×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кацаров: Пълният локдаун е единствената алтернатива на настоящите мерки


Кацаров: Пълният локдаун е единствената алтернатива на настоящите мерки
Не искам да плаша хората, но ситуацията е изключително сериозна и това ни е принудило да прибегнем към такива мерки, ако хората ги бойкотират, те няма да свършат работа, заяви д-р Кацаров
23 Октомври 2021, Събота, 10:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Ако след 10-15 дни ситуацията се е подобрила, първо малките деца се връщали в училище

Най-лошият сценарий за страната ни е да се изчерпи капацитетът на болниците и те да не могат да приемат пациентите. Това коментира здравният министър д-р Стойчо Кацаров пред Нова тв. По думите му настоящата вълна трябва да бъде овладяна за 10-15 дни.

„След 10-15 дни ще имаме голям проблем. Вчера имахме среща с директорите на болниците в София, те разкриват постоянно нови легла, но капацитетът и като хора, и като респиратори е почти изчерпан”, обясни д-р Кацаров.

Респиратори нямало и в държавния резерв. Обещание, че ще получим такива, дошло от Световната банка. Европейският комисар по здравеопазването пък предлагал, ако се стигне до най-лошия сценарий, да се пращат болни в други държави.

„Не искам да плаша хората, но ситуацията е изключително сериозна и това ни е принудило да прибегнем към такива мерки, които видно е, че не са популярни”, заяви д-р Кацаров. Ако мерките бъдат бойкотирани от хората, те няма да свършат работа, смята още министърът.

„Ако мерките не сработят следващите 10-15 дни, единствената алтернатива на мерките е пълен локдаун”, заяви министър Кацаров.

Ако мерките сработят, децата от 1 до четвърти клас първи ще се върнат на училище.

„Това е първото нещо, което ще отпадне”, обеща министърът.

Той коментира и спорния въпрос защо ресторантите работят, а децата не ходят на училище.

„Да, парадокс е. Но с една съществена разлика. При влизане в ресторант с документ, където всички на това място са с такъв документ – това вече е безопасна среда, в училищата такива изисквания не са въведени”, обясни министър Кацаров.

„В плана е записано до 500 на 100 000 болни, ние увеличихме тази граница на 750 на 100 000. Сега в София минава 900 на 100 000, така че тази възможност да се посещава организирано, не е възможна. Има много сериозна съпротива от родителите да се тестват децата и това е също нещо, с което не може да не се съобразиш. Беше поставен въпросът за тестове през носа, аз казах, че аз докато съм министър, няма да позволя на малки дечица да им се бърка в носа от когото и да е било. Сега обсъждаме други възможности за щадящи тестове за деца, обсъждаме ги с родители, Министерството на образованието. Ако намерим съгласие за такъв подход, аз съм готов да въведем такъв подход и да върнем децата”, заяви министърът.

 „Вариантът, който обсъждаме в момента, е дали биха се съгласили родителите и учителите да въведем това, което сме въвели и на други места, посредством тестване на хора с щадящи тестове. Но ако това не се възприеме, ние нямаме друга възможност”, каза Кацаров. „Ако се възприеме този подход, то няма как и учителите да не покажат документ, че са преболедували, че са ваксинирани или тествани”.

Детските градини и яслите няма да бъдат затваряни при никакви условия.

От понеделник преболедувалите преди повече от половин година и тези с антигенен тест ще могат да си изкарат сертификат с номера, който са получили при тестването и с ЕГН. Ако не могат да се справят сами през интернет, могат да го направят там, където е правен тестът, в лаборатория или РЗИ.

„Мненията на повечето експерти са, че антителата не са доказателство, че си се заразил. Не са сигурно доказателство. Това е мнението на по-голямата част от експертите. Има информация, че ЕК обсъжда този въпрос с учени от различни страни. Ако те преценят, че това е допустимо, че има достатъчно научни доказателство, можете да бъдете сигурни, че ще бъде въведено незабавно в нашата страна”, каза министърът.

Зеленият сертификат може да бъде наложен и на служителите на гишета. Въпросът в момента се обсъждал.

Хората, които ще проверяват за спазване на мерките, също задължително трябва да имат зелени сертификати.

„Към днешна дата не предвиждаме различни мерки от тези на предишните избори”, обясни Кацаров.

Ваксини имало достатъчно от всички желани. Той коментира и фалшивите сертификати.

„Ако не разберем сериозността на проблема, никакви правила няма да ни помогнат. Това е въпрос на съзнание на хората, на съпричастност, да разберем че ни касаят. Да спасите себе си и близките си. Ако отсега не го разбираме, няма какво да стане”, каза министърът.

Относно тестовете д-р Кацаров обясни, че те ще са безплатни, но ще се плаща пробовземането.

„Пределната цена е 10 лева, надявам се да е и по-ниска. Лабораториите не могат да искат повече от 10 лв., по-малко могат. В момента се сключват договори с лабораториите, които желаят”, заяви министър Кацаров.

Няма нито 1 противопоказание за поставяне на ваксините, дори при автоимунните заболявания, обясни министърът.

„Някой ми казват, че личният лекар ги съветва да не се ваксинират, защото имат диабет или рак, Всъщност това е причина да се ваксинираш, защото ти попадаш в рискова група. Така че да се придържаме към науката. Науката е одобрила кратка характеристика на лекарствения продукт”, каза д-р Кацаров.


В категории: COVID-19


57
Коментара
Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
57
Коментара по темата
57.
СКАНДАЛ!
23.10.2021 17:56:47
2
10
Радев признава, че е ваксиниран тайно с неразрешена от ЕС ваксина, но си трае !!!!
56.
до 55
23.10.2021 15:47:21
10
11
Проф. Венцислав Мутафчийски: Коронавирусната инфекция по нищо не се отличава от останалите остри респираторни заболявания

"Преди дни се проведе конгрес в Берлин на инфекционисти и там имаше официален панел за коронавируса, което е актуалната тема в света. Всичките професионалисти в тази област недоумяват тази паника, която се развива в страните, от тези свръхмерки, които се предприемат, защото тази инфекция по нищо не се отличава от останалите остри респираторни заболявания", каза генерал-майор проф. Венцислав Мутафчийски в предаването "Тази събота и неделя".

29,02,2020
55.
генерал-майор проф. д-р Мутафчийски
23.10.2021 15:39:13
5
15
„Предстоят ни времена на изпитания, които не са само икономически. Ще се загубят човешки животи и то на тези, които много обичаме, на тези които са ни дали живота, на тези които са ни отгледали, на тези които са треперели за нас, когато сме били малки и са ни гледали как израстваме пред очите им, на тези които се гордеят с нашите успехи. Ние не бива да ги разочароваме с нашето безхаберие!"
54.
Gosho
23.10.2021 15:37:56
5
13
Затваряй,по-добре локдаун от колкото на 2 дена бъркане в носа е тем подобни,толкова болни станаха вие гледате да уморите хората.
53.
Хо хо хо
23.10.2021 15:31:33
2
13
Привържениците на Радевата секта педерунгели от Харлем са нестабилни в емоционално отношение. Мрачни, импулсивни ,раздразнителни, злобни ,докачливи, избухливи. Изпадат в тешки маниакално-депресивни състояния. Под юмрука и речите на сталиниста диктатор Йосиф РАДЕВ изпадат в делириум и се подмокрят в розовите прашки. Продължават промяната на измамата от първото служебно. Новите строители в името на народа и морала могат само да крадат.
52.
Ttrt
23.10.2021 15:11:50
6
4
Наркоманите дето се боцкат са на север и запад от Бургас, затова ревът да им слагат кожена инжекция отзад.
51.
Радев е капан за глупави мишлета
23.10.2021 15:10:22
6
14
Избирателите на Радев са радикали, те искат да изчегъртат цялата партия ГЕРБ от политическата сцена. Нямате място в парламента, им беше заявил един от лидерите на протеста. Тази агресивна и войнствена нетърпимост, тази персонификация на злото в лицето на цели групи от хора, прилича на фундамент за бъдеща гражданска война. За съжаление юмрукът на Радев не само поощри тези радикали, той им даде реалната власт в лицето на служебните си министри.
Всеки ден да обявяват национален траур за починалите. Да свалят знамената на президентството, да забраняват музика и различни събития, да променят ТВ програмите, да държат тъжни речи и всичко останало, както си е редът.
За сравнение. На 27 август 2018 г. национален траур се обявява в памет на 20 загинали в тежката катастрофа с автобус край гр. Своге, превърнала се в най-смъртоносния пътен инцидент в България.
Днес починалите от ковид са 136!!!
50.
до 48 СС
23.10.2021 14:55:12
4
8
Прочети книжки и после пак се опитай да пишеш, че сега звучиш като СС = Странджански Сатанист.
Ако си и с мйек акцент, направо ще си тричан сатанист.
49.
до (((Сатаниста)))
23.10.2021 14:38:54
0
8
Прав си. Има по-точни думи, но за тяхното използване трият без следа и банват, а и дори пращат в затвора в доста европейски "държави".

Освен това, думата "сатанински" винаги се е ползвала не само в пряк, но и в преносен смисъл.
48.
Сатаниста
23.10.2021 14:23:15
13
8
да ви и тъпите овце. Едните немогат да пишат грамотно ама са навътре в плановете на "господарите" знаят с кво ги пръскат знаят какъв е плана знаят и кво ги чакало. Абе вие като сте толкова знаещи и навътре що не сте богати? Почти всички сте някакви паляци. Като имахте толкова акъл да бяхте станали част от "световния елит" ама викате то е гадно прецакваш си душата ако си богат нали така?

Интересно защо доста богати хора и хора с пари се набодоха. Примерно програмистчетата бяха първи на опашката за боц. Айде те не че са много богати но жодат добър стандарт на живот. Ама не те конспираторите знаят всичко. И за какво му е на някой да ви следи жалкия живот? Кво ще намери? Секретни разработки как да изкара 200 години с канабис? Или йога асани да му фръкне силата до небето?

И другите овце дето си мислят че като се набодат и айде вече са свободни. Какво си мислите че като се набодете и ще се пренесете назад в 2019. Или че повече няма да ви бодът? Или че на някой много му пука за вашето здраве и иска вие да сте здрави.

Да доста от хората не трябва да ги има. Жалки гълтачи на храна мислещи си че живота им има някакъв смисъл. И поне малко се ограмотете какво точно е сатанизъм. Че само повтаряте като папагали за някакви сатанински планове и тоз бил сатанист ония бил от сектата на сатаната. Смешници.
47.
Боби
23.10.2021 13:57:33
7
16
При 4 човека в болница Буци махаше пейките по парковете. Помните ли?
46.
До Ггнвго
23.10.2021 13:55:51
14
12
Ти май забрави, че точно при Буци и Мутафчийски станахме първи по смъртност в Европа и хората умираха по стълбите на болниците.
45.
до 43
23.10.2021 13:44:04
2
6
Тогава все пак беше простено да има повече неосведомени и наивни страхливи будали.
44.
Ггнвго
23.10.2021 13:41:06
18
12
С Бойко и Мутафчийски , България беше за пример с най-малко болни и много бързи и адекватни мерки. С Радев счупихме всички световни рекорди по заразяване и смърт, здравите които нямаме сертификат ни заключват по домовете...а болните си обикалят на воля, притискат и ни изнудват да ни бият отровата
43.
Боби
23.10.2021 13:39:50
11
11
Помните ли когато имаше 100 болни и Буци сложи КПП-та на изходите на градовете. Тогава къде бяхте ве шматки, що не протестирахте???
42.
_nib_ do пецата
23.10.2021 13:39:25
6
3
Пеца....ни бойко ни никой друг ФАШИСТ трябва да вземе власта.
41.
до 1
23.10.2021 13:26:20
1
14
Винаги активността е най-висока през уикендите и при хубаво време, защото тогава пълзят най-много хлебарки навън. Членовете на фашизоидната секта мислят малко бавно и затова се налага да поясня. Хлебарките сме всички ние, включително и вие! Нещо повече, те ни наричат "вируси", замърсяващи ТЯХНАТА планета, хабящи кислород и издишващи въглероден двуокис. Това са цитати от срещите на групичките им, овце, но коя ли блееща млеконадойна биологична единица дори е чувала за съществуването им, камо ли за плановете им! Това не го дават по теЛЪЖАвизора! Затова сега ни принуждават да си дишаме въглеродния двуокис обратно, докато пукнем! Да не говорим за болестите причинявани от бактериите по влажните мърляви парцали, които имат точно "ковидски" симптоми, макар че то има ли вече симптом който да не минава за "ковидски"! С един куршум, два заяка!
40.
пецата
23.10.2021 13:06:37
8
16
колкото и да ревете бойко повече власт няма да види, виждам че яко са активизирани в последния месец герберастчетата че започнаха да треперят за заплатките и топлите местенца
бойко ако не помните ни затвори по къщите , караше ни да носим маски на вън, децата не ходиха на училище почти 1 година, ако върнете бойко всичко това ще се повтори , ще има локдауни по 6 месеца , ще ни карат насила да вадим зелени сертификати даже за да се качим в автобуса, това ви чака при бойко
39.
Радев сгази лука
23.10.2021 12:55:55
5
25
Не веднъж! Разбирам простата асоциация на скодоумния човек, който мисли, че щом някой може да управлява самолет, значи може и държава.
"Играта е безмилостно жестоко, борбата както казват е епична." Става въпрос за борбата на червената олигархия да се боядиса в синьо, но гласовете на пенсионерите да отидат в подкрепа на американските колониалисти. Планът е добър, нали? И достатъчно подъл, кавито са и играчите в него. Затова на тези им обърнете гръб!!! Завинаги.
38.
Как пък не
23.10.2021 12:44:50
5
21
Няма никаква пандемия, сериозно ги натискат господарите им сатанисти и тези са ни продали и предали. Оставка еничари!
37.
Do 36
23.10.2021 12:36:46
6
7
Ха ха хаха донякъде си прав.Само не разбрах каква е ситуацията?
Здр.скептицизъм който имаме е благодарение на МЗ от преди 2г. с назначаване на яретаа сучещи от държ.бюджет по 80бона т.н лъжещаб с 5-ма хомодебила!?
А и Боко се издаде.:))))))
"Дайте да вземем 2 групи хора .Тези от ляво ще мрат другите ще живеят.
:)))))
Поне прикривайте си вътрешния глас бе олигофрени,не давайте емоциите да излизат през устите ви
36.
до 35
23.10.2021 11:54:56
3
14
В интерес на истината, навсякъде е същото, но моето впечатление е, че въпреки че в другите държави има повече набучени, има и повече будни хора. Тук като че ли има една голяма група, при която решението може би не е осъзнато, но тя все пак стои настрана от самоубийството. Дали е инстинктивно, дали от страх, дали от здравословен скептицизъм по принцип не е много ясно, но все пак го прави, а и това е нещо което трябва да оценим в сегашната ужасна ситуация. Както се казва, като няма риба, и ракът е риба...
35.
Да се знае
23.10.2021 11:45:05
9
18
Тъпите от страх се боцнаха.Дебила сложен за МЗ затваря страната и боцнатите 40 000т тъпи шилета отново ще са без работа.
Това е България
Поне 1 000 000 са тъпи шилета гледащи Нац.ефирни телевизии подлъгвани от професори,пулмулози,епидемиолози на хонорар в МЗ.
Еми няма такава страна.
Другия малоумник излиза и моли БА да се факцинира,е сори ама нито армия ще имаме ,нито народ ,нито МЗ-мето влизащо в престъпни схеми с СЗО
34.
относно 32
23.10.2021 11:30:05
2
22
Отдавна е било предречено, че ще дойде време когато лудите ще наричат нормалните "луди". Е, дойде...
33.
ПУКА МИ ,ЧЕ МИ ДРЕМЕ
23.10.2021 11:10:31
5
10
....местя.....

....ЗАТВАРЯЯЯЙЙЙЙ.........
32.
Бот
23.10.2021 11:04:04
9
6
Коментари 26, 27, 28, 29 са титани на мисълта. На Стела от 26 дори бих и показал къде се е крил вируса, даже ще и хареса.
31.
111111
23.10.2021 11:02:58
18
15
Ето какво става когато един прос военен пенсионер управлява държавата Вдигаше юмрук на Шипка и викаше няма вирус даде здравеопазването в ръцете на посредствено докторче с отнети права които започна да уволнява доказани професори Както каза Мутафчиев ще мрете яко
30.
до 14
23.10.2021 10:57:08
4
18
Остави Великобритания и изчакай до срадя. Тогава вече ще съобщат с половин уста за Германия.
И за да няма разколебаване във ваксините следва нов щам.
29.
до 25
23.10.2021 10:51:30
2
9
Те неизползвани "тестове" са положителни, че какво остава за използвани. Това стана ясно още в първите месеци, когато беше установено и че са доставяни по "държавите" или 2017, или 2018, не помня вече, при това точно с това име, с което не беше назована "чумата" в самото начало.
28.
До 26
23.10.2021 10:51:13
8
31
Ковид е много интелигентен вирус.Тръгва по сигнал от СЗО,след това бива подхванат от местните кунчовци,шилета,витановци,дебели професорки и други помияри,които са всеки ден по студията.Ковидът придобива симптомите на всички останали заболявания като ги кара да изчезнат!Също така се знае датата и часът на началото на поредната вълна.А бе страшна работа:)
27.
до 26
23.10.2021 10:46:48
3
16
Нали и на него му се полага отпуска, след толкова време неуморна работа за толкова фашаги по света!
26.
Стела
23.10.2021 10:44:06
6
35
Само едно се питам,къде беше се скрил Covid през лятото,когато хората ходеха навсякъде и мерки не се спазваха никакви
25.
Аз
23.10.2021 10:42:03
5
18
Е вие правите по 50000 теста на ден и е нормално да скочат случаите.Убеден съм ,че има хора дори без хрема ,които излизат положителни, бахти
24.
Мдааа
23.10.2021 10:39:26
4
21
Ако няма работеща икономика , няма да има приходи в хазната за Кацата и Бонжака от Бургас няма да има заплата защото са на бюджетна издръжка. А за Мунчо РАДЕВ смотаняка не може цял завода да му покрие издръжката и заплатата.
23.
Някой си
23.10.2021 10:38:49
7
27
Стига лъга!
Въведе сертификати само заради посещението на Радев в Брюксел!
За да може льотчика да изпъкне като свински мъде в кал, но не му се получи!
Само веднъж си отвори устата и го отрязаха.
22.
Е
23.10.2021 10:36:37
8
13
Не е въпроса дали, а кога
Затварянето е неизбежно…..
21.
_nib_
23.10.2021 10:36:19
6
27
Всички виновни на народен съд....
1-всички от правителството което въведе извънредното положение т.е-ФАШИЗМА....
2-всички от служебното правителство като продължител на фашистките практики....
Всички по веригата до най-дребните пионки слугуващи на фармацевтичната мафия.
,,Ама аз изпълнявах заповеди."......нищо той екзекутора и той изпълнява заповеди.
20.
Пешо
23.10.2021 10:35:52
2
25
Накрая хем набодени, хем затворени!
19.
До.17
23.10.2021 10:33:25
17
12
Остави ги тия дебили ве, висенето във Фейса им е.. майката. Пръскали ги със самолети .... шшшш нема такива олигофрени.
18.
_nib_ do 1
23.10.2021 10:31:44
3
15
Шшшшт....Тихичко Ванка...Ще събудиш хората които....не искат да бъдат събудени.Искат да живеят спокойно...да цъкнат тАлАвизора....да гледат малката булка как изтЪрва тавата с ориза....всичко е цветя и рози.Защо?Защото ,,те мислят за тях"....и то само доброто.
17.
До 1
23.10.2021 10:29:27
12
12
Наистина стига сте се филмирали с тия самолети , незнам дали сте наясно ама ако говорите за тези самолети които се виждат като точка с бяла диря зад тях,това са транзитно преминаващи и дори теоретично да пръскат нещо незнам,ако пръсне от такава височина самолета ,къде ще падне напръсканото ,в морето някъде из нивите или околните села но не и в бургас ,едно време като пръскаше селскостопанската авиация ,летяха почти до земята за да напръскат нива , сетете се от 4-5 км височина че и повече и скорост поне 500км/ч ако самолета е над града къде ще падне пръсканото
16.
До 11 Camazotz
23.10.2021 10:28:47
36
18
Къв ти е проблема на тебе бе? Никой не те задължава да се ваксинираш. Като искаш да ходиш у мола ше си прайш тест и няма проблем. Цял свят въвежда такива мерки само Ганьо е против щото много знае и разбира.
15.
Andy
23.10.2021 10:28:37
15
13
Очаквам да се въведе зелен сертификат за всички социални услуги, не само като сега за социалните домове. За учителите също трябва като при медицинския персонал. Но трябва да има мерки и за посетителите/потребителите - тестване и всичко. Не може сополиви, кашлящи. Филтри - грънци!
14.
мислещ
23.10.2021 10:28:25
6
33
Кацата да каже нещо за набоцканата на 80% Англия, нещо не чувам да са цъфнали и вързали...даже напротив !
13.
orange 33
23.10.2021 10:27:54
0
8
Като се има предвид, че развява оранжева папка, вероятно само плаши гаргите!
12.
Зрител
23.10.2021 10:26:52
2
28
Току що слушах министър Кацаров, който каза, че ваксините нямат никакви противопоказания и всички трябва да се имунизират, независимо от проблема, който имат.
Така игнорира всички възможности, на такива хора и отвори поредната порта за фалшификати.
11.
Camazotz
23.10.2021 10:23:39
7
27
Млъквай нещастен дъртак. Грабвай Кунчев и останалите Ковид Тъпанари и отивайте да се бесите сами, защото алтернативата е да ви беси Народа и то пред министерски съвет в присъствието на духов оркестър, поп- за да е по празнично и две три училища, както и няколко детски градини та да видят децата какво става с измекярите, като вас. Не Ковид трепе хората по болниците, а алчният, нагъл и некадърен медицински персонал, защото изгонихте свестните в чужбина, а тука останаха някви отрепки в престилки, който само искат да ядат и пият по дежурствата и от време на време реват по стачки за пари, които не заслужават. Здравната система Я НЯМА от 20 години, не дрънкайте кретенизми, че се е била сринала. ИЗЧЕЗНИ и кажи на шефовете ти педофили, джендъри и на лесбийката Фон Дер Лайнен от ЕС ДА СИ ГО НАЧУКАТ в устите. Айде чиба дебил нещастен.
10.
паткан
23.10.2021 10:23:07
0
24
Това ще трябва да прикрие фактът че комерсиалния модел в "здравеопазването" не работи.
Няма и как да работи. Неъвместими са понятия като здраве и търговия.
9.
до 6
23.10.2021 10:20:25
2
7
Защото тежко болни хора няма да си стоят вкъщи? Може би затова.
8.
TNT до 1
23.10.2021 10:14:59
19
20
Пръскат ти мозъка !!! какъв идиот трябва да си да вярваш на такива конспираций !? хахахах хахсхсхсхсхсххахахсхсй чета и се смея
7.
Кьосев
23.10.2021 10:10:14
5
10
До 1....споко днес пръскат с B58)))
6.
КороноТъпак
23.10.2021 10:04:07
6
17
Страхувайте се !
А може и като във Франция, когато тях плашеха. Да качат няколко болни във влак ?! и да ги дондуркат из цялата страна под прякото излъчване на медиите.

Колко от починалите вчера 136 човека са починали у дома си и колко в болниците ?
Май 0 на 136 ! Защо ли ?
5.
Оставката
23.10.2021 10:03:29
5
17
Ти е алтернатива на идиотщините ти ,на теб на Кантарджиев ,на Кунчев и на на ония хамстер математика
4.
X
23.10.2021 09:55:49
1
62
Това не е проблем, който съществува от сега. Това, че хората умират като кучета, а отношението в болниците към тях е меко казано отвратително. Всички, които погребах-баби, дядовци, родители и тн. си отидоха обидени от този свят, че цял живот са бачкали, гледали семейства, възпитавали, а накрая се молиш за вниманието на някой да си свърши работата. ЗДРАВНАТА СИСТЕМА НЕ Е ПРЕД КОЛАПС, А ВИНАГИ Е БИЛА ТОЛКОВА ЗЛЕ, КАКТО СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И ВСИЧКО ОСТАНАЛО ТУК
3.
Запознат
23.10.2021 09:52:30
5
31
Подавай си оставката докато е време . Решението е само едно.
1. К*р за началниците ти от ЕС
2. Връщане на мерките както си бяха досега
3. Единственият начин да се справи здравната система е да принудите частните клиники / които не са никак малко/да започнат да работят с ковид пациенти. В противен случай -- ново затваряне
4. Не са много хората ,които все още не са преболедували . Минат ли и те ,ще се окажем в положението на Скандинавия,но без толкова набоцкани. Другото е ествестен подбор...няма как .
2.
КороноТъпак
23.10.2021 09:50:00
3
27
Изтървана работа !
Пак ни изненада зимата.
Тамън да разкрие Ковид зоните и да започнат да изписват безплатни лекарства и изненада.
Еврокомисарите пък са с конкурс избирани. Всички са досущ като нашата Габриел. Неадекватни, оядени чиновници.
Предлагала да извозват болните в други държави.
В Румъния няма местенце в болниците ама ние ще пращаме линейки натам. Македония и Сърбия са на нашият хал, че и по-зле.
В Бургас Ковид линейките са 2 или 3 ако тръгнат с пациент за Румъния ще се върнат на пролет !

Неадекватник ОСТАВКА !
Дай на хората адекватна ДОболнична помощ. Поне НЯКОЙ да ги прегледа и да им направи рентген. И да ги прозвънява как са. А не МВР И РЗИ по телефона да ги лекуват.
1.
Иван
23.10.2021 09:49:00
15
36
СПРЕТЕ ДА ПРЪСКАТЕ И НЯМА ДА ИМА БОЛНИ.ДНЕС НАД БУРГАС И САРАФОВО НЕБЕТО БЕШЕ НАШАРЕНО ОТ САМОЛЕТИ.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Ето как да използвате репелент
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори