×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Избираме президент и Народно събрание


Избираме президент и Народно събрание
Според предварителните данни на Централната избирателна комисия (ЦИК) избирателите по списък са 6 708 189 души.
Тема в развитие
Объркване с машините или личен избор: 3332 от Бургаско са гласували само за президент, отказали са вот за НС ЦИК ще глоби Кирил Петков за агитация в изборния ден Шокиращо ниска избирателна активност в ромското гето на Бургас (ВИДЕО) Избирател блокира машината в СИК 212 Севим Али: Гласувах за единството на нацията Внимавайте! Вижте коя е често допускана грешка с машините Лозан Панов: Последните 7 години добре научих начините, по които действа задкулисието Цветан Цветанов: Всички политици трябва да работят за доверието в избирателната система Моторът на ГЕРБ във 2 МИР Жечо Станков: Да запазим Бургас като стратегически регион за България ГЕРБ: Общинският съветник от Айтос Георги Янев нарушава Изборния кодекс Бойко Борисов: Искаме да спрем "промяната" всеки понеделник да се тегли по половин милиард и да не знаем за какво са Полиция респектира кмета на поморийското с. Бата пред дома му! Иван Алексиев: Терорът над нас продължава! Ива Митева: Днес българските граждани не трябва да забравят, че държавата е всеки един български гражданин Проф. Анастас Герджиков: Гласувах, за да има истински държавници Живко Табаков: ИБГНИ отново ще бъде парламентарно представена и ще работим за всеки поет ангажимент Към 11 часа: 8,9 % вече са гласували в Бургаско Придружители в руенското село Зайчар гласували от името на неграмотни Три машини в Бургаска област отказаха Жена изяде разписката от машината, след като гласува Христо Иванов: Решаващо важно е да имаме правителство след тези избори Мустафа Карадайъ: Служебният кабинет счупи доверието в честността на изборите Корнелия Нинова: Гласувах за президент-обединител Румен Радев: Който се страхува, че не може да спечели изборите, търси да ги опорочи Лидерът на почтеността Кирил Петков обяви директно за кого е гласувал Избираме президент и Народно събрание Избираме президент и парламент, 12 990 секции в страната отворени
виж още
скрий
14 Ноември 2021, Неделя, 07:12 ч.
Автор: Флагман.бг

За двата вота се гласува с една машина и с една карта, като избирателят може първо да посочи дали ще упражни правото си на глас и в двата вида избори или само в един от тях

Днес гласуваме за президент и вицепрезидент и за народни представители.

Парламентарните избори са предсрочни и са третите за 2021 г., докато президентските са редовни.

За двата вота се гласува с една машина и с една карта, като избирателят може първо да посочи дали ще упражни правото си на глас и в двата вида избори или само в един от тях.

Според предварителните данни на Централната избирателна комисия (ЦИК) избирателите по списък са 6 708 189 души.

Както и на 11 юли гласуването в секциите с 300 и повече избиратели в страната и чужбина ще е само и единствено с машини. Гласуването ще става в 12 990 избирателни секции в страната и в 750 зад граница, които се намират в 68 държави. В чужбина най-голям е броят на избирателните секции във Великобритания - 132 секции, Турция – 126, Германия – 82, Испания – 69, САЩ - 55 секции, Гърция – 26.

Изборният ден отново започва в 7 часа и ще завърши в 20 часа. Ако след този час пред секциите все още има чакащи да подадат своя вот, гласуването може да бъде удължено до 21 часа.

Изборният ден в чужбина започна в 20:00 часа българско време на 13 ноември (7:00 ч. местно време на 14 ноември 2021 г.), когато избирателната секция в Крайстчърч в Нова Зеландия отвори врати за българските граждани, които желаят да гласуват в изборите за президент, вицепрезидент и за Народно събрание, информира Министерството на външните работи.

Това е първата секция зад граница, в която започна изборният ден. Два часа след Нова Зеландия започна и гласуването в Австралия.

Последни ще затворят изборните секции в американските щати Калифорния, Аризона и Невада, където изборният ден приключва в 6:00 часа българско време в понеделник, 15 ноември 2021 г.

Кандидатпрезидентските двойки, регистрирани за изборите за президент и вицепрезидент, са 23.

Общо 27 партии и коалиции са издигнали кандидати за депутати, а номинираните за народни представители са 5 067.

Регистрираните социологическите агенции, които обявяват прогнозните резултати в края на изборния ден, са четири.

ЦИК трябва да обяви резултатите от президентските избори до 16 ноември. Ако има балотаж, той ще е на 21 ноември.

Срокът за обявяване на получените гласове и броя на депутатските мандати за всяка партия и коалиция е 18 ноември, а имената на народните представители трябва да бъдат обявени до 21 ноември.

На тези избори карантинираните заради COVID-19 ще могат да гласуват с подвижни избирателни кутии, които ще обикалят по адресите.




Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори