×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Преговорите за властта започват онлайн от днес, нямало да има задкулисни сделки


Преговорите за властта започват онлайн от днес, нямало да има задкулисни сделки
Не трябва да има крадец в България, който да използва публични средства и да се чувства безнаказан, каза Кирил Петков
16 Ноември 2021, Вторник, 08:30 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Кирил Петков обяви, че вече се е чул с част от политическите лидери и увери, че няма да има неправомерни дискусии

Преговорите за властта започват онлайн още от днес. Това обяви съпредседателят на „Продължаваме Промяната” Кирил Петков. В „Здравей, България“ по Нова телевизия той сподели, че вече се е чул с част от политическите лидери.

„Още днес смятаме да влезем в разговори с другите лидери, като идеята е да направим нов процес на дискусия, защото вярвам, че има доста неща, които ни обединяват. Имаме много общи теми, включително и с „Има такъв народ“. На един от предизборните дебати нашият специалист по право и техния дебатираха за ролята на главния прокурор и как да го махнем като институция“, заяви бившият служебен министър, който в изборната нощ обяви, че ще е кандидатът за премиер.  

„Оказа се, че между нашият експерт и колегата му от ИТН дори няма дебат. Трябвало е да говорят с водещия, вместо да спорят един срещу друг“, добави той.

Той обясни, че желанието на „Продължаваме Промяната” е да се направят работни групи, които да съберат всички партии, с които искат да се направи коалиция.

Лидерска среща също ще има, а разговорите няма да са за това кое министерство за кого ще е, а за организирането на процес, който да сплоти отборите от самото начало, обясни Петков. „Да влезем в преговори, които ще дадат резултат с ясни политики и с ясното им изпълнение”, уточни съпредседателят на „Продължаваме промяната“.

„Искаме да свършим много от работата преди формалното гласуване на коалицията. По работните групи би трябвало да е много ползотворно и за българския народ да може да чуе какви са политиките и кои са различията, по които дебатираме, но най-вече кои са приликите, по които се съгласяваме. Трябва да е ясно, че няма задкулисни сделки и неправомерни дискусии“, добави той.

„Имаме една обща цел и тя е общонационална. Може обаче да сме с различни гледни точки. Трябва да видим къде са ни допирните точки и аз съм сигурен, че всички тези хора, с които се надявам да направим коалиция, са разумни и приликите ще са повече от различията“, подчерта Петков. 

Той обяви, че вече се е чул с част от политическите лидери. „С Корнелия Нинова, с Христо Иванов и със Слави се чухме. На Слави му се обадих аз, за да кажа, че тръгваме с добро намерение за обща работа”, коментира съпредседателят на ПП.

На въпроса дали лидерът на ИТН ще подкрепи правителство на „Продължаваме промяната“, след като му отмъкнаха половината от гласовете, Петков отговори, че няма нечий гласове, а хора, които подкрепят. „Това не е като да имаме стада, а хора, които мислят и всеки ден се чудят какво да направят, за да стане по-добър живота“, добави той.

„Има голямо мнозинство от хора, които искат промяна. Явно започваме да виждаме, че допирните точки са повече от разделителните. Ако махнем личното его и си кажем, че първо България има нужда от коалиция, второ темите са толкова важни, че имаме толкова кризи да решаваме, че никой не може да си позволи още един път да се ходи на избори, ще бъде безсмислено да се делим по партии. Ще е важно да разрешим заедно проблемите. Това е много по-конструктивен и надпартиен начин на диалог“, коментира Петков. 

„Главният прокурор е една точка, която изисква конституционно мнозинство. Най-вероятно нашата коалиция няма как да има такова, но ще направим ясни стъпки. За сроковете трябва да помислим и какъв е пътят това да се случи и ще чуем всеки един от нашите партньори. Ние вярваме, че първата ни стъпка е да тръгнем през КПКОНПИ, тъй като трябва да работи като много силна антикорупционна комисия, която да има голяма възможност да открива всякакви нередности“, добави той.

"Цацаров не бива да я оглавява. Трябва да видим кои да са новите хора и какви да им правомощията. Важно е и как ще направим координацията между прокуратурата, ДАНС, МВР с КПКОНПИ, защото в момента тяхното разследващо звено е много лимитирано”, изтъкна кандидатът за премиер. 

„Имената трябва да следват ясните дефиниции за всяка една от позициите. Не можем да говорим за името, без да сме дефинирали какво трябва да направи този човек или какви характеристики, успехи, лична биография да има”, добави той.

„Най-важното е да не се влезе в лидерски дискусии за моят или твоят човек. Въпросът е, че трябва да направим А отбора на България, а за него трябва да има дефиниции, образование, постигнати успехи и всеки един от нашите коалиционни партньори ще е с правото да предложи такъв човек”, обясни Петков.

След като бе попитан дали ще се откаже да е премиер, а Асен Василев – финансов министър, той каза, че нямало да влязат с нито една червена линия на базата на хора. 

„Когато една политическа партия даде своите заявки преди изборите, да си ги следва! С други думи нашите предложения ще бъдат точно тези – аз да съм министър-председател, Асен – да е финансов министър, но ако нашите коалиционно партньори ни убедят, че някой има още по-добро CV от Василев например, или има по-добра резултатност, или образованието му е по-добро, бихме се вслушали“, заяви съпредседателят на „Продължаваме промяната“. 

Той не изключи вероятността и служебният премиер Стефан Янев да оглави новото правителство. „Всеки, който има по-голяма възможност за постигането на общите цели, които сме сложили на масата, тогава тези хора биха били добри кандидати за всяка една от тези позиции“, подчерта Петков. 

Той потвърди, че изчегъртването ще продължи. „Не трябва да има крадец в България, който да използва публични средства и да се чувства безнаказан. Нужна е лустрация на крадците. Всеки, който е използвал обществени средства за лични цели, трябва да си понесе отговорността“, обяви лидерът на ПП. 

„Ако нямаме работеща прокуратура, няма смисъл да сме във властта. Само ще продължим да си говорим ли? Има две базови неща. Нужен е силен антикорупционен орган и прокуратура, която да работи абсолютно независимо, за да имаме държава“, добави той.

„Няма човек на тази планета, който да вдигне телефона и да ни каже: „Направете това, защото ви казах!“. Единственият начин някой да ни накара да направим нещо е да ни убеди, че е най-правилното за България. Ако нямаме такова убеждение, по друг начин не може да бъдем повлияни“, каза Петков, след като водещият намекна, че под влияние на САЩ можело да смекчим позицията си за членството на Северна Македония в ЕС. 


В категории: Политика


48
Коментара по темата
48.
Торашко
16.11.2021 16:43:02
1
5
Гoлямa грeшкa прaвят , чe oтпиcвaт ГEРБ-CДC, зaщoтo мнoгo хoрa глacувaт зa ГEРБ , нe зaщoтo ca гeрбaджии, a зaрaди CДC. В мoмeнтa eдинcтвeнaтa дяcнa кoaлиция e ГEРБ -CДC. Тoвa ca хoрa c дяcнo миcлeнe, рeпрecирaни oт кoмуниcтичecкия рeжим. Нe мoжe Кирo и Кoкoрчo дa кaнят кoмуниcти нa прeгoвoри, a дa игнoрирaт хиляди дяcнo миcлeщи хoрa.
47.
Nostradamus
16.11.2021 15:27:50
0
2
Дебила слави и дебилката нинова,
Няма да позволят онлайн преговори,
Защото всичи ще се убедят, че те са
Виновни да няма правителството и на следващите избори ще отдат при Мая и Хаджигенов!
46.
747
16.11.2021 14:53:19
0
4
ПП -- Президентска Партия ! Браво на Радев успя !!!!
45.
до 38
16.11.2021 12:31:16
1
6
Това е положението... от един месия на друг... От цар, на мутра, на чалгар, на соросоид... Все пак паметта им стигна да не забравят за няколко месеца цирковете на сатанинския чалгар. Сега юруш към вече доказан нарушител на конституцията и избирателния закон... Ама е новичък и лъскавичък месия! Излъчването на психопат явно няма значение. Дори излъчването на Тиквата е по-човешко - просто обикновен крадлив балкански субект. Нивото на новичкия месия е много по-високо и по-опасно!

И проповедта вечно по цял свят е за "промяна"! Някой да е дори казал ПОЛОЖИТЕЛНА промяна?! И да, какво изобщо продължават?! Да не говорим, че българите хабер си нямат какво гнездо на комунистически оси и соросоиди е Харвард, а и всички Ivy League колежи! Те си въобразяват, че става дума за просто за добро образование. Доброто образование не означава нищо. Не може да се отрече, че злите гении са умни. И тази групичка я спретнаха набързо и я рекламираха като WikiLeaks. И досега повечето будали не могат да разберат, че това беше поредната операция на ЦРУ и продължават да реват за "освобождаването" на Асанж, израсъл в сектантска секта на ЦРУ и подготвян за ролята си цял живот.

Но тъжната истина е, че нито има какво по-различно да се "избере", нито има значение кой еничар ще се "избере", и този смисъл, нищо няма значение...

Тук са другите ми мисли по въпроса - 1 & 3

https://www.flagman.bg/article/253865
44.
до 41
16.11.2021 12:11:01
0
6
Запознайте се с новия си шеф; същият като старият!

Това е... друго няма... Никога не е имало и няма и да има. Честни и добронамерени хора дори не желаят да се занимават с мръсотията наречена "политика", а дори и да желаят, никога няма да бъдат допуснати.
43.
до 33
16.11.2021 12:05:39
2
0
Я кажи как говори тулупа!
42.
До 41
16.11.2021 11:35:53
1
4
Той вече е с имунитет и е комунист,да
41.
Мани, мани
16.11.2021 11:34:55
2
6
С много просветени политици се сдобихме напоследък. Единия пасе овцете по фейсбук, другите реди постове онлайн. Никой няма съвест и кураж да излезе пред народа и да каже какъв Х.. го чака в дните напред. И като няма работа и сораведливо заплащане как ще могат стари и млади да изплашат взетите в последните дни милиарди заем и потънали незнайно къде?
40.
Тончо
16.11.2021 11:29:19
1
10
Народе, на малко прасе и нов началник не се радвайте защото не знаете каква свиня ще излезе. В случая крадеца вика:Дръжте крадеца! Сега като канадецо Кире стане депутат поне значи ли това, че има имунитет и не може да бъде подведен за лъжа и съден по НК? Защо Гешев още сега не му опъне едно обвинение преди да се е заклел и сдобие с имунитет? Той като има и висше образование защо говори като не толкова образования Борисов? Ккви са тези червени нив дето непрекъснато чертае като заклет комунист?
39.
ddddd
16.11.2021 11:05:57
2
2
блабла,онлайн оффлайн дрънка та дрънка
38.
xxxx
16.11.2021 11:00:48
10
8
Циганите снощи яко пазариха в Болерото на Краснодар,продавачката им вика “пари ли взехте” мазната циганка “промяната давааа” !!!
37.
флегман
16.11.2021 10:48:30
9
17
Колкото трябва да си прост за да гласуваш за Продължаваме ПОДМяната! Никому неизвестни харвардски юпита, напомпени с пари от Сорос , назначени от Мустафата (както и радефф) ! Само се замислете колко яростно бяха набутани в медиите! Каква промяна продължават? Какво са променили или направили за 2 месеца пиене на кафета по министерства. Недоумявам колко са неуки гласоподавателите им щом не виждат очевадното.
36.
До 35
16.11.2021 10:47:59
4
8
А гласува ли?
Ако си го сторил,но за герб или ДПС няма да видиш никога политик в затвора.
35.
333
16.11.2021 10:35:49
6
7
Он лайн преговори за правителство това е супер несериозно.
От първите часове се започва с популизъм и шушу-мушу.
34.
Ще повярвам в българските политици
16.11.2021 10:32:47
0
13
Когато видя осъден корумпиран политик или министър!!!
33.
MDX
16.11.2021 10:31:53
5
12
Гешев, почвай го тоя палячо за попълване на документ с невярно съдържание!
32.
Taка говори Кирето
16.11.2021 10:31:12
4
12
Искаме да напраЙме работни групи.. да чуемЕ, да почнемЕ диалога и работата да няма някакви неправомерни дискусии, които да не знаемЕ какво говорят В случая аз се обадих да кажем, че тръгваме така, с добро пожелание Тук имаме едно нещо, което трябва да бъде доста оптимистично. Сега ако махнемЕ личното егоНапраЙме, ше влеземЕ с идея

НАУЧЕТЕ ГО ТОЯ ФАРФАРОН, ЧЕ ЗАД ГЛАГОЛ НЕ СЕ СЛАГА Е! KИРО, НЕ СЕ КАЗВА ХОДИМЕ, А ХОДИМ. НЕ СЕ КАЗВА ЯДЕМЕ, А ЯДЕМ! АМАН ОТ КРЕЕТЕНИ БЕЗСПРОСВЕТНИ, ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАНИ АМЕРИКАНСКИ БООКЛУЦИ!
31.
Marinero
16.11.2021 10:30:43
0
6
Поне ще видим колко струва харвардската диплома.
30.
Kиро се подписа
16.11.2021 10:29:40
1
12
Документът, подписан от Петков, е с дата 10 май 2021 г.

В него пише:

"Подписаният Кирил Петков Петков

Декларирам следното:

1. Български гражданин съм и нямам друго гражданство;
2. Отговарям на условията за избиране на народни представители, предвидени в чл. 65 от Конституцията на Република България.

Известно ми е, че за декларирани неверни данни нося наказателна отговорност по чл. 313 от Наказателния кодекс.

10.05.2021 г.

Декларатор: Кирил Петков Петков
29.
Glarus
16.11.2021 10:27:19
7
2
За да има доверие във политиката да видим колко от кратките на Б.Б ще влязат във ЗАТВОРА
28.
Glarus
16.11.2021 10:24:59
8
2
За да има доверие във политиката да видим колко от кратките на Б.Б ще влязат във ЗАТВОРА
27.
do Elena 27
16.11.2021 10:18:33
1
14
Абсолютно сте права....Дори някой честен политик да се опита да промени нещо ,към по-добро,другите хиени около него нвма да го оставят,да си свърши работата.....
26.
Elena
16.11.2021 10:11:39
3
21
Тези глупости за борбата с корупцията ме карат да си умирам от смях. Българинът иска борба с корупцията само на теория. Обаче всеки търси някой, на когото да бутне пари, за да получи това, което иска - дали ще е фалшив сертификат, дали ще е, за да вкара детето в Х училище, дали ще е за да му мине някой проект, дали за да даде някаква измислена диплома на отказващото да учи татино синче или пък, за да му осигури добре платена работа някъде, дали за да спечели някоя обществена поръчка и т.н. И истината е, че партията, която успее са спре това ще стане партия - еднодневка. Защото ни е такъв манталитета
25.
do 23
16.11.2021 10:03:20
3
4
Ти и гънки нямаш ве тАпанар.....Ясно съм ти го написал в предишния си коментар.....
мръсна комунистическа сволоч.....!!!!
24.
78
16.11.2021 10:01:08
0
9
Интересно всички говорят така в началото и после пак на Избори !!!
23.
NN
16.11.2021 09:55:05
10
14
Толкова сте нагли и мазни с ония Асенчо, зализания че думи нямам !!!! Къде ви намери Божков !!!
22.
ДО АДМИНА С малки. букви
16.11.2021 09:54:22
4
3
ХАХА ПО ВАЖНО ОТ БРОЯ НА ГЪНКИТЕ В МОЗЪКА Е С КАКВО СЪДЪРЖАНИЕ СА !!!!!!!!!!!!!!!ВИДНО ОТ КОМЕНТАРИТЕ ТИ С ПРЕДНАМЕРЕНИ ЛЪЖИ /за които е видно че са платени от едно ""ЧИКМИДЖЕ""!!!!!!!!!!!!////ГЛААААД ГЛААААААД ЗА ПОСЛЕДНО ГО ЗАРЕДИХА С 60 МИЛКИ ОТ МАГИСТРАЛИТЕ !!!!!!!!!!!
21.
Преговори
16.11.2021 09:52:40
5
7
Ако поканят герб,задължително ще има мръсни сделки
20.
Adfdfhrzs
16.11.2021 09:48:54
3
7
Уличните долнопробни мастии и педалчета взеха да отпадат от Събранието, протестърската мафия от миналото лято, може да направят някой лев от околовръстното да ги шибат манафите.
19.
Solar Warden
16.11.2021 09:48:01
6
16
Хензел и Гретел ще Довършат България. Това са хора на издръжка от Америка за България, всичко заминава подяволите. Тези двамата са по червени и от Станишев и Нинова взети заедно. Това е краят. Пригответе се за незабавна евакуация към Марс с ракета на Space X , дарение от Мъск, България приключи.
18.
до 15 глааад глааад го чака
16.11.2021 09:43:33
1
5
Админа щото няма да има кой да му плаща за лъжите във форума !
17.
do 15 С ГЛАВНИТЕ БУКВИ
16.11.2021 09:41:07
3
6
Точно така е, както съм го написал,ама с това гладко мозъче в кухата ти чутура едва ли ще го проумееш,докато си жив.....
И няма нужда да крещиш,като коментираш с главни букви,разбра ли пОсерко неграмотен......
16.
Схемата е ясна
16.11.2021 09:36:37
17
23
Машините са настроени така, че да спечелят първо ПППП, а после Мунчо Радев!
До 18 часа водеше уж ПП ГЕРБ и за един-2 часа ПП ги задминаха с 5%!
Как става това? Интересно за размисъл, нали?
15.
ДО 11 ТОЧНО ТИ СИ ОТ ТЯХ ХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!
16.11.2021 09:29:47
3
2
ЩОТО АКО СЕ СЛУЧИ ШИ СЕДИШ ГЛАДЕН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!НЯМА КОЙ ДА ТИ ЧЕТЕ ФОРУМНИТЕ ЛЪЖИ И ПРОСТОТИИ !!!!!!!!!!!!!ТЕ ХОРАТА ЗНАЯТ ЧЕ ВСИЧКИ ТЪПОТИИ И ""УЙДУРМИ "" ПОД СТАТИИТЕ СА ДЕЛО НА АДМИНА ХАХА!!!!!!
14.
Fak
16.11.2021 09:25:27
18
13
Страх ги тресе кочината на Радевата секта малоумни чалгари, палячовци ,смешници ,преоблечени лакеи. Свинекомплекса на Гергата точат виното за неделя , но може да има изненади, много ще ревът уличните долнопробни мастии и педалчета пуделчетата на каишка от задкулисието.
13.
до 8
16.11.2021 09:23:06
0
15
Не е на дневен ред. Бюджет трябва да се прави за 2022 и защо не зачистят първо картела на горивата и монополите на тока? Да сезират ГЕШЕВ да подпуква енергийната борса. Какво се усукват?
12.
ФЛАГМАН ЗАЩО СТЕ ПРОТИВ ??????????????????????????
16.11.2021 09:22:34
3
1
ДА ПРЕДЛОЖИТЕ СТАТИЯТА??????????Василев:Първата реформа е да"""""""""" зачистим """""""правосъдната система !УДАРИЛИ СТЕ ДВА ОТРИЦАТЕЛНИ ВОТА !
11.
БЕ БЪЛГАРИНА
16.11.2021 09:21:19
3
7
Много иска нещо ДА СЕ СЛУЧИ......
Ама.....много го е шубе нещо ДА НЕ СТАНЕ......??? !!!
10.
ДО АВТОРА –Димитров
16.11.2021 09:17:33
4
1
ЩО РАЗРЕШАВАШ ТОЗ ОЛИГОРЕЕЦ ДА ДРАЩИ ПРОСТОТИИ И ДА ТИ """УСИРА""ДОБРАТА СТАТИЯ!!!!!!!!!!!!!!!
9.
ФЛАГМАН СТИГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16.11.2021 09:14:10
4
3
СТЕ ГЕНЕРИРАЛИ УМИШЛЕНО ИЗКУСТВЕН ВОТ !!!!!!!!ТОВА СИ Е ЛЪЖА ЧЕ МНОГО ГРАЖДАНИ ГЛАСУВАТ С ПОЗИЦИЯ ПО ПРОСТОТИИТЕ КОИТО ДРАЩИ ВАШИЯ ЖУРНАЛИСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8.
ИСКАМЕ И СТАТИЯТА
16.11.2021 09:09:34
8
2
Василев:Първата реформа е да "ЗАЧИСТИМ ""правосъдната система!!!!!!!!!!!!!!
7.
ТО ВЪВ ФОРУМА ДРАЩИШ
16.11.2021 09:02:17
5
0
САМО ТИ ОТ ФЛАГМАН!!!!!!!!!!!ТЕ ХОРАТА ЗНАЯТ ТОВА !!!!!!!!!!!!!
6.
СТИГА С ТЕЗИ ПРОСТОТИИ
16.11.2021 08:59:21
7
7
БЕ ИДИОТ !!!!!!!!!!!!АКО НЕ МОЖЕШ ДА КАЖЕШ НЕЩО СМИСЛЕТО НЕ ДРАЩИ ВЪВ ФОРУМА ""МЪТЕЩИ"" ВОДАТА/мозъците на дебилите/ТЪПОТИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!
5.
питанки
16.11.2021 08:50:38
16
18
А защо онлайн ?
На Козяк нямат ли стаичка или Мустафата е в командировка ?

Чл. 313 от НК кога !?
4.
До 1
16.11.2021 08:48:17
28
17
Надеждата ти е комунистите да те изкарат от блатото??? Боже опази!
3.
Селянин
16.11.2021 08:48:01
10
21
Изобщо няма никакъв смисъл от партии. Защо да гласуваме за личности, когато те гласуват в парламента като стадо овце за това за което им каже овчаря. И знаят много добре, че нищо няма да им се случи без значение колко поразии, кражби и злоупотреби направят.
Има нещо грешно в тази избирателна система.
2.
Xxxx
16.11.2021 08:47:03
32
34
България се самоуби с тези червени…..!
1.
1
16.11.2021 08:40:38
36
50
Успех на Кирил Петков и “Продължаваме промяната”! Вярваме и надеждата ни за излизане от блатото е в тях!! Само напред!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Концесионерите на плажове с емоционално послание преди началото на Лято 2024 (ВИДЕО) Концесионерите на плажове с емоционално послание преди началото на Лято 2024 (ВИДЕО) Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ VI блок работи съгласно графика за електропроизводство „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни  Тя беше единствената, която подаде документи за участие в процедурата Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Камионът бил отклонен за сканиране с рентген - били забелязани зони с подозрителна плътност Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Решението на министър-председателя било в отговор на широкия обществен отзвук, свързан с проекта Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Една от причините за по-високата инфлация у нас са и банките, които доста ентусиазирано кредитират жилищното строителство, каза Левон Хампарцумян  Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Кърлежът хапе там и се напива с кръв, където е най-тънка кожата – сгъвките на краката и ръцете, ингвиналните гънки, каза проф. Кантарджиев ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите Мария Габриел няма да е кандидат за Европарламента Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на  Габриела Пеева Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на Габриела Пеева Сестрата на убитият Пейо Милена Йорданова пък сподели, че няма драма, защото той никога не е твърдял, че детето е негово Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Камбаните ще забият траурно след опелото Христово
НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм”
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори