисните връзки с кръга Борисов. Ако направите анкета сред бизнеса за най-много навредил им "зелен", то със сигурност списъкът ще се оглави от Сандов.

Кой налага екстремните варианти на климатичните политики у нас - пак същите тези хора, за които нямат значение последствията? Да не говорим, че той става лице на цялата ДБ, въпреки че зелените са най-малките и непредставителни за тази коалиция.

И какво си мислят от ДСБ и ДаБГ - че могат да кажат, ама ние не сме във властта? Като Атанасов вчера, ние с Христо ще останем в парламента да връщаме парламентаризма?!? Що за безумие.  Може би защото ги е срам да бъдат там редом с БСП и ИТН, но "левия" Сандов става, защото е петимен за пост и власт?

Груба грешка - хем няма да участват в изпълнителната власт, хем ще платят сметката. Поне Панев да бяха предложили, че е по-балансиран и имат добро отношение към него от бизнеса. В смисъл намира начин за компромиси между зелени политики и бизнес интереси.

От добрата страна е, че властта осветява личността и идеите, които тя изповядва. Но тежко и горко на индустрията с подобен вицепремиер, министър на екологията, ако миналото изобщо е показател.

До сега това министерство не е било давано на краен екозелен и за това си има причина. И така "зелените" с представителност около един процент, излъчват вице и министър лице на ДБ. През задния вход посрещат на парадния!?! И как ще се почувстват избирателите на ДСБ и ДаБГ, които си мислиха, че гласуват за дясна партия на бизнеса? На следващите избори няма да влязат изобщо в Парламента.


В категории: Политика


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
15
Коментара по темата
15.
Ари
08.12.2021 15:17:15
2
0
Вече коментирах, че следващите избори без Ицето Ив.. Без ДБ.
14.
Джип нжи
08.12.2021 15:15:12
2
0
Ицето и компания, аут!
13.
1234
07.12.2021 08:10:10
3
23
Аман от лъжливи обещания. Аман от далавери. Щял да дойде някой от чужбина да ни оправя. Глупав народ заслужаваме си съдбата.
12.
Брей
07.12.2021 01:16:53
24
8
Аз, не гласувах, за тази партия, но ако този наистина е изгонил Шеврон, другия път ще гласувам за.
11.
Двугънковия Радев победи
06.12.2021 21:49:23
16
30
В примитивно-комплексаркия стремеж да реализират себе си като елит – не просто финансов, но и духовен и обществен,
покрай Баневците и Божковците, та чак до карикатури като Пламен Узунов, които стоят във фундамента на правителството на Радев и компания!
10.
Тодор Антонов
06.12.2021 19:54:39
11
13
Първо написах книгата Гайка: Гойко, Просен, Мецо и другите. Обаче тоя Гойко е много хитър. Извика ме, говорихме и се разбрахме. Спечели ме за идеята Херб. И аз не знам как, но му повярвах. Обаче някак си и финансово станах по-стабилен. Сигурно е просто някакво съвпадение. И ако не се правех на толкова велик, още щеше да съм дупетат. След това изтеглихме книгата от пазара и написах Гайка 2. Обаче хората още търсят Гайка 1 и най-лошото е че я намират в интернет пространството. Един ден пак ще пусна тираж на Гайката, това ми е пенсионната осигуровка. А кат се гътне Гойко ще напиша всичко от кухнята
9.
Шайка престъпници
06.12.2021 19:22:34
35
44
Финансирани от мафията и под юмрука на комплексарчето Радев!
Какви очаквания може да има
8.
Задкулисие:
06.12.2021 19:18:09
7
57
Партия само с 2 депутати ще има и министър, и вицепремиер
Електоралната тежест на "Зелено движение" е под 15 000 гласа, тоест по - малко от 10% в коалицията ДБ
7.
До 3
06.12.2021 19:15:07
20
11
Повече трябва да четеш и да слушаш и по малко да коментираш . Тоз гологлавия НЕ съставя правителсво , а е поканен в съставянето ….. сетИ ли се къде е разликата :)))
6.
Харе Кришна-ДБ
06.12.2021 19:12:32
3
22
СТОЛИЧНИЯТ РАЙОН КРАСНО СЕЛО “ПОХИТЕН“ ОТ „ДЕМОКРАТИЧНА“ КМЕТИЦА И РЕЛИГИОЗНА СЕКТА. „ХАРЕ КРИШНА, КРИШНА ХАРЕ“, А КОВИД БИЛ ТРЪГНАЛ ОТ… „УПОТРЕБА НА ДИВИ МЕСНИ ПРОДУКТИ“, ТА ТАКА СПИРА И „ТОПЪЛ ОБЯД“ ЗА БЕДНИТЕ
5.
Наистина ли е изгонил Шеврон от България?
06.12.2021 18:31:52
41
30
Ако наистина е изгонил Шеврон от България, значи е за медал.
4.
ХХ
06.12.2021 18:19:28
35
22
"... сега трябва да плащаме луди пари на Газпром, който се възползва максимално от екопротестите, припомни анализаторът " - сори, но този анализ е по-абсурден от това, аз да твърдя, че съм космонавт.
3.
и още
06.12.2021 18:09:08
13
48
Ами онзи гологлавия мъжкар дето щеше да си татуира, никога с ГЕРБ, ДПС и БСП.
Ама явно е нямало място за БСП и само след 4 месеца е с Нинова.
Ку_ ви не политици са днешните. Затова и им гласуват 30%.
2.
Зеленото е
06.12.2021 18:00:33
5
44
новото кафяво и червено!
1.
Някой
06.12.2021 17:41:25
7
51
Те ПП хич не се замозатриват с Нинова като министър на икономиката.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори