×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

"Независимите" с контрадекларация за индустриалната зона


"Независимите" с контрадекларация за индустриалната зона
Още през март 2009 година френската компания "Монтюпе България" АД започна серийното производство на цилиндрови глави за двигатели за автомобилите "Дачия" в индустриалната зона в Русе
23 Април 2011, Събота, 10:52 ч.
Автор: Бесове

Ден по рано ГЕРБ обвини всички съветници, гласували против, в престъпление срещу Бургас

Часове, след като докладната записка  на кмета Димитър Николов за създаване на индустриална зона в Бургас за втори път не получи нужната подкрепа от Общинския съвет, първо партия ГЕРБ, а после и кметът  разпратиха до медиите специални декларации. Групата на „Независимите” обаче не остана длъжник и изпрати контрадекларация.  Ще публикуваме  сега позицията на ГЕРБ и „Независимите” (позицията на Димитър Николов вече огласихме), без редакторска намеса. Така всеки ще може сам да си направи своите изводи. Като бонус от „Besove.bg” очаквайте по-късно избрани цитати от горещата сесия.

 

Народните представители от ПП ГЕРБ-Бургас:

 

Саботирането на реализацията на индустриален парк в Бургас е престъпление срещу гражданите

 

„Ние, народните представители от ПП ГЕРБ-Бургас, категорично сме на мнение, че днешното решение на Общинския съвет на Бургас да не бъде учредено акционерно дружество с наименование „Логистичен и индустриален парк – Бургас” ЕАД е престъпление срещу гражданите на Бургас”, казва водачът на групата в НС и областен ръководител на ПП ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев.

„Откакто ПП ГЕРБ е парламентарно представена партия ние не сме спирали да работим за възможността този проект да се реализира. А именно държавата да осигури милиони левове, с които да се изградят комуникации в една бъдеща индустриална зона. Година и половина ние като народни представители правим всичко възможно това да се случи. И сега, когато на най-високо равнище има разбиране, в Общинския съвет в Бургас група хора решават, че трябва да саботират работата на кмета и да провалят този проект, който е единствения шанс на Бургас да се справи кардинално с безработицата”, категоричен е Бойчев.

Народните представители са убедени, че няма ли изградена инфраструктура и комуникации няма да има и желаещи да строят предприятия или цехове. „Защо да газят в кал, след като тези милиони левове ще отидат в друга община и оттам ще им предложат терени между, които има пътища, електричество, вода. Без обособена индустриална зона Бургас не може да бъде конкурентноспособен, а това означава, че няма да се разкриват нови работни места. А официалната безработица в момента е над 6000 човека само за Бургас. Питаме се с какви очи хората, които гласуваха срещу отварянето на нови работни места ще погледнат тези хора”, казва още Димитър Бойчев.

Депутатите от ПП ГЕРБ смятат, че заради предстоящите избори някои от общинските съветници не са доволни от факта, че Бургас се развива. Но са категорични, че трябва да има и надпартийни каузи за Общинския съвет на Бургас.

„Има политика, но не във всичко. Година и половина ние се конкурираме с останалите големи градове за да има шанс Бургас да получи милиони за инфраструктура. Това, което е постигнато в момента е на път да се провали. А градът ни може да бъде с потенциал за много нови производства”, завършва Бойчев.

 

А ето и отговора на хората на Валери Симеонов:

До Димитър Николов-

кмет на община Бургас

 

У Т Е Ш И Т Е Л Н И   С Л О В А 

От общински съветници - група"НЕЗАВИСИМИ"-Бургас

 

Уважаеми господин кмете,

 

  С горестно сърце и с кърпа в ръце  ще се притечем да Ви избършем сълзите,предизвикани от сполетялата Ви трагедия.Отново твърдоглавите и коравосърдечни общински съветници не споделиха Вашата партийна мечта да подарят 300 декара общинска земя на любимите Ви спонсори на ГЕРБ.Вярваме,че Вашият плач по електронните сайтове по този повод е толкова искрен,колкото и Вашето дългогодишно мълчание по затвърдилите се вече корупционни практики,които прикривате-източване на общински пари от приближени фирми около Вас и Вашия заместник-кмет Костадин Марков Кое според Вас,господин кмете, е предателство:

1.Патетичното и сополиво говорене с привкус на предизборна агитация?

2.Прикриването на далаверите,вършени от Вашия заместник-кмет,чийто наставник най-вероятно сте Вие ?

3.Или ясният и категоричен отпор от наша страна и останалите общински съветници-да спрем поредната корупционна сделка,която предлагате,а имено -Логистичния индустриален парк

Малшансът на Бургас и бургазлии,че отново случиха на крадлива общинска администрация. А Вашите приемни дни се превърнаха в часове по психотерапия и лъжливи обещания по подобие на Вашия патрон Бойко Борисов.

  Ние,общинските съветници от група"Независими"разбираме Вашата болка и за утеха Ви обещаваме резлива боза и рахат локум-това,което всъщност получиха и бургазлии от Вашата партия.

От скърбящите наравно с Вас общински съветници от група"Независими"

P.S. И престанете да раздавате правосъдие и показвате кои са "добрите" и кои "лошите", все пак  сте кмет! По-добре търсете разбиране,а не конфронтация!


В категории: Власт , Политика


6
Коментара
Флагман.БГ Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! 01/06/2024, Събота 09:20 0
6
Коментара по темата
6.
Asen Prodanov, Burgas
27.04.2011 13:03:13
0
5
Вярно е, че са независими - от тях нищо не зависи и това явно много ги дразни.
5.
ох
26.04.2011 09:45:48
0
1
Хайде пак добре че бяха те да му го кажат
4.
tnt tnt
25.04.2011 00:47:18
0
3
Каква "умна" статия от независимите. Колко потенциал и разум, се рее от алтернативата на управлението на Бургас -скат.
3.
Гьорче
24.04.2011 11:53:29
0
4
вън боклуците от властта
2.
СИСИ
23.04.2011 20:45:13
1
2
хахах описанието е точно за ВЛАДИМИР ПАВЛОВ с кравешките влажни очички,милият той страдалец,който се опитва да разчувства хората с нежното си излъчване,което е типично мазничко, подло и доносническо !
1.
готин
23.04.2011 20:18:46
4
6
Е, този път му го казаха на Момата. То бива сълзи, рев и сополи, ама започна да дотяга, мамка му.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Вижте какви са цените на борсите Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Отчетени са средни месечни температури между 12 и 18 градуса Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Последната година с Мария Илиева се случи истинско чудо При 51 университета имаме едва 36% висшисти При 51 университета имаме едва 36% висшисти Това е далеч от общата цел за ЕС от 45% лица до 34 г. с диплома за висше образование Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! Какво знаем и какво не знаем за празника  Една година Клиника за майчино и детско здраве „Мама и АЗ“ в Плевен Една година Клиника за майчино и детско здраве „Мама и АЗ“ в Плевен Турски гранд иска Кирил Десподов Турски гранд иска Кирил Десподов Бешикташ вади големи пари за българина Юни започва с жега и валежи, температурите през месеца ще са от 10 до 36 градуса Юни започва с жега и валежи, температурите през месеца ще са от 10 до 36 градуса Прогноза за времето през целия месец Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Андреа Иванова се готви за втора операция на бюста, иска по 1200 кубика във всяка гърда Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Вижте програмата
Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Целта е компанията да догони конкурентната Temu
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори