×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Унгария блокира 6.9 млрд. евро военна помощ за Украйна
  • Силни бури в САЩ отнеха живота на 22 души
  • Папуа Нова Гвинея евакуира 7900 души заради заплаха от свлачище
  • Пожар пламна в сградата на Община Кресна
  • Китай блокира "екстравагантни" акаунти на инфлуенсъри
  • Откриха хероин за над 1 милион лева на „Капитан Андреево“
  • Софтуерен проблем на Централна гара в София е довел до отменяне и закъснение на влакове
  • Украйна и Белгия подписаха споразумение за сигурност
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Премиерът върнал папката „Марковгейт“ на бургаския кмет


Премиерът върнал папката „Марковгейт“ на бургаския кмет
Кметът Николов от ГЕРБ и заместникът му Марков от СДС остават екип до края на мандата
13 Април 2011, Сряда, 14:30 ч.
Автор: Бесове.бг

Няма никакви злоупотреби, заместникът ми по строителството остава на поста си, каза Димитър Николов


Папката с информация за злоупотребите на Костадин Марков - зам.кмета по строителството в Бургас, по която имаше проверка на ДАНС, съм я дал на кмета Димитър Николов. Това съобщи премиерът Бойко Борисов (виж тук) при откриването на нов канализационен колектор в столичния кв.Горна баня днес преди обед. Борисов  каза това пред софийските медии след въпрос на репортер от СКАТ тв дали ще вземе отношение по случая „Марковгейт“ в Бургас. Точната реплика на Бойко Борисов е: "Вчера при мене в кабинета ми беше бургаският кмет. Дал съм му папката - да я занесе на Касабов".

В събота, в предаването „Паралакс“ по СКАТ тв Борисов даде интервю на водещия Валентин Касабов, в което пое ангажимента до понеделник да каже какви са резултатите от тази проверка, за която в Бургас се знае, че е почнала още през пролетта на м.г., след серия публикации на опозиционния в.“Десант“ и СКАТ тв – и двете медии са собственост на Валери Симеонов. Симеонов е евентуален конкурент за кметския стол на герберовия градоначалник Николов.

Става дума за това, че фирми около Марков са се облагодетелствали от обществени поръчки по благоустрояването на Бургас. Последното обвинение срещу него е, че снаха му Александра – жена на брат му Борис Марков – шеф на националния предизборен щаб на СДС, в качеството й на представител на гръцката верига молове „Джъмбо“ е построила незаконен магазин край Бургас – без нужните строителни разрешения.

„Да, папката е върху бюрото ми, в нея няма никакви констатирани злоупотреби, проверката на ДАНС е приключила. Последното бе за мола на гръцката верига, ако там има нарушения, то те са по вина на главния архитект, но не и на Марков. Марков остава в екипа ми, работим нормално, нямам намерение да правя промени в края на мандата, остават още няколко месеца“, каза кметът.

Малко след това Валери Симеонов каза пред besove.bg, че оттук—нататък Николов е изправен пред тежък избор. „Бих казал, че това ще е съдбоносен за политическата му кариера избор – означава, че той ще поеме върху себе си вината за всички безобразия. Надявам се бургазлии да разберат дали кметът ги управлява за благото на града или за собственото си благо“, каза Симеонов.


В категории: Опозиция , Политика


13
Коментара
Любовен хороскоп за юни
Любовен хороскоп за юни 28/05/2024, Вторник 20:59 0
13
Коментара по темата
13.
Станимир
27.04.2011 15:27:08
3
2
Браво на господин Касабов и Валери Симеонов,според мен на Бургас му трябва истински справедлив човек като Валери Симеонов!
Писна ми да гледам далаверите и мошенгиите на сегашното упрвление,да не говорим за шуробаджанащината и корупцията! (-дай ми тва аз ще ти дам онова,наши хора ваши хора,земи на работа тоз човек а аз ще те уредя с павилион на тротоара и др..) все неща които са минавали не само покрай мен а и доста народ и под носа им !!!
12.
asasas
17.04.2011 10:48:19
0
2
Определено не виждам логика в цялото това оплюване на заместник кмета.Човека си върши работата.Пълна реконструкция на републиканска- улицата светна, сега правят Христо Ботев и там ше стане добре.Главната улица е съвсем нова , Стефан стамболов до стария свободен и там стана много добре.Нови велоалеи ,ремонт на морската градина на Казиното и т.н. И някакви завистливи хора се опитват да го оплюят????
11.
Милен
14.04.2011 21:55:58
2
0
Ама и сересата нямаше
10.
Йоан Костадинов
14.04.2011 21:54:18
1
0
Момчета,върнете ме и ще сте доволни. По мое време нямаше седесета, резесета и тем подобни. И тогава нямаше сърдити
9.
бесен седесар
14.04.2011 18:07:08
0
1
Лявата ръка проверила дясната ръка и проверката показала - НЯМА ПРОБЛЕМ! хахаха как ще има като в крайна сметка всичко отива по ляв джоб десен джоб! Да ви е честит новия стар кмет и новите стари фирми по списъка на тези двамата герои!
8.
burgas
14.04.2011 17:54:34
1
0
SLEDVA6TIA K;ET SE KAZVA DIMITAR NIKOLOV,A MOJE I PREZIDENT, AMA NE GO PUSKAME
7.
болно куче
14.04.2011 17:52:04
1
2
къв конкурент може да бъде ,ДАЖЕ И ЧЛЕН НА БКП НЕ ГО НАПРАВИХА ЕДНО ВРЕМЕ,ВЪПРЕКИ ЧЕ КАНДИДАТСТВА ТРИ ПЪТИ ,което не става не става .матриала от бургас да пие йод по три пъти на гладно ,та белким поумнее малко ,иначе горите като байрямски свещи с такъв кмет
6.
браво на примиера
14.04.2011 17:51:24
2
1
Поздрави за КАСАБОВ много хубаво голям рейтинг
5.
nai-dobria
14.04.2011 15:36:07
0
2
За мен ремонти трябва да има , но хората искат работа за да хранят децата си.Защо например махнаха 1000 павильона без да им дадат на търговците алтернатива, това са хиляди на улицата.Няма реална конкуренция на Веригите и Моловете които продават бракуваните стоки на Европа,които и псетата не я ядат,помислете за хората които правят бизнес в Бургас , не ги тормозете а им помагайте .Нека в кризата община и тьрговци работят заедно за да има хляб за вси4ки......................................................................................................................................................................
4.
До 3
14.04.2011 15:01:20
1
0
Хайде да не пишеш глупости, по-добре с стой там на столчето в общината на топличко и се мазни на Марков и Николов.От две години целия град е разкопан и няма една завършила разкопка
3.
Im,dleo.rl
14.04.2011 11:17:08
3
2
Ето излезе истината - само медиен шум и никакви конкретни данни.Хора,вижте си града - от ден на ден става все по-хубав,първенци сме по спечелени проекти,милиони от Европа взехме да оправим нашия град.И вместо да кажем едно мерси и на Николов и на марков,ние се вързваме на разни интриги.Медиите ги разбирам-търсят сензации за да ги четат хората и да ги гледат,но ние обикновените на трябва да се хващаме на такава въдица.Твърдо за Николов,най-добрия кмет в новата история на Бургас,безспорно!
2.
Leo
13.04.2011 20:34:50
1
2
Марков е ясен. Ама за себе си ли краде? Защо не решите ребуса с кого дели, та не го перват по ръчичката?
1.
nai-dobria
13.04.2011 19:39:26
1
1
бай валери що се хабиш с тоя марков , закасняваш с твойта кампания, айде хората те искат не се прави на глухо коте, стягай се за битка. На марков на гърба му е записано какви ги е дробил, то си му стои.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ексклузивно! Флагман разкри коя е следващата булка от сватбата на Мани - звезда от Плейбой е! Ексклузивно! Флагман разкри коя е следващата булка от сватбата на Мани - звезда от Плейбой е! Марина Байчева очаква втората ѝ рожба да се появи на бял свят през лятото, бебчето е плод на любовта ѝ с щастливеца Жоро Строят нова спортна зала в бургаския жк „Меден рудник” за 1.8 млн.лв. Строят нова спортна зала в бургаския жк „Меден рудник” за 1.8 млн.лв. Обществената поръчка вече е в ход, очаква се да бъде избран изпълнител до края на юни Ужас на Централна гара: Два влака се помляха, има много пострадали (СНИМКИ) Ужас на Централна гара: Два влака се помляха, има много пострадали (СНИМКИ) Топ бисерите от матурите по БЕЛ: След покръстването си княз Борис възприел титлата кмет Топ бисерите от матурите по БЕЛ: След покръстването си княз Борис възприел титлата кмет Вижте още фрапиращи изцепки на зрелостниците  Не е шега! СЕМ разследва "Ергенът" за дискриминация на жени по възраст Не е шега! СЕМ разследва "Ергенът" за дискриминация на жени по възраст Сигналът е подаден от българска платформа, бореща се за равенство между половете и заставаща срещу всички форми на насилие срещу жените Незабравимо 5G лято с 20 000 MB бонус в предплатените пакети Free2Go от Vivacom Незабравимо 5G лято с 20 000 MB бонус в предплатените пакети Free2Go от Vivacom Предимства на предплатените пакети са, че няма такса при презареждане и включват мегабайти в роуминг за пътувания в чужбина Поморие бе част от Националното шахматно турне „Асеневци“, с надслов „Развиваме естествения интелект“ Поморие бе част от Националното шахматно турне „Асеневци“, с надслов „Развиваме естествения интелект“ Близо 140 деца изпълниха градинката до НЧ „Светлина 1939“ в квартал „Свети Георги“ Кървав ужас на бал! Банда непълнолетни налагат абитуриенти Кървав ужас на бал! Банда непълнолетни налагат абитуриенти На родителите на непълнолетните лица са съставени актове за административно нарушение Жестока трагедия на пътя Жестока трагедия на пътя Товарен и лек автомобил са се сблъскали челно при разклона за село Ралево на пътя Плевен-Ловеч Близо 500 участници идват в Бургас за големия образователен форум, посветен на изкуствения интелект Близо 500 участници идват в Бургас за големия образователен форум, посветен на изкуствения интелект Форумът ще се проведе на 29 и 30 май в Конгресния център до Морска гара
Защо всички в Италия са срещу Мелони Защо всички в Италия са срещу Мелони Битката е всички срещу един Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Запазено е стълбището, по което Кевин се спускаше с шейна Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) В една от стаите тя видяла малка врата, която се намирала на височина метър от пода Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Ингъл бе вокалист и органист на групата, която е основава през 1966 г., и изпява 17-минутния им хит „In-A-Gadda-Da-Vida" Превърнаха резиденцията на президента в хотел Превърнаха резиденцията на президента в хотел Състои се от 6 просторни стаи, от които се разкрива зашеметяваща гледка към природата Унгария е блокирала 41% от решенията на ЕС за Украйна Унгария е блокирала 41% от решенията на ЕС за Украйна Въпреки натиска Будапеща ще продължава да блокира военната помощ за Украйна   Макрон притеснен от възхода на крайната десница, била зъл вятър Макрон притеснен от възхода на крайната десница, била зъл вятър Заедно трябва да изградим нова концепция за обща сигурност, каза той 300 000 души без ток в САЩ след торнадо и бури 300 000 души без ток в САЩ след торнадо и бури  През уикенда лошото време отне живота на най-малко 23 души Ирландия, Норвегия и Испания признаха палестинската държава Ирландия, Норвегия и Испания признаха палестинската държава Израел веднага обяви, че отзовава своите пратеници в Дъблин и Осло Украйна загуби още две селища, а носител на "Пулицър" обвини Байдън, че тласка САЩ към война с Русия Украйна загуби още две селища, а носител на "Пулицър" обвини Байдън, че тласка САЩ към война с Русия  Взривове разтърсиха контролирания от Москва Луганск
Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Няма да допуснем намеса и дезинформация в изборите Виц на деня Виц на деня - Ех, колко е хубава пролетта, ама лошото е, че започват да излизат гадините. Днес например видях змия и гущер.
- Аз пък видях бившия си!
Виц на деня Виц на деня - Тате, може ли да гледам Евровизия?
- Не! Пусни си порно, като всички нормални деца!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори