×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Има ли конкуренти проф. Мария Нейкова за престижния пост в Областна управа-Бургас


Има ли конкуренти проф. Мария Нейкова за престижния пост в Областна управа-Бургас
Емил Пейчев от ПППП, Тодор Иванов от ИТН и Димитър Найденов от ДБ се очертават като контрапункт, ако не се вземе под внимание свършеното за 6 месеца
03 Декември 2021, Петък, 18:26 ч.
Автор: Емел МАХМУД, Снимки: Флагман

От 1 януари 2022 г. областният управител ще има само един заместник

В началото на идната седмица президентът Румен Радев ще връчи мандат на кандидата за премиер Кирил Петков за съставяне на правителсво. Веднага след това и с много голяма вероятност още в навечерието на Новата година ще има яснота и кои ще са областните управители – държавнически пост, който в стратегически региони като София, Пловдив, Варна и Бургас има тежестта на реално министерско кресло.

Ако се следва логиката на окръжното, разпространено онзи ден от централата  на ДСБ до структурите й с оферта да излъчват имена за областни управители от своята квота, както и практиката от предходния редовен коалиционен кабинет на ГЕРБ с Обединените патриоти, в Бургас може да има изненада. Напр. ексобластният управител Вълчо Чолаков влезе в аристократичната сграда на ул. „Цар Петър”1 през 2014 г. като квота на СДС в Реформаторския блок, който пък бе в голяма коалиция с ГЕРБ. От април 2017 до пролетта на 2021 г. Чолаков продължи да води държавните дела тук, но вече припознат от НФСБ и с тяхна квота. ПП НФСБ бе една от партиите в малката колиция „Обединени патриоти”, с която ГЕРБ направи пълен 4-годишен мандат.

Ето потенциалните, напълно реални конкуренти на проф.Мария Нейкова, назначена от служебния МС в началото на юни т.г. и за която по общини се наложи общо мнение, че  свърши за 6 месеца толкова работа, колкото предшестениците й не биха могли да свършат и за 10 години, ако имаха възможността да седят в креслото й. 

Като най-неуморим и болезнено фиксиран в разпращането на жалби и сигнали до всевъзможни държавни инстанции, в т.ч. министерства и Прокуратура и сред неуспелите да прекрачат прага на 47-ия парламент от редиците  на „Продължаваме промяната” се очертава царевският им представител Емил Пейчев,  собственик на фирма за търговия и монтаж на климатици. 

В устрема му да пребори скоростно корупцията сред местните управници от ГЕРБ в родното му място, Пейчев  нае ВИП лимузина още на старта на предизборната кампания и оповести, че тръгва за Софето. Депутат не стана, но сега има шансове „активностите” му да бъдат „оценени” по достойнство от бъдещия премиер. 

Самият Пейчев, по думите на неговите най-близки съратници в Царево, тези дни споменавал  възможността да оглави областната администрация в Бургас. Тази вест достигна както до редакцията на Флагман, така и в сградата на Областна управа.

Ако се спази квотният принцип при раздаването на постовете в Областните управи, както става ясно от вътрешната поща на ДСБ, с не по-малка вероятност тук като областен управител може да се реализира лидерът на ИТН Тодор Иванов. Той е от Бургас, но седем години е живял в София, където е завършил две магистратури – машинен инженер по специалността Транспортна техника и технологии и Индустриален мениджмънт във Факултета за германско инженерно обучение и промишлен мениджмънт в Техническия университет София. 

Живял е за кратко в САЩ, а след прибирането си в родината започва работа в  архитектурна компания, която управлява вече 16 години. Не е особено разпознаваем, тъй като моторът на ИТН тук още самото зараждане на партията е настоящата депутатка Златомира Карагеоргиева-Мострова. Профилът му обаче пасва идеално на новата вълна управленци в държавата. 

Кармично би било предложението за втория в листата на „Демократична България” тук  – общинския съветник Димитър Найденов, известен като един от щурмоваците на Догановия сарай в Росенец през юли 2020 г. Той вече има два мимолетни мандата в 45-тото и 46-тото НС, където се опияняваше от темата, но оставаше глух за неудобни факти от биографията му на еко- и правозащитник на девственото Южно Черноморие от недалечното му минало. Длъжността на губернатор буквално ще му „заспи”, тъй като на него ще се падне късмета да събаря незаконните сгради на държавна земя в Догановия имот, заповеди за които вече са издадени от Мария Нейкова. 

На този фон за самата проф.Нейкова резюмирано може да се каже следното: Не допусна публични скандали с тенденциозни уволнения на ръководни кадри и заменянето им с верни калинки, какъвто, напр., е случаят с колегага й в Хасково Минко Ангелов. Не даде лично съгласие за назначения на хора по високите етажи в областта без нужните качества. Успя да посети всички общини и по-големи населени места в тях, да опознае отблизо кметовете им и да проучи проблемите. Не раздели местните първенци на „наши” и „ваши”, въпреки че имаше достатъчно властови възможности за толериране и реципрочно мачкане на най-изявените кметове от ГЕРБ. 

С какво за изминалите 6 месеца ще остане в историята проф.Нейкова: Спасен е о.Св.Кирик и Юлита, към който  през годините на демокрация имаше всевъзможни икономически апетити, в т.ч. и да се развие като международен хазартен център. За най-красивата част от порта на Созопол вече е факт меморандум между нашата държава и Франция за съвместни действия по строежа на българския Лувър. 

Проф.Нейкова пое и изпълни ангажимент да се прехвърли  за управление на Община Приморско недвижимата държавна археологическа ценност – скалното светилище Беглик Таш. Каза, че ще намери начин да се реализира отдавнашна идея за вдигане на паметник на великия български владетел хан Тервел, спасителят на Европа от арабското нашествие. И това също е факт, след като предостави на приморчани държавна земя за издигане на монумента. 

В Айтос строежът на Северния обход вече е обект с регионално значение и придвижването на тази стара процедура бе за по-малко от месец, след като въведе бързи краткосрочни мерки за извеждане на тежкия трафик от града, за да спрат убийствата на невинни хора. 
За Бърза помощ от държавата издейства  площадка и хеликоптер, което е от полза за здравеопазването в целия Югоизточен район, включващ Бургас, Ямбол, Стара Загора и Сливен. Пое като своя кауза  градежа на национална онкологична болница в кв.Ветрен. Поде и изведе докрай лична благотворителна кауза за спасение на болно дете, ангажирайки държавната Опера и балет с престижни спектакли. 

Оглави рехабилитационен проект за възстановяване от последствията от Covid 19 чрез възраждане  на климатолечението в Странджа. 

Подкрепи сериозната работа на изкуствоведите в Бургаската художествена галерия „П.Задгорски” да се събере уникална колекция на всички произведения за вярата в Странджа и региона. 

Проф.Мария Нейкова е сред малкото ръководни кадри в държавата с изключителен управленски капацитет и експертиза едновременно в три важни направления – здравеопазване, право и образование. 

Дали политическата аритметика ще надделее над доказания професионализъм, ще стане ясно много скоро. 

За сведение на незапознатите с едно от последните постановления на МС, добавяме, че от 1 януари 2022 г. областните управители ще имат право само на един заместник. По информация на Флагман, ако се запази статуквото, Нейкова би предпочела да работи в екип с Божан Божанов от БСП. По тази причина не посочваме претендент за губернаторското място от квотата на БСП. 
 


В категории: Бургас , Политика


Флагман.БГ Слънчева зима днес Слънчева зима днес 20/01/2022, Четвъртък 10:06 0
55
Коментара по темата
55.
Абсурд
10.12.2021 19:10:27
0
2
Как Пейчев бе? Ми той по математика имаше тройки само. Учише френски и не можеше да брои. Сега в Царево е най-мразеното човече.
54.
Zzzz
09.12.2021 03:58:58
0
1
Обичам този прекрасен град
53.
Zaho
05.12.2021 22:36:44
3
10
Псевдополитиката,която се опитва да води Пейчев е жалка..... Освен платени гнусни лъжливи статии,опити за вадене на кирливи ризи,очерняне и злословене по адрес на разни хора и оплювания на нищо друго не сме станали свидетели от страна на Пейчев! Това ли наричате благородство,така ли работи интелигентния човек? Шапка свалям на Лапчев и обкръжението му,че нито веднъж не се подведоха,не паднаха на нивото му и не отвърнаха на всичката помия,която изливаше върху тях с гнусните статии,за които плащаше!!! Докато Пейчев си губеше времето в чудилка каква да е следващата мизерия,която да им скрои,хората си вършеха работата,правейки за града всичко онова,което виждаме с очите си днес-прекрасно Царево!
52.
Захо
05.12.2021 13:15:30
2
10
Само при положение че може някой да си помисли да спомене името на хладилния техник Емил Пейчев за кандидат за областен управител ,то толкова се обезличава институцията областна управа че доверието пада на нула.Познавате ли този индивид.Елате и питайте първия срещнат човек в Царево и ще разберете що за човек е.Прецедент,беше му поискана оставката от общ. Съвет в Царево за това че същия индивид заедно с бившия председател на общ съвет който му е и шурей всячески се стремят да всяват интриги лъжи и доноси по адрес на всички които не мислят като тях Никой никога не си е позволил да направи такава анти реклама на града ни .Никога в града не е имало такава опозиция , която превърна социалните мрежи и общ. Сесии в поле на личностни битки и злоба. Това ли е новата промяна ?поне очаквахме нещо по различно.ПП и Косето Бачиийски да си огледат добре хората по места , защото на следващите избори поне в Царево няма да имат и 100 гласа. Косе,обръщам се към тебе,защото се познаваме добре,не можа ли да намериш по читав от този злобен човек ,който разказа играта на този град Свършиха ли се добрите и умните хора в нашия град.Трудно ще се възстанови това което е градено с годините след направеното от тези хора
51.
Дядо Йоцо
04.12.2021 22:00:48
3
3
Нейкова е едновременно квота и на БСП, и на ПП. Зависи как ще се разпределят останалите парчета и ще я пуснат по предназначение от която квота е нужно. Все пак от Бургас главният спонсор е един - крадецът Кънев
50.
Питанка
04.12.2021 16:39:11
3
6
Само еден въпрос имам - защо крие, че фамилията и е Кънева?
49.
*********
04.12.2021 13:44:45
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
48.
Бургазлия
04.12.2021 13:03:28
9
6
Тази жена се превърна от уважавана в научните среди личност в използваема в обществените изтривалка за частни интереси на определени местни и не местни политически или околополитически представители. Много жалко! Бургазлии вярвахме, че човек с подобна биография и житие би бил различен, но и тя пъхна ръката в меда и би направила редица неща в противоречие с преди това установените и морални и ценностни ориентации. Най-добре ще е да се върне в академическата си среда, преди да се е случило така, че и там да блесне в подобна светлина. Моите уважения към Мария Нейкова, но тя определено не трябва да бъде областен управител.
47.
Пп
04.12.2021 11:51:50
5
12
Е наистина сме одарили дъното с този Царевски хипопотам.Не мога да повярвам че е станало И дума за него.Опомнете се и не разказвайте вицове. Този човек ще ви ЗАлее спростащина и злоба.Този човек няма капка морал коректност и достойнство. Още веднъж Не мога да повярвам че толкова достойни хора че може да се спряга името на туй гове..до.,вманиачил се в стремеж към власта Ееее драги читатели наистина политиката е за простаци и тикви.
46.
Асен Бонджев
04.12.2021 11:06:41
2
10
Аз съм Асен Бонджев и съм потресен колко съм тъп и елементарен.
45.
*********
04.12.2021 09:06:11
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
44.
сАКЪН
04.12.2021 07:17:21
2
5
Капитанин далечно плаване нали? Някой капитанин дето кораб не е виждал ,а ама капитанин че и далечно плаване...демек много надалеч е плавал.Да не е само за близко плаване ....че да не се излагаме :).
43.
Ако
04.12.2021 07:12:11
3
20
Този царевски странджански див нерез стане областен,значи сме ударили дъното.
Нищо лично.
42.
Нямам
04.12.2021 07:09:24
6
14
Нищо против професорката.
Умна,хубава,интелигентна...
Има обаче само едно нещо,което ме дразни. Че е от Стара Загора.
Толкова тъпи ли сме бургазлии,че единия ни депутат е от Варна, а областния от Стара Загора?
Ние сме морски град. Един капитан на кораб ще пасне идеално за областен управител. А защо не и бъдещия кмет да не е капитан човек.
Лично мнение, не искам да обидя никой и предварително се извинявам, особено на професор Нейкова,която харесвам. Повече като жена,отколкото като администратор,но както и да е.
41.
*********
03.12.2021 23:54:46
1
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
40.
Ех
03.12.2021 23:49:35
11
14
Колкото и добър областен управител да е г-жа Нейкова, щом предпочита Божан да ѝ е заместник, този елементарник и подлизурко, няма смисъл да е на този пост! Той е от мъжките калинки и кой го бутна там не зная! Свършиха се умните и интелигентни хора, та остана той да ръководи областта!
39.
Мда
03.12.2021 22:59:03
8
10
Тези от ИТН не са ми симпатични, но този човек е най-чист от всички посочени, така че бих искал Тодор да е Областен
38.
Глас от Царево
03.12.2021 21:09:08
5
26
Горещо препоръчвам господин Пейчев за областен управител!!! Така областната управа ще има начело "борец за справедливост", когото трудно може да разбере обикновения човешки ум... Прекалено е борец и прекалено е справедливост, лудост просто!!! И не само това! Ще получи и безплатен адвокат, специализиран в правното оформяне на доноси. Ще получи и нахъсващ бащица, агент на ДС, с маниакален стремеж към власт. И още: две деца и майка им, пък и майка му и сестра му, разхожда щи се гордо пред областната... И няколко верни бранители от местната власт на Царево, търсещи слава и някой пост... Промоция!!!
37.
мнение
03.12.2021 21:08:46
15
8
тази е готова на вси4ко само да позира пред камерите с нищо.
36.
Деси
03.12.2021 21:02:57
4
20
Чудя се кой е по-голям простак " нашия тюлен от Царево " или Черната Върба от Приморско ?
35.
екоактивист
03.12.2021 20:49:57
2
18
Помните ли агент Тони от ДС Царево? Георги Пейчев? Който видя враг в лицето на делфините в Черно море?

"Делфинът е вълкът в морето - изяжда всичко по веригата, да се въведе квота за улов и селекция"

https://www.flagman.bg/article/67240
34.
Награда
03.12.2021 20:48:50
3
29
За 200 преференции от Царево награда да е областен? Хладилен техник? Климатици? Държавна сигурност...ужас.
33.
бсп
03.12.2021 20:48:01
2
15
Пейчев така засмука вакуума на вялата опозиция в Царево, че лидери като Станислав Добрев останаха в трета глуха...
32.
Ново начало
03.12.2021 20:45:31
18
36
Мария Нейкова е най достойния човек за този пост. За малкото месеци от както е Областен Управител доказа, че спазването на законите е над всичко. Доказа ,че е пълен професионалист. За нас жителите на Област Бургас е чест ,тя да ни представлява.
31.
агент тони
03.12.2021 20:44:07
5
30
Сина на агент Тони от ДС претендент за областен управител? Това виц ли е или тъжната реалност на демокрацията? Да ни управляват децата на ДС?
30.
Ха
03.12.2021 20:43:42
23
10
Нейкова да си ходи, да влезе някой млад, чист образован човек!
29.
Бокса
03.12.2021 20:43:07
5
21
Диян много ще се зарадва тоя Пейчев да стане областен...
28.
239
03.12.2021 20:39:32
6
43
Да замениш професор с човек който бачка климатици...е това и герб не бяга го правили.
27.
Do 26
03.12.2021 20:38:10
3
9
Ама смяната няма да е с тях, тези имена ги пускат нарочно
26.
Възмутен
03.12.2021 20:26:12
12
34
То ще е гавра да смениш такава чиста и неопетнена личност ,с тези деградирали подлоги. Професор Нейкова е професионалист за пример.
25.
Бургас - 18-ти по заплати
03.12.2021 20:18:41
7
23
То от Бургас и кучетата вече се разбягаха от немотията, той хукнал със Стара Загора и Пловдив да се сравнява.
24.
Portochanka
03.12.2021 20:12:26
9
11
Толкова е просперираща Стара Загора, че старозагорци се местят в Пловдив и Бургас. Стара Загора все още е "центъра на вселената", както гласеше един билборд на единия от входовете на великия град, преди 15тина години.
23.
До 21
03.12.2021 19:55:35
22
12
Нейкова вън! Искам някой, който да не играе със старите и да не ги пробутва! Уверявам те че не съм мераклийка за пост. Гласувах за промяна и няма право тя да ни подменя вота
22.
за поста и
03.12.2021 19:50:25
3
16
конкуренция - едва ли

ама ,мераклии - много ,бе

то не е за всеки мераклия тая работа ,освен за гювеча да се натискат толкоз много
21.
Нейкова
03.12.2021 19:49:37
9
4
Вземи да прочететеш какво мислим за теб и се поправи
20.
за съжаление
03.12.2021 19:49:34
5
31
Бургас няма никаква икономика с изключение на една губеща рафинерия и фалиралите хотели.
Затова Бургас има икономика колкото Сливен и няколко пъти по-зле от Стара Загора.
19.
kursty
03.12.2021 19:47:26
3
21
Аз съм гелосаното бонджи и пиша кочентари срещу нейкова защото и завиждам
18.
Рамена
03.12.2021 19:45:36
6
37
В никакъв случай не трябва да се допуска индивидът Емил Пейчев да заема каквито и да е политически длъжности, още повече от значение за развитието на област Бургас. Той е срам и като общински съветник, дори политическата сила, която го провъзгласи за такъв се отказа от него. Той е неграмотен, асоциален/освен в обкръжението на семейството си/ без грам лидерски подход и никакви качества за обединител на хората. Освен да хули и мрази, а той го прави, за да стане известен, нищо градивно не е направил с действията си до момента.
17.
До 14
03.12.2021 19:45:01
6
8
Каква икономика, говорим ти че играе със старите лисици! Да се каже това на президента
16.
До 14
03.12.2021 19:42:48
16
12
Нелепо е да сравняваме Стара Загора с Бургас А и като абсолютни стойности Бургас е в пъти по-голяма икономика.
15.
*********
03.12.2021 19:42:36
11
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
14.
до 12
03.12.2021 19:30:08
11
22
Имайки предвид, че Стара Загора е с по-голяма икономика от Бургас поне през последните 20 години, Нейкова може да предаде ценен опит на Бургас, за да отлепи дъното.
13.
*********
03.12.2021 19:28:26
10
16
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
12.
Да
03.12.2021 19:24:47
17
27
Нейкова трябва да бъде сменена, тя няма нищо общо с Бургас и са си ходи в Стара Загора, заедно с аспиранта си Калоянов. ЗА поста има хора от ПП, не берете грижа и не спрягайте нарочно долните имена
11.
Кочина
03.12.2021 19:07:51
5
32
Тая ако стане с Пейчев хладилния техник, закривай…
10.
Гочев
03.12.2021 19:03:49
6
19
Станислав и Гочев го защитават по сесии щото го е страх да се появи…той щял областен да става. Нека, промяната с ДС идва.
9.
*********
03.12.2021 19:00:09
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
8.
Захо
03.12.2021 18:58:29
9
33
Браво на управляващите,Пейчев един човек който няма достойнство да дойде и да обясни на хората в Царево проблема който създаде с тези жалби и писания.Човека който отрови с поведението си този хубав район.Не го искаме този Хипопотам.Той без туй си живее в Бургас.Намирайте му работа там тук не го искаме.Абе имаше едни кандидат областни които си карат колите с безакцизно гориво без да имат това право .Кои с2а те???
7.
Потоп
03.12.2021 18:48:13
9
45
След професор областен да е техник на климатици?
6.
Ar
03.12.2021 18:46:24
7
45
Пейчев който бяга от градско събрание и сесия на общибски съвет и Станислав го брани все едно са братя? Този ли ще е областен? Целия район побърка с жалби…
5.
009
03.12.2021 18:43:41
7
48
Хладилен техник областен управител?
4.
Боци
03.12.2021 18:40:29
6
49
Ай стига бе! Тази торба с л**на Пейчев, който не може да чете и пише правилно, че и криминални регистации има, да стане областен управител на най-големия регион в България. Трагикомедията започна много да се изражда.
3.
wallis
03.12.2021 18:39:59
5
28
Живи да ги ожали човек, всички споменати в статията. Връзкари опортюнисти-кокошкари и прочее видни държавници с размах на селски кръчмари/кръчмарки, които точат лиги по кацата с мед.
2.
Най-добрият Областен управител на Бургас
03.12.2021 18:35:17
32
43
е Вълчо Чолаков!
1.
Бургас
03.12.2021 18:32:41
2
12
Моля вижте си заглавието,от 2020 година
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Искане за прихващане или възстановяване на надвнесени суми вече може  да се подава и онлайн Искане за прихващане или възстановяване на надвнесени суми вече може  да се подава и онлайн Подаденото електронно искане се обработва в 30-дневен срок И област Кърджали се предаде, влезе в червената зона И област Кърджали се предаде, влезе в червената зона Заболеваемостта в региона е 273 на 100 000 души Депутатът Жечо Станков с приемен ден в Бургас на 24 януари Депутатът Жечо Станков с приемен ден в Бургас на 24 януари Записвания за приемния ден могат да се направят на място в офиса на ПП ГЕРБ или на телефон 088 901 0940 Инспекцията по труда проверява служители в хоум офис Инспекцията по труда проверява служители в хоум офис Ще бъдат инспектирани и работодатели Парадокс: "Топлофикация София" за трети път съди русенка за задължения за парно Парадокс: "Топлофикация София" за трети път съди русенка за задължения за парно Жената няма имот в София и никога не е живяла в кв. "Дружба" "Възраждане“ и "Шибанистан“ си спретнаха скандал в кулоарите на парламента "Възраждане“ и "Шибанистан“ си спретнаха скандал в кулоарите на парламента Вие сте майстор на цирка, г-н Костадинов, признавам Ви, обяви Симон Милков Албена Павлова: Чрез Петя Дубарова и филма предаваме посланието за връзката между душите Албена Павлова: Чрез Петя Дубарова и филма предаваме посланието за връзката между душите „Петя на моята Петя“ тръгва по кината в цялата страна от 21 януари "Изчегъртване" се нареди сред най-използваните думи у нас през 2021 "Изчегъртване" се нареди сред най-използваните думи у нас през 2021 Вижте кои са другите най-попуплярни думи На ръба на оцеляването: От 1500 лв. месечно до 5000 лв. сметки за ток На ръба на оцеляването: От 1500 лв. месечно до 5000 лв. сметки за ток Малкият бизнес - за високите цени на тока и суровините БСП предлага пожарната и телефон 112 да се извадят от МВР БСП предлага пожарната и телефон 112 да се извадят от МВР Инициират експертни разговори с коалиционните партньори
Чехия отменя задължителната ваксинация Чехия отменя задължителната ваксинация Правителство все още смята ваксините за "най-доброто средство за борба с коронавируса ТВ водещ изпадна в истерия, изкара Джокович убиец ТВ водещ изпадна в истерия, изкара Джокович убиец Импулсивната му тирада предизвика истински фурор Гърция се сдоби с нови изтребители Гърция се сдоби с нови изтребители  Премиерът Кириакос Мицотакис каза, че те ще гарантират мир в района Байдън: Путин още не е решил дали да има война в Украйна Байдън: Путин още не е решил дали да има война в Украйна Подозирам, че има значение от коя страна на леглото става сутрин за това какво точно ще прави, каза американският президент  Ще се сбъдне ли пророчеството на Нострадамус за Трета световна война Ще се сбъдне ли пророчеството на Нострадамус за Трета световна война  Руски екстрасенс разкри, че описаните от френския астролог събития може да се реализират през тази година  Великобритания премахва зеления сертификат, маските и работата от вкъщи Великобритания премахва зеления сертификат, маските и работата от вкъщи Много е вероятно и в страната да не бъде продължен режимът на самоизолация заради COVID-19 след 25 март Шокиращо: Ученик в инвалидна количка отказа да седи с маска в час, изгониха го да стои отвън при минусови температури Шокиращо: Ученик в инвалидна количка отказа да седи с маска в час, изгониха го да стои отвън при минусови температури 9-годишното момче полага изпит седи до училищния прозорец и полага изпит, докато температурата навън по това време е -2 градуса по Целзий 2021 година се нарежда сред седемте най-топли в историята 2021 година се нарежда сред седемте най-топли в историята Средната температура на планетата миналата година беше с около 1,11 градуса по Целзий над прединдустриалните нива от 1850-1900 г. Ангела Меркел с предложение за работа в ООН Ангела Меркел с предложение за работа в ООН Предложението е от главния секретар на организацията Защо и как в СССР правели мумии от хора Защо и как в СССР правели мумии от хора Вижте кои са балсамираните руснаци  
Даниел МИТОВ, зам.-председател на ГЕРБ Даниел МИТОВ, зам.-председател на ГЕРБ Никой не иска самолетна линия София - Скопие, само Кирил Петров я иска Виц на деня Виц на деня Пътуват си две мутри с G класата през пустинята. Единият: - Копеле, тука е валяло много сняг! - Що? - Я гледай как са опесъчили....! Виц на деня Виц на деня - Полет 507 вика кулата. Нямаме гориво! Всички уреди отказаха! Падаме!!! - Какво си се развикал, бе? Разбрах - няма да кацате! Задрасках ви! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Преди две години всичко започна от един прилеп в Китай. Сега там са намерили зародиш на динозавър... Не ми се мисли...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори