×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Започна премахването на старите и опасни дървета до храма "Свети Александър Невски" в столицата
  • Израелски танкове обкръжиха източната част на Рафах
  • Официалният правописен речник на българския език вече е онлайн
  • Над 190 служители на 6 институции влязоха в данъчните складове на "Лукойл Нефтохим Бургас" АД и "Лукойл България" ЕООД, почна инвентаризация
  • Сърбия ще построи с китайски компании слънчева електроцентрала и петролопровод
  • Русия започна настъпление в Харковска област – това е нов фронт във войната
  • Повишението на пенсиите от 1 юли няма да е с 11 %, а с 10%, заради по-ниската инфлация
  • Днес започват Младежките музикални дни "СоЛиСиМи" - фестивал, насочен към класическата музика
  • ПП-ДБ ще дадат мощен старт на кампанията си, в 18 часа водачът за Бургас акад. Николай Денков се среща със симпатизанти в експоцентър Флора
  • Водачът на листата на БСП за 2 МИР Бургас инж. Петър Кънев днес ще открие кампанията на социалистите в региона в 18:00 часа на шатрата на Часовника
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зелените сертификати остават, докато българите не се ваксинират


Зелените сертификати остават, докато българите не се ваксинират
Успяхме да пречупим вълната, без да налагаме локдаун, каза здравният министър Стойчо Кацаров. Според него зелените сертификати са причината за това
18 Ноември 2021, Четвъртък, 08:22 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

И в България ще бъде необходимо да си ваксиниран, за да ходиш където и да е на работа, коментира Стойчо Кацаров

Зелените сертификати ще останат, докато не се ваксинира по-голяма част от населението в България. Това каза в „Здравей, България“ по Нова телевизия здравният министър Стойчо Кацаров.

„Имаме примери от развити страни, където се налага задължителна ваксинация за администрацията. В Италия дори дори казаха, че не може да ходиш където и да е на работа, ако нямаш зелен сертификат. Това рано или късно ще стигне и в България. Нивата на ваксинация досега бяха много ниски, но слава Богу откакто въведохме новите мерки, имам 4-5 пъти ръст на имунизираните хора на седмична база“, добави той.

„Не е изключена пета вълна през февруари. Затова да използваме този „прозорец“ сега и да се ваксинираме масово. Ако сме ваксинирани 70-80% от населението, броят на смъртните случаи ще е много по-малък“, уверява служебният министър. 

„Пречупихме вълната. Броят на заразените от COVID-19 намалява, а този на ваксинираните и тестваните се увеличава. Броят на хората в болници намалява. Успяхме! Зелените сертификати по начина, по който бяха въведени, си свършиха работата“, добави той.

„Най-важното според него е, че мерките са били приети от обществото. Хората разбират, че зеленият сертификат върши работа. Той трябва да продължи да действа, докато не се ваксинира по-голяма част от населението", подчерта министърът. 

„Ние не заложихме на страха за разлика от това, което направиха управляващите при предишните вълни. Не се стремим да плашим хората, за да може по-лесно да ги манипулираме да направят нещо. Вие сте свидетели, че през цялото време залагахме на доброто – на убеждението, че човек трябва да се ваксинира“, добави той.

„Изборите и зелените сертификати бяха използвани срещу интересите на хората и за печелене на гласове срещу животите на хората. Това е най-тежката епидемична вълна от досегашните, с най-много заразени хора, с щам на вируса, който се разпространява най-бързо и протича най-тежко при повечето хора. И въпреки това успяхме да пречупим вълната, без да налагаме локдаун”, коментира д-р Кацаров.

"Някои ми казват, че трябвало да наложим зелен сертификат през лятото. Аз обаче не чух някой да го предлага тогава. Ние се стремяхме през цялото време да не затворим страната и да се справим с епидемичната вълна. Мисля, че успяхме”, добави той.

Смъртността следва с около 10-15 дни кривата на заразяване с COVID-19, което значи, че ще се смъкне, обясни министърът. 

Той разкри, че главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев е в болнични от два месеца и нямало конфликт между тях. Надявам се да е добре, добави д-р Кацаров. 

Той говори и за трагедията в Сливен, като обясни, че е нямало заключени пациенти в болницата. „Разговарях с директора на болницата и той ми каза, че в стаята са пушени цигари и хората са загинали заради задушаване. COVID отделенията не се заключват, там е имало само режим на влизане, за да не се разпространява заразата“, подчерта министърът. 

„Нашият мандат свършва. Аз съм там още две седмици“, сподели той.

Кацаров изтъкна, че не би приел да остане министър в следващото правителство, тъй като то трябвало да има визия за реформа.  

„Здравната ни система е в лошо състояние. Ако едно редовно правителство има ясна визия за промени, които да включат демонополизация, дерегулация на системата, приватизация на лечебни заведения, няма да се налага здравният министър вече да се занимава с джипитата, с клиничните пътеки, болниците, а да си концентрира вниманието върху общественото здраве, върху превенцията, профилактиката, факторите на околната среда. Такъв тип политика бих подкрепил“, каза още той.


В категории: COVID-19


91
Коментара по темата
91.
ЕС
21.11.2021 13:15:37
0
0
Точно така! Целта не е здравето на хората, а ваксинацията.
90.
Всички големите бунтари
21.11.2021 08:22:31
1
1
Ама само на думи. Като ви набухат 2-3 глоби по 2000лв и се кротвате.
89.
БРАВО
21.11.2021 08:19:42
1
1
Да го духа протистиращото малцинство от аразни помяри.

Само нека да посмеят да палят автомобили и да грабят магазини квито са лабилни и ще усетят боеприпаси и водни оръдия.

Най-смешното е че после ще реват ААААА ПОЛИЦЕЙСКИ ПРОИЗВОЛ, НАСИЛИЕ АААААААААААААААААААААААААААААА
88.
Деа
19.11.2021 19:52:31
1
7
Хора, вие болни ли сте?!? Хипнотизорани ли сте?!? Как може да наричате нещата наобратно?!? Кои хора са приели сертификата?!? Как мерките ще са спрели заразата?!?! Хора, в момента има хиляди видеа, интервюта и информация точно за обратното! За Бога, спрете!
87.
питам и се чудя
19.11.2021 13:27:05
2
13
Докато има дребни, мизерни , страхливи душички , които треперят за скапания си живот и се набутват още повече в киреча ония ще печелят трилиарди.
86.
Мислещ
19.11.2021 09:20:14
0
4
Циганите кога ще се ваксинират?????
85.
Lucifer
19.11.2021 01:17:32
12
7
Ей мишки скоро всички ще сте набодени. Много сте смели тука ама толкова. Като ви набичат 2-3 глоби и ще се набодете. Тия дето си мислят че това с фалшивите сертефикати ще стане - ми няма как те са за 1 година. След 1 година я ви мине пак номера я не. 60% да бяхте ходили да гласувате вместо да спите. Сега ще ви го нахакват на всеки 6 месеца и вие нищо не може да направите. Каквото сте правили 5 века под турско такова ще правите и сега - ще се ослушвате като гърмяни зайци и ще чакате някой месия да ви оправи.

Да питам ония тъпаци дето като 20 сексуално нероентирани пубери излязоха на площада да си доказват там квото си доказват излязоха с плакати "за християнското семейство" и бла бла къде сте сага ве? Що не протестирате за християнската ви свобода или викате гейовете по ви бъркат у вярата отколкото ваксата? И я кажете Ичко от Назарет кога ще мине да ви спаси и защити? Или като ви набодът принудително всички ще ви пишат светци умрели за хРистовата вяра?
84.
Каруцаров е ТЪП
18.11.2021 22:59:17
2
13
Каруцаров е ТЪП и 70% от нацията го знае

Защо да се боцкам като вируса го пренасят факнатите!
Болниците са пълни с малоумници гледащи ТЕЛЕВИЗИИ И НОВИНИ НАЛАГАНИ ОТ ПРЕСЦЕНТЪРА НА КАРУЦАРОВ.ЗАЩО...

КАРУЦАРОВ И КОМПАНИЯ ЗАШО МИСЛЯТ БЪЛГАРИНА ЗА ГЛУПАВ И МАЛОУМЕН.

МА КАРУАРОВ МУТРАТА МИ МЯЗА НА МАЙМУНСКИ ГЪЗ
83.
mengele
18.11.2021 21:10:16
1
19
"На сила ли ще накарате народа да се ваксинира бе, смешник!" - хвани се информирай! Да, на сила карат хората да се бодат! Спират им правото да пазаруват, спират им правото да работят, да излизат, да се обучават... скоро се очаква в китай и австралия неяаксинираните да ги вкарват в лагери! След година като се случи същото и тук да не съм чул да казвате - ма ние не знаехме!
82.
mengele
18.11.2021 21:06:54
2
14
"Не разбрахте ли, че хората не искат да се разхождат с тези хартийки, сертификати, грамоти, дипломи и както искате ги наричайте." ---- хахахаха как да разберът като овцете продължават да спят и нищо не правят???? Даже избраха на изборите партията, която открито е заявила намеренията си да ваксинира всички хора и да изпълнява всичко, което й наредят от америка! Та къде точно е несъгладието на хората??? Мрънкането вкъщи с ракийка и салатка пред телевизора не се брои. Мрънкането във фейса също!
81.
mengele
18.11.2021 21:03:35
1
9
аз само да попитам - да се ваксинират ама с коя доза? ЕС подписа ли вече договора за поръчка на вълшебните отвари до 2024 като Канада и САЩ или още се бави?
80.
възмутен теляк
18.11.2021 19:58:01
1
10
Българите няма са се ваксинират, докато остава зеленият сертификат.
79.
:)
18.11.2021 18:55:43
3
20
Не съм и за Бойко, но голям х*й ни очаква с новите управници, тези поданици на америка и на европа ще ни довършат.
78.
Sara
18.11.2021 17:41:26
1
22
Господине, Вие чувате ли се какво говорите? Кое по-точно е "доброволно"? Как заспивате вечер след всички лъжи, които изговаряте?
77.
.
18.11.2021 17:30:08
2
21
Не разбрахте ли, че хората не искат да се разхождат с тези хартийки, сертификати, грамоти, дипломи и както искате ги наричайте. Не ни интересува дали се признава за преболедували, дори и да мога да си изкарам такъв сертификат няма да го направя, да го духа новия световен ред!!! Няма да ходим с баркодове като някакъв добитък. Пълен бойкот на тази система със сертификатите!!!
76.
Komentar nomer 24
18.11.2021 16:47:55
0
3
Ewaala!!!
75.
Kici
18.11.2021 16:46:49
1
9
Долнопробно копеле!
74.
До 44
18.11.2021 16:39:16
1
18
А ми предостави аутопсиина всички тези починали? Все пак, да си говориш глупости е простено, когато си пълен игнорант. Когато докажеш тези цифри с реални докумени, тогава мнението ти може да бъде зачетено като меродавно. До тогава си остава най-обикновен брътвеж и желание да се почувстваш защитен! С хартия не става, пробвай с мислене!
73.
Шмекер
18.11.2021 16:39:04
1
16
На сила ли ще накарате народа да се ваксинира бе, смешник!
72.
До 27
18.11.2021 16:34:28
3
14
Алоууу, къде ти искат сергификат от напитка, закупена от магазина, ама и да и я изпил преди 14 дни за еднодозова и още 14 дни след двудозова? А иначе боди се на воля, живота, здравето, тялото си е твое, за моето аз ще се грижа и без лист хартия или код? Крайно време е да се спрете с малоумните опорки, в някой държави ядат говна, дай пример и бъди като тях!
71.
КУБРАТ
18.11.2021 16:33:00
3
19
В големите хранителни магазини няма КОВИД 19 !!! ПРОДАЖНО КОПЕЛЕ НАВЕДОХА ТЕ ЗА ПАРИ ,ЗА СВЕЩИ ДА ГИ ДАДЕШ !!!
70.
68
18.11.2021 16:29:27
18
4
Тоз пък, я си пии хапчетата ве конспираторче, жалко за природата че си родил изчадие.

Като не щеш ваксина стой затворен, чиста работа. кво ми протестираш?
69.
АХИЛ
18.11.2021 16:29:00
1
8
Мръсно продажно копеле !!!
Мутафчийски къде сииии
68.
Шибаняк
18.11.2021 15:56:27
4
22
Къв си ти че ще ми казваш дали да се ваксинирам или не се педал. Къв си ти да решаваш съдбата ми се педал. Къв си ти че да решаваш вместо мен ве педал. Няма да се ваксинирам шибан педераст миризлив. И неваксиниран и ваксиниран заразяват. Няма да участвам в тоя експеримент. Няма да участва и моето дете. Шибани мръсни сатанински слуги. Няма да стане на вашето всички вие които участвате в тази пропаганда ще мрете в адски мъки.КАЗАХ!!!!
67.
Бай Вълчо
18.11.2021 14:40:09
2
14
хм, много станаха смели след изборите.
66.
аааа
18.11.2021 13:43:44
7
30
Първо да ваксинира 600.000 тулупи и калинки държавни чиновници тунеядци
65.
*********
18.11.2021 13:27:47
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
64.
do 62
18.11.2021 13:14:01
0
15
Стига с тия глупости вече. Точно мангалите не са спрели да се навират в казаните а тука до нас имаме един ненормалник който не е спирал щателно да разглежда боклука на всеки и по цял ден обикаля от казан на казан и вади всичко което му хареса и го оставя отвън. Сигурно е вакснат :D
63.
Браво
18.11.2021 13:03:58
2
29
Човека си го казва едно към едно. Покрай Ковид се създаде индустрия за трилиарди !!! Когато ваксинират всички пък ще пуснат ваксини срещу ваксините, щото чак тогава някои ще стоплят защо заболеваемостта нараства с нараства заедно с процента на ваксинираните. Жалко, че Фройд не е жив да види колко е бил прав за Танатус-а!!!!
62.
Бург
18.11.2021 12:57:22
10
6
Ей, хора. Мийте си ръцете, дезинфектирайте опаковките на храните от магазина, слагайте по малко дезинфектанче под нослето и поне дистанцийка с маска и така след време ще имаме по 10-15 човека "мангали" на ден. Пазете се
61.
1
18.11.2021 12:55:57
0
4
Ето пример от недоразвитата Австрия https://www.facebook.com/100062682345320/posts/262906379142105/
60.
Работя по вирус
18.11.2021 12:32:13
7
5
който трепе простаците и децата им. Познайте от 3 пъти в кой сайт си набирам IP адресите и пръскам пред жилищата им.
59.
мма
18.11.2021 12:13:40
6
27
От раз познавам ваксинираните. Приличат на смъртници. Безкръвно лице, сивопепеляво. Въпрос на време. За съжаление ни готвят смърт, на всички. Единствено хората с купени сертификати ще оцелеят в този геноцид.
58.
ТАКА СЕ ПРАВИ
18.11.2021 11:52:47
34
5
БОКЛУЦИ, ВИЕ КВО ИСКАТА ДА ДОЙДЕ НОВИЯ ВОЖД И ВСИЧКИ МЕРКИ ДА ПАДНАТ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

ТЪКМО ЗАПОЧНА ДА ИМА СПАДАЩ ЕФЕКТ И ГАНЯ ВЕДНАГА БЪРЗА ДА МАХА ВСИЧКО СЕРА ВИ В УСТАТА ПОМЯРИ
57.
Значи
18.11.2021 11:04:50
5
31
от глад и студ може да умрете. От любимата модерна болест НЕ! За това ще ви лицензират! Кой може ии кой не може да работи! СМЕШНИЦИ!
56.
1
18.11.2021 11:03:51
2
27
На бесилото боклук
55.
Харвардските измамници вън
18.11.2021 10:55:24
5
39
В тая държава на власт е глупостта, единия измамник Киро с курс от Харвард за един месец, този Кацаров без необходимите знания ,умения и компетенции управлява здравния сектор. Другите нови от промяната за три месеца стават професори, само измамници от чужбина. Мадридския комарджия и той излъга хората, Асен Ментето е осъден измамник, докога ще е така промяната с измамата и подмяната . Кирчо Канадеца гази всички закони не може български език да говори правилно ще става пак министър , палячовци, смешници, преоблечени лакеи, на Радевата хунта патериците.
54.
234324
18.11.2021 10:51:46
3
33
Кунчев като се появи пак на живо, е тогава вече ще се ваксинирам. Тоест никога, освен ако не е месията.
53.
Ежко
18.11.2021 10:48:06
3
17
А внеразвитите страни няма мерки и няма заболеваемост и смъртност?!?
Доли в статистиката показва висока от порядъка на хиляди за 1 млн. при население на страната от десетки хиляди население. Интересен начин на сравнение и психясване.
52.
До 47
18.11.2021 10:40:06
11
2
ти мангал ли си че така пишеш? Всичките подобни така пишете. Сигурно сте някакви платени паляци
51.
хах
18.11.2021 10:39:28
9
19
В нашата скапана държавичка така или иначе ще умрем на максимум 70 г. какво толкова се пазите?
50.
234324
18.11.2021 10:39:24
0
26
Шматка по закон можеш да въвеждаш само временни мерки.
49.
Adfh
18.11.2021 10:37:11
0
21
Никой не ви брои дори за сливи. Там някви 20% били уж гласували. Останалите 80% изобщо ни дреме какво ще “наредите”.
48.
Ника
18.11.2021 10:37:09
9
41
Онзи ден един моя познат се вакцини а и на трети ден почина от тромб. Това са вакцини те. Защо не пишат колко много хора почина а след вакцини те.
47.
До 45
18.11.2021 10:34:52
0
19
Той нали “отговори” през ФБ и мисирките от трите телевизии го показаха 6322829 пъти:)
46.
?????
18.11.2021 10:30:59
2
43
А къде е ваксинирания, леко каращ вече втори месец ковид ,Ангел Кунчев???? Скоро не е писал по фейса!!!!
45.
Йоско
18.11.2021 10:26:29
2
20
Тогава защо той не е ваксиниран. Клозет
44.
До 41
18.11.2021 10:19:39
29
10
Тъпак спри да четеш статистики във фейса , при ваксинирани 490 000 000 с файзер за умрели 5113 човека 0.001% а за сравнение в България са умрели 26840 човека досега и хайде кажи през 2018, 2019,2020,2021 колко човека на година са умрели дай точни цифри не празни приказки от седянката всичките ти доводи са от пропагандата на твоите идоли от Възраждане които сега си вкарахте в парламента и ще взимат по 7000 лв заплата а ти се плюнчи тика с два лева в джоба .
43.
От 24 до 27
18.11.2021 10:17:12
1
0
Желая ти всичко най-добро!
Жив и здрав!
42.
Хахаха
18.11.2021 10:11:53
7
47
Статистиката на смъртността не е мръднала, Ковидидиоти(ковци). Ковци заслепени и от страх нас.ани, обработват ви както си искат, аутопсии забранени, бучкат ви с експериментално лекарство, дори частната организацийка СЗО публикува страничните реакции от "ваксините". Смъртността от тях е голяма. Доктори са изследвали, че нанасят сериозни проблеми на всички органи, всички! Има научни статии от уважавати специалисти по въпроса. Пср тестовете отречени. Самият им създател ви го каза, след това е умрял човека. Тестваните маймуни са умрели до една, има умрели и деца. Ваксина е едно, а този боклук съвсем друго! Качествена информация колкото искаш, само желание трябва. И аз се доверявам на науката, но истинската, некорумпираната! Включете си мозъците!
Да налагаш такъв терор по света с експериментално лекарство, е масово убийство! Не означава, че ще стане веднага, разбира се.
41.
Me
18.11.2021 10:10:28
8
24
38, кой народ? Овцете гладуващи за Радев и Петков ли? Те доброволно отиват на заколение, с мечтата за един прекрасен нов свят, в който всички са ваксинирани с н-броя дози. Няма народ, има мърша. Видя се на 14ти, сега идва и втория тур. Дупе да ни е яко на преболедувалите, психопатите имат цялата власт. Едно Възраждане с 5 процента и 100 хиляди гласа е нищо. Но овцете да съгласни.
40.
До 36 “умника”
18.11.2021 10:10:25
4
37
Защо според теб са умрели повече хора?Дали от измисления ковид или от от това,че хората бяха тотално изоставени и нелекувани!Кунчовци,Годжита и всякакви други изроди ги психясват и плашат по цял ден!Джипитата лекуват пл телефона и т.н.
39.
Справедливост
18.11.2021 10:04:51
3
5
Справедливо е да се оставят хората сами да решат какво да правят ,но като не си част от благото на обществото си плащаш масрафа а не ползваш благените на обществото защото в момента най-простите (мангалите и лошият материал ) се лекуват “безплатно” демек на наш гръб без да си плащат здравните бият им се “безплатни” ваксини платени пак от над а те се опъват е като си искаш свободата в избора както са казали кеф цена няма (плащаш си и всичко е точно )
38.
*********
18.11.2021 10:01:05
2
23
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
37.
До 31 от Доктора
18.11.2021 10:00:13
8
6
Много като тебе ,вече плакоха !!
36.
До 31
18.11.2021 09:54:29
19
13
Тъпак я вземи и провери по колко човека средно са умурали на ден преди ковида и тогава говори . Тия дето си умират по дефолт те пак си мрът тъпако ,влез и виж статистиките как от 200 човека средно на ден стават 500 .
35.
69
18.11.2021 09:52:38
1
16
Наблъскахте ми минуси когато ви казах, че на България и прилагат италианската схема. 1-во сертификати бяха нужни само за ресторанти, молове и т.н., в един момент обаче задължиха всички работодатели да изискат сертификат на работниците си. Ако нямаш оставаш без работа, да ама като отидеш при друг работодател и той ще ти изиска сертификат за да те наеме. На теб ти остават два варианта или се ваксинираш за да работиш или като свършат съвсем парите излизаш да просиш.
34.
Велики
18.11.2021 09:49:57
5
34
Е наистина имате голям успех в борбата с вируса , успяхте да избиете най-много хора в рамките само на месец ,това и най-големият ни враг във военни действия него е постигал. Ако не вярваш питай началника си фатмака .
33.
КороноТъпак
18.11.2021 09:48:50
1
46
- Докторе, докторе цяла сутрин повръщам ?
- Да не си гледал в сутрешният блок кандидата на ПП за външен Министър, новият Паси, Д. Лорер ?
- Да. Гледах го.
- Повръщай тогава върху учебника по българска история. Помага.

ПОЗОР !!
Кой гласува за тези майкопродавци ?
32.
Оставамеее
18.11.2021 09:47:07
2
17
Остават докато не ви фалират бизнесите на всички! Нека покажем колко сме обединени! Сега ще спасят зимния сезон, всеки ще ходи на ски ! Какво ще ви стане ако един сезон пропуснете ските! Нищо лошо!
31.
Курягин
18.11.2021 09:47:06
4
35
Аве капут 28...И преди ковид умираха средно по 300 човека на ден.Поне малко се запознай с дадена материя преди да я коментираш.
30.
До 27
18.11.2021 09:46:58
3
42
Нека тука да няма скъпа клинична пътека и ще видиш дали ще умират толкова от ковид?!Иначе от поне 20 год сме шампиони по смъртност,a не заради измислената пандемия!
29.
Хахах
18.11.2021 09:46:01
1
35
Аз казах ли ви ,че след изборите тия дето си ги избрахте ще ви хлопнат кипенците на неваксинираните . Да си ги ползвате със здраве .
28.
*********
18.11.2021 09:45:22
1
21
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
27.
До 24
18.11.2021 09:44:44
37
13
Ами тъпако в тези държави които изброи се надига вълна ама умират по 5 човека на ден а тук по 300 това е разликата смешнико а за “течноста” която незнаеш какво има вътре е просто поредната пропаганда . Знаеш ли какво има в най-обикновената напитка от магазина или в хомоупатичните ви лекарства които пиете без да знаете какво има вътре .
26.
Смешник
18.11.2021 09:40:04
4
29
Смешко , и къде се прилага този зелен сертификат, като навсякъде си влизаш без проблем без него , в заведения в големи магазини и др. И били се справели с вълната за сметка на 10 000 човека в рамките на два месеца страшно справяне . Ко им викаш на хората не се плашете без това ще умрете . И неможеш да сравняваш как са се справели предните управляващи защото при тях нямаше знания още за вируса нямаше нищо , нито маски нито облекла нито респиратори . А сега при положение ,че вече се знае доста и има всичко се мре яко . А точно ти смешнико си за затвора .
25.
Denko
18.11.2021 09:33:45
1
28
Далавера Далавера
всичко е алъш-вериш...
24.
Пак за ваксините
18.11.2021 09:23:24
6
68
Не съм против ваксините. Против съм да ме принуждават да си сложа точно тази, недостатъчно изпитана течност, наричана от някои "ваксина".
Преболедувал съм и имам клетъчен имунитет.
В медицинската литература може да пише всичко, писането не е емпирично доказателство за безопасност.
Изпитателният период за една ваксина е между 5 и 10г. Само така могат напълно да се изследват ефектите от нея.
В заключение: в Испания при 88% ваксинирани отново се надига вълна новозаразени.
Австрия си затваря неваксинираните кат животни и пак се надига вълна.
В Дания при близо 80% ваксинирани се връщат мерки.
Кои да му се не види се разболяват при положение, че "стаден" (да ме прощавате) имунитет се достига при 70% ваксинирани (преболедували)?
Даа, "ваксините" помагат...
Или просто сега вече има и "лекарства" и трябва и те да се продават?
23.
Лъжи, лижи и лъжи!
18.11.2021 09:20:41
5
63
Пълен тормоз над населението е това! Развитите държави????? Пълни с протести и скок на болните! За щастие някои хора не гледат телевизия, за щастие има учени, на които думата се чува! Има докторски форуми и организации, борещи се с лъжата! Борба до последно! Не пипайте децата!
22.
Ковида
18.11.2021 09:18:51
6
4
Мачкай Путек.
21.
Запознат
18.11.2021 09:17:39
1
33
Абсолютен парцал, който се е взел за хавлиена кърпа
20.
Mirko
18.11.2021 09:12:32
2
26
Няма да гласуваме за вас.
19.
хъммм
18.11.2021 09:09:27
4
38
Кой им вярва на тези дебили? Ще има геноцид и това е. За справка вижте ЕС.
18.
7ма бустерна
18.11.2021 09:03:43
7
58
Айде да видим, все още има ли олигофрени и тъпанари, които си мислят че става въпрос за болест и здравето на хората....все още???
17.
Кацарка
18.11.2021 09:02:25
5
29
Ваксиниран да го бараш
16.
Сисо
18.11.2021 09:02:22
2
33
Тоз май не е разбрал че изборите още неса минали или идва да ни каже че който и да изберете в ниделя все наш е ,Луна ще я търсите
15.
Кондйо
18.11.2021 09:00:01
6
52
Ваксините са скъп бълвоч нищо повече вече стана ясно че работа не вършат никаква,даса живи и здрави докторите да ни помогнат да го изкараме без ваксини от американците нищо даром неща
14.
Пууууу
18.11.2021 08:52:17
1
64
Този е неадекватен !
13.
Да да
18.11.2021 08:50:59
5
85
Като се набодем ще се върнем към “нормалността” като тези на запад.По 80-90 % с 2-3 дози от бъркоча и пак почват да ги затварят!
12.
!!!!!
18.11.2021 08:50:01
3
50
Платен плашипутарник!!!!
11.
az
18.11.2021 08:46:24
1
31
ФЛагман защо не публикувате част от коментарите
10.
Някой си
18.11.2021 08:44:01
0
30
Ще разберем това веднага след изборите, в понеделник!
9.
КороноТъпак
18.11.2021 08:43:24
23
66
Добре, че Възраждане успя да се добута до Парламента, защото те ще поставят пред Конституционният Съд въпроса за допустимостта на н.нар. сертификат !

Слушай Кацаров мисли за Кирчо и Кокорчо !
8.
бг
18.11.2021 08:42:45
6
31
БГ е най-скапаната държава. Умираме максимум на 70 г. по статистика. След Лесото и Бутан сме и след държави в които върлува СПИН
7.
ЕС за свободите на хората :-)
18.11.2021 08:41:59
6
99
Зелените сертификати не бяха ли приумица на ЕС, за пътуване из съюза? На мен все още ми изглежда нелепо и дебилно да ограничаваш здравите хора, а не болните. Който се разболее го карантинирате с всички с които е контактувал, но защо трябва да го правите и със здрави хора? Сега с тестовете за антитела стана ясно че в пъти повече са преболедували и имат антитела. Теза хора са били с ограничени права, заради тъпите зелени сертификати. И за да не си помислите, че съм антиваксер - не не съм, ваксинирал съм се и имам зелен сертификат. Обаче много мразя дебилни мерки
6.
292
18.11.2021 08:41:30
5
84
Ами щом за да отиде където и да е на човек ще му трябва зелен сертификат, що тогава не премахнете личните карти. Щото който седи в затвор, независимо под каква форма е той, документ за самоличност не му трябва. И да попитам все пак. Каква е логиката в Кауфланд да може, а в Декатлон, примерно, където има десет пъти по-малко хора, не. Сигурно каквато е в първия да да продават консерви белени домати от Италия, щото в България не сме виждали нито домати, нито консерви. И други боклуци от цял свят, дето българите трябва да изядат. А за да го направят, трябва да ги купят, нещо на което зеленият хайв...., пардон, сертификаат пречи.
5.
Иван
18.11.2021 08:40:22
2
63
Това ли е успех,високата смъртност?
4.
Селянин
18.11.2021 08:40:12
3
112
Много сте зле там горе. Вземете се разходете малко из държавата.
Зелените сертификати работят само в моловете в големите градове. В малките насени места всяка вече хоремаците са пълни и никой никъде не носи маска. Няма един куриер който да носи маска, дори в баничарниците никой не носи маска. Вълната мина, защото така работят вълните. Имат пик и отлив. Просто хората преболедуваха. След време пак ще има вълна, и пак и пак. И ваксините не спират вълните, нито зеленият сертификат. Ваксините намалят вероятноста от летален изход. Нищо повече. Ако си дебел, с високо кръвно, диабед и подобни заболявания е задължително да се ваксинираш. Увеличаваш шансовете си за оцеляване, защото здравна грижа няма ако се разболееш. Мятат те в една болница, едни и същи лекарства на всеки, един лекар, санитар или сестра на цялото отделение и който оцелее.
3.
Miko
18.11.2021 08:39:26
11
77
Този е за народен съд.
2.
Иван
18.11.2021 08:39:21
4
98
Ами хайде първо ваксинирайте циганите, пък после българите а?
1.
Ах ти
18.11.2021 08:35:47
11
92
Копеле мръсно!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Изтъкнатият съдов хирург проф. Захариев ще преглежда в ДКЦ „Бургасмед“ на 17 май Изтъкнатият съдов хирург проф. Захариев ще преглежда в ДКЦ „Бургасмед“ на 17 май От 2023г. професорът е и методичен ръководител и консултант на Отделението по съдова хирургия на МБАЛ „Бургасмед“ Алек не спря да се мляска с всяка една, избухна Валерия Алек не спря да се мляска с всяка една, избухна Валерия След „Ергенът“ смята, че се справя доста добре и това й калява психиката. Няма любов в живота си, залага на кариерата си Община Бургас излезе с официална позиция по скандала със списание "Море" Община Бургас излезе с официална позиция по скандала със списание "Море" Общинската администрация не смята, че трябва да се намесва в творческия процес Жечо Станков: Голям открит урок по народни танци ще се проведе в Бургас, елате на „Тройката“ Жечо Станков: Голям открит урок по народни танци ще се проведе в Бургас, елате на „Тройката“ Началото на открития урок ще бъде дадено в 11 часа, неделя, на площад „Тройката“ Откриха мечтаната и дългоочаквана детска градина в поморийското село Гълъбец Откриха мечтаната и дългоочаквана детска градина в поморийското село Гълъбец Направихме всичко възможно, за да реализираме този проект и съм радостен, че децата на Гълъбец вече имат този прекрасен нов дом, каза на откриването кметът на община Поморие Иван Алексиев Семействата на трите руси финалистки от "Ергенът" подплашиха Алек Семействата на трите руси финалистки от "Ергенът" подплашиха Алек Родителите на момичетата добрали се до финала на „Ергенът” се срещнаха с евентуалния си зет Смазаха от бой в затвора касапинът от дискотека „Соло“ Смазаха от бой в затвора касапинът от дискотека „Соло“ Илян Тодоров бил откаран на носилка в лечебницата на пандиза Не се прави на Майка Тереза, чантата ти струва 4 хил.лева, избухнаха фенове на Ергенът към тази участничка Не се прави на Майка Тереза, чантата ти струва 4 хил.лева, избухнаха фенове на Ергенът към тази участничка  Всичко би било в реда на нещата, ако все пак тя не твърдеше, че луксът никак не я блазни и даже си пада по палатките Как можа да се напъха в леглото на ергена, питат зрители Как можа да се напъха в леглото на ергена, питат зрители Разкрепостената Надя потресе зрителите  Тя още не може да го забрави, ходи на гроба му и пуска общата им песен Тя още не може да го забрави, ходи на гроба му и пуска общата им песен Ходя с много любов при Денис, казва чаровната брюнетка
Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Европейските политици не разбират голямата опасност която се крие от смяната на посоката на Скопие, коментира проф. Христо Матанов Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Тежко ранен е и нападателят
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори