×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Приятни изненади за Рака и Лъва, любов за Везните


Приятни изненади за Рака и Лъва, любов за Везните
Скорпионът да се опита да избягва да е близо до хора, които критикуват абсолютно всичко и всички, пише астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за днес
19 Октомври 2021, Вторник, 03:17 ч.
Автор: Флагман.Бг

Хороскоп за деня – 19 октомври 2021, вторник
 

Овен – Не всичко върви както сте очаквали. Но това не е причина да се разстройвате, защото се появяват нови възможности, за които дори не сте мислили преди. Способността за бързо вземане на решения ще бъде полезна. Докато другите все още мислят, вие вървите напред, така че постигате много.

Телец –Денят е подходящ за обсъждане на важни въпроси. Всякакви преговори ще вървят добре. Интуицията ви помага бързо да се намери подход към всякакви ситуации и хора. Не всичко става лесно, но пречките по пътя няма да ви спрат.

Близнаци –Хората около вас могат да се изнервят, да се притесняват и безпокоят за дреболии. Независимо от обстоятелствата, вие успявате да запазите самообладание и да вземете правилното решение.

Рак – Не отлагайте нещата дълго време. Денят ще бъде благоприятен, отличен за решаване на важни въпроси. Вечерта е подходяща за среща с приятели или романтична среща. Вероятни са приятни изненади.

Лъв – Приятен ден, лек и вдъхновяващ. Вярно е, че трябва да работите усилено, за да постигнете целта, но звездите са на ваша страна, така че всичко ще се получи. Бъдете по-активни. В личните отношения са възможни промени към по-добро, което ще бъде приятна изненада за вас.

Дева – Чувствате се много по-уверени и по-спокойни. Интуицията казва, че е дошъл моментът за някои важни стъпки, за сериозни начинания. Не пропускайте момента. Избягвайте празните приказки, спорове и дългите разговори.

Везни –Не всичко ви се получава лесно, но не бързайте. Понякога е трудно да вземете правилни решения, да се ориентирате в ситуацията. Но можете просто да изчакате малко. Вероятни са изненади, включително романтични.

Скорпион – Опитайте се да избягвате да сте близо до хора, които критикуват абсолютно всичко и всички, и виждат живота в най-тъмната светлина. Днес такива хора лесно могат да ви развалят настроението. Много по-полезно е да прекарвате време с тези, които ви правят щастливи и ви вдъхновяват!

Стрелец – Въпреки че денят се оказва изключително натоварен, не се чувствате уморени. Имате толкова много енергия, че можете да преместите планини. Има шанс да направите много полезни неща, да разрешите проблемите, които са възникнали по–рано.

Козирог – Хората харесват вашата упоритост. Много от тях разбират, че е по-добре да бъдете приятели и да си сътрудничите, отколкото да се състезавате. Отношенията с близките не винаги са лесни; понякога възникват спорове за дреболии. Но вие успявате да изгладите острите ръбове.

Водолей – Страхотен ден за поемане на трудни и отговорни задачи. Можете да се върнете към нещо, което преди не се е получавало; този път имате шанс да успеете. Често късметът идва сам в собствените ви ръце, попадате в точното време на правилното място.

Риби –Днес не сте готови да бъдете активни или може би изобщо не искате да работите. Но можете да останете у дома, за да натрупате сили и вдъхновение, или да извършите някои превантивни процедури.

Дневен хороскоп за всички зодии от астролога Ивелина Пенчева за tribune.bg
 


В категории: Хороскоп


Коментари
Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 3
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" В ГЕРБ се страхували МВР да не бъде овладяно от ПП-ДБ, защото те правели незаконни арести Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори