×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо Миро Каризмата и жена му не искат деца?


Защо Миро Каризмата и жена му не искат деца?
Ключови думи: миро, каризма, деца
24 Октомври 2021, Неделя, 21:20 ч.

Говори се, че съпругата на изпълнителя поддържа висок стандарт на живот, благодарение на успешния си бизнес в английската столица

Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от „Каризма”, сключи брак с партньорката си Ели Златарев преди 5 години на гръцкия остров Корфу. Семейството обаче така и не се реши да има деца. Отглеждането на бебета явно не е приоритет за съпрузите, въпреки че и двамата отдавна са прехвърлили 40-те.

Миро неведнъж е признавал, че с бизнесдамата живеят разделени и не се знае дали изобщо някога ще се съберат под един покрив. „Тя си е в Лондон, аз съм тук. Трябваше да започнем да събираме пари за oбщо жилище, но аз имам много широки пръсти. Харча доста за музика.”, споделял е певецът преди време. С тези думи той само потвърди слуховете, че изобщо не му е важно да бъде постоянно с Ели.

Говори се, че съпругата на изпълнителя поддържа висок стандарт на живот, благодарение на успешния си бизнес в английската столица. Тя е човекът, който от години налива пари в кариерата на Костадинов, макар че се виждат основно по празници, а останалото време прекарват разделени.

Клюката гласи, че Миро използвал Ели като параван, а същевременно се отдавал на авантюри със случайни мъже и жени. Фактът, че с партньорката му живеят в различни държави, идеално го устройвал. Така имал свободата да прави каквото си иска в нейно отсъствие.

Въпреки че възрастта на певеца напредва, той не възнамерявал да създава наследник, издават хора от обкръжението му. Съпругата му също е прехвърлила 40-те, но и тя не напирала тепърва да става майка. „По едно време доста се бяхме притеснили, защото имахме съмнение, че Ели може да е бременна. Стреснахме се - не мисля, че сме готови. Децата не са ни приоритет!”, откровено е споделял изпълнителят на „Август е септември”.

Интересна подробност е, че Миро и Ели все още не са легализирали брака си у нас и двамата се водят женени единствено на гръцка територия. „Ние направихме само църковен брак, а в Гърция църковният брак е и държавен. Не го легализирахме в България, защото, така или иначе, ние се чувстваме като семейство”,  коментирал е Костадинов.

Сватбеното тържество на Каризмата било организирано само за два месеца, а гостите наброявали около 150. Първоначално съпрузите искали да се венчаят в тесен семеен кръг, но после размислили и организирали пищна церемония. Наложило се преди това Миро да се покръсти в православен храм, за да може да сключи църковен брак. „Аз съм много вярващ, но по различни причини до онзи момент не бях кръстен”, разказвал е певецът.

Бракът си с Ели той възприемал като естествено продължение на връзката им. Не й предложил по романтичен начин, нито паднал на колене с пръстен в ръка, но открай време искал да узакони отношенията си с нея, които започнали преди цели 16 години.

Миро и житейската му партньорка се запознали на концерт на дует „Каризма” в Лондон. Следпоследното изпълнение бизнесдамата се приближила до масата на певеца и предизвикателно извадила цигара от неговата кутия. После му поискала огънче, а когато се опитала да седне на стола до него, паднала на земята и предизвикала бурен смях у всички присъстващи. Костадинов обаче веднага й помогнал да се изправи. От дума на дума много се харесали и започнали да поддържат връзка.

Нежеланието на Миро да има деца може и да се дължи на факта, че доскоро той бореше сериозни проблеми с алкохола. Певецът неведнъж е споделял за пристрастеността си към спиртните напитки. След поредното ужасно тежко пиянство обаче взел решението да загърби  порока. По думите му се е справил благодарение на Бог, който му дал сили да си стъпи на краката.

До моментът на прозрението Костадинов изпивал по една торба с алкохол за 24 часа – наливал се с бира, вино и с каквото друго имал под ръка. Случвало се да употребява и наркотични вещества. Преди участия също прибягвал до чашката за отпускане на напрежението.

Музикантът е разправял, че преди няколко години със съпругата му пътували до Гренландия, но той така и не успял да се наслади на Северното сияние, защото бил фиркан до козирката. Съзнанието му било замъглено, а погледът – блуждаещ. Ели обаче не подозирала, че мъжът й има чак такива проблеми – въобразявала си, че влечението му към алкохола е в допустимите граници. Заради работата си в Лондон тя не била неотлъчно до него  по време на кризите му. Миро пък умишлено криел от нея, за да не я тревожи. Искал сам да премине през това изпитание и със собствени усилия да пребори зависимостта. Изпълнителят твърди, че е много набожен – с непрекъснато молитви и непоклатима вяра във Всевишния се измъкнал от дупката.




9
Коментара
Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
9
Коментара по темата
9.
деца нямат и не искат
25.10.2021 09:59:50
3
4
само егойстите
8.
Хаха
25.10.2021 09:10:33
0
5
Ми щото няма кой да им ги направи
7.
мислещ
25.10.2021 00:15:15
5
13
То в този свят да правиш деца не е вече много умно, като гледам е по-добре да им спестим мрачното бъдеще !
6.
Гошо
25.10.2021 00:09:21
2
5
Щото и двамата си падат по к..ве.
5.
До долните по-долу
25.10.2021 00:01:49
6
7
Простак до простака...
Но и "статията" е написан от такъв и за такива като него.
4.
М да
24.10.2021 22:41:23
5
12
Човекът е гей,но много други такива пак имат деца!
3.
.......
24.10.2021 22:27:06
5
14
Tazi jena e za pred horata ...toz e pederast
2.
1111
24.10.2021 22:23:07
5
12
Не знаех че тзи гей има жена
1.
Миро
24.10.2021 21:46:24
6
11
Някой да е поръчвал по телефона педераст
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват
Правил ли е Доналд Тръмп секс с Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс с Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори