×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Затъмнението на кървавата Луна ни води към съдбата ни: Kак мистичната им енергия ще се отрази на всяка зодия


19 Ноември 2021, Петък, 19:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Не се срамувайте да пуснете това, което трябва да си отиде, особено по време на затъмнение

Готови или не, сезонът на затъмненията настъпи с пълна сила. Влезте в този период с благодарност и желание да продължите напред. Има две основни разбирания по време на Пълнолунието и лунното затъмнение в Телец на 19 ноември. Луната, която управлява нашата интуиция и емоции, ще бъде във фиксиран знак Телец, противопоставяйки се на Слънцето във фиксиран знак Скорпион. Тези планетарни подравнявания ни призовават да направим равносметка на активите, ресурсите и силните си страни. Може да сме склонни да държим на определени преживявания, хора и спомени, които сме натрупали през годините.

Хаосът е просто катализатор за радикална промяна, която да се прояви в живота ни. Точно като Големия взрив – ако позволите на еволюцията си да се развие, ще се появи красива нова вселена.

Не се срамувайте да пуснете това, което трябва да си отиде, особено по време на затъмнение! Вселената ще помогне на ръката ви да разхлаби хватката си и ще пуснете това, което вече не е предназначено да остане във вашия живот.

По време на това затъмнение, за разлика от Слънцето и Луната, които са във фиксирани знаци, Северният и Южният възел на Луната са в променливи знаци. Въпреки че сме свикнали и вероятно дори се чувстваме комфортно с нашите настоящи навици, променливата енергия от това затъмнение ще ни предизвика да се придвижим към нови територии и голямото неизвестно. Няма нужда да насилвате нищо, когато има затъмнения. Просто се усмихнете и се приближете към Вселената с отворен ум и вяра за чудо!

Ето какво да очаква всяка зодия от пълнолунието и затъмнението днес:

ОВЕН

Начинът, по който сте се научили да изразявате себе си, е готов за преобразяване. Не че нещо не е наред с вас – просто това, което сте били, трябва да бъде освободено, за да освободите място за човека, в който се превръщате. Прощаването с ненужни предмети и остарели вярвания ще ви помогне да се адаптирате към настоящата си реалност. Считайте го за обновяване на душата, а вие сте стилистът!

ТЕЛЕЦ

Чувствате ли се благословени? Вие не търсите помощ от другите, защото на този етап от вашата еволюция вие сте в състояние да се грижите за себе си. Разбира се, ще има хора, които се грижат за вас и искат вие да успеете, но сега може да не е моментът да приемете тяхната помощ. Повярвайте, че ако наистина имате нужда от подкрепа, има кой да ви я даде, но сега е време да създадете малко магия сами. Опитайте се да избягвате вземането на емоционално импулсивни решения.

БЛИЗНАЦИ

Близнаци, това пълнолуние ви дава възможност да видите вътрешната си светлина – блясъка, който съществува във вас, който не трябва да бъде потвърждаван от другите. Важно е да запомните, че по същество вие сте достойни. Дори ако другите са ви накарали да се съмнявате, в края на деня вие запазвате вярата си въпреки всичко. Освободете се от нуждата да държите живота такъв, какъвто е бил, за да можете да започнете да живеете живота такъв, какъвто е.

РАК

Не е нужно да знаете всички отговори. Въпреки че може да е трудно да постигнете целите си без конкретни решения или план, освободете се от необходимостта да се доказвате пред другите. Вашата цел е да създадете за себе си място на вътрешно познание. Бъдете в мир с тишината и оставете това, което създадете през следващите седмици, да говори вместо вас.

ЛЪВ

Сега, когато започвате да се чувствате по-уредени в дома си, пълнолунието ви дава изблик на енергия, необходим, за да започнете да се поставяте в центъра на сцената. Не е нужно да черпите вдъхновение само от въображението си. Вместо това оставете животът да ви вдъхнови и да ви отведе към следващата тема, която ви интересува.

ДЕВА

Приливът на емоционален интерес кара зъбните колела в мозъка ви да се завъртят! Възползвайте се от това време, защото ще ви помогне да задвижите проектите си. Типично за вас е да сте хладнокръвни и пресметливи, когато изразявате себе си и това пълнолуние ви насърчава да освободите нуждата си да си поставяте спирачки. Позволете си да бъдете страхотни и другите няма да имат друг избор освен да ви оценят!

ВЕЗНИ

Затъмнението по време на пълнолуние ви носи изобилие от преживявания. Това време може да дойде като шок, който ще ви отведе към предизвикателни преживявания. Поддържайте уравновесен ум и спокоен подход към живота. Да бъдеш в съответствие с Вселената изисква желание да се учиш от грешките си.

СКОРПИОН

Звездите знаят, че нищо не е сигурно и обещано, така че няма смисъл да се тормозите заради дребни грешки. Връзките са предназначени да бъдат временна част в живота ни, така че се опитайте да не плачете за отношения, които са преобърнали живота ви и са приключили. Добре е нещата да имат финал, а опитите да ги задържите, няма да спаси положението – само ще удължи агонията ви.

СТРЕЛЕЦ

Това затъмнение на пълнолунието е предназначено да ви помогне да напуснете ума си и да започнете да живеете живота си. През следващата година имате намерение да излезете от главата си и да се съсредоточите върху здравето и благосъстоянието си. Може да бъде лесно да се фокусирате само върху какво се е объркало, така че се уверете, че отделяте още повече време, за да благодарите за всички хубави неща в живота си.

КОЗИРОГ

Подобно на Стрелеца, вие сте подтиквани да излезете от главата си. Може да станете толкова погълнати от постигането на целите си, че да загубите от поглед своите граници и ограничения. Почивката е необходима част от процеса на изграждане и без нея провалът е неизбежен. Това затъмнение временно ви освобождава от отговорността ви, оставяйки ви време за игра и почивка!

ВОДОЛЕЙ

Промяната на вашето пространство е чудесен начин да се освободите от застояла енергия. Пълнолунието ви насърчава да се отървете от предмети, които ненужно заемат място. С течение на времето ще откриете, че не ви липсва това, което е изчезнало, и ще оцените това, което е заело неговото място. Помислете за рециклиране или реставриране – има някои съкровища, които съществуват в някой забравен шкаф с вехтории.

РИБИ

Тъй като началото на сезона на затъмненията започва с множество енергии, вие също ще трябва да се справяте с множество въпроси. Вселената ви въвежда извън света и обратно във вашия дом. Погрижете се за вашето пространство и обърнете внимание на това какви вибрации излъчва то. Всичко, което вече не е в съответствие с вашия дом, трябва да бъде приветствано да напусне с любов.

Източник: Edna.bg


В категории: Хороскоп


Коментари
Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори