×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Проф. Момеков за ваксините: Страхът на хората зависи от тяхното IQ


24 Октомври 2021, Неделя, 14:00 ч.
Автор: Флагман

„Хората не се притесняват да подарят гърди на дъщеря си, но се притесняват от една ваксина”, каза специалистът

„Издаването на сертификат след първа доза от ваксината е един прагматичен подход да се стимулира ваксинирането у нас. У нас има настройване срещу всички неща. Човекът, който не иска да се ваксинира – не иска да прави нищо. Не иска да носи и маска. С тези мерки се надявам, че ще започнат да се спазват някакви правила”. Това заяви в студиото на NOVA председателят на Българското научно дружество по фармация проф. Георги Момеков.

Той коментира и ваксинацията за хора с автоимунни заболявания.

„Много от тези болести по никакъв начин не налагат ограничаване във ваксинацията. Има случаи, в които наистина трябва да се консултираме с лекаря провеждащ терапията. В света са поставени над 6 млрд. дози и много от тези хора са с автоимунни заболявания. В САЩ ваксинира и хора с онкологични заболявания”, обясни проф. Момеков.

„От най-честите странични ефекти не трябва да се притесняваме изобщо. Това е просто една инжекция, която трябва да проведе учение на нашия организъм. Температура за един ден и неразположение не са проблеми, особено сред нация, в която се подаряват силиконови протези на ученички. Хората не се притесняват да подарят гърди на дъщеря си, но се притесняват от една ваксина”, каза специалистът.

„Говорим за нация, в която има строг имунизационен календар. Българите са преживяли десетки ваксинации и аз наистина не разбира тази фобия. Тя може би беше индуцирана”, добави той.

„Страхът на хората зависи от тяхното IQ. За хората с определено такова се говори за чипове. Когато си една идея по-интелигентен започват да ти говорят, че няма да можеш да се възпроизведеш. В Израел масово ваксинират бременни и е доказано, че компонентите на тези ваксини нямат никакво отношение към фертилитета”, каза проф. Момеков.


В категории: COVID-19


Кои са най-лошите места в самолета
Кои са най-лошите места в самолета 29/04/2024, Понеделник 15:56 0
Камелия обезобрази и устните си
Камелия обезобрази и устните си 29/04/2024, Понеделник 15:05 0
Вижте новия звяр на Асен Блатечки
Вижте новия звяр на Асен Блатечки 29/04/2024, Понеделник 15:01 2
14
Коментара по темата
14.
Коронотъпаци!
24.10.2021 16:57:54
0
5
до един сте коронотъпаци
13.
До 11
24.10.2021 16:31:25
1
1
а и я ми обясни като си толкова в правата вяра защо Никито ролекса от пловдив иска да смени канона че да може да стане патриарх? Сигурно Христо му е казал така в съня му? Богоугодно ли е да си с издуто платно като отец Еван от един храм в центъра дето е все в ремонт? Защо повечето свещеници са с издути платна - тоест дебели? Може би от праведен и скромен живот? Защо искат пари за свещи погребения кръщенета и какво ли още не? Исус искал ли е пари? Защо предателя на Левски е на някой си окултист а поп Кръстьо? Айде на тия въпроси отговори правослани ми приятелю :)
12.
До 11
24.10.2021 16:18:13
3
0
ти като си много умен що не разбра че пиша за феновете на Христо като цяло?

Я кажи като толкова проповядвате любов и уж Христо е вашия пастир защо се делите на православни, католици, протестанти и незнам си колко вида секти дето все хИсус почитате и уж любов проповядвате ама се плюете един друг със жлъч пък ако някой ви каже нещо на въпреки и подложи на въпрос вашия вариант на Исус или Бог то тогава изсипвате цялата си злоба и омраза. Така че аре не ми обяснявай аз кво познавам
11.
до 5
24.10.2021 15:41:54
0
5
Абсолютни глупости си написал.
Явно изобщо не познаваш Православието но това изобщо не те спира да пишеш за него.
Плиткоумен си !
10.
Хахолино
24.10.2021 15:12:24
13
5
Тоз луд ли е? Няма как да се ваксинирам. Нали Бил Гейтс ще ме следи и ще иска да ми смени чипа.
9.
Ежко
24.10.2021 15:05:52
4
16
Ей, к@в@л!
Някой задължава ли малоумните родители да подаряват сиси на още по-малоумните си дъщери?
В това е отговорът! Става ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ!
Това, че си решил да ядеш краставиците не през устата, не значи, че на други ще им хареса!
8.
111111111
24.10.2021 14:53:58
5
14
Щом израелците са казали, че васкината е безопасна значи всико е наред.
Понеже на израелците може да им вярваш за всичко на 100 %. Те са мега прозрачната нация, мислят доброто на всички други и работят за единството и просперитета на всички.
7.
до 5
24.10.2021 14:43:14
0
10
Образовай се ти, понеже вместо да противоречиш на мен, противоречиш на себе си. Като начало, позаинтересувай се какво пише в Стария Завет, т.е. Тората. Аз не съм почитател на никакви религии, а най-малко на Тората и Талмуда!
6.
гражданин
24.10.2021 14:36:21
4
18
Личи си ,че е ваксиниран ! Иначе нямаше как да плещи такива тъпотии !
5.
До 1
24.10.2021 14:28:17
14
9
ей папагал. Аман от такива като теб дето само знаят сатаната синагогата на сатаната сатанист и т.н. тъпотии. Нали според твоя принцип излиза че Сатаната е добър пък Христо..с е лошия по основния принцип с главата надолу? Я кажи вие от синагогоата на Ичко от Израел колко хора заклахте в името на вашата религия проповядваща "любов" ? Колко хора убедихте да ви препишат имотите си понеже на хИсус са му по-нужни? Не сте ли вие дето насаждате страх сред хората че ако не слушкат ги чака ада?

Айде вземи се образовай какво е сатанизъм първо. Щото не е ония тийн тъпотии за жертвоприношения оргии и глупости. А като говорим за жертвоприношения да не забравиш да заколиш агнето на Гошовден за здравето на Христьо. Лицемери смешни
4.
до 3
24.10.2021 14:24:42
1
9
"учение на нашия организъм"

À la guerre comme à la guerre
3.
SS
24.10.2021 14:15:51
12
6
" EDNA VAKSINA , KOIATO TRIABVA DA PROVEDE UCHENIE V NACHIA ORGANIZAM "
CITIRAM T.N. PROFESOR .

NO MORE COMENTS .
2.
Най-накрая
24.10.2021 14:12:52
25
22
Един нормален човек да каже нещата, каквито са. Обаче Ганъо веднага ще го "оправи" и него.
1.
Тия евтини номерца
24.10.2021 12:52:09
15
29
минават само пред безмозъчните, подлого! Иначе наистина е IQ тест, само че в обратната посока и това е нормално и очаквано, тъй като обръщането на всичко с главата надолу е основен принцип на действие на Синагогата на Сатаната.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Морският ни глас е претендент и в класацията за Албум на годината на БГ радио Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Срокът за изпълнение е 10 месец, летният сезон не е застрашен, подчерта кметът на община Приморско Иван Гайков Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август "Към делото са приобщени множество относими документи, изискана е и справка от Сдружение "Да запазим Корал", посочва районната прокуратура ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да Прогнозата на Флагман.бг е, че оттук може да изпратим трима министри и двама зам.-министри Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Нашенецът я пази в тайна Коклюшът е лятно заболяване, скоро няма да отшуми Коклюшът е лятно заболяване, скоро няма да отшуми Доц. Кунчев: Бременните да се консултират с лекарите си
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори