Рецепта за печено пиле с тиквички и чоризо
Крехко, сочно и вкусно
Продукти:
4 бр. пилешки гърди без кост и кожа
2 скилидки чесън, пресован
1 супена лъжица червен пипер
1 тиквичка, средно голяма, нарязана
1 жълта чушка, нарязана
1 червена чушка, нарязана
6-8 бр. гъби печурки, нарязани
150 г чоризо, нарязано
400 г домати, нарязани
50 г настъргано сирене
Приготвяне:
Загрейте фурната на 200 градуса. Сложете пилешкото в голям съд. Поръсете с чесън и пипер. Втрийте добре подправките в месото. Добавете чоризото, зеленчуците. Покрийте отгоре с нарязаните домати. Поръсете с настърганото сирене. Печете в загрята фурна за 40 минути или докато месото е напълно сготвено.
Храната, от която ухаем добре. И тази, която ни прави отблъскващи
Биохимик посочи 3 рецепти за закуска, които...
Как се меси обредният хляб за Бъдни вечер?
Кога мухлясалата храна става смъртоносна и трябва да я изхвърлите
Предстои зрелищен метеоритен дъжд
Ето кои хора не трябва да ядат киви
Вода с чесън - неочаквано добра комбинация
След стотици видеа с непълнолетни: Шарл-Теодор Жиро остава в ареста
Васил Найденов призна за любопитни авантюри...
Японски учени - може да живеем до 250 години, ето как
Храните продължават да поскъпват цялостно
Изненадайте всички вкъщи с най-ароматните и вкусни коледни лимонки
